Eşim çok geçimsiz

Bir anne olarak soruyorum: Kizim sen aklini ekmek peynirle mi yedin? Ne demek kimseyi üzmeye hakkin yok. Biri cocuguma siddet uygulayacak ve ben bosandigina üzülücem?! Yok öyle bir dünya. Bosanma partisi veririm Böyle hayvanlara boyun egmeyin. Ve ondan önce nasil hayatiniz oldugu gibi ondan sonra da olucak. Sahsen cocugum böyle bir durumda bana gelmezse acayip üzülürüm gereken güven duygusunu veremedim mi diye. Kendim buldum diye de üzülme. Herkesin yanilma ihtimali var. Kendini kurtarmaya bak

Ben şunu anlamiyorumburda bir çok konuda okudum eşim dövüyor hakaretler ediyor psikolojik şiddet uyguluyor ama aileme soyleyemem çok üzülür kahrolurlar anne babamın kalbine iner vs ailem üzülmesin diye çekiyorum bunlar bahane anne baba olmak her hatasında mutluluğuda uzuldugunde evladının yanında durmak degilmi ben bunları yaşıyorum dayanamiyorum dediğinizde esindir kızım doverde severde diyen bir aileniz yoksa iyi kötü sahip cikicaktir ki siz bir bireysiniz başınızın çaresine bakmayı bileceksiniz kadın sığınmaya başvurun yatılı bakıcı ilanlarına bakın vs yani öleyim kurtulayım yok çarem yok çekeyim diye birşey yok silkelenin ayağa kalkın

çocuğun yokken kaç kurtul bide çocuğun olsa herşey dahada beter olacak kesinlikle çocuk yapmadan ayrıl net elalemi boşver onlar yaşamıyor o evde

Şimdi anne babayı bahane ediyosun. Ee birkaç aya çocuk yaparsın bu sefer de çocukları bahane edersin. Ne diyelim sana evliliğinde mutluluklar.

Evlilik bu değil ki
Ayrılın
Sonuçta bir tane hayatınız var
Mutlu olacağınız şekilde yaşayın.

Ben sizi anlayamadim.Gercekten.Su yasadiklariniza bakinca,istesem hemen gidebilirim dedikten sonra bosan demek kolay demeniz bana cok anlamsiz geldi gercekten…Ama im yargilamk degil.Ama o kadar baskilanmissiniz ki bu durumu cekmeyi normal goruyorsunuz.Ama orta da bir evlilik yok kusura bakmayin.Sadece butun sadist duygularini sizin uzerinizde uygulamaya calisan bir adam var.O kadar…Bu sevgi olamaz…Kesinlikle degil…Cocukta yoksa kurtarin kendinizi…Cunku sizin gibi yasamis ama cocuklari icin katlanmis brini cok yakindan taniyorum.adamlar degisse bile kadinda derin yaralar birakiyor..Zaten zamanla Stockholm sendromu oluyor.
lutfen beni yanlis anlamayin.Kendinizi dusundugunuz de aslinda ailenizi de dusunmus olacaksiniz.Sizin dusundugunuzun tam tersi,

Çok acil destek almaya başla.
Senle aynı sorunları ve ikilemi yaşadım, eski konularımı oku.
Aileyi üzmemek öne sürdüğün sebep. Altında mutlaka başka bir şey var. Kötü de olsa düzen bozmamak, bağımlılık gibi. Bunu tek başına bulamazsın. Destek al.
Karşındaki borderline, narsist, bipolar olabilir. Mağdurlara etkisi sandığından fazla.
Kafanı topla.
Tekrar tekrar git ve bir şekilde destek al. Güvendiğin insanlarla konuş.
İtaat etmen ya da her şekilde affetmen ona bunu yapma gücünü veriyor, ters köşe yaparak koru kendini. Ya şoktan ya bilgisizlikten ya manipülasyondan kesinlikle ne yaşadığının farkında değilsin. Bitirmek istememenin sebebini bul, çöz. O düzelmeyecek onu asla düşünme. Kendini düzelt.
En az onun kadar ruhsal sorunun var ki onla kalmak istiyorsun. Buna odaklan.

Hanımlar bir güncelleme yapmak istiyorum.. Kısa zaman önce ailemle durumu paylaştım ve destekledi sayesinde hayatımı beni psikolojimi altüst eden bu evliliği bitirme kararı aldım nihayet burdan benim yaşadığım sıkıntıları çeken dostlara selam ve umut olsun lütfen susmayın ben sustum hep acı çektim kendimden ödün verdim herkese rol yaptım şunu bilin gerçek her zaman sahte mutluluk rollerinden iyidir şimdi kendim gibi davranıyorum ve nefes aldığımı hissediyorum evet canım acıyor ama zamanla geçecek biliyorum lütfen pes etmeyin ben uçurumun kenarından döndüm lütfen size bunları yada benzerini yaşatan kişi el sevgili kim olursa olsun silin kesin atın uzaklaşın dünyada bizden değerli kimse yok en büyük sığınağımız içimizdeki cevher buna tutunun biz çok kıymetliyiz

Tülay kök sınırlar 1 videosunu izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…