• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

anaksunamoon kocişine hayran ,benim kociş bene heyran zemuszemus
aneksunamoon bu kadar yere göğe sığdıramadığın şu eşsiz güzellikte ki eşin de senin için bu şekilde düşünüyor ve hareket ediyor mu dersin? bir erkek hele ki bir eş bu kadar da şımartılmaz bu anlamda,dikkat et! ona sakın bu kadarını da belli etme istersen! bırak o seni afrodit yapsın... bak ben kendimi bulunmaz hint kumaşı sanıyorum mesela:nazar::jeyyar:

Dogru diyon....millet herbirseyini gösterdi...:delphin:

Hadi ellerimizin resmini koyalim
Hadi ayaklarimizin resmini koyalim
Hadi baldirlarimizin resmini koyalim

Eminim peh yakinda hadi kukularimizin resmini koyalim bir bir topic acilira.s

kukumu? :roflol::roflol::roflol:

amanın çatlıycam şimdi.biri beni durdursun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi biz ne bilelim belkim hayal alemindesin, belkim kendini darı ambarında sanıyon, belkim uyduruyon, koy fotosunu ispatla:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3

Belki de öyledir.Kargaya yavrusu şaha gelir.Belki abartıyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.Dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.Bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'Kocan standartların üzerinde.Dikkatli ol.' Çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik Biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 Bende dahil :lepi:

anaksunamoon kocişine hayran ,benim kociş bene heyran zemuszemus
aneksunamoon bu kadar yere göğe sığdıramadığın şu eşsiz güzellikte ki eşin de senin için bu şekilde düşünüyor ve hakaret ediyor mu dersin? bir erkek hele ki bir eş bu kadar da şımartılmaz bu anlamda,dikkat et! ona sakın bu kadarını da belli etme istersen! bırak o seni afrodit yapsın... bak ben kendimi bulunmaz hint kumaşı sanıyorum mesela:nazar::jeyyar:

şimdi aklımdan geçti, yakışıklı mı bilmem ama bu pohpohlanmayla burnu düşse almaz bi duruma gelmiştir herhalde

Belki de öyledir.Kargaya yavrusu şaha gelir.Belki abartıyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.Dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.Bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'Kocan standartların üzerinde.Dikkatli ol.' Çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik Biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 Bende dahil :lepi:

valla arkadaşlarınla bu konuşmandan sonra, kocana değil arkadaşlarına dikkat etkaydirigubbakcemile3

Standartların üstünde mi dediler?
Vay bee.
Benim herifin bir standart belgesi bilem yok.
Bence sen ISO 9001'le filan geliştir kocanı canım.
Heba olmasın adamcağız.

Kızlar kusuruma bakmayın ama fotosunu koyamam :gitme: Nazar değer bide kocişime şimdi her türlü göz var değil mi? Bu arada kocama hayranım ara ara sinir eder ama kim kimi sinir etmez ki? Ona bu durum belli etmem o yüzünden içimde şişdi burada yazayım dedim.Duygu patlaması yaşadım sizde üzerime gelmeyin yaw :kedi:

belki de öyledir.kargaya yavrusu şaha gelir.belki abartıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'kocan standartların üzerinde.dikkatli ol.' çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 bende dahil :lepi:

o arkadaşlarına da helal olsun yanee.eşim gözlük takmiştibiara eşimin arkadasının eşi dediki dünya ahiret kardeşim olsun eşin guzel olmuş yakışmış dedı öle abartmadı standartların ustunde demedi yani arkadaşım bu kelimeyı söylerken bile nekadr sıkılarak söylemişti

Kızlar kusuruma bakmayın ama fotosunu koyamam :gitme: Nazar değer bide kocişime şimdi her türlü göz var değil mi? Bu arada kocama hayranım ara ara sinir eder ama kim kimi sinir etmez ki? Ona bu durum belli etmem o yüzünden içimde şişdi burada yazayım dedim.Duygu patlaması yaşadım sizde üzerime gelmeyin yaw :kedi:

nazardan korkuyosan vitrine biblo diye koy hiç dışarı çıkarma be anacım...zemuszemus

anacim anlamadim ben bu konudan bisey zemuszemus
hee yakisikliysa nolmus. biz napalim yani? basi goge mi ermis kaydirigubbakcemile3
yakisikli olmak cok buyuk maharet miymis anlamadim walla.ee ozaman benim kocamda inanilmaz zeki.unv.1.oluo.doktora yapio.surekli dereceler alio.bende bi baslik mi acayim yanee :delphin:

düğün resminiz varsa onu koyarsan güzel olur ben eşini bu kadar öven başka kadınların bakmasına müsade eden kadını da merak ettim

Back