Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimkide yumusak başlıdır. Evden çıkmak hic istemiyor,zorla hadi hadi diyorum üşengeç biri zaten birde evde oturdukca dahada usengeclesiyor kilo da aldı. Ben bazen bunaliyorum ister istemez aşkım surayi toplasana yok benim kiyafetimi yika evle alakali seylere burnunu sokuyor o huylarina gıcık aliyorum o kadar. Dışarı çıkıyor bu defada ben özlüyorum aklim takılıyor yapışık ikiziz sanki cok düşkünüm ona
Benimkide yumusak başlıdır. Evden çıkmak hic istemiyor,zorla hadi hadi diyorum üşengeç biri zaten birde evde oturdukca dahada usengeclesiyor kilo da aldı. Ben bazen bunaliyorum ister istemez aşkım surayi toplasana yok benim kiyafetimi yika evle alakali seylere burnunu sokuyor o huylarina gıcık aliyorum o kadar. Dışarı çıkıyor bu defada ben özlüyorum aklim takılıyor yapışık ikiziz sanki cok düşkünüm ona
Boşver canını sıkma ilk yorumda dediğim gibi o istemeden olursa tüm süreçlerde yalnız kalırsın yada zoraki yanında olur. Zamanı gelince kendisi ister baba olmak