Eşim çok geçimsiz

Umutsuzyosun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
19
17
35
Konuşmak isstiyorum bunca zamandır kimseyle paylaşamadım eşim çok geçimsiz çok değişik Bi insan her şeye ama her şeye ve heran kızma potansiyeli var inan burnumdan geldi hayat ortada hiçbir şey yokken bile sorun çıkarıyor ne konuşacağım nasıl davranacağımı şaşırdım inanın bezdim olmuyor hiçbir şekilde yani anlatsam sayısız olay var en basitinden evleneli daha 1 yıl olacak ama herhangi Bi konuda karşıt dkir söylesem yahut mimik oynatsam bir dünya laf aklına hayaline gelmeyecek hakaretler ithamlar ve bu ilk kez bveya bu konuda olmuyor inanın bak her şeyi denedim sustum kabahat konuşsam ayrı Bi sorun yani cansız Bi nesne olmam lazım onla anlsşabilmem için defalarca ya defalarca hem psikolojik hem fiziksel şiddet inna söylerken ben utanıyorum ama artık tahammülüm kalmadı biliyorum boşansam herkese herşeye sıkıntı ama ben çözüm bulamıyorum inan kafayı yeme noktasına kadar geldim tahammülüm hiçbir şeyim kalmadı yok tükendim artık biliyorum şuan bunu yapacak gücüm yok ama bu şekilde de devam edemiyorum yok artık Bi gün gerçekten ciddi Bi şey olacak benim artık tahammülüm sıfırlandı hiçbir şey gözümde yok inanın ki bak hayattan ne keyif alabiliyorum be bişey o kadar aşağılayıcı şeyler söylüyor ki artık nefret ettirdi gerçekten nefret ediyorum ve ucunda ne olursa olsun ben bu insanla hayat sğrdğremem inaınn bak görseniz duysanız belki anlarsın ama çok değişik tarif bile edemiyorum öyle Bi şey yaşatıyor ki sanki zorla evlendi ben sana yemin ediyorum ki bu nişanlılık döneminde ben bu yüzünü görmeye başladım ve ondan ayrılmak istedim zaten ama olmadı her şeyi kendim ettim başıma ben dert ettim bunu biliyorum kimseyi üzmeye de hakkım yok ama senden başka kimseyle paylaşamam ve artık o kadar doldum ki nefes alamıyorum o kadar çaresizim ki ben nspacağım bilmiyorum inan ki çözümsüzüm yani bu insan düşün ki makyajına kıyafetime laf ediyor diye en paspal halimle dışarı çıkıyorum ve yine takacak Bi şey buluyor daha geçenlerde yürüyüşe çıkacağız eşofman giydim saçımı bağladım ve başladı sen diye saçını tepeden bağladın aç şunu dedi bak yemin ediyorum dedim ki ne var bunda sıcak bağladım dedim ve yine vurdu ve bunun sayısız örneği var Allah aşkına bana de ki sen hatalısın yemin ederim bilmiyorum nasıl davranacağımı şaşırdım insanlıktan çıktım artık inan ki ama sus sus inan ben patladım o kadar çok biriktirdim ki artık gram yer yok artık en ufak şeyleri yaparken bile o kadar isteksizim ki her işim aksıyor o kadar yavaşladım ki çok tuhaf gelecek biliyorum belki ama inanın zamsn kavramımı herhangi Bi şeye olan inancımı yitirdim biliyorum boğan diyeceksiniz mantıklı her insanın diyeceği şey bu ama sorun şu ki daha önce de ailemi başka konulardan dolayı üzdüm beklentilerini ksdşılsyamsdım ve hayatt şimdi de beni bunla sınıyor inanın artık yenilmiş olmak ailemi üzmek istemiyorum bilseler daha çok üzülürken ayrılmamı isterler tabi ama ben diyorum bunbenşm hatam bedelini neden onlar ödeyecek etraf akrabalar o kadar lafçı ki zaten fırsat kolluyolar Bi şey olsa da laf etsek diye ve ben çokkkkkkkkkkk yorgunum kimseye yazamıyorum buraya yazıyorum çünkü çığlık atmak istiyorum bu gece o kadar ağladım ki hala ağlıyorum Bi de şu var boşandım ailemin yanına geldim sonrası için de isteğim yok yani ben bu hayatı nasıl idame ettireceğim hbir hevesim beklentim kalmadı yok sıfır intihar günah biliyorum aileyi üzmek değil kshretmek olur ama bazen o kadar dua ediyorum ki ölmek için kendim de yapamıyorum o kadar da korkağım ki bilmiyorum inanın kafam bedenime ağır geliyor her yeni gelen gün eziyet akşam olsa da uyusam diye saatleri sayıyorum böyle kepaze hayatı gerçekten sürüklemekten yoruldum herkes boşsn diyecek biliyorum ama yazma amacım ben çok doldum o kadar doldum ki nefesim tıkanıyor artık en azından burdan ysxöiıp biraz rahatlamsk istedim biliyorum güçsüzüm biliyorum yanloştayım ama eğer buraya kadar okuduydsnız tanımassnız da bana dua eder misiniz Allah bir çıkış kapısı göstersin bana

Eşiniz belli ki diktatör. Lafının üstüne laf istemiyor. Ama yok öyle bir dünya. Ayrıca şiddette uyguluyor. Siz ses çıkarmadıkça tepenize çıkmış. Bırakın bunlar benim hatam vs demeyi madem aileniz duysa ayrıl der yanınızda olur ne güzel işte ayrılın, boşanın. Böyle nereye kadar gider ki ? Burada bir sürü kadın ailem kabul etmez diye üzülürken sizin aileniz yanınızda olacaksa madem. Boşuna gereksiz drama yapmayın kendinize. Kendi kendinizi cezalandırmayın lütfen.
Evet boşanmak kolay değil ama her gün bu adam çekilir mi yahu ?
Akrabalar hep laf eder eder eder elbet susarlar. Boş insan kişiyi konuşur. Umarım gerekeni yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

Kardeş boşan git sığınma evine. Ailene gidemeyeceksen. Allah korusun yani bu adam yüzünden başına bişey gelse ailen mutlu mu olacak? Aa boşanmadı ma öldü iyi oldu demezler herhalde. Birkaç gün sitem ederler geçer gider. Sen evlatlarisin.Niye çekiyorsun? Bir kere geliyoruz şu hayata. Bu çileyi bile bile çekmek bence günah

Canım sen bence annenlere kalmaya git birşey deme onlara da ama eşine göz dağı ver bakalım ne olacak. Ben anlıyorum seni ailen üzülmesin diye kendini feda ediyorsun
Evet yani ailem tabi kabul eder ama üzüldükleri için yoksa kim daha 1 yıl olmamışken kızı boşanskn ister ve annem krpnik hasta yani bunları da düşünüyorum yoksa zaten bir dk durmam ama ayrılmak da bencillik gibi geliyor bilmiyorum

Madem boşanamiyorsun o zaman onu duyma.Mesela izlenmeyen açık kalmış bir TV,radyo gibi düşün.O ciddiye alınıp böylesine sana zarar verebilecek bir adam değil.Hee de geç böyle böyle belki geri çekilir.Allah sabır versin

Yorumunuz için çok teşekkürler fakat amacım drama yapmak değil ailem bilse kabul eder derken hiçbir anne baba evladının dövüldüğünü bildiği evde kalmasını tabi istemez ama daha 1 yıl olmadan boşanması da yıkacak yani inanın keyfime kalmış Bi duurm olsa şuan şu saniye terkederim bir işim olsa güvencem olsa dk durmam asla çekilecek çile değil ama sırf ben hatalı Bi seçim yaptım diye başka insanların hayatını etkilemek sırf ailemdir kabul ederler diye onlara yüklenmek de içime sinmiyor tabiki bu evlilik bitecek 3 gün yada 3 ay sonra ötesi yok ama şuan çözümsüzüm kendimle savaşıyorum boşan demek tabiki kolay ama anlatamıyorum derdimi ben

Ailemi çok üzdüm şimdi de üzmeyeyim derken ne alaka yani?
Birden mi aileniz aklınıza geldi?
Bir kere daha üzüverin belli ki gidecek bir aileniz var.
Belli ki açıyorlar kapılarını hep.
Hiç durmayın.
Sonra yavaş yavaş toparlanırsınız. Bir uzmana gidersiniz. Belki bir iş bulursunuz. Okulunuza devam etmedi iseniz okursunuz.
Ooo seçenek çok.
Siz size en kolay görünen ama aslında en zor olanı seçiyorsunuz. Neden aile de demeyin kesinlikle değil. Neden sizsiniz belli.
Silkelenin kimsenin size böyle davranmaya hakkı yokkkkk

Teşekkür ederim ama ben Bi şey yapmasam da takacak karlısacak şeyleri malesef ki buluyor bu evlilik bitecek bu şekilde devam etmek benim karakterime taban tabana zıt Bi durum olur ve devam edemediğim için inanın Bi yaradan cerehat nasıl boşalırsa öyle bir hisle yazdım sadece yazmak istediğim çünkü aylardır kendi içimle konuşmaktan çok yoruldum

Üzüldüm durumunuza sizi de anlıyorum ama daha da beklemeyin size de yazık günah umarım bu insandan kurtulur daha güzel yerlerde daha güzel iyi merhametli insanlarla beraber olursunuz inşallah

Haklısınız belki de bütün bunları kaldıracak gücüm olmadığı için Boşanma ve sonrası durumlar için içine giremeyecek kadar yorgun olduğum için aileyi öne sürüyorum doğru

İşin içine şiddet girdikten sonra düzelmesini beklemek,sabretmek beyhude.El ne der diye,ailem üzülürse diye düşünüp,kendinizi,
gençliğinizi,ömrünüzü heba etmeyin.Bir karar verin ve uygulamaya geçin.Bu işi bitirmede daha fazla düşünüp,kendi kendinizi manipüle edip,zaman kaybetmeyin.

Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Onlar sizin aileniz, saçınızı topladığınız için bile dayak yediğiniz eşten ayrılmanız onları üzmez.
Niye böyle oldu deseler de geçer gider tüm bunlar.
Ailenizi boşanmamak için bahane ediyorsunuz kendinize aslında.
Yoksa insan bu eziyete katlanır mi?
Ailenizle konusun ve boşanın.

Haklısınız belki de bütün bunları kaldıracak gücüm olmadığı için Boşanma ve sonrası durumlar için içine giremeyecek kadar yorgun olduğum için aileyi öne sürüyorum doğru
Kesinlikle öyle.Sadece kendinize bakıyorsunuz şu an. Şu yaşadıklarınızı ailenizden birine anlatsanız önce o alır çeker belli sizi ordan. Onun için anlatmıyorsunuz.
Ben bunları çekecek insan değilim diyorsunuz ama bir senedir çekiyorsunuz. İki sene sonra da bir de ben bunları nasıl çektim ben böyle şeylere gelmezdim ki diye depresyona girersiniz benden söylemesi.
Onun için yol yakınken sadece kendiniz-bebek yokken-dönebilecekken sen kendi hallerine bak muşmula deyip o eşinizi bırakıp gidin.

Cesaret toplamaya çalışıyorum aileme söylemek için aslında o kadar kararlıyım ki dediğiniz gibi çözülmeyecek bir durum Cd ortada ve beklemek sadece zarar getiyor bu tıpkı bir kayayı itmeye benziyor

aileniz de kabul edermiş işte, daha ne? çektiğiniz çileden daha mı buyuk olacak uzuntuleri? uc gune alışırlar. sizin duaya değil cesarete ihtiyacınız var. çıkış kapısını da aklınız/mantıgınız görüyordur zaten. çocugunuz da yok galiba? yapmadıysanız tebrik ediyorum.

Sen onu bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götür ama bence ikna edip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…