• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor. Ne yapmaliyim?

Ben anlamıyorum istememelerini ya başkasının çocuğuna gelince içine sokası geliyo, eşimin göğsüne vura vura amcayım ben amca dediğini hiç unutmuyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde baba olucam ben baba diyemedi. Belkide o istemediği için Allah layık görmedi bize evlat sahibi olmayı.
Aynen o istemwdigi icin bana da layik gormedi dusuk oldu. Yigenlerne gelnce tapiyorlar. Neyse bosver Allah buyuk

Zorlamamalısın diyenleri anlıyorum ama insan bu duyguya hakim olamıyor,insan kendini çaresiz ve zavallı hissediyor.
Aynen oyle.bosver zorlamamalisin desinler. Yasamaayan ne bilcek . bide kmileri diyor ki esim cok istedi ben istemyorm ...... Yorum yapamiyorum

Çok şanslısın keşke benimkide istemese :)

Doktora yapıyoruz iş güç başımızdan aşmış benim enerjim sıffır sıffır sıffır çocuk için, 1 yıllık evlilerden habire çocuk haberi geliyor biz 4 e girdik hiç istemiyorum hala. Rabbim tabi ki aratmasın ama iki tarafın da istekli olması çok önemli, o çocuk doğduktan sonra tüm sorumluluk ikinizde olacak belki adam hazır değildir buna ben anlıyorum onu :)

İkinizin de hazırlıklı olduğu döneme dek bekleyin derim. Hayırlısı olsun.
Cok mu sanslym ?
Hic gulecegm ykk tu . yaz sizcocuk istemeyenler zaten isteyenleri nasil anlicaksnz ki. Rahati bozulmasn die uykusundan feragat etmesn die madi anlamda zorlanmasn die cocuk istemeyen bana asiri bencilce bi hareket gibi geliyo Kusura bkma da . benim esimde aynen bu yuzden istmyor.smdi sirf cocuk istiyorum diee bencil ben oluyorsam olayim. Ve sirf ben cocuk istiyorum die huzuru kaviyorsada kacsn hiiiic umrmda degil

Çocuk istemeyen erkekler bana çok değişik geliyor.benim eşim çok istemişti.bana kalsa 2-3 sene yapmazdım.ama şu an iyiki hemen yapmışım diyorum genç yaşımda boyum kadar kızım var.bazen bana bile tuhaf geliyor bu benim kızımmı diyorum.herkes annemi annesi sanıyor.ama eşiniz dürüst davranmış istemiyorum demiş.bence evliliğinizin tadını çıkarın.
Tadini cikaramiyorum sayesnde

İstemiyorsa zamanını bekleyin derim.ilerde bir yardım istersiniz ya da bir şey olur ben istemiyorum demiştim sen dedin al bak olur.ve çocuğa olan sevgisi de yarım olur.

Konu eski
Yoooo eskide degil aslinda benim evlendigim ay yeni evliyim.iste yeni evli ne demekse artik
Neyse
Gecen yaz nişanıydık o zamandan cocuk muhabbeti başladı..:işsiz:

Bu arada dikkatimi cekti,benim esimde home office çalışıyor hergun tepemde haftaici haftasonu gece gunduz fark etmeksizin ..:işsiz:
Bugun eve temizlik yapıldı,kadin geldi gitti
Balkona gectim mumlar vardı kütük mum onlari dizmis masaya:işsiz: o derece..:KK50:
Simdide bira iciyoruz:KK50:
Ben anlamadım bir erkek neden cocuk istemez. Kocan kac yaşında
Aslında baska bisey daha sorcam evde olmasindan bunaliyor musun . Ben bunaliyorum ama evden gidince carsiya v.s aklim onda kalıyor napti basina biseymi geldi gec kaldi trafikte napiyor o_O
Hic bunalmiyorum biliyo msn.
Evde coknuyumlu biri.fazla uysal evden disari Adim attirana kdr cnm ckyor

Çocuk istemen çok doğal
Benim eşimde istemedi
3 yıl kadar korunduk
5 yıldır da arıyoruz

İnşallah istediğin zaman olur bebeğin

Valla gördüğüm kadarıyla erkekler çocuk istemiyorsa kararları değişmiyor sonradan kadınların genelde değişiyor ama erkek istemiyorsa istemiyor demektir.Sizde çok çocuk istiyorsanız.Yaş geçmeden ayrılmanız en doğrusu bence.

Valla gördüğüm kadarıyla erkekler çocuk istemiyorsa kararları değişmiyor sonradan kadınların genelde değişiyor ama erkek istemiyorsa istemiyor demektir.Sizde çok çocuk istiyorsanız.Yaş geçmeden ayrılmanız en doğrusu bence.
Yani ayrilmak suanda cok cok cok erken alinmis bir karar olur die dusunyrm .evet esiimn fikrinin degiseceni sanmiyorum
bakalim zaman ne gosterecek. Allah en hayirlisini kalbime gonderir insallah

Back