• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

kaynananın kaynanasına gitmek :)
bak kaynanan da istemiyormuş kaynanasına gitmek :)
size nasıl örnek oluyor bu saftirikler :)
sırayla gidin bence madem anlaşmazlık çıkıyor bir bayram sizinkilere bir bayram onlarınkine gidin .Herkesin gönlü olsun .Başka yolu yok gibi .

kaynananın kaynanasına gitmek :)
bak kaynanan da istemiyormuş kaynanasına gitmek :)
size nasıl örnek oluyor bu saftirikler :)
sırayla gidin bence madem anlaşmazlık çıkıyor bir bayram sizinkilere bir bayram onlarınkine gidin .Herkesin gönlü olsun .Başka yolu yok gibi .

Annem 2 saat uzakta. Daha uzak olsa evet olurdu ama bunu kabul etmem

Sen niye dahil olmadığın bir ailede bayramını geçiriyorsun ki? Neden onlara uyuyorsun? Daha da inşallah kayınpederimin izni olmaz diyorsun yani bir şey yapmayı da düşünmüyorsun bu konuda. Çok üzüldüm arkadaşım malesef çok çok yanlış bir evlilik yapmışsın.

Sen niye dahil olmadığın bir ailede bayramını geçiriyorsun ki? Neden onlara uyuyorsun? Daha da inşallah kayınpederimin izni olmaz diyorsun yani bir şey yapmayı da düşünmüyorsun bu konuda. Çok üzüldüm arkadaşım malesef çok çok yanlış bir evlilik yapmışsın.

Eşim daha evliliğe alisamadi bunu biliyorum ama yanlış bir evlilik olduğunu düşünmüyorum sadece babası gibi davranmaya çalışıyor ama bunu değiştirmesi gerekiyor bunu anlaması için ugrasiyorum

Aile kavramını ne kadar erken kavrarsa,evliliğinizde rayına oturur..
Biraz zamana ihtiyacı var gibi eşinizin,erkekler maalesef biraz zor alışıyor bu ortama.

Bi de biz bütün sevgililik nisanlilik dönemi boyunca aramızda 800 km mesafe vardı hep uzaktan yürüttük ondan dolayı da zorlanıyor olabilir

Kayinvalidem eşimin öz annesi değil kendi annesi küçükken terkedip gitmiş uzun bi süre sadece babası bakmış o yüzden babası ne derse hep öyle olmuş

Sebeb belli oldu şimdi,ama ne olursa olsun eşiniz kendi hayatını kurmuş,öncelik eşinde olması lazım..
Terazideki kefeyi iyi ayarlarsa sorunsuz gider herşey..
Dengeyi iyi kurması lazım,buda zamanla olacak birşeydir..

Back