- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
Kızlar kusuruma bakmayın ama fotosunu koyamam :gitme: Nazar değer bide kocişime şimdi her türlü göz var değil mi? Bu arada kocama hayranım ara ara sinir eder ama kim kimi sinir etmez ki? Ona bu durum belli etmem o yüzünden içimde şişdi burada yazayım dedim.Duygu patlaması yaşadım sizde üzerime gelmeyin yaw :kedi:
Aynen öyle yapıyorum.Kocam işten geliyor onu otutturuyorum köşesine akşama kadar onu izliyorum biblo gibi delikafadulden Yaşasın yakışıklı koca sahibi kadınlar turkbayragi
Bu aralar saçlarını uzatıyor geçenlerde dağınık bırakmış aynı Alacakaranlığın Edward'ı gibi olmuş (Edward hayranları kıskanmayın beni ) dedim böyle dışarıya çıkma kızlar üzerine atlar kaydirigubbakcemile3
Standartların üstünde mi dediler?
Vay bee.
Benim herifin bir standart belgesi bilem yok.
Bence sen ISO 9001'le filan geliştir kocanı canım.
Heba olmasın adamcağız.
valla arkadaşlarınla bu konuşmandan sonra, kocana değil arkadaşlarına dikkat etkaydirigubbakcemile3
nazardan korkuyosan vitrine biblo diye koy hiç dışarı çıkarma be anacım...zemuszemus
Öyle şeylerde oldu yaa.Hangi brini anlatsam.3 yıl önce.O zaman daha yeni evlenmişiz.Apartmanda da bir bayan var. 50 yaşlarda. Beni çekti kenara. 'Bak kocan çok yakışıklı dikkat et.Onu burada uzun bırakıpda il dışına çıkma' dedim ne saçmalıyorsunuz siz? Aaaaa ben onu ne düşünecem o beni düşünsün :umursamaz: Kadında 'Kızım ben seni uyarıyorum' dedi bende uyarma sen kendine dikkat etde kocama aşık olmayasın dedim :) Birdaha o kadınla muattap olmasdım.Zaten sonra duyduk ki pek iyi bişey değilmiş. a.s
Öyle şeylerde oldu yaa.Hangi brini anlatsam.3 yıl önce.O zaman daha yeni evlenmişiz.Apartmanda da bir bayan var. 50 yaşlarda. Beni çekti kenara. 'Bak kocan çok yakışıklı dikkat et.Onu burada uzun bırakıpda il dışına çıkma' dedim ne saçmalıyorsunuz siz? Aaaaa ben onu ne düşünecem o beni düşünsün :umursamaz: Kadında 'Kızım ben seni uyarıyorum' dedi bende uyarma sen kendine dikkat etde kocama aşık olmayasın dedim :) Birdaha o kadınla muattap olmasdım.Zaten sonra duyduk ki pek iyi bişey değilmiş. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?