• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

Kızlar kusuruma bakmayın ama fotosunu koyamam :gitme: Nazar değer bide kocişime şimdi her türlü göz var değil mi? Bu arada kocama hayranım ara ara sinir eder ama kim kimi sinir etmez ki? Ona bu durum belli etmem o yüzünden içimde şişdi burada yazayım dedim.Duygu patlaması yaşadım sizde üzerime gelmeyin yaw :kedi:

duygunu niye bizde patlatıyon kocanda patlatsana,
aşkından adresileri karıştırdı
kaydirigubbakcemile3

yahu felak veya naz duasini oku biseycikler olmaz ablam yaa:nazar:
kaydirigubbakcemile3
valla benim sevgülüme bakan gözleri oyarrimmmmmm gelemem ben öyle seye :1rolleyes:

Aynen öyle yapıyorum.Kocam işten geliyor onu otutturuyorum köşesine akşama kadar onu izliyorum biblo gibi delikafadulden Yaşasın yakışıklı koca sahibi kadınlar turkbayragi

Bu aralar saçlarını uzatıyor geçenlerde dağınık bırakmış aynı Alacakaranlığın Edward'ı gibi olmuş (Edward hayranları kıskanmayın beni ) dedim böyle dışarıya çıkma kızlar üzerine atlar kaydirigubbakcemile3

demek kocan bu kadar yakışıklıCADIARZU
ama bence çok sevinme...
öğle kocayı karular sadece sana yar etmezler...
yakında seni bir derdim var köşesinde yakışıklı kocamı karular ayrattu deyu topik açarken görrürüz:delphin:

haaa bana benim kocam başkasına kesinlikle bakmaz deme sakın...
erkek milleti değilmi öğle bakarki senin ruhun bile duymaz....

bence sen kocanı öğle heryere yanlız salma alimallah ne olur ne olmazkaydirigubbakcemile3

şahsen benim kocam çok yakışıklı olsaydı direk derdim var köşesine kızlar kocam çok yakışıklı karulardan nasıl koruyabilirim diye topik açardım...
kocan seni seviyor olabilir... ama yaa karular onu ayartırsa:delphin:

arkadaş ciddimi ya sizin alaylarınıza ciddiyetle cevap verdiğine göre:bbo:biranda geyik topiğinde sandım kendimi

Son düzenleme:
arkadaş eşinin resmini bi eklesen de görsek madem kızların bakışların dan rahatsız olmuyosun çok merak ettim ben eminim benim gibi merak eden kuzular çoktur...

valla arkadaşlarınla bu konuşmandan sonra, kocana değil arkadaşlarına dikkat etkaydirigubbakcemile3

Öyle şeylerde oldu yaa.Hangi brini anlatsam.3 yıl önce.O zaman daha yeni evlenmişiz.Apartmanda da bir bayan var. 50 yaşlarda. Beni çekti kenara. 'Bak kocan çok yakışıklı dikkat et.Onu burada uzun bırakıpda il dışına çıkma' dedim ne saçmalıyorsunuz siz? Aaaaa ben onu ne düşünecem o beni düşünsün :umursamaz: Kadında 'Kızım ben seni uyarıyorum' dedi bende uyarma sen kendine dikkat etde kocama aşık olmayasın dedim :) Birdaha o kadınla muattap olmasdım.Zaten sonra duyduk ki pek iyi bişey değilmiş. a.s

anaksunamoon, valla biz kadınlar biz kadınlar deyip duruyosunda hangi biz kadınlar yaf
valla hiç bi arkadaşımın kocası için pek yakuşuklu standartların üstünde demedim yani
şahsen benim kocama bi arkadaşım böyle dese höösst diyesim gelir
:roflol:

Öyle şeylerde oldu yaa.Hangi brini anlatsam.3 yıl önce.O zaman daha yeni evlenmişiz.Apartmanda da bir bayan var. 50 yaşlarda. Beni çekti kenara. 'Bak kocan çok yakışıklı dikkat et.Onu burada uzun bırakıpda il dışına çıkma' dedim ne saçmalıyorsunuz siz? Aaaaa ben onu ne düşünecem o beni düşünsün :umursamaz: Kadında 'Kızım ben seni uyarıyorum' dedi bende uyarma sen kendine dikkat etde kocama aşık olmayasın dedim :) Birdaha o kadınla muattap olmasdım.Zaten sonra duyduk ki pek iyi bişey değilmiş. a.s

vay kart zamparakaydirigubbakcemile3

Siz nerde yaşıyordunuz?
Azgınistan falan heralde.

kıs anaksomoon koy şu resmi, bak yoksa ben koyacağım, bütün gözler benim kocam da olacak.... valla eşine de kendine güvenen bir kadın hele ki bu denli ,koymaktan da çekinmez,sonra editlersin zaten... bak ben koyarsam benim adama bakarlar ,seninkine bakmazlar,üzülürsün sen sonra ,içine işler....kaydirigubbakcemile4:jeyyar:

ya onemlı olan sızın ıcınızde yakısıklı olmasıdır esınızın..
ılk kez bı konuda saskın kaldım..

david beckhamla falanmı evlisin delikafadulden de haberimiz yok herkes kenara cekiyo falan anlamadım yahu kaydirigubbakcemile3

Konu sahibi eşinin fotosunu koyacak az sonra,nefesi kuvvetli olan biri okusun üflesin de nazar değmesin.:roflol:

Back