• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Bu çok ciddi bir itham, o nedenle şöyle dedi böyle dediden fazla done gerektirir aşık demek için

Neden öz güvensiz olayım ki?
Birincisi İzmirliyim, gayet güzel bir bayanım ve çevremdeki herkes tarafından çok sevilirim k.v. hariç.
İkincisi işimde çok başarılıyım, elimden her iş gelir (ev işlerinde becerikliyim demek istedim). Kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim.
Buna rağmen böyle olmasını hazmedemiyorum... Sanırım ben eşime fazla geliyorum bu davranışları o yüzden...

Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama,
Eşiniz aşık değil bence ama çok anneci olduğu için annesinden etkileniyor olabilir.
Annesi sevdayı çok tuttuğu için o da içten hayranlık, sempati besliyor gibi geldi bana.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama,
Eşiniz aşık değil bence ama çok anneci olduğu için annesinden etkileniyor olabilir.
Annesi sevdayı çok tuttuğu için o da içten hayranlık, sempati besliyor gibi geldi bana.
Ama işte insan düşünmez mi annem neden bu kızı sevmiyor da benim bütün sülalem bu kızı seviyor diye? Hayranlık ve sempati duyması bile bence çok kötü bir şey. Bir insan kardeşinin eşini sadece ve sadece kız kardeşi gibi görebilir. Ondan daha fazlası değil. Mesela ben kaynımı çok severim, onu erkek kardeşlerimden ayırmam ama hiç bir zaman da onun için eşimi kırmam. Ya da aynı şekilde eniştemi abim gibi severim ama hiç bir zaman eşimi onun için kırmam. Ya da onlara karşı düşünceli olup, eşime karşı düşüncesiz olmam... Bence olması gereken de budur... Daha fazlası değil....

Aşık olduğunu sanmıyorum,ama insan ister istemez kendisine aynı ilgiyi görmeyince üzülür.
Ama benim kaynımda bekar geçen doğum günümde nişanlım bana hediye almamıştı kaynım hediye almıştı.Çünkü o nişanlıma göre daha duygusal biri benim ki biraz oduna kaçıyo:KK53:
Yani kişilğinden kaynaklanıyo olabilir.

Türkiyede garip geliyor olabilir ama türkiyede de var böyle ince ve düşünceli adamlar. Bence abartmışsın, kardeşinin hanımı oldugu için çok yakını olarak görüyordur.
Ha diyosanki kıskançlık falan yok benim büyütülme tarzıma ters böyle samimiyetler, o zaman kafa yapına uygun bi adamla evlenmeliydin. Sen öyle gördüysen, oda öyle görmüş. Yapabileceğin bişey yok.

Bizimki eltimden 6 yaş büyük. Ve onunla benden önce herhangi bir geçmişi yok. Ondan öyle iyilik falan görmüş ya da abi kardeş ilişkileri yok. Hatta bir keresinde bir tartışmanın içinde ondan nefret ettiğini söylemişti. İnsan nefret ettiği kişiyi bu kadar düşünür mü?
Ha bak nefret ettiginide soylemis cokta bayilmiyo yani ona. Canim bence icini ferah tut ya sadece onun yaptiklarindan dolayi altta kalmayi istemiyo gibime gelde. Tek sucu senden once atlayip soylemesi.

Bizimki eltimden 6 yaş büyük. Ve onunla benden önce herhangi bir geçmişi yok. Ondan öyle iyilik falan görmüş ya da abi kardeş ilişkileri yok. Hatta bir keresinde bir tartışmanın içinde ondan nefret ettiğini söylemişti. İnsan nefret ettiği kişiyi bu kadar düşünür mü?
Nefret ettiğini söyleyip böyle davranması daha da ilginçleştiriyor olayı. Neden nefret ediyormuş? Söyledi mi?

Aşık olduğunu düşünmedim ama çok yanlış..
Ben eşimin abisiyle mesafeliyim eşim de onun karısıyla öyle ki bence kadın erkek arasında bi mesafe olmalı yoksa bu kıskançlıklar çok normal..

Doğum gününü planlaması benim için mesela kabul edilebilir bi şey değil sonuçta o bi kadın ve kocana düşmez onu mutlu etmek kendi kocası ilgilensin.
Gerildim sabah sabah ya:sopa::sinirli:

Ama işte insan düşünmez mi annem neden bu kızı sevmiyor da benim bütün sülalem bu kızı seviyor diye? Hayranlık ve sempati duyması bile bence çok kötü bir şey. Bir insan kardeşinin eşini sadece ve sadece kız kardeşi gibi görebilir. Ondan daha fazlası değil. Mesela ben kaynımı çok severim, onu erkek kardeşlerimden ayırmam ama hiç bir zaman da onun için eşimi kırmam. Ya da aynı şekilde eniştemi abim gibi severim ama hiç bir zaman eşimi onun için kırmam. Ya da onlara karşı düşünceli olup, eşime karşı düşüncesiz olmam... Bence olması gereken de budur... Daha fazlası değil....
Bazı aşırı anneci erkeklerde oluyor bu malesef, o yüzden bana aşk değil de annesinden etkilendiği için hayran gibi geldi. Sizin annenin gözüne giremeyip de sevdanın gözüne girmesi onu etkiliyor olabilir.
Ama tabii ki de siz haklısınız, başkası için sizi kırması ve size de aynı ince düşünceyi göstermemesi anormal, ciddi problem var ortada.
Ama dediğim bence sebebi aşk değil annesi.

Bence sadece değer veriyor
Aşık demek ıcın cok yetersız bunlar, ona deger verdıgı ıcınde alta kalmak ıstemıyor dıye dusunuyorum

Türkiyede garip geliyor olabilir ama türkiyede de var böyle ince ve düşünceli adamlar. Bence abartmışsın, kardeşinin hanımı oldugu için çok yakını olarak görüyordur.
Ha diyosanki kıskançlık falan yok benim büyütülme tarzıma ters böyle samimiyetler, o zaman kafa yapına uygun bi adamla evlenmeliydin. Sen öyle gördüysen, oda öyle görmüş. Yapabileceğin bişey yok.
Onun öyle gördüğü falan yok. Ya da öyle büyütüldüğü bir ortam falan da yok. Mesela ailesinin yanında yan yana oturmaz bile benimle. Ya da elimi tutmaz bile. Kardeşine karşı aynı düşüncelilik, incelik yok mesela ya da benim ablama karşı. Sadece tek bir kişiye bu incelik bu düşüncelik olunca insana garip geliyor...

Onun öyle gördüğü falan yok. Ya da öyle büyütüldüğü bir ortam falan da yok. Mesela ailesinin yanında yan yana oturmaz bile benimle. Ya da elimi tutmaz bile. Kardeşine karşı aynı düşüncelilik, incelik yok mesela ya da benim ablama karşı. Sadece tek bir kişiye bu incelik bu düşüncelik olunca insana garip geliyor...
Bi keresinde nefret ediyorum ondan demiş ya eşiniz. Kimse kimseden durduk yere nefret etmez. Neden böyle dedi hatırlıyo musunuz?

Ha bak nefret ettiginide soylemis cokta bayilmiyo yani ona. Canim bence icini ferah tut ya sadece onun yaptiklarindan dolayi altta kalmayi istemiyo gibime gelde. Tek sucu senden once atlayip soylemesi.
İşte atlamasına da gerek yok ki... Ben zaten herşeyi olması gerektiği gibi yapıyorum. Ona ne yani... Düşüncesiz bir kişilik değilim ki... O düşünceliliğini eltime göstereceğine karısına göstersin bi zahmet!!!

Nefret ettiğini söyleyip böyle davranması daha da ilginçleştiriyor olayı. Neden nefret ediyormuş? Söyledi mi?

İşte annesinin evinde hizmet etmiyormuş, tabağını önüne bekliyormuş. Kardeşine olması gerektiği gibi değer vermemesine rağmen kardeşi buna çok düşkünmüş. Kardeşini ailesinden koparıyormuş. İyi de be mübarek madem öyle düşünüyorsun neden bunları yapıyorsun ona???

Bazı aşırı anneci erkeklerde oluyor bu malesef, o yüzden bana aşk değil de annesinden etkilendiği için hayran gibi geldi. Sizin annenin gözüne giremeyip de sevdanın gözüne girmesi onu etkiliyor olabilir.
Ama tabii ki de siz haklısınız, başkası için sizi kırması ve size de aynı ince düşünceyi göstermemesi anormal, ciddi problem var ortada.
Ama dediğim bence sebebi aşk değil annesi.

Ne geldiyse başımıza o anne yüzünden geldi zaten... :( Neden beni sevemediğini de çözebilmiş değilim. Eşim aldın götürdün oğlunu ondan neden seni sevsin ki diyor da eltim de alıp götürdü oğlunu... Anlayamıyorum cidden ben bu aileyi...

Öyle bir aile yapıları yoksa ve bu nezaket sadece bir kişiyeyse aşık oldugunu düşünmüyorum yazdıklarınızadan ama bir hayranlık vs besliyor olabilir.
Eşinize nasıl davrnaıyor peki? Aynı samimiyeti eltinizde eşinize gösteriyor mu?

O degil de ; elti ne diyor bu duruma :kahve:
Eltinin haberi yok ki bu olaylardan... Çiçek olayında orada değildi zaten, benim düşünüp aldığımı düşünmüştür. Doğum gününü de eşimin organize ettiğini bildiğini sanmıyorum... Diğer muhabbette de yanımızda değildi zaten...

Tam anlattıklarınıza cevap yazacakken İzmir konusunu gördüm.İzmir'li olduğunuzu sürekli neden bastırıyorsunuz onu anlayamadım.İzmirliyim,güzelim v.s.

Öyle bir aile yapıları yoksa ve bu nezaket sadece bir kişiyeyse aşık oldugunu düşünmüyorum yazdıklarınızadan ama bir hayranlık vs besliyor olabilir.
Eşinize nasıl davrnaıyor peki? Aynı samimiyeti eltinizde eşinize gösteriyor mu?
Hayır canım. Bir kayna nasıl davranılması gerekiyorsa o şekilde davranıyor. Bir samimiyet, bir yakınlık yok yani...

Hayır canım. Bir kayna nasıl davranılması gerekiyorsa o şekilde davranıyor. Bir samimiyet, bir yakınlık yok yani...

O zaman karşılıklı bir samimiyet yada yüz göz olma durumu yok demekki, eşinizden kaynaklanan çevrenin kv falan övgüleriyle iyice yoğunlaşan bir hayranlık durumu diye düşğnüyorum

Back