• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor. Ne yapmaliyim?

Aynı yaştayız dert etme bu kadar benim eşim 30 üstü böyle baskı yapsa kızardım yani.

Aynı yaştayız dert etme bu kadar benim eşim 30 üstü böyle baskı yapsa kızardım yani.
Haklisin hayatta cok bos yasiyormusgibi hisediyorim bi cocugum olsun ona bakim onunla ilgilenim dusuncesi deyim . cok kaptirdigm icin kendimi oyle oldu sanirim ama cocuk istegimi nasil rafa kaldirirm onu bilmiyorum

Demek ki sorun sende tatlım benim. Sen böyle yaparsan adam istemez tabi çocuk filan tamamen soğutma böyle yaparak.
Haklisin galibabiraz rahat birakmaliyim o zamands ben mutsuz oluyorum onada yansitiyorum malesef problem bnden onu bilyorum ama onundaistememesi beni simir ediyorsimariklik gibi dusunyorum ne blim allak bullakoldum

Haklisin galibabiraz rahat birakmaliyim o zamands ben mutsuz oluyorum onada yansitiyorum malesef problem bnden onu bilyorum ama onundaistememesi beni simir ediyorsimariklik gibi dusunyorum ne blim allak bullakoldum

Canım başka birşeyle uğraş bu süreçte ki onu bunaltma. Şımarıklık filan değil bana da ısrar edilse istemem. Benim eşim de çok istiyordu ilk senelerde ben hazır değilsim. O konuyu açtıkça beynimden kaynar sular dökülüyor gibi oluyordum. Ve bu yüzden de soğudum bir ara çocuktan. Ne zaman kendi halime bıraktı aradan 6 ay geçti ben de istemeye başladım.

Haklisin hayatta cok bos yasiyormusgibi hisediyorim bi cocugum olsun ona bakim onunla ilgilenim dusuncesi deyim . cok kaptirdigm icin kendimi oyle oldu sanirim ama cocuk istegimi nasil rafa kaldirirm onu bilmiyorum
Gerçekten bu kadar hazır mısın? belki günlerce uyku uyuyamayacaksın,bir lokma yemeği sıcak yiyemeyeceksin,rahat olabilecek misin ona bakarken yedirirken giydirirken ben çok korkak bir insanım korkaklığım her açıdan iki kat artar gibi geliyor...

Canım başka birşeyle uğraş bu süreçte ki onu bunaltma. Şımarıklık filan değil bana da ısrar edilse istemem. Benim eşim de çok istiyordu ilk senelerde ben hazır değilsim. O konuyu açtıkça beynimden kaynar sular dökülüyor gibi oluyordum. Ve bu yüzden de soğudum bir ara çocuktan. Ne zaman kendi halime bıraktı aradan 6 ay geçti ben de istemeye başladım.
Haklisin yapmaya calisicam insallah dedigin gibi olur ve oda ister

Gerçekten bu kadar hazır mısın? belki günlerce uyku uyuyamayacaksın,bir lokma yemeği sıcak yiyemeyeceksin,rahat olabilecek misin ona bakarken yedirirken giydirirken ben çok korkak bir insanım korkaklığım her açıdan iki kat artar gibi geliyor...

Hamile kaldığında bunları düşünmezsin :) dığduktan sonra da düşünmezsin bence.

Ben kendimi bunlara hazir hisediyorum. Belko dedigin gibi cok zor bisey ama bunlari dusunurken mutlu oluyorum ben korkmanin aksine . saydigin hicbir sey bei husursuz etmiyor ustesinden gelecegine inaniyorum . sen cidden tedirginsin gusel yanlarini dusun bin mutluluga bedel bence

Ben kendimi bunlara hazir hisediyorum. Belko dedigin gibi cok zor bisey ama bunlari dusunurken mutlu oluyorum ben korkmanin aksine . saydigin hicbir sey bei husursuz etmiyor ustesinden gelecegine inaniyorum . sen cidden tedirginsin gusel yanlarini dusun bin mutluluga bedel bence
Evet yaaa tedirgin bir insanım hayırlısı umarım en doğru zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız.Ve bana kalırsa kocan çocuk için yalvarmadıkça bu konunun artık tek lafını etme:))

Can sıkıntısından insan mı yapılır?

O kadar tecrübesizsin ki, çare diye doğurmayı değerlendiriyorsun.
Pardon size can skintisindan cocuk istedigimi kim soyledi . cocuk sahibi oomayi istemek ne zamandan beri caresizlik oldu siz beni anlamamissiniz. O kdr anlamamissiniz ki yardim edip akilverecegnize igneliyorsunuz ..

Evet yaaa tedirgin bir insanım hayırlısı umarım en doğru zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız.Ve bana kalırsa kocan çocuk için yalvarmadıkça bu konunun artık tek lafını etme:))
Amin canin insallah. Dedigin gibi ypmya calisicam.

Pardon size can skintisindan cocuk istedigimi kim soyledi . cocuk sahibi oomayi istemek ne zamandan beri caresizlik oldu siz beni anlamamissiniz. O kdr anlamamissiniz ki yardim edip akilverecegnize igneliyorsunuz ..
Parlama hemen bacı
Konunu tekrar okudum
Aynı yorumum

Evlenmeden önce çocuk istemem 3 yıl
Evlendim sinemaya bile gitmiyoruz
6 ay oldu
Ee ben çocuk isteyeyim bari

İlişkiye renk katmak adına çocuk istemek??

Acikcasi ben cocuk icin evlendim desem yeri var. Sizi anlıyorum o yüzden. Belli ki vucudunuz hormonlariniz hazir ondan acele ediyosunuz. Ama tek tarafli olmaz maalesef. Bence bir kere karsiniza alip sakince konusun eşinizle bir daha sana baski yapmayacagin ama neden istemiyorsun özel bir sebebi var mi diye sorun. Eger hazir hissetmiyorum derse üstelemeyin ona biraz zaman verin bekleyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.

Parlama hemen bacı
Konunu tekrar okudum
Aynı yorumum

Evlenmeden önce çocuk istemem 3 yıl
Evlendim sinemaya bile gitmiyoruz
6 ay oldu
Ee ben çocuk isteyeyim bari

İlişkiye renk katmak adına çocuk istemek??
Evlenmeden cocuk istemem 3 yil diyen eşm ben degil. Sebebi ise gezmek istemesi olarak gosterdigi bahane oldgunu vurguladim. Iliskiye renk katmak tir cocuk. Hayatini gusellestirmektir. Ever bi problemn yoksave hazirsan dunyanin en guzel rebgidir cocuk . cocuklara bakis acimiz farkli sizinle. Tekrardan soylyuyorum birderdim var konu basligi altinda actigim konuyu derdim oldgu icin actim yardim istedigim icin actim oyle ustten ustten konusmanizi okumak icin acmadim arkdsm okey. Senin yanlisin benm dogrum olablr. Rica eidyorum moral bozmak ignelemekicin yazma

Acikcasi ben cocuk icin evlendim desem yeri var. Sizi anlıyorum o yüzden. Belli ki vucudunuz hormonlariniz hazir ondan acele ediyosunuz. Ama tek tarafli olmaz maalesef. Bence bir kere karsiniza alip sakince konusun eşinizle bir daha sana baski yapmayacagin ama neden istemiyorsun özel bir sebebi var mi diye sorun. Eger hazir hissetmiyorum derse üstelemeyin ona biraz zaman verin bekleyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Tesekkur ederim oncelikle. Daha oncesinden sakince hep konustum guzellikletatlilikla cok konustum sessizxe dinleyip gitmesiyle son bulurdu konusmam. Artik sabrimin sonuna geldgm zaamnlarda kavga etmye basladim genelliklesakince konistum.cok sordum neden istemiyorsun die . 1 hazir deglm
2rahatimizi bozmayalim
3 gezelim
4 uykumdab uyanmak icstemiyorum
5 cocuk byuk sormluluk alamaiz biz
6 daha erken
7 ben cocuklari sevmem (oysaki seviyor tavirlarindan anliyorum)
Oyle iste bunlar aldigim cevaplar iclerinde akla yatar bisey goremedgmde cildiriryorum
Haklisinz tek tarafli olmaz asla

Haklisin canm etrafimdaki tum gorustgum insanlar cocuklu falan etkileniyorum ister istemez birde gercektrn bi engelimz yok neden istemiyor neden isteiyo diekendimi yiyorum.sabir gostermem gerekiyo ama cok sabirsiz bi insanim
Canım İnan ki tek taraflı hiçbirşeyi güzel olmuyor. Ben yaşadım sana kesin konuluyorum. Düşük yaptığım zaman bile tek olduğumu hissettim. Çünkü istemediğini bariz belli etmişti. Hak verdim kendisine evlilik iki taraflı alınan bir olaysa çoçuk işi de iki kişinin sorumluluğunda olmalı . Anne tek başına idame edemez canım yanın da kocası yoksa destek anlamında çok zor olur.
Çok şükür hamileliğim çok rahat geçiyor allah dağına göre kar yağdırır İnan buna
Seninde olucak sen üstüne gitme şakın, üstüne gittikçe daha beter soğuyorlar

Back