Teşekkür ederim20yaşında 36 yaşında bi adamla neden evlenir bir insan ya. Adam gelmiş 47 yaşına tabi istemez bu saatten sonra çocuk. En başından düşüncektğniz bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim20yaşında 36 yaşında bi adamla neden evlenir bir insan ya. Adam gelmiş 47 yaşına tabi istemez bu saatten sonra çocuk. En başından düşüncektğniz bunu.
Merhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..
Aklı selim yorumunuz için teşekkür ederim. Tabiki küçüktüm. Nereden gelsin aklıma.. Evet çok sıkıntılı bir aile ortamım vardı. Her gün şiddet görüyordum, balkondan aşağı atılmak üzereydim, yetmedi adam tuttular öldürüp mezarlığa gömeceklerdi. Eve kapatmışlardı. Okula dışarıya hiçbir yere gidemiyordum. Beni seviyordu ben de bana olan sevgisini sevdim yüreğini. Kurtulusumdu, kurtulusum oldu.Genç kadınsın boşan bu adamdan, adam kaç yaşında oğlu kaç yaşında. Senin çocuğunla nasıl babalık bağı kardeşlik bağı olacak bu insanlar arasında?
Böyle adamlar bilerek kendilerinden yaşça küçük genç kızlarla evleniyorlar, gözü açılmamış oluyor, böyle evliliklere müsade eden ailelerde pek kızlarını umursamıyor oluyorlar. Yaşın gençken gidip bu adamla evlenmişsin ama büyük bir hata bu.
Çocuk doğana kadar adam nerdeyse 50 belki daha fazla olacak, zaten baktığı bir evladı var, ilk evladı olsa her şeyiyle yetmeye çalışır ama neyine yetebilecek bu yaştan sonra ikinci evliliğinden olan ikinci çocuğa. Sen belki kardeşi olsun isteyeceksin.
Bu çocuk konusunu kimse 20 yaşında evlenmeye kalktığında aklına getirmez zaten. Kimin aklına gelir 20sinde acaba çocuk olur mu olmaz mı diye, sizin bu konuşmamanız normal.
Ailenizden kimse size dur demedi mi ? Sizden 16 yaş buyuk biriyle 20 yaşında evlenirken ?Evet ikinci evliliğiyim. 16 yaş var aramızda
Aklı selim yorumunuz için teşekkür ederim. Tabiki küçüktüm. Nereden gelsin aklıma.. Evet çok sıkıntılı bir aile ortamım vardı. Her gün şiddet görüyordum, balkondan aşağı atılmak üzereydim, yetmedi adam tuttular öldürüp mezarlığa gömeceklerdi. Eve kapatmışlardı. Okula dışarıya hiçbir yere gidemiyordum. Beni seviyordu ben de bana olan sevgisini sevdim yüreğini. Kurtulusumdu, kurtulusum oldu.
Baştan beri yanlış hikaye. Çok küçük yaşta, 2. Kez evlenen 16 yaş farkı olan biriyle evlenmişsin. Baba olmayı istiyor musun bu konuda ne düşünüyorsun vb konuşma geçmemiş arada. Zaten okul, atanma derken yıllar geçmiş. Sırf anne olma hissini tatmak için babası tarafından istenmeyen, ihmal edilen bir bebek dünyaya getirip hayata 1-0 geriden başlamasını, travma dolu bir hayatı olmasını talep ediyorsun. Bunun farkında mısın? Kendi isteğin için eşinden gizli bunu yapman doğru değil. Çocuk istemiyorsa, çocuk olduğunda senin korunmadigini anlayacak ve sahiplenmez büyük ihtimalle. Kendini ve doğmamış çocuğunu yakma. Anne olmayı istiyorsan boşan, kendi hayatına odaklan ve hayatına girecek iyi birisiyle ebeveyn olmayı daha sonra düşünürsünMerhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..
Saçmalama istersen bence. Adamı kandırıp çocuk sahibi olsan ne olacak sen anne olmak istiyorsun diye neden mutsuz bir çocuk olsun babası onu belki hiç sevmeyecek adam istemiyor çocuk zorla mı ? bu karar eşlerin ortak kararı olmalı bosan çek git çocuk isteyen birisinden yapMerhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..
Allah yardımcınız olsun kolay degil ama bence arkasından iş cevirmeyin net şekilde karar verin boşanıcam yoksa diyin istemiyor ise. Boşanın yaşınız çok genç hatalar gecmiş olaylar olabilir napalım kimse kimsenin ne yaşadığınızı bilemez hayata bakış açım Allah bana Bi 20 sene ömür verdiyse huzurlu keyifli geçirmek istiyorummm sizde anne olmak istiyorsanız olunMerhabalar. 1 ay sonra 31 yaşına gireceğim. 11 yıldır evliyim. Evliliğimde uzunca yıllar çocuk düşünemedim. İlk etapta okuyordum yaşım da küçüktü. Sonra Kpss , sonra başka bir şehre atanmam. Eşimin şehrine gelebileli 2 yıl oluyor. Ve bende 3 aydır çocuk isteği var. Eşim daha once bir evlilik yaptı ve o evliliğinden bir oğlu var. Hiç bir şekilde çocuk istemiyor asla ikna edemiyorum. Ben korunmuyorum, o da korunmayı sevmediğinden 1 seneyi aşkındır geri çekme yöntemini kullanıyor. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aramızda oldukça fazla yaş farkı da var, benim yaşım da ilerliyor artık. Anne olmayı çok istiyorum. Çok tartışmamız oldu her seferinde çok hiddetlendi ve bir şekilde konuyu kapattı. Evlenirken ben çocuk istemiyorum demedi bana, ben de ona böyle bir beyanda bulunmadım. Senin çocuğun var istemiyorsun ama benim yok anne olma hakkımı elimden alıyorsun ilerde sana senin yüzünden demek istemiyorum dedim ama anlatamadım. Çok üzülüyorum. Ne olur linçlemeyin ama doğum kontrol hapina tekrar başladım diyip kullanmamayi falan düşünüyorum artık. Yanlış olduğunu biliyorum ama.. Dün kontrole gitmiştim testler yaptılar demiştim doktor birkaç ay doğum kontrol kullan dedi demeyi düşündüm. Galiba saçmalıyorum. Ne olur fikir verin bana..