- Konu Sahibi anaksunamoon
hadii merakla bekliyoruzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs anaksomoon koy şu resmi, bak yoksa ben koyacağım, bütün gözler benim kocam da olacak.... valla eşine de kendine güvenen bir kadın hele ki bu denli ,koymaktan da çekinmez,sonra editlersin zaten... bak ben koyarsam benim adama bakarlar ,seninkine bakmazlar,üzülürsün sen sonra ,içine işler....:jeyyar:
aman koyma sakınyasakkelime
başka yakışıklı kocalar da varmış deyü kalbine inerde...alllah korusun...
Hımm,anladım!.. Arka Sokaklar 'daki, uzun saçlı polis gibi![]()
konu sahibi eşinin fotosunu koyacak az sonra,nefesi kuvvetli olan biri okusun üflesin de nazar değmesin.:roflol:
Konu sahibi eşinin fotosunu koyacak az sonra,nefesi kuvvetli olan biri okusun üflesin de nazar değmesin.:roflol:
Kızlarrrrr yavaş yaa Valla yetişemedim hızınıza.Hepinizi tek tek cevaplamak lazım şimdi yoksa üzülürsünüz ama genel bir cebaplama yapacam;
1-ılk flörttüm değil
2-Evleneli 3 yıl yeni oldu
3-Mesleğinin gizliliği itibariyle fotosunu koyamam aynı zamanda da eşimin fotosunu koymak gereksiz zaten siz ne düşünürseniz düşünün o benim için number one kaydirigubbakcemile2
4-Afganistan'da yaşamıyoruz ama yakında öyle bir yerlere gidecez görev icabı o zaman ne yaparım diye de kara kara düşünüyorum
AFGANİSTAN MI:) :roflol:Kızlarrrrr yavaş yaa Valla yetişemedim hızınıza.Hepinizi tek tek cevaplamak lazım şimdi yoksa üzülürsünüz ama genel bir cebaplama yapacam;
1-İlk flörttüm değil
2-Evleneli 3 yıl yeni oldu
3-Mesleğinin gizliliği itibariyle fotosunu koyamam aynı zamanda da eşimin fotosunu koymak gereksiz zaten siz ne düşünürseniz düşünün o benim için number one kaydirigubbakcemile2
4-Afganistan'da yaşamıyoruz ama yakında öyle bir yerlere gidecez görev icabı o zaman ne yaparım diye de kara kara düşünüyorum
yok ya oyalaıp duruyo:dilcikar::dilcikar:
koy uleeeen resmı hasta etme adamı:mymeka::mymeka:
görende yunan büstü sanır, burhan altıntopa benziyo bence:umursamaz:
birisi burda sakami yapiyor yada ben mi konuyu anlayamadim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae