- 7 Aralık 2016
- 429
- 422
- 103
- Konu Sahibi Sadekahvem91
-
Ne kadar ısrarcısınız. Eşinizin söylediği her şey çocuk istememek için gayet geçerli ve mantıklı nedenler. Adam daha ne desin?Tesekkur ederim oncelikle. Daha oncesinden sakince hep konustum guzellikletatlilikla cok konustum sessizxe dinleyip gitmesiyle son bulurdu konusmam. Artik sabrimin sonuna geldgm zaamnlarda kavga etmye basladim genelliklesakince konistum.cok sordum neden istemiyorsun die . 1 hazir deglm
2rahatimizi bozmayalim
3 gezelim
4 uykumdab uyanmak icstemiyorum
5 cocuk byuk sormluluk alamaiz biz
6 daha erken
7 ben cocuklari sevmem (oysaki seviyor tavirlarindan anliyorum)
Oyle iste bunlar aldigim cevaplar iclerinde akla yatar bisey goremedgmde cildiriryorum
Haklisinz tek tarafli olmaz asla
Dogru soylyosun bklemeliyim hamile misin . Allah saglikli dogum nasip eder bebegini kucagna alirsin insallahCanım İnan ki tek taraflı hiçbirşeyi güzel olmuyor. Ben yaşadım sana kesin konuluyorum. Düşük yaptığım zaman bile tek olduğumu hissettim. Çünkü istemediğini bariz belli etmişti. Hak verdim kendisine evlilik iki taraflı alınan bir olaysa çoçuk işi de iki kişinin sorumluluğunda olmalı . Anne tek başına idame edemez canım yanın da kocası yoksa destek anlamında çok zor olur.
Çok şükür hamileliğim çok rahat geçiyor allah dağına göre kar yağdırır İnan buna
Seninde olucak sen üstüne gitme şakın, üstüne gittikçe daha beter soğuyorlar
Siz istemeseniz ve eşiniz size baskı yapsa memnun kalır mıydınız bu durumdan ? Bence boşuna huzurunuzu kaçırmayın tek taraflı alınabilecek sorumluluk değil. İlk zamanlar bende çok istiyordum eşime söyledim ben hazır değilim dedi konuyu kapattık. Bir senelik evliyim hala çocuk yapmadık.Merhaba arkadaslar. Direk konuya girelim ben 1 bucuk yildir evliyim. Eşimle 1 yilnisanli 1bucuk yilda flörtümuz oldu. Eşimle sevgili iken cocuk konusu geldiginde hemen yapmayalim en az 2. 3 yil falan die konusmustuk. Gezeriz yurtdisina cikariz falan filan diye. Esimin işi homeoffice yani evde her zaman.o konuda bi skintimiz yok evde iyi geciniyoruz. Cok zorda kalirsam yardim istersem ev islerimede arada yardim eder. Gelgelelim ki evlenmeden once gezeriz tozariz diyen adam gitti yerine 6 ayda bir sinemaya giden adam geldi. Annesi veya annemlere gitmek disinda bi gezmemiz olmadi. Bn bi gun esime dedim ki gezeriz falan cocuk yapmayalim dedin fakat 6 aydir evliyiz bi sinemaya gitmedik dedim neyse o lafimdan sonra ayda 1 sinemaya gitmwye basladik. Ama gelin gorun ki benm icimdeki cocuk istegi gitgide buyuyoe ilk bir yil yasmin hapi ile korundum. 1. Yilin sonunda ilaci biraktim cocuk istedigimi soyledim. Sessiz kaldi bi sure korunmadi sonra geri cekilerk. Bosalmaya basladi cok konustum istiyorum die agladim zirladim yok ben istemiyoehm hazir degilim dedi aylk gelirkmz normal evimiz mulk arabamiz var esimin babadan kalma malivar. Bu arada 7ayonce kopek aldik onun zoruyla istememistm brn fakat geldi neyse alistik yasiyorum ama bu cpcuk istememe konusunu napacm bana yardim edin arkdslar gungne cocuk istegim buyuyor. Surekli kavga etmye basladim . lutfen akil vetin. Tesekkurler
Evet anliyorum . bu biraz teselli oldu bana umarm yolunagirersizinki gibiBenim eşimde vakti var vakti var diyordu ısrarlarıma boyun eğmiyordu. Ben korunmuyordum o korunuyordu. Derken birgün korunmasız şekilde ilişkiye girdik ertesi gün bir sorun sebebi ile kadın hastalıklarına gittim. Orda doktor yumurtalıkların çok iyi durumda olduğunu korunmasam kolayca hamile kalabileceğimi söyledi en son ilişkimizde korunmadigimizi söylediğimde gebelikle sonuclanabilecegini söylemişti. Olmadi tabi ama O günden beri eşim benden daha hevesli daha istekli. Günleri hesaplıyor ediyor bu ay daha çok istedi . Dun adet gördüm benden çok üzüldü durup durup ama günleri hesaplamıştık diyor. Erkekler böyle şimdi daha vakti var diyen adam mi bu diyorum. Belki sizde böyle bir durumla karşılaşırsınız ondan sonra heveslenir. Herşey nasip kısmet..
Benzer bi olayi kopek sahiplenmede yasadik tabiki ayni olay degil istemiyorum dememe ragmen kopegi getirdieve. Belkide bu emrivakisinden dolayo bnmde fikirlerim degisti ona anlayisim azaldiSiz istemeseniz ve eşiniz size baskı yapsa memnun kalır mıydınız bu durumdan ? Bence boşuna huzurunuzu kaçırmayın tek taraflı alınabilecek sorumluluk değil. İlk zamanlar bende çok istiyordum eşime söyledim ben hazır değilim dedi konuyu kapattık. Bir senelik evliyim hala çocuk yapmadık.
Bosanmayi hoc dusunmem esimi seviyorum bni sevdigni dusunyorm dediginz gibi tek care bklrmek sanirimBen 5 yil istemedim.
Esim beni boşasaydi o zaman...
Ya da baska konularda yazanlar oluyordu, kondomu delip istegim disinda beni hamile biraksaydi...
Olmaz yani. 2 kisi goze alacak. Bir de adam homeofis calisiyor. Evde bebekle calismanin zorluklarini da dusunuyor olabilir.
Esiniz hazir olana kadar, isteyene kadar bekleyeceksiniz ya da bosanacaksiniz yani.
Bnde kendi elimle hayatimi zorlastirdigimi dusundum cogu zaman kendimi teskin etmeliyim farkindaym ikna etmek istedm ama bi cok arkdsimiz siizn gibi konusunca dusuncelerim degismye basladi hala cocuk istiyorum gakat dedignz gibi bklemek cozum sanirimBaşlığı görünce hicbir zaman cocuk istemiyor sandim.sadece su an icin hazir degilmis.ve bekleyelim demis.niye israrla bu yuzden adama baski yapiyorsunuz?Hem daha evleneli 1 yil olmus nedir bu acele?Aglayip bunalima girecek ne var?
Ay bazi insanlar kendi elleriyle hayatlarini zorlastiriyorlar valla ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?