• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor. Ne yapmaliyim?

3 yillik korunmadansnra bi 5 yildir da olmuyor mu yani . cok uzuldum :KK43: umarm en kisa zamanda cocuk sahibo olrsnz

Doktorun söylediği şey ;
Evliliğin ilk 2 yılı en verimli
Çocuğun olma ihtimali yüksek zaman

Sonrasında düşüşe geçiyor
Ertelemek dedi

Biz ertelemiştik oysaki

İnşallah rabbim tüm isteyenlere

Sen daha yeni evlesin
Olur inşallah
O da ister
Baba olmayı zor görüyor
Maddi yetişemeyeceği düşünüyor
Hazır hissedemiyor olabilir
Kismet bu isler. Ayni seyi yasamayacagmin garantisi var mi ?
Ya peki esinle araniz iyi mi yani be bileyim biz biraz soguduk sanki.yada ben bilmiyorum.

Hic bunalmiyorum biliyo msn.
Evde coknuyumlu biri.fazla uysal evden disari Adim attirana kdr cnm ckyor
Benimkide yumusak başlıdır. Evden çıkmak hic istemiyor,zorla hadi hadi diyorum üşengeç biri zaten birde evde oturdukca dahada usengeclesiyor kilo da aldı. Ben bazen bunaliyorum ister istemez aşkım surayi toplasana yok benim kiyafetimi yika evle alakali seylere burnunu sokuyor o huylarina gıcık aliyorum o kadar. Dışarı çıkıyor bu defada ben özlüyorum aklim takılıyor yapışık ikiziz sanki cok düşkünüm ona :(

Benimkide yumusak başlıdır. Evden çıkmak hic istemiyor,zorla hadi hadi diyorum üşengeç biri zaten birde evde oturdukca dahada usengeclesiyor kilo da aldı. Ben bazen bunaliyorum ister istemez aşkım surayi toplasana yok benim kiyafetimi yika evle alakali seylere burnunu sokuyor o huylarina gıcık aliyorum o kadar. Dışarı çıkıyor bu defada ben özlüyorum aklim takılıyor yapışık ikiziz sanki cok düşkünüm ona :KK43:
Aynen canim her kelimenle ayni

Back