Eşim çok geçimsiz

Allahım yardımcın olsun yolunu önünü ferahlatsın inşallah,çok zordur böyle biriyle yaşamak seni en iyi anlayanlardanım

Ailenizi boşanmanızdan çok, şiddete uğruyor olup onlardan gizlemeniz üzer. Kendi hayatınızın sorumluluğunu alın bir an önce. Biz size üzülsek, sizi anlasak bile hayat sizin hayatınız. Başka kimse sizi kurtaramaz

Ben de çok bunu istiyorum umarım bu gücü kendimde bulurum az kaldı kafama koydum her şeyi ya boşanmak yada gerçekten ölüm başka bir seçenek kalmadı cesaretim gücüm hangisine yeterse o olacak
Hanımefendi ya boşanmak ya ölüm derken ?
Manyağın biri yüzünden siz niye ölüyorsunuz anlamadım.
Tamam kolay değil bı manyakla yaşıyorsunuz sizi bastırmış sindirmis ozguveniniz sıfırlanmış.
Ama gidip ailenize anlatabilirsiniz size vurduğunda darp izi varsa polise hastaneye gidip darp raporu alabilirsiniz.
Yani internete erişiminiz var buraya yazdığınıza göre cahil değilsiniz aciz değilsiniz okuma yazmanız var.
Ayrıca bir yıl dolmadan boşanmak vs diyorsunuz da esas mesele bı an evvel kurtulmak zaten.
Napicaksiniz beş yıl sonra mi bosanmak daha iyi olur ?

Çocuk olmadan acilen boşan.Seni bu adama bağlayan bişey yok,git ailenin evine.Çocuğunla çıkıp gittiğinde daha çok üzülecekler.Yol yakınken hemen ayrıl.Yıllar geçince keşke daha en baştan ayrılsaydım diyeceksin çünkü.

Eee o halde boşanmak ya da aileye anlatmak insanlardan yardım almak için neyi bekliyorsunuz ??
Bu cümleleri kurabilecek kadar aklınız var gayet de güzel doğru düşünüyorsunuz.
O zaman gidip polise bir büyüğe aileye akrabaya bu adamın dayakçı bir pislik olduğunu anlatabilirsiniz.
Ayrıca eşiniz geçimsiz değil konu başlığı yanlış.
Bir kadini sırf saçını topladı diye döven biri pisliktir, vicdan yoksunudur, zorbadir.
Gücü size yetiyor tabi şöyle sağlam bı dayak yese keşke de güçsüz kadınlara şiddet uygulamak neymiş anlasa korkak !

Seni galiba en iyi ben anlarim 2 bucuk yillik evliyim soylediklerinin tipa tip aynisini defalarca ksz yasadim. Benim esimde sinir kupu bir adam sabahlari ozellikle gunaydin desen ters teper hic olmadik olaylara cok tepki verir ve kirici konusur . Hep asagilar ezikler . Evlenmeden once daha cesurdum kendime guvenirdim ama duygularim darmadagin artik. Psikolojik baskisi sayesinde ne kendime guvenim kaldi ne bise sindirdi beni resmen. Senin gibi cogunlujla susuyorum ama icimde kalanlarj bana sor . Konusuyorum siddet baslio . Hep atkadaslriyla takilir bana deger vermez saatlerce yanlarndan gelmez bunu sorun edince S***** G** (Defol) der neler neler . Allah var evine bakar ihtiyaclarimizi alir calisir . Bende titiz eviyle ilgili bi kadinm yemegini camasirini herseyiyle ilgilenirim. Ama bir nesne bir cepte gorme huylari var . Bizim birde 1 yasinda oglumuz var iyiki var ama cocuk da nasibini alio yeri gelio ona bagriyo kufur edio bizi uzuyo . Ailem paramparca hic bi zmn bi aile yapim olmadi defalrca terkttim onu gittigm yerler ablam ve babamdi ama devamli kalabilcegm bi ortam deildi kimse cocuklu istemio . Vee bu yaptiklarina ragmen her gitmmde pisman oluodu kopek gibi yalvariodu agliodu pesimi birakmiodu donmem icin bi ton soz ve yemin bende caresizlikten geliodum ama bi kac gun sonra hersey ayni oluodu sana tavsiyem tatlim cocuk yapma cocuk olunca istenmiosn cunku calisamiosun caresizligini hisseden herkez esinden beter davranio . Bu adamida birak bole omur gecmez cpcugnda yoksa kendine yeni bi hayt kurrasn calisirsn . Benim bebegime bakcak kimse yok calismasam bize kim bakicak ben bu durumlari cok yasadim yasiyorum seni anliyrm verebilcegm tek tavsiye bu

Allah size uzun ömür versin. Ama şunu düşünün 1 senede bu haldesin, peki 30-40 sene bu adamla devam edersen ne halde olacağının farkında mısın? Geçen yıllarına yazık olacak

Elalem ne der diye yaşama. Onlar senin dört duvar arasında ne çektiğini bilecek mi?

Hayat belki de çok kısa...

Burada diktatörlüğünü bilmem nesini geçin sizi DÖVÜYOR bitti . Boşanmaktan başka çare yok . Aileniz emin olun dayak yiyip otursaniz bi gün bi yerinizi ezik kırık görse daha çok üzülür . Asıl ailenizi dusunuyosaniz Allah askina boşanin . Burada şiddet var geçin her şeyi .

Ben de çok bunu istiyorum umarım bu gücü kendimde bulurum az kaldı kafama koydum her şeyi ya boşanmak yada gerçekten ölüm başka bir seçenek kalmadı cesaretim gücüm hangisine yeterse o olacak
Ay kuzum saçmalayın lütfen, boşanmak tabiki, o dediginiz ikinci secenegi akkinizdan havsalanizdan silip atin. Ölmek ne alaka?!
Șu anda sağlıklı karar veremediginiz icin boyle düşünüyorsunuz.
Elalem ne der, ailem üzülmesin diye bunu kendinize reva gormeyin.

Daha neyin cesaret toplamasından bahsediyorsunuz ki?Adam sizi intiharın eşiğine getirmiş.Daha kötü ne olabilir.Boşanmış olmak bundan daha mı kötü?
Şu an olayın içinde olduğunuz için korkunç geliyor ama inanın sizin yaşadıklarınızı yaşayan ve çocuğu olan kadınlar keşke daha ilk senemde boşansaydım diyor.Siz tam dönülmesi gereken yerdesiniz.Ertelemeyin

Durumunuza çok üzüldüm. Eşiniz düzelecek gibi görünmüyor sen bu şekilde bu kocayla ne kadar yaşayabilirsin bunu kafanda ölç biç. Dengesiz adamlar insanın psikolojisini hepten bitiriyor sinir hastası ediyor. Ailen bu ne derler çok uzulurler diye düşünme çocukları mutsuz olduğunda cok daha fazla uzulurler bundan emin ol. Ailenle görüş istişare yap arkanda durduklarını görünce sende daha çok cesaretlendirsin.
Hakkında hayırlısı olsun ins

Kadin siginma evleri var emin olun devlet kadinlara her kolayligi sagliyor ama insanlar bile isteye zor olani seçiyor...yiyeceğiniz yemekten kalacaginiz yere kadar devlet veriyor zaten onlarca kadina sahip cikan devlet sizede kapisini acar elbet

Canım benim zorun ne derler bizde elin deli huysuzunu senmi adam edeceksin gücün yetmez olan sana olur annen baban onları üzmemek için çektiğini bosanmadigini bilseler daha çok üzülürler

sucun olmadigini kendin cok iyi biliyorsun, bunu bize neden soruyorsun?
sacma sapan bir evliligin icindesin - kime ne senin bosanman veya evli kalip eziyet cekmen?
inan bana senden baska kimsenin umrunda degil - ailen haric.
baskalari ne der diye bu eziyete katlanmaya deger mi?
senin hic mi canin yok?
kendini hic mi sevmiyorsun?
elin oglu sana eziyet ediyor ve sen buna izin mi veriyorsun?
neden peki?

Çocuklu bosanmaktansa çocuksuz boşan şimdi daha yeni evlisin bırakmak istemiyorsun anlıyorum aynısını bende hissetmiştim ama bende bir yıllık evliliği bitirdim kuş gibihafifledim bazen bir kâğıda imza atmak aile olduğumuz anlamina gelmiyor şiddet kabul edilebilir birşey değil ailemin üzülmesini istemiyorum diyorsunuz ama aileniz ilerde siddetide öğrenir mutsuz olduğunuzu da hisseder bazen yol yakinken dönmek hayatını kurtarmaktır

Allah yardımcın olsun. inşallah yakın zamanda çok güzel kapılar açılır önüne. Bütün sıkıntılarından arınırsın..

çok üzüldüm içinde bulunduğun durum için. kaç yaşındasın bilmiyorum ama boşandıktan sonraki hayat için hevesim yok demeni şu an içinde bulunduğun çaresizlikten söylediğini düşünüyorum.

bi boşansan yaralarını sarsan bak nasıl güzel bir hayat seni bekliyor. Allah hepimizi sınıyor senin de imtihanın bu demekki.

kendi kendine halletmeye çalışma. git ailenle konuş durumu anlat. elalem ne der diye düşünüp kendi sonunu hazırlama lütfen..

Tamamen benim babam. Annem böyle bir adamdan ayrılarak kurtuldu. Üstüne bu adam size sürekli vuruyor da. Lütfen kendine eziyet etme ayrıl dön ailenin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…