- Konu Sahibi birgaripask35
Kişisine göre normal kabul edilebilir,herkesin huyu farklı.Kimi eşine çok kibar dışarıya kabadır,kimi tam tersi el iyisidir,evde odundur.Peki bu normal mi cidden? Dışarıya karşı ilgili eşine karşı ilgisiz? Hangi seven erkek eşine böyle yapar ki? Tamam eşim tam anlamıyla ilgisiz değil bana. Mesela geçen sevgililer gününde çiçek almış ama herhangi bir not Vs. Yazmamış. Mesela eskiden bana sarılarak uyurdu ama uzun zamandır sarılarak uyumuyor. Aksine en ufak bir tartismada yatağı ayırıyor... Önceden arkamdan sarılıp seni çok seviyorum derdi. Uzun zamandır bunu yapmıyor... Vs. Vs...
Anlattıklarından aşk çıkaramadım ben.
Birde ilişkiler hep aynı rutinde gitmezki,dönem dönem inişler çıkışlar olur.Hele çocuktan sonra çok degisebilir...Her daim liseli aşık gibi olmaz yani...Adam çiçek almış sevgililer gününde,not yazmadigina bozulmussunuz :) Not yazsa belki başka beklenti içine girip yine takacak bir şey bulacaktiniz...Ki sadece çiçek bile bir çok kadın için oldukça yeterli :) Simdi sarilmiyorsa siz sarılın,siz sevdiginizi söyleyin,planlar yapın,her şeyi eşinizden beklemeyin.
Ben lohusaliginiza bagladim bu düşüncelerinizi.Silkelenip kendinize gelin,kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerle.