• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor. Ne yapmaliyim?

Tamam da adam baştan demiş zaten, hazır değilse neden zorluyorsunuz ki? Kendinizi onun yerine koyun ve düşünün. İstemeyen, hazır olmayan siz olsaydınız ve size böyle baskı yapılsaydı, hele de ağlayıp zırlansaydı? Heralde ben hepten soğurdum bu fikirden.. Maddi olanaklarınızı saymışsınız, iyi güzel de çocuk sadece maddi imkan varsa yapılacak bir şey değil ki..
Hayatim ben onun yerinde oosaydim. Esimin bu cok istedigi seyi birkere daha dusunurdum. Onun mutlulugu icin iyi tarafndn bakmaya calisiridim. Ayrica aglayip zirlansaydi tabiki de hic hos degil.

Konu eski
Yoooo eskide degil aslinda benim evlendigim ay yeni evliyim.iste yeni evli ne demekse artik
Neyse
Gecen yaz nişanıydık o zamandan cocuk muhabbeti başladı..:işsiz:

Bu arada dikkatimi cekti,benim esimde home office çalışıyor hergun tepemde haftaici haftasonu gece gunduz fark etmeksizin ..:işsiz:
Bugun eve temizlik yapıldı,kadin geldi gitti
Balkona gectim mumlar vardı kütük mum onlari dizmis masaya:işsiz: o derece..:KK50:
Simdide bira iciyoruz:KK50:
Ben anlamadım bir erkek neden cocuk istemez. Kocan kac yaşında
Aslında baska bisey daha sorcam evde olmasindan bunaliyor musun . Ben bunaliyorum ama evden gidince carsiya v.s aklim onda kalıyor napti basina biseymi geldi gec kaldi trafikte napiyor o_O

Merhaba arkadaslar. Direk konuya girelim ben 1 bucuk yildir evliyim. Eşimle 1 yilnisanli 1bucuk yilda flörtümuz oldu. Eşimle sevgili iken cocuk konusu geldiginde hemen yapmayalim en az 2. 3 yil falan die konusmustuk. Gezeriz yurtdisina cikariz falan filan diye. Esimin işi homeoffice yani evde her zaman.o konuda bi skintimiz yok evde iyi geciniyoruz. Cok zorda kalirsam yardim istersem ev islerimede arada yardim eder. Gelgelelim ki evlenmeden once gezeriz tozariz diyen adam gitti yerine 6 ayda bir sinemaya giden adam geldi. Annesi veya annemlere gitmek disinda bi gezmemiz olmadi. Bn bi gun esime dedim ki gezeriz falan cocuk yapmayalim dedin fakat 6 aydir evliyiz bi sinemaya gitmedik dedim neyse o lafimdan sonra ayda 1 sinemaya gitmwye basladik. Ama gelin gorun ki benm icimdeki cocuk istegi gitgide buyuyoe ilk bir yil yasmin hapi ile korundum. 1. Yilin sonunda ilaci biraktim cocuk istedigimi soyledim. Sessiz kaldi bi sure korunmadi sonra geri cekilerk. Bosalmaya basladi cok konustum istiyorum die agladim zirladim yok ben istemiyoehm hazir degilim dedi aylk gelirkmz normal evimiz mulk arabamiz var esimin babadan kalma malivar. Bu arada 7ayonce kopek aldik onun zoruyla istememistm brn fakat geldi neyse alistik yasiyorum ama bu cpcuk istememe konusunu napacm bana yardim edin arkdslar gungne cocuk istegim buyuyor. Surekli kavga etmye basladim . lutfen akil vetin. Tesekkurler
Ben eşine hak verdim açıkçası çünkü baştan konuşup anlasmışsınız. Oyunbozanlik eden sen durumundasın. Bence ağlayıp baskı kurma iyice soğur bırak kendi istesin. Anne kadar baba da hevesli olmalı. Sonra doktorlara kendin gidip herşeye tek başına heyecanlanmak hep tek başına hazırlanmak da koyar. Zaten zamanı gelince kendileri heves ediyor. Biz eşimle 1 yıl gezeriz dedik gerçekten yurtdışı yurtıcı çok gezdik 1.5 yıl sonra o benden bile çok istedi ama hemen olmadi gebelik icin biraz uğraştık çok şükür Rabbim verdi isteyen herkese versin inş. Ama öte yandan hiç istememe riski de var. Bir arkadaşım 3 yıldır kocasını ikna etmeye çalışıyor. O yüzden bol bol bebekli ailelerle görüştür baba-bebek videolari izlet bilinçaltına gir bakalım ne tepki vericek

Ben eşine hak verdim açıkçası çünkü baştan konuşup anlasmışsınız. Oyunbozanlik eden sen durumundasın. Bence ağlayıp baskı kurma iyice soğur bırak kendi istesin. Anne kadar baba da hevesli olmalı. Sonra doktorlara kendin gidip herşeye tek başına heyecanlanmak hep tek başına hazırlanmak da koyar. Zaten zamanı gelince kendileri heves ediyor. Biz eşimle 1 yıl gezeriz dedik gerçekten yurtdışı yurtıcı çok gezdik 1.5 yıl sonra o benden bile çok istedi ama hemen olmadi gebelik icin biraz uğraştık çok şükür Rabbim verdi isteyen herkese versin inş. Ama öte yandan hiç istememe riski de var. Bir arkadaşım 3 yıldır kocasını ikna etmeye çalışıyor. O yüzden bol bol bebekli ailelerle görüştür baba-bebek videolari izlet bilinçaltına gir bakalım ne tepki vericek
O dedign seyleri yaptim iyice sogudu. Ters tepti . cok ustnr dsnce olmuyo . biraktim bnde

Bence de tam aksi bir politika yürütün
Siz de istemeyin şimdilik
Zamanla bu fikri tamamiyle benimsemenizden korkacaktır
Şuan hazır olmayabilir ama biliyor ki siz istiyorsunuz
Bir gün mutlaka baba olmak isteyecek
Sizin de zamanla bu fikri kafanızdan atmanız onu tedirgin edecektir

Bence de tam aksi bir politika yürütün
Siz de istemeyin şimdilik
Zamanla bu fikri tamamiyle benimsemenizden korkacaktır
Şuan hazır olmayabilir ama biliyor ki siz istiyorsunuz
Bir gün mutlaka baba olmak isteyecek
Sizin de zamanla bu fikri kafanızdan atmanız onu tedirgin edecektir
Cnm merhaba umarm dedigin gibi olur cnku bitini ikna etmek kdr zor bise yok . insani tuketiyo yipratiyo.

Çok şanslısın keşke benimkide istemese :)

Doktora yapıyoruz iş güç başımızdan aşmış benim enerjim sıffır sıffır sıffır çocuk için, 1 yıllık evlilerden habire çocuk haberi geliyor biz 4 e girdik hiç istemiyorum hala. Rabbim tabi ki aratmasın ama iki tarafın da istekli olması çok önemli, o çocuk doğduktan sonra tüm sorumluluk ikinizde olacak belki adam hazır değildir buna ben anlıyorum onu :)

İkinizin de hazırlıklı olduğu döneme dek bekleyin derim. Hayırlısı olsun.

Sevdigim icin evlendim. Baska konusmustuk evet ama evlendikten snra hic istemiyorum tarzinda konusmaya basladigi icin brni bi telas aldi baskim yersin farkndayim oyuzden yardim istemistim sizlerden
Çocuk istemeyen erkekler bana çok değişik geliyor.benim eşim çok istemişti.bana kalsa 2-3 sene yapmazdım.ama şu an iyiki hemen yapmışım diyorum genç yaşımda boyum kadar kızım var.bazen bana bile tuhaf geliyor bu benim kızımmı diyorum.herkes annemi annesi sanıyor.ama eşiniz dürüst davranmış istemiyorum demiş.bence evliliğinizin tadını çıkarın.

Merhaba arkadaslar. Direk konuya girelim ben 1 bucuk yildir evliyim. Eşimle 1 yilnisanli 1bucuk yilda flörtümuz oldu. Eşimle sevgili iken cocuk konusu geldiginde hemen yapmayalim en az 2. 3 yil falan die konusmustuk. Gezeriz yurtdisina cikariz falan filan diye. Esimin işi homeoffice yani evde her zaman.o konuda bi skintimiz yok evde iyi geciniyoruz. Cok zorda kalirsam yardim istersem ev islerimede arada yardim eder. Gelgelelim ki evlenmeden once gezeriz tozariz diyen adam gitti yerine 6 ayda bir sinemaya giden adam geldi. Annesi veya annemlere gitmek disinda bi gezmemiz olmadi. Bn bi gun esime dedim ki gezeriz falan cocuk yapmayalim dedin fakat 6 aydir evliyiz bi sinemaya gitmedik dedim neyse o lafimdan sonra ayda 1 sinemaya gitmwye basladik. Ama gelin gorun ki benm icimdeki cocuk istegi gitgide buyuyoe ilk bir yil yasmin hapi ile korundum. 1. Yilin sonunda ilaci biraktim cocuk istedigimi soyledim. Sessiz kaldi bi sure korunmadi sonra geri cekilerk. Bosalmaya basladi cok konustum istiyorum die agladim zirladim yok ben istemiyoehm hazir degilim dedi aylk gelirkmz normal evimiz mulk arabamiz var esimin babadan kalma malivar. Bu arada 7ayonce kopek aldik onun zoruyla istememistm brn fakat geldi neyse alistik yasiyorum ama bu cpcuk istememe konusunu napacm bana yardim edin arkdslar gungne cocuk istegim buyuyor. Surekli kavga etmye basladim . lutfen akil vetin. Tesekkurler
Istemiyorsa zorlamamalisin. Demek ki hazir degil. Yoksa burada ki yeni konunun adı eşim çocuğuyla ilgilenmiyor olur.

Ben anlamıyorum istememelerini ya başkasının çocuğuna gelince içine sokası geliyo, eşimin göğsüne vura vura amcayım ben amca dediğini hiç unutmuyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde baba olucam ben baba diyemedi. Belkide o istemediği için Allah layık görmedi bize evlat sahibi olmayı.

Back