Eşim çok geçimsiz

Ben de çok bunu istiyorum umarım bu gücü kendimde bulurum az kaldı kafama koydum her şeyi ya boşanmak yada gerçekten ölüm başka bir seçenek kalmadı cesaretim gücüm hangisine yeterse o olacak

Cesaret toplamaya çalışıyorum aileme söylemek için aslında o kadar kararlıyım ki dediğiniz gibi çözülmeyecek bir durum Cd ortada ve beklemek sadece zarar getiyor bu tıpkı bir kayayı itmeye benziyor
Çekinme,git ailenle paylaş sıkıntını.Kararlı olduğunu ve üzüntünü dile getir.Kimse evladı eziyet çeksin istemez.Gereğini yapma konusunda kararlı duruş sergilersen,herşey senin için daha güzel olacaktır.

Yok en başından beri sorunlu Bi evlilik olduğu için çocuğu asla istemedim böyle bir evliliğe masum bir bebek getirmek sşsğının da aşağısı bir karar olur zaten bana bunları yaşatan o çocuğa neldf yapmaz

Ben de çok bunu istiyorum umarım bu gücü kendimde bulurum az kaldı kafama koydum her şeyi ya boşanmak yada gerçekten ölüm başka bir seçenek kalmadı cesaretim gücüm hangisine yeterse o olacak
Aileniz hangisinde çok daha fazla üzülür acaba?
Hani ailenizi düşünüp duruyormuşsunuz ya?
Yapmayın Allah aşkına hayattaki seçeceğin iki şey birbirine yakın olur ki insan durur düşünür hangisini seçsem diye.
Sizin seçenekleriniz yakın olmanın yanında bile değil. Hatta biri sunduğunuz argümanlara göre seçenek bile değil.
Seçenek olmanın dışında.
Siz kolayı en kolayı seçin ailenizin yanına gidin. Böyle birisi için başka seçenek yok.

Haklısınız belki de bütün bunları kaldıracak gücüm olmadığı için Boşanma ve sonrası durumlar için içine giremeyecek kadar yorgun olduğum için aileyi öne sürüyorum doğru
Boşanma sonrası ne yaşayabilirsiniz en fazla?
Sürekli diken üstünde, psikojik ve fiziksel şiddete maruz kalmaktan daha kötü mü olacak boşanınca?
Cevabıni ben vereyim hayır.
Ailem üzülür, boşanma sonrası şöyle olur, bunların arkasına sığınmayın.
Bu adamdan hamile kalsanız ne olacak bu süreçte?
O zaman herşey daha kötü olacak.
Bağlayıcı hiçbir şeyiniz yokken, gidin ailenizin yanına.

Ölmeyi bayılmak mi sanıyorsunuz cidden? Ağzınıza alıp durmayın.
Boşanmayı bu kadar kötü görmekten vazgecmeniz lazım.
Şiddet görüyorsunuz, nasıl bir güç gerekiyor bilmiyorum.

Teşekkür ederim umarım öyle olur
Evet çok haklısınız keşke insan kendini seçebilsd ve zaten dediğiniz gibi olacak benden beklenen de bu her zaman Hüsrana uğratmak hiçbir şeyi becerememek

Keşke bir nokta, virgül, cümlenin başı sonu gibi şeyler kullansaydınız. Gözlerim kanadı.

Ölmeyi bayılmak mi sanıyorsunuz cidden? Ağzınıza alıp durmayın.
Boşanmayı bu kadar kötü görmekten vazgecmeniz lazım.
Şiddet görüyorsunuz, nasıl bir güç gerekiyor bilmiyorum.
Aslında öyle korkuyorum ki bu sadece istek yoksa asla bunu yapabilecek biri değilim farkındayım öyle korkuyorum ki intiharı sorunlardan kaçma yöntemi olarak hayatımın belirli sahalarında düşünürüm denediğim de olmuştur ama icraat yok çünkü intihar değil sorunlardan kaçmak istiyorum ama kendimi bu kadar iyi tanırken değiştirememek güçsüz zayıf biri gibi bu hakaretleri yaşadığım insanla evli kalmak o kadar utanç verici ki Allah kimseyi böyle Bi kafaya sokmasın

O kadar haklısınız ki bunu yapmayı çok istiyorum ve şuan aileme heran söylemek için kafamda toparlıyorum her şeyi daha fazla uzatmayacağım asla

Yazınızdan bile anlaşılıyor ne kadar boğulduğunuz. Bir ömür geçecekmi böyle düşünüp karar verin. Daha bugün 70 yaşındaki annemle konuştuk. Keşke boşansa idim zamanında dedi. 45 sene önceki babam ne ise şimdide aynı. Evdeki tüm bireyleri ruh hastası etti. Psikolojisi bozuk herkesin. Kendinize yazık etmeyin. Mevlananın dediği gibi, hayatım alt üst olur diye korkma ne biliyorsun altının üstünden iyi olmadığını

Çok teşekkür ederim yapmam gereken belli evet zaten kafamda bitti tekrar başlaması imkansız bu süreci umarım kolay atlatırım

Adam saçını tepeden bağladın diye sana vurmuş sen gelip biliyorum boşan diyeceksiniz ama napıyım diyorsun. neyse içini dökmüşsün en azından ne diyim

Hayatta her sey biz insanlar için. Anneniz siz üzüldünüz diye üzülür , kimse ayrılmak niyetiyle bir yola çıkmaz. Sizin evinizde her gün üzüldüğünüzü bilse de üzülür anneniz.

Gerçskten 33 yaşında mısınız ? Hayatta herşeyi birebir tecrübe etmeseniz de ; çevrenizde gözlemleme imkanınız olmuştur.

Boşanmak ayıp değil ,günah değil. Gider annenize uygun bir dille kararınızı anlatırsınız. Sonra da yeniden hayatınıza odaklanırsınız.

Önce elalemin şerefsizi yüzünden kendi güzel canınıza kıymaya değer mi bunu bir düşünün lütfen. Siz öleceksiniz nolacak onun yanına kar kalacak bunlar sonra başka birini daha bulacak. Lütfen lütfen böyle bir kımıl zararlısı için kendinize zarar vermeyin asıl o zaman aileniz kahrolur.

Okursam yetmiş yıllık omrumden geriye ne kalır ?
Okumuycim çok uzun

Bence eşinizin aklî melekeleri gerçekten yerinde değil. Sizin hayatınız, elalemin lafı emin olun aikeniz içinde o hasta herifin egosundan değersiz değildir. Evlatlarının ölümü dileyecek hale geldiğini bilseler kahrolurlar asıl. Böyle o adamla kalarak hiç iyi etmiyorsunuz. Gelecekteki evlatlarınızında hayatını mahveder bu. Yazık günah. Kendinize gerekçe aramayın, ailenizi bahane etmeyin. Ben yargılayıcı yorumlardan, hemen boşan et diyenlerden hiç hoşlanmam ama gerçekten sizin durumunuz baika türlüsünü götürmez. Kişilik, özsaygı, hayat enerjisi hbir şey kalmayacak ki neredeyse bitmiş zaten. Derhal doğru kararı verip arkanıza bakmadan gitmeniz sonrada kapınızda dahi sürünse (ki yapar narsist bu başka kurban bulana kadar sizE muhtaç) dönmemeniz tamamen iletişimi kesmeniz lazım. Ailenizi bahane etmeyin onlara haksızlık ediyorsunuz farkında olmasanızda ..

Boyle beklemeye devam ederek hata yapiyosun ailem uzulmesin
Bir bahane hamile kalirsan ozaman hic ayrilamayacaksin yada ayrilsan bile bu adamla hep bir bagin olacak ve hayata tutunman cok daha zorlasicak. Bosuna vakit kaybediyosun ailen bir iki uzulur unutur bunu cekmeye degme

Canım benim konunu okurken ağladım okadar içini doğal bir şekilde dökmüşsünki sıkıntını benliğimde hissettim seninde yazdığın gibi şuanda boşanmak istemiyorsun dua istiyorsun Rabbim sıkıntılarını gidersin,güzel rabbim sana çıkış kapıları göstersin,Rabbim düzelme şansı varsa eşine hidayet versin eğer düzelme şansı yoksan Rabbim seni bu adamdan kurtarsın herşey gönlünce olsun inşallah Rabbim seni selam ismiyle selamete çıkarsın canım namaz kıl dua et Rabbime sığın Ayetel kürsi,felak,nas,elham,ihlas,elemneşrahleke surelerini hergün 7 defa oku inşallah sıkıntıların biter kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…