• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

Kızlarrrrr yavaş yaa Valla yetişemedim hızınıza.Hepinizi tek tek cevaplamak lazım şimdi yoksa üzülürsünüz ama genel bir cebaplama yapacam;

1-İlk flörttüm değil
2-Evleneli 3 yıl yeni oldu
3-Mesleğinin gizliliği itibariyle fotosunu koyamam aynı zamanda da eşimin fotosunu koymak gereksiz zaten siz ne düşünürseniz düşünün o benim için number one kaydirigubbakcemile2
4-Afganistan'da yaşamıyoruz ama yakında öyle bir yerlere gidecez görev icabı o zaman ne yaparım diye de kara kara düşünüyorum

ay çok komıksın ya orda arkadas azgınıstanmı demışsen bunu bıle afkanıstana cektın ya helal olsun

süpersiniz kızlar.....karnıma ağrılar girdi gülmekten.azgınistannnn hehe...ayyyy koptumya...

önemli olan kocanin yakisikli olmasi deil kocanla senin görüntü itibariyle birbirinize uyumunuz bikerem yerimseniben
ondanda gectim huyu güzel olsun :)

Peki bir arkadaş onu okuyunca aklıma geldi.Size ip ucu, tutun ucunu kaydirigubbakcemile3 Arka Sokaklarda ki birini benziyor ama saçları uzunken ve sakalı varken.Bunu da ben değil iş arkadaşları söylemişler kendisine.Birgün eve geldi benim için böyle dediler dedi bende amannn sende kendini ne zannediyorsun hiç alakan bile yok deyince üzüldü kocişim ama ne yapayım havalara girmesin değilmi akannehir

havalara girmesin mi geçmiş olsun bence, çoktan atmosfere çıkarmışındır sen onun havasınıkaydirigubbakcemile3

Peki bir arkadaş onu okuyunca aklıma geldi.Size ip ucu, tutun ucunu kaydirigubbakcemile3 Arka Sokaklarda ki birini benziyor ama saçları uzunken ve sakalı varken.Bunu da ben değil iş arkadaşları söylemişler kendisine.Birgün eve geldi benim için böyle dediler dedi bende amannn sende kendini ne zannediyorsun hiç alakan bile yok deyince üzüldü kocişim ama ne yapayım havalara girmesin değilmi akannehir

Ne kadar zekiyim,öngörülüyüm ya.kaydirigubbakcemile34-5 sayfa öncesinden Arka Sokaklar'daki polis gibi demiştim.kaydirigubbakcemile3

Ugur-Pektas-6.jpg

ugur pektaşı kastediyosan yakısıklı kocanla mutluluklar :roflol:

kıskanmayınnn :olmaz:onun kocası sizinkilerden yakışılıklı die aaaa gitmeyin üstüne arkadaşın sırnaşık şeysırnaşık şey .. nolmuş yani siz kaçırmışsanızzlaelaelaelaelae:roflol::roflol:

verdiğin eşgal çok karışık biraz açamazmısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepinize iyi niyetlerinizden dolayı tşk ederim.Bakmaları hoşuma gidiyor çünki o beni seviyor :)

senı tebrık ederım .. bende senınle aynı duşuncedeyım.. kendıne guvenın benı mutlu ettı .. bence her kadın senın gıbı ozguven sahıbı olmalı.. bende cok guzelım ve o benım o benı sevıyor dıyebılmelı..

ayrıca maşallahhhhhhhhhh

Back