- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi Sadekahvem91
Adam istemiyomuş işte zorlamanın ağlamanın alemi yok. Zaten yeni evlisiniz zamana bırakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşınız daha çok genç bence eşine biraz bırak istiyo olabilirsin ama çoçuk sahibi olmak ve sonrası .ok sorumluk getriyor benim çoçuk yok yok eşimin birtane var ama istyoruz oda bazen uykusu yemği ateşi olacak bazen zor gelio felan dioTabikide mutsuz olurum . ama hic istemezse diyr korkuyorum bi erkek nie hazir olmaz ne sebeple istemez aklim almiyo ki
Evet tabi dusununce sormluluklari. Insan bi tedirgn oluyor haklisinBiz de bir buçuk yıllık evliyiz. İlk ben istedim eşim istemedi. Sonra o da istemeye başladı. Doktora falan gittik ama şimdi de benim kafa karıştı biraz daha mı düşünsek diyorum cesaret edemiyorum sanki.
Hayatn zorlklari hep var onemli olan buna hazirlamak kendimizi. Bu postu acarken deli gibiydim amasmdi biraz dahasakinlestim baski yapmiyorum bekliyorumbelkide bu kdr insanin dusuncesiyle bi etki oldu bende zaman tanimaya krr verdim ara ara saka yapmaya basladi bebis miistiyosn falan diyor bu da bi gelisme diyorum hakkimzda hayirlisiyaşınız daha çok genç bence eşine biraz bırak istiyo olabilirsin ama çoçuk sahibi olmak ve sonrası .ok sorumluk getriyor benim çoçuk yok yok eşimin birtane var ama istyoruz oda bazen uykusu yemği ateşi olacak bazen zor gelio felan dio
Rahatla çevrenden etkileniyorsundur muhakkak bende öyleydim.. ama onunda istediği zaman daha güzel olucak inan bana ki isteyecektir sadece şu an hazır değildir. Hiç istememe gibi bir durum olmaz merak etmeHayatn zorlklari hep var onemli olan buna hazirlamak kendimizi. Bu postu acarken deli gibiydim amasmdi biraz dahasakinlestim baski yapmiyorum bekliyorumbelkide bu kdr insanin dusuncesiyle bi etki oldu bende zaman tanimaya krr verdim ara ara saka yapmaya basladi bebis miistiyosn falan diyor bu da bi gelisme diyorum hakkimzda hayirlisi
Aynen haklsn bnm esimde baba ilgissevgisi pek gormemis bi insan hayattaysi ama varla yok arasi sadce maddi destek manevi sevgi falan yok onunda etkisi mutlaka var bnde suanda birakmis durumdaym zamana birakmak gerekiyo dedigin gibi umarm kendide bi gun isterRahatla çevrenden etkileniyorsundur muhakkak bende öyleydim.. ama onunda istediği zaman daha güzel olucak inan bana ki isteyecektir sadece şu an hazır değildir. Hiç istememe gibi bir durum olmaz merak etme
Benim eşim babasız büyümüş baba faktörü yok mesela ve korkuyordu sonra kendi istedi ben bıraktım çünkü ister olsun ister olmazsın hesabı
Sende sıkıntı etme kendine uğraşlar bul
Merhaba, konu eski ama bende şu anda aynı durumdayım ve inanılmaz çaresizim üstelik 3 ay önce bi kaybım oldu. Sizde son durum nedir, eşinizin fikri değişti mi ?Aynen haklsn bnm esimde baba ilgissevgisi pek gormemis bi insan hayattaysi ama varla yok arasi sadce maddi destek manevi sevgi falan yok onunda etkisi mutlaka var bnde suanda birakmis durumdaym zamana birakmak gerekiyo dedigin gibi umarm kendide bi gun ister
Canm 1yil ugrastansonra ikna oldu gibiydi.Merhaba, konu eski ama bende şu anda aynı durumdayım ve inanılmaz çaresizim üstelik 3 ay önce bi kaybım oldu. Sizde son durum nedir, eşinizin fikri değişti mi ?
Zaten Ona israr etmyi biraktigim an o kdr tepki vermemeye basladi.İkinizin de yaşı çok genç, eşinize biraz zaman tanıyın üstüne gidildikçe daha da olumsuz bakacak. Zamanı geldiğinde o da isteyecektir, o zamana kadar kendinize vakit ayırın bebek olduğunda bu günler çok tatlı gelecek:)
Kavga etmeyi biraktm cnm ya. Ugrasmiorum. ArtikKavga edip kötü olmayın eşinizle .Geri çekilme yöntemi ile hamile kalmanız mümkün. Eşinizin haberi yok sanırım ara bosalmalardan.
Eşiniz çocuk konusundaki 2-3 yıl fikrine sadık değil mi artık? Evliliğimiz daha yeni sayılır. Çocuk isteğiniz doğal ama sürecinizi kisaltan ne? Eşiniz ilgisiz değil inşallah.
Bunu konustuk. Aynen boyle soyledim acababeni mi istmeiyorsun. Sakayla karisik dedim kii istemiyorsan gideblem falan dedim. Hyr alakasi yok falan dediBen bu bebek istememe meselesini hazir hissetmeye baglamiyorum. Sonucta evliligin amaci da bir anlamda cocuk yapmak degil midir? Aklima evlenmekten pisman oldugu geldi. Yani evlendi ama belki de tam olarak seninle ömür boyu bağlantı kurmaya hazır değil. Cunku bebek olunca aranizda ömür boyu bir bağ olacak.
Ben bu bebek istememe meselesini hazir hissetmeye baglamiyorum. Sonucta evliligin amaci da bir anlamda cocuk yapmak degil midir? Aklima evlenmekten pisman oldugu geldi. Yani evlendi ama belki de tam olarak seninle ömür boyu bağlantı kurmaya hazır değil. Cunku bebek olunca aranizda ömür boyu bir bağ olacak.