- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
- Konu Sahibi Sadekahvem91
Zorlamamalısın diyenleri anlıyorum ama insan bu duyguya hakim olamıyor,insan kendini çaresiz ve zavallı hissediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorlamiyorum zaten artik. Her halti bn yapacm ama o hazir degil . icine edim boyle isinIstemiyorsa zorlamamalisin. Demek ki hazir degil. Yoksa burada ki yeni konunun adı eşim çocuğuyla ilgilenmiyor olur.
Aynen o istemwdigi icin bana da layik gormedi dusuk oldu. Yigenlerne gelnce tapiyorlar. Neyse bosver Allah buyukBen anlamıyorum istememelerini ya başkasının çocuğuna gelince içine sokası geliyo, eşimin göğsüne vura vura amcayım ben amca dediğini hiç unutmuyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde baba olucam ben baba diyemedi. Belkide o istemediği için Allah layık görmedi bize evlat sahibi olmayı.
Aynen oyle.bosver zorlamamalisin desinler. Yasamaayan ne bilcek . bide kmileri diyor ki esim cok istedi ben istemyorm ...... Yorum yapamiyorumZorlamamalısın diyenleri anlıyorum ama insan bu duyguya hakim olamıyor,insan kendini çaresiz ve zavallı hissediyor.
Tek aciklama hazir degilim. Zor bi durum altindan kalkamayiz. Kendi guvensizlgnim ceremesni bnde cekyrmPeki neden istemiyomuş? mantıklı bir açıklaması var mı? Bence bu işin pek mantıklı açıklaması da olmaz ya yine de merak ediyor insan.
Cok mu sanslym ?Çok şanslısın keşke benimkide istemese :)
Doktora yapıyoruz iş güç başımızdan aşmış benim enerjim sıffır sıffır sıffır çocuk için, 1 yıllık evlilerden habire çocuk haberi geliyor biz 4 e girdik hiç istemiyorum hala. Rabbim tabi ki aratmasın ama iki tarafın da istekli olması çok önemli, o çocuk doğduktan sonra tüm sorumluluk ikinizde olacak belki adam hazır değildir buna ben anlıyorum onu :)
İkinizin de hazırlıklı olduğu döneme dek bekleyin derim. Hayırlısı olsun.
Tadini cikaramiyorum sayesndeÇocuk istemeyen erkekler bana çok değişik geliyor.benim eşim çok istemişti.bana kalsa 2-3 sene yapmazdım.ama şu an iyiki hemen yapmışım diyorum genç yaşımda boyum kadar kızım var.bazen bana bile tuhaf geliyor bu benim kızımmı diyorum.herkes annemi annesi sanıyor.ama eşiniz dürüst davranmış istemiyorum demiş.bence evliliğinizin tadını çıkarın.
Istemiyorum zatn artikİstemiyorsa zamanını bekleyin derim.ilerde bir yardım istersiniz ya da bir şey olur ben istemiyorum demiştim sen dedin al bak olur.ve çocuğa olan sevgisi de yarım olur.
Hic bunalmiyorum biliyo msn.Konu eski
Yoooo eskide degil aslinda benim evlendigim ay yeni evliyim.iste yeni evli ne demekse artik
Neyse
Gecen yaz nişanıydık o zamandan cocuk muhabbeti başladı..
Bu arada dikkatimi cekti,benim esimde home office çalışıyor hergun tepemde haftaici haftasonu gece gunduz fark etmeksizin ..
Bugun eve temizlik yapıldı,kadin geldi gitti
Balkona gectim mumlar vardı kütük mum onlari dizmis masaya o derece..
Simdide bira iciyoruz
Ben anlamadım bir erkek neden cocuk istemez. Kocan kac yaşında
Aslında baska bisey daha sorcam evde olmasindan bunaliyor musun . Ben bunaliyorum ama evden gidince carsiya v.s aklim onda kalıyor napti basina biseymi geldi gec kaldi trafikte napiyor
Pek anlasma ypmaadk o soyledi bn sessiz jaldim .zatwn ne istediğinin bi önemi olsaydi benimde fikrim i sorardıAnlasmaniza uyman gerek. O çocuk tek başına bakilmaz
Cnm merhaba umarm dedigin gibi olur cnku bitini ikna etmek kdr zor bise yok . insani tuketiyo yipratiyo.
Degil hayatim biliyorum da tum istegimi koreltti.Ama imkansız değil :)
Degil hayatim biliyorum da tum istegimi koreltti.
Hayirlisini diliyorum .is bakiyorum smdi bulursam biraz kendimi oyalamis olurum
Aynen kuzum. Saol :)Zaman bırak canım
Bu süreçte kendinle ilgilen iyi edersin
Yani ayrilmak suanda cok cok cok erken alinmis bir karar olur die dusunyrm .evet esiimn fikrinin degiseceni sanmiyorumValla gördüğüm kadarıyla erkekler çocuk istemiyorsa kararları değişmiyor sonradan kadınların genelde değişiyor ama erkek istemiyorsa istemiyor demektir.Sizde çok çocuk istiyorsanız.Yaş geçmeden ayrılmanız en doğrusu bence.
3 yillik korunmadansnra bi 5 yildir da olmuyor mu yani . cok uzuldum umarm en kisa zamanda cocuk sahibo olrsnzÇocuk istemen çok doğal
Benim eşimde istemedi
3 yıl kadar korunduk
5 yıldır da arıyoruz
İnşallah istediğin zaman olur bebeğin