- Konu Sahibi anaksunamoon
aaaaaa konu niye buraya taşındı acaba?
lmaz:
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bacum gellll vereliniortak kesin kaçtı dayanamadı akannehir
aaaaaa konu niye buraya taşındı acaba?lmaz:
Mutlulukdan uçurtan haberlerDaha ne olsun işte tam yeri burası yerimseniben Hepinizi uçurdu :lepi:
ay buda kocasını paylaşmaya pek bi meraklı:umursamaz:
kamuya açma adamı canım ya, sonra pişman olursun, sadece seni uçursunkaydirigubbakcemile3
O zaten kamu görevlisi her daim kamuya açık ama ben burda onu deşifre etmem merak etme canım süprizzzzz Benim yakışıklı kocacım canım benim.İlk günki gibi aşığım ona :asigim: İşte bir haber dahaBaşka bir basın açıklaması. lülülülülülü
cnm allah mutluluğunu bozamasın da çok yakışıklı olunca ne oluyor evin bir köşesine biblo die mi koyuyorsun
adam evde harcanmasın dizilerde felan oynasın bu güzellliği tüm türkiye görsün
:roflol::roflol::roflol:
Kızlar çok yaşayın siz emi, bakın ne diycem
Ortadoğu ve balkanların en yahuşuklu kocası yarışması yapalım herkes oy versin :sm_cool:
Bakalım en yahuşuklu koca kiminmiş :hooray::teytey:
canım kamuya açmak derken onu kastetmedimkaydirigubbakcemile3
gerçi şakasına yazdığım için ne kastettiğimde çok önemli değilzemuszemus
ama bu yeni basın açıklaması karşısında kıskançlıktan bayıldığımı itiraf etmeliyimakannehirakannehirakannehir
:roflol:
Bu aralar saçlarını uzatıyor geçenlerde dağınık bırakmış aynı Alacakaranlığın Edward'ı gibi olmuş (Edward hayranları kıskanmayın beni ) dedim böyle dışarıya çıkma kızlar üzerine atlar kaydirigubbakcemile3
Hem kamuda çalışıyor hem de saçları uzatıyor.Anlamadım bu işi ben.:sm_confused:
Bu aralar saçlarını uzatıyor geçenlerde dağınık bırakmış aynı Alacakaranlığın Edward'ı gibi olmuş (Edward hayranları kıskanmayın beni ) dedim böyle dışarıya çıkma kızlar üzerine atlar kaydirigubbakcemile3
Hem kamuda çalışıyor hem de saçları uzatıyor.Anlamadım bu işi ben.:sm_confused:
çok yakuşuklu ya kamu torpil geçiyor olabilir
hem yakışıklı hem çalışıyor birde zengin de akannehir
Sivil polisler vardır canım hani saç uzatırlarAnladın mı :jeyyar: