- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
oooooo aferin takdir ettim adam olsun yaa o nedir öyle ayıp yani ...
Hatasından vazgecene kadar böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo aferin takdir ettim adam olsun yaa o nedir öyle ayıp yani ...
kaynananın kaynanasına gitmek :)
bak kaynanan da istemiyormuş kaynanasına gitmek :)
size nasıl örnek oluyor bu saftirikler :)
sırayla gidin bence madem anlaşmazlık çıkıyor bir bayram sizinkilere bir bayram onlarınkine gidin .Herkesin gönlü olsun .Başka yolu yok gibi .
O zaman sizin görüşme olasılığınız daha sık .Daha şanslısınız .Annem 2 saat uzakta. Daha uzak olsa evet olurdu ama bunu kabul etmem
O aileden değilseniz neden sizide sürüklüyor oralara..
Sen niye dahil olmadığın bir ailede bayramını geçiriyorsun ki? Neden onlara uyuyorsun? Daha da inşallah kayınpederimin izni olmaz diyorsun yani bir şey yapmayı da düşünmüyorsun bu konuda. Çok üzüldüm arkadaşım malesef çok çok yanlış bir evlilik yapmışsın.
Cevabı çok ironik.
Eşim olduğun için diyor
Esiyim ama ailesinden biri değilim
Madem eşi olarak görüyor sizi,hayatın her alanında kendi ailesinden saymak zorunda..
Daha o ayrımı yapamıyor bende buna kızıyorum yeni evliyiz ondan olabilir diyorum
Aile kavramını ne kadar erken kavrarsa,evliliğinizde rayına oturur..
Biraz zamana ihtiyacı var gibi eşinizin,erkekler maalesef biraz zor alışıyor bu ortama.
Bi de biz bütün sevgililik nisanlilik dönemi boyunca aramızda 800 km mesafe vardı hep uzaktan yürüttük ondan dolayı da zorlanıyor olabilir
Oda etken olabilir tabiki,ama babaya düşkün demekki,annesi bile gitmek istemiyorsa
Kayinvalidem eşimin öz annesi değil kendi annesi küçükken terkedip gitmiş uzun bi süre sadece babası bakmış o yüzden babası ne derse hep öyle olmuş
Sebeb belli oldu şimdi,ama ne olursa olsun eşiniz kendi hayatını kurmuş,öncelik eşinde olması lazım..
Terazideki kefeyi iyi ayarlarsa sorunsuz gider herşey..
Dengeyi iyi kurması lazım,buda zamanla olacak birşeydir..
Inşallah o zaman çabuk geçer benim sinirlerim yipraniyor
Sinirlenmeden sakincene aranızda konuşarak sorunların üstesinden gelmeye gayret edin.
Hayırlısı olsun hakkınızda..