- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- Konu Sahibi anaksunamoon
-
şimdi biz ne bilelim belkim hayal alemindesin, belkim kendini darı ambarında sanıyon, belkim uyduruyon, koy fotosunu ispatla:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3
çok yakuşuklu ya kamu torpil geçiyor olabilir
hem yakışıklı hem çalışıyor birde zengin de akannehir
ya yazılanları okumadım ama sözü gecen eşi çok merak ettim
Dogru diyon....millet herbirseyini gösterdi...
Hadi ellerimizin resmini koyalim
Hadi ayaklarimizin resmini koyalim
Hadi baldirlarimizin resmini koyalim
Eminim peh yakinda hadi kukularimizin resmini koyalim bir bir topic acilira.s
napalım canım ya bizde elimizdekiylen idare etcez artık, herkes şanslı doğmuyormafoldumben
şimdi biz ne bilelim belkim hayal alemindesin, belkim kendini darı ambarında sanıyon, belkim uyduruyon, koy fotosunu ispatla:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3
şimdi fotosunu koycak meraklan bekliyoz, oy vercez, yakışıklı mı değil mikaydirigubbakcemile3
şimdi fotosunu koycak meraklan bekliyoz, oy vercez, yakışıklı mı değil mikaydirigubbakcemile3
anaksunamoon kocişine hayran ,benim kociş bene heyran zemuszemus
aneksunamoon bu kadar yere göğe sığdıramadığın şu eşsiz güzellikte ki eşin de senin için bu şekilde düşünüyor ve hakaret ediyor mu dersin? bir erkek hele ki bir eş bu kadar da şımartılmaz bu anlamda,dikkat et! ona sakın bu kadarını da belli etme istersen! bırak o seni afrodit yapsın... bak ben kendimi bulunmaz hint kumaşı sanıyorum mesela:jeyyar:
Belki de öyledir.Kargaya yavrusu şaha gelir.Belki abartıyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.Dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.Bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'Kocan standartların üzerinde.Dikkatli ol.' Çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik Biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 Bende dahil :lepi:
Belki de öyledir.Kargaya yavrusu şaha gelir.Belki abartıyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.Dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.Bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'Kocan standartların üzerinde.Dikkatli ol.' Çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik Biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 Bende dahil :lepi:
Ne alaka anlamadım söylemek istediklerini.Acaba şunu mu kasttetin polis olurken boy,kilo ve el yüz önemli.Genelde seçmece oluyor.Onu mu demek istedin ?
belki de öyledir.kargaya yavrusu şaha gelir.belki abartıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.kadınlar bakıyor derken oldukça ciddiyim.dışarı ne zaman çıksak gözler üzerinde bakıyorum bir tarafımızmı açık diye kaydirigubbakcemile3 öyle bir durum da yok.bu konuyu arkadaşlarıma anlatınca bana şöyle dediler ; 'kocan standartların üzerinde.dikkatli ol.' çok komik değil mi? Standartı ne acaba bu işin naniknanik biz kadınlar işte diyorum başka da bişey demiyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3 bende dahil :lepi:
Kızlar kusuruma bakmayın ama fotosunu koyamam :gitme: Nazar değer bide kocişime şimdi her türlü göz var değil mi? Bu arada kocama hayranım ara ara sinir eder ama kim kimi sinir etmez ki? Ona bu durum belli etmem o yüzünden içimde şişdi burada yazayım dedim.Duygu patlaması yaşadım sizde üzerime gelmeyin yaw :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?