• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

benimki de yakışıklıydı bir zamanlar ama insanın sevgisi bitince daha doğrusu zorla sevgisini bitirince karşısındaki dünyanın en çirkin insanına dönüşüyor.

Aşk böyle birşey işte..

Dünya onun etrafında döner, en yakışıklı odur, en güzel odur...

Mutluluklar ne diyelim.)

matthew_fox_01.jpg

benim kocam hem yahuşuklu hem doktur, bu fotoyu balayında çekmiştim canım benim:asigim:
kıskaaananlaar çatlasın:dilcikar:

kız ben bu jack e üzülüyorum yaaaa
adam doktor
iyi bir insan
sevdimi mi tam sever
amma velakinnn bir türlü kendini sevecek hatunu bulamıyorrrr
yazık yaaaaa

ben geyiğe taşınmasını beklerken Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler... bölümüne gelmiş konu iyi mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu ne ola deyip girdim içeri,hay girmes olaydım kızlar cıkamadım bitürlü,delikafadulden,nerden buluyonuz öyle süper lafları valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis.
ilahi emi sizler çok yaşayın.akannehir
resmen geyik olmuş topik.ama hala burda valla.:roflol:
bu arada konu sahibini kacırdınızmı loo opuyorumnanaktan
anladım anladım hepinizin kocaları yakuşuklu,allah sahibine bağışlasın inşallaaaaaahhhh:Saruboceq:

bu ne ola deyip girdim içeri,hay girmes olaydım kızlar cıkamadım bitürlü,delikafadulden,nerden buluyonuz öyle süper lafları valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis.
anladım anladım hepinizin kocaları yakuşuklu,allah sahibine bağışlasın inşallaaaaaahhhh:Saruboceq:

gel bacum gellll vereliniortak kesin kaçtı dayanamadı akannehir

Allah mutlulugunu bozmasın canım ama ben her ne kadarda BENI sevdıgını bılsem oona bakanlara sınır olurdum.. hatta cok dıkkatlı bakanı farkedersem gıder onu oracıkta oyarım benım kocama kımse oyle bakamaz zemuszemus
Aa herkesın kendı kocası var canım kaydirigubbakcemile3

arkadasım olan var olmayan var benım nısanlımda cırkın ne yapacaz şimdi kimse bakmıyor valla cırkınde olsa yakısıklıda olsa kımsenın bakmasını kabullenemem artık zaman o kadar kotu olmuskı kadın ıcınde erkek ıcınde aynı ama sen bu durumdan mutlu oluyorsan bılemem allah mutlulugunu daım etsın....

arkadasım olan var olmayan var benım nısanlımda cırkın ne yapacaz şimdi kimse bakmıyor valla cırkınde olsa yakısıklıda olsa kımsenın bakmasını kabullenemem artık zaman o kadar kotu olmuskı kadın ıcınde erkek ıcınde aynı ama sen bu durumdan mutlu oluyorsan bılemem allah mutlulugunu daım etsın....

haklısın vallah canım ortalık cok karısmıs artık babana guvenmedıgın bı devırde bıde bu olaylar sacını basını yoluverırım ben oyle karının :olmaz::olmaz::olmaz:

hmmmm biri bizi gözetliyor CADIARZU

nilüfer hnm buyrunnnnnnnnn basın açıklaması sadece kameralar onünde olmaz.yazdığınız herhangi bir açıklma metnini fax aracılığı ile basına iletebilir ve basın açıklamanızı yapabilirsiniz :lepi:

Bakın hala basın açıklaması diyorsunuz.Ben açıklama yapıyorum ama basın nerede onları göremiyorum.Basın açıklaması basına yapılır.Onlarda kamuya duyurur.Sizin kamuya duyurduğunuz doğru ama basın değilsiniz :lepi:

Kaçmadım :) Yakışıklı kocama sahur için yemek hazırlamaya gitmiştim kaydirigubbakcemile2 Şimdi görebildim cevaplarınızı.Kaçacak birşey yok :tomato:

Kaçmadım :) Yakışıklı kocama sahur için yemek hazırlamaya gitmiştim kaydirigubbakcemile2 Şimdi görebildim cevaplarınızı.Kaçacak birşey yok :tomato:

Bu topiki gördükten benimkine değil yemek hazırlamak kuru ekmek bile vermek gelmiyo içimden..Ziftin pekini yesin.:sinifsinif:Simgolos ve senin sayende gözüm açıldı.Allah sizden razı olsun..:Saruboceq:
Yoksa kendimi diri diri mezara gömecekmişim..
sositososito

Bu topiki gördükten benimkine değil yemek hazırlamak kuru ekmek bile vermek gelmiyo içimden..Ziftin pekini yesin.:sinifsinif:Simgolos ve senin sayende gözüm açıldı.Allah sizden razı olsun..:Saruboceq:
Yoksa kendimi diri diri mezara gömecekmişim..
sositososito

O kadar da moralini bozma yaa seninkinin de vardır güzel yanları :icecream:

Back