• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

:oha: konuya gel. Aşkı memnu gibi. Belki eltinizin sadece eşinizin bildiği bir sırrı ne bileyim bir acısı vardır. O nedenle daha hassas davranıyodur eşiniz. Hanı insan başkasının yarasını bilince o kişiye daha iyi niyetli,daha hassas davranır ya o şekilde bir şeydir. Sizin veya başkasının bilmesini istemiyordur eltiniz, eşiniz o nedenle sizle paylasmiyordur durumu. Yani tam emin olmadan böyle bir şeyi dusunmeyin, sizi yorar bu düşünceler.
aşırı iyi niyetlisin.

Bakın eşinizin cinsel problemlerinize verdiği yanıt:

"Duştan almadan önce kendi işini kendisi hallediyormus. Evlenmeden önce alışmış, birakamiyormus.... "

Eltinize karşı hiçbirşey hissetmiyor şeklinde kesin konuşamayız ancak eltinize ilgi gösterdiği varsayımınızdan daha büyük bir problem değil mi bu? Emin olmanız gereken ve kesin olan tek birşey varki o da : evliliğinizde bir problem olduğu aşikar.Tüm bunları eltinize bağlamadan önce lütfen evliliğinizdeki bu sorunlara odaklanın. Belki şimdiye kadar çift olarak bu sorunlarınızı çözmek için uğraşsaydınız bugün bu kadar ilgisiz kalıp ayrıntılarda boğulmayacaktınız. Cinsel hayatınızdaki sorunlarınızın ve eşinizin ilgisiz olmasının tek sebebi eltiniz mi sizce? Dürüst bir şekilde bir muhasebe yapmaya ihtiyacınız var. Sizin ya da eşinizin hiçbir hatası yok mu bugün bu durumda olmanızda? Önce elinizden gelen herşeyi yaparsınız çift olarak bu durumlara bir çözüm bulmaya çalışırsınız çaba harcarsınız ve hala birşeyler değişmezse o zaman bunları düşünürsünüz. Bu bence daha sağlıklı bir yol.

Çiçek konusunda düşüncesizlik yapmış eşin , diğer konular bana normal geldi bunlardan yola çıkacaksak aşık diyemeyiz.

Eşim göz capkinidir. Benim yanımda bile bakar kadınlara ama başka açığını görmedim. Biriyle mesajlasmasi, telefon konuşması ya da eve normalden geç gelmesi gibi bir şey hiç olmadı. Dediğim gibi göz capkinidir ama...
Oylese sıkıntı yapma biz kadiniz bile guzl bi kadin bakimli bi kadin gorsem bende goz ucuyla bakarim kesin esiniz sadece eltinize ask falan. Degil yuvani böyle seylerle sinama hem huzurunuzu bosmaya gerek yok baskalarina karsi degilse emin olun o adam size ihanet etmez eltinize belki de cok onemsiyor ama nasil davranacagini bilmiyor ama emin olunki bunlar normal kesinlikle iyi niyetinden abartiyor olabilir

Son düzenleme:
Eşim göz capkinidir. Benim yanımda bile bakar kadınlara ama başka açığını görmedim. Biriyle mesajlasmasi, telefon konuşması ya da eve normalden geç gelmesi gibi bir şey hiç olmadı. Dediğim gibi göz capkinidir ama...
Oylese sıkıntı yapma biz kadiniz bile guzl bi kadin bakimli bi kadin gorsem bende goz ucuyla bakarim kesin esiniz sadece eltinize ask falan. Degil yuvani böyle seylerle sinama hem huzurunuzu bosmaya gerek yok baskalarina karsi degilse emin olun o adam size ihanet etmez

Ana konuya son eklediğim 3 maddeyi okudunuz mu? Buna rağmen mi bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim?

Sanırım ben çok sabır gösterdiğim için olaylar bu kadar büyüdü :KK43:
Evet eklemenizde bi şey yok ki hatta araniz iyi olduğu için daha normal. Konuyu uzatması sinirli anına denk gelmiştir. Ben bi kere yoldan geçen birisi hakkında laf söyledim eşim o kadının yüzünü bile görmedi ama onu savunmuştu yaptığım hoş olmadığı için. Tabiki rahatsız oluyosan eşinle konuş mesafeli olsun ben onunla ailemiz arasına mesafe koymak istiyorum dersin

Söylediklerinin aynısını biz görümcemle yaşıyoruz o bana yapıyo bizde ona yapıyoruz üstelik aramızda çok fazla sorun yaşandı geçmişte belki eşiniz kardeşi gibi görüyodur eltinizi yani siz aşık olduğuna inanmışsınız bu anlattıklarınızı normal görenlerede kızıyosunuz

Bakın eşinizin cinsel problemlerinize verdiği yanıt:

"Duştan almadan önce kendi işini kendisi hallediyormus. Evlenmeden önce alışmış, birakamiyormus.... "

Eltinize karşı hiçbirşey hissetmiyor şeklinde kesin konuşamayız ancak eltinize ilgi gösterdiği varsayımınızdan daha büyük bir problem değil mi bu? Emin olmanız gereken ve kesin olan tek birşey varki o da : evliliğinizde bir problem olduğu aşikar.Tüm bunları eltinize bağlamadan önce lütfen evliliğinizdeki bu sorunlara odaklanın. Belki şimdiye kadar çift olarak bu sorunlarınızı çözmek için uğraşsaydınız bugün bu kadar ilgisiz kalıp ayrıntılarda boğulmayacaktınız. Cinsel hayatınızdaki sorunlarınızın ve eşinizin ilgisiz olmasının tek sebebi eltiniz mi sizce? Dürüst bir şekilde bir muhasebe yapmaya ihtiyacınız var. Sizin ya da eşinizin hiçbir hatası yok mu bugün bu durumda olmanızda? Önce elinizden gelen herşeyi yaparsınız çift olarak bu durumlara bir çözüm bulmaya çalışırsınız çaba harcarsınız ve hala birşeyler değişmezse o zaman bunları düşünürsünüz. Bu bence daha sağlıklı bir yol.
Bu konuyla ilgili de çok konuştuk, çok tartıştık. Ona normal geliyor bu. Normal birseymis yani. Benden haz mi almiyorsun diye bile sordum. Ona göre bir çaresine bakacaktim ki kadın dogumcum kadın, vajinamin genç kız vajinasi gibi olduğunu söylemişti adet sancilarimin çok olmasindan dolayı gittiğimde ki genç kizken de çok olurdu sancim. Çeşitli suprizler yaptım, ilişkiyi uzun tutmaya çalıştım ama yok değişmedi bir şey. Bu konuyla ilgili ben elimden geleni yaptım açıkçası. Psikoloğa gidelim dediğimde de anormal bir durum yok ortada diyor...

Göz çapkını erkek yoktur. Şartlar elvermediği için o anlık o kadına arzulayarak bakan, şartlar elverse beterini yapmak isteyen erkek vardır. Oldukça saygısız bir hareket seni afedersin kötü duruma sokan bir hareket.

Eşin eltine aşık değil bence, ama oldukça gereksiz bir adam. Erkeklerin uğraşmaması gereken çok konuya dahil yok mevlüttü bilmem neydi. Kendini çok düşünceli sanıyor ama çiçek konusunda aşırı düşüncesiz.

Söylediklerinin aynısını biz görümcemle yaşıyoruz o bana yapıyo bizde ona yapıyoruz üstelik aramızda çok fazla sorun yaşandı geçmişte belki eşiniz kardeşi gibi görüyodur eltinizi yani siz aşık olduğuna inanmışsınız bu anlattıklarınızı normal görenlerede kızıyosunuz
Kardeşi gibi görüyorsa neden onu aileden biri olarak görmüyorum dedi?

Bu konuyla ilgili de çok konuştuk, çok tartıştık. Ona normal geliyor bu. Normal birseymis yani. Benden haz mi almiyorsun diye bile sordum. Ona göre bir çaresine bakacaktim ki kadın dogumcum kadın, vajinamin genç kız vajinasi gibi olduğunu söylemişti adet sancilarimin çok olmasindan dolayı gittiğimde ki genç kizken de çok olurdu sancim. Çeşitli suprizler yaptım, ilişkiyi uzun tutmaya çalıştım ama yok değişmedi bir şey. Bu konuyla ilgili ben elimden geleni yaptım açıkçası. Psikoloğa gidelim dediğimde de anormal bir durum yok ortada diyor...
sorun olduğunu düşünmeniz onu bu hale getirmiştir bi süre umursamayın akışına bırakın bende vajinusmusu yendim ne zaman ki başka şeylere odaklandım kendiliğinden geçti sayılır. bilemiyorum tabi düzeyini ama...

Göz çapkını erkek yoktur. Şartlar elvermediği için o anlık o kadına arzulayarak bakan, şartlar elverse beterini yapmak isteyen erkek vardır. Oldukça saygısız bir hareket seni afedersin kötü duruma sokan bir hareket.

Eşin eltine aşık değil bence, ama oldukça gereksiz bir adam. Erkeklerin uğraşmaması gereken çok konuya dahil yok mevlüttü bilmem neydi. Kendini çok düşünceli sanıyor ama çiçek konusunda aşırı düşüncesiz.
Ben öyle düşünmüyorum. Biz bile güzel bir kadın gördüğümüzde bakarız. Onlar da bakar haliyle...

Aslına bakarsanız yakistirmak istemiyorum tabii ki. Ama insan gönlüne laf geçiremez ki. Platonik olarak seviyor olabilir. İçinde kendisiyle savaşıyor bastırmaya çalışıyor olabilir. Ama ona karşı düşüncesiz olamiyordur. Ne bileyim...
Öyle olsa kaçar,uzaklaşmaya çalışır,niye jest yapsın kadına, bir şeyler bekler gibi.Lise demi bunlar flört etsinler. Ki kaç yıl olmuş eltiniz evleneli,evlenmiş çocuğu olmuş,bu taraftan sizin çocuğunuz olmuş.
Aklınızı bulandirmayin,aklınız bulandikca olmayan şeyleri var gibi gorursunuz,sürekli mutsuz olursunuz .Yapmayın bunu kendinize, ailenize.
Eşiniz dışarıya karşı iyi niyetli,ince düşünceli belli ki.Size karşı bunu pek gostermiyor olabilir,bunlar normal olabilecek şeyler.

Öyle olsa kaçar,uzaklaşmaya çalışır,niye jest yapsın kadına, bir şeyler bekler gibi.Lise demi bunlar flört etsinler. Ki kaç yıl olmuş eltiniz evleneli,evlenmiş çocuğu olmuş,bu taraftan sizin çocuğunuz olmuş.
Aklınızı bulandirmayin,aklınız bulandikca olmayan şeyleri var gibi gorursunuz,sürekli mutsuz olursunuz .Yapmayın bunu kendinize, ailenize.
Eşiniz dışarıya karşı iyi niyetli,ince düşünceli belli ki.Size karşı bunu pek gostermiyor olabilir,bunlar normal olabilecek şeyler.
Peki bu normal mi cidden? Dışarıya karşı ilgili eşine karşı ilgisiz? Hangi seven erkek eşine böyle yapar ki? Tamam eşim tam anlamıyla ilgisiz değil bana. Mesela geçen sevgililer gününde çiçek almış ama herhangi bir not Vs. Yazmamış. Mesela eskiden bana sarılarak uyurdu ama uzun zamandır sarılarak uyumuyor. Aksine en ufak bir tartismada yatağı ayırıyor... Önceden arkamdan sarılıp seni çok seviyorum derdi. Uzun zamandır bunu yapmıyor... Vs. Vs...

Ben bakmam. Eşim de bakmaz. O başkasının anormalliği bizim değil. Neyse.
Siz neyse de eşiniz hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Bilemiyoruz ki yalnızlarken neler yapıyor neler düşünüyor kime bakıyorlar? Eşler ve çocuklar ile ilgili büyük konuşmayın demişler bence haklılar

Back