- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Sadekahvem91
-
Dogru soylyosun. Ama bunlari uygulamakta zorlaniyorum 2 hafta uygulasam 3. Hafts telrar basliyorum onu ikna etmek icin
Haklisin hayatta cok bos yasiyormusgibi hisediyorim bi cocugum olsun ona bakim onunla ilgilenim dusuncesi deyim . cok kaptirdigm icin kendimi oyle oldu sanirim ama cocuk istegimi nasil rafa kaldirirm onu bilmiyorumAynı yaştayız dert etme bu kadar benim eşim 30 üstü böyle baskı yapsa kızardım yani.
Haklisin galibabiraz rahat birakmaliyim o zamands ben mutsuz oluyorum onada yansitiyorum malesef problem bnden onu bilyorum ama onundaistememesi beni simir ediyorsimariklik gibi dusunyorum ne blim allak bullakoldumDemek ki sorun sende tatlım benim. Sen böyle yaparsan adam istemez tabi çocuk filan tamamen soğutma böyle yaparak.
Haklisin galibabiraz rahat birakmaliyim o zamands ben mutsuz oluyorum onada yansitiyorum malesef problem bnden onu bilyorum ama onundaistememesi beni simir ediyorsimariklik gibi dusunyorum ne blim allak bullakoldum
Gerçekten bu kadar hazır mısın? belki günlerce uyku uyuyamayacaksın,bir lokma yemeği sıcak yiyemeyeceksin,rahat olabilecek misin ona bakarken yedirirken giydirirken ben çok korkak bir insanım korkaklığım her açıdan iki kat artar gibi geliyor...Haklisin hayatta cok bos yasiyormusgibi hisediyorim bi cocugum olsun ona bakim onunla ilgilenim dusuncesi deyim . cok kaptirdigm icin kendimi oyle oldu sanirim ama cocuk istegimi nasil rafa kaldirirm onu bilmiyorum
Haklisin yapmaya calisicam insallah dedigin gibi olur ve oda isterCanım başka birşeyle uğraş bu süreçte ki onu bunaltma. Şımarıklık filan değil bana da ısrar edilse istemem. Benim eşim de çok istiyordu ilk senelerde ben hazır değilsim. O konuyu açtıkça beynimden kaynar sular dökülüyor gibi oluyordum. Ve bu yüzden de soğudum bir ara çocuktan. Ne zaman kendi halime bıraktı aradan 6 ay geçti ben de istemeye başladım.
Gerçekten bu kadar hazır mısın? belki günlerce uyku uyuyamayacaksın,bir lokma yemeği sıcak yiyemeyeceksin,rahat olabilecek misin ona bakarken yedirirken giydirirken ben çok korkak bir insanım korkaklığım her açıdan iki kat artar gibi geliyor...
Bilemiyorum şuan her açıdan korkunç geliyor birde kilo problemim var yani hayırlısı büyük konuşmayayım...Hamile kaldığında bunları düşünmezsin :) dığduktan sonra da düşünmezsin bence.
Ben kendimi bunlara hazir hisediyorum. Belko dedigin gibi cok zor bisey ama bunlari dusunurken mutlu oluyorum ben korkmanin aksine . saydigin hicbir sey bei husursuz etmiyor ustesinden gelecegine inaniyorum . sen cidden tedirginsin gusel yanlarini dusun bin mutluluga bedel benceGerçekten bu kadar hazır mısın? belki günlerce uyku uyuyamayacaksın,bir lokma yemeği sıcak yiyemeyeceksin,rahat olabilecek misin ona bakarken yedirirken giydirirken ben çok korkak bir insanım korkaklığım her açıdan iki kat artar gibi geliyor...
Bende oyle dusunuyprumHamile kaldığında bunları düşünmezsin :) dığduktan sonra da düşünmezsin bence.
Evet yaaa tedirgin bir insanım hayırlısı umarım en doğru zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız.Ve bana kalırsa kocan çocuk için yalvarmadıkça bu konunun artık tek lafını etme:))Ben kendimi bunlara hazir hisediyorum. Belko dedigin gibi cok zor bisey ama bunlari dusunurken mutlu oluyorum ben korkmanin aksine . saydigin hicbir sey bei husursuz etmiyor ustesinden gelecegine inaniyorum . sen cidden tedirginsin gusel yanlarini dusun bin mutluluga bedel bence
Pardon size can skintisindan cocuk istedigimi kim soyledi . cocuk sahibi oomayi istemek ne zamandan beri caresizlik oldu siz beni anlamamissiniz. O kdr anlamamissiniz ki yardim edip akilverecegnize igneliyorsunuz ..Can sıkıntısından insan mı yapılır?
O kadar tecrübesizsin ki, çare diye doğurmayı değerlendiriyorsun.
Amin canin insallah. Dedigin gibi ypmya calisicam.Evet yaaa tedirgin bir insanım hayırlısı umarım en doğru zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız.Ve bana kalırsa kocan çocuk için yalvarmadıkça bu konunun artık tek lafını etme:))
Parlama hemen bacıPardon size can skintisindan cocuk istedigimi kim soyledi . cocuk sahibi oomayi istemek ne zamandan beri caresizlik oldu siz beni anlamamissiniz. O kdr anlamamissiniz ki yardim edip akilverecegnize igneliyorsunuz ..
Evlenmeden cocuk istemem 3 yil diyen eşm ben degil. Sebebi ise gezmek istemesi olarak gosterdigi bahane oldgunu vurguladim. Iliskiye renk katmak tir cocuk. Hayatini gusellestirmektir. Ever bi problemn yoksave hazirsan dunyanin en guzel rebgidir cocuk . cocuklara bakis acimiz farkli sizinle. Tekrardan soylyuyorum birderdim var konu basligi altinda actigim konuyu derdim oldgu icin actim yardim istedigim icin actim oyle ustten ustten konusmanizi okumak icin acmadim arkdsm okey. Senin yanlisin benm dogrum olablr. Rica eidyorum moral bozmak ignelemekicin yazmaParlama hemen bacı
Konunu tekrar okudum
Aynı yorumum
Evlenmeden önce çocuk istemem 3 yıl
Evlendim sinemaya bile gitmiyoruz
6 ay oldu
Ee ben çocuk isteyeyim bari
İlişkiye renk katmak adına çocuk istemek??
Tesekkur ederim oncelikle. Daha oncesinden sakince hep konustum guzellikletatlilikla cok konustum sessizxe dinleyip gitmesiyle son bulurdu konusmam. Artik sabrimin sonuna geldgm zaamnlarda kavga etmye basladim genelliklesakince konistum.cok sordum neden istemiyorsun die . 1 hazir deglmAcikcasi ben cocuk icin evlendim desem yeri var. Sizi anlıyorum o yüzden. Belli ki vucudunuz hormonlariniz hazir ondan acele ediyosunuz. Ama tek tarafli olmaz maalesef. Bence bir kere karsiniza alip sakince konusun eşinizle bir daha sana baski yapmayacagin ama neden istemiyorsun özel bir sebebi var mi diye sorun. Eger hazir hissetmiyorum derse üstelemeyin ona biraz zaman verin bekleyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Canım İnan ki tek taraflı hiçbirşeyi güzel olmuyor. Ben yaşadım sana kesin konuluyorum. Düşük yaptığım zaman bile tek olduğumu hissettim. Çünkü istemediğini bariz belli etmişti. Hak verdim kendisine evlilik iki taraflı alınan bir olaysa çoçuk işi de iki kişinin sorumluluğunda olmalı . Anne tek başına idame edemez canım yanın da kocası yoksa destek anlamında çok zor olur.Haklisin canm etrafimdaki tum gorustgum insanlar cocuklu falan etkileniyorum ister istemez birde gercektrn bi engelimz yok neden istemiyor neden isteiyo diekendimi yiyorum.sabir gostermem gerekiyo ama cok sabirsiz bi insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?