- 11 Aralık 2018
- 40.906
- 254.234
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Denilmek istenen oysa onu deseymiş. Mahalleden girip araç önü kesenlerden çıkmasaymış o zaman.Burada denilmek istenen kira şu bu değil eş kişisinin ailesiyle birlikte oturmak istememek.He anlayabilirim kendisini bunu sorun ediyor olabilir.Hakkınızda hayırlısı benim verebilecek bir tavsiyem yok.Zira eşiniz kararını vermiş gibi görünüyor.
Konu sahibi icin hayat kalitesi önemli değil ki ,önceki konusuna bir bakın, önemli olan para.Esi ile bin tane sorunu var ,o mesajlara hic cevap vermiyor ,sadece canının istediklerine .Esi para tutsa başka hiç bir sorun yok ona göre. Oysa bu evlilikte en son sorun paraÇalışıp para kazandığınız halde sözünüz geçmiyor hala bu adama. Ben de eşimin memleketinde yaşıyorum. Nerede yaşayacağımıza ben karar verdim. Buradaki en nezih semtte yaşıyoruz ve eşim de artık alıştı buradan gitmek istemiyor. Aynı şekilde onun ailesinin de evi vardı ama söz konusu bile etmedi oturmam diye. Hayat kalitesi, çocuğun büyüme şartları çok önemli benim için. İş sizde bitiyor.
çocuğumu alıp kendi ailemin evine mi gideyimBurada denilmek istenen kira şu bu değil eş kişisinin ailesiyle birlikte oturmak istememek.He anlayabilirim kendisini bunu sorun ediyor olabilir.Hakkınızda hayırlısı benim verebilecek bir tavsiyem yok.Zira eşiniz kararını vermiş gibi görünüyor.
Ahahah yok siz yanlış anladınız yani şunu demek istiyorum aslında rahatsızlığı o da bize çocuğu için endişeleniyormuş gibi yansıttı gibime geldi bence yani eşinin ailesiyle yaşamak istemiyor bence asıl ona tavsiye istiyor gibi hissettim demek istedimDenilmek istenen oysa onu deseymiş. Mahalleden girip araç önü kesenlerden çıkmasaymış o zaman.
eşim sırtımı yaslayıp sonsuz güveneceğim biri olsa zzten paradan bahsetmem ama çocuğumu düşünüyorum geleceğim karanlıkKonu sahibi icin hayat kalitesi önemli değil ki ,önceki konusuna bir bakın, önemli olan para.Esi ile bin tane sorunu var ,o mesajlara hic cevap vermiyor ,sadece canının istediklerine .Esi para tutsa başka hiç bir sorun yok ona göre. Oysa bu evlilikte en son sorun para
Iste boşanın diyoruz size, ama duymuyorsunuz.Adamin hayat beklentisi cok farkli sizinki farklı, bu yaştaki adami kendi yasantiniza eviremezsiniz.Adamin ruhsal hastalığı var ,isinden bile oluyor.Adam yiyip içip yasamak istiyor,siz ise durmadan biriktirmek istiyorsunuz.Siz bencil değilseniz ve çocuğunuzu düşünüyorsanız madem ayrılın, cocugunuzun hayatını düzenleyineşim sırtımı yaslayıp sonsuz güveneceğim biri olsa zzten paradan bahsetmem ama çocuğumu düşünüyorum geleceğim karanlık
Eşine sırtını yaslayacak kadar güvenmiyorsan neden hala daha evli kalmaya devam ediyorsun acaba?eşim sırtımı yaslayıp sonsuz güveneceğim biri olsa zzten paradan bahsetmem ama çocuğumu düşünüyorum geleceğim karanlık
sanırım yalnızlıktan korkuyorum. ailem yanımdayken sorun yok ama annem yaşlı bugün var yarın yok. yine tek başına kalacağım oğlumla herşeyin üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum.Iste boşanın diyoruz size, ama duymuyorsunuz.Adamin hayat beklentisi cok farkli sizinki farklı, bu yaştaki adami kendi yasantiniza eviremezsiniz.Adamin ruhsal hastalığı var ,isinden bile oluyor.Adam yiyip içip yasamak istiyor,siz ise durmadan biriktirmek istiyorsunuz.Siz bencil değilseniz ve çocuğunuzu düşünüyorsanız madem ayrılın, cocugunuzun hayatını düzenleyin
Düzeninizi bozmayın. Kalın kendi evinizde, bulunduğunuz şehirde, eşiniz nereye gidiyorsa gitsin. Sizi adam yerine koymuyorsa siz de koymayın.inat edip kendi ailemin evine mi gideyim ne yapayım
güvenmiyorum çünkü geleceği hiç düşünnmüyor annesinin evine güveniyor tek başına birşeyler başarmak için çabası yok kolay yolu seçiyor geçmişte bir iki kere basit sebeplerden tokat attı. ama bunlarda gidip rapor almadım şu an böyle şeyler olmasa da ani sinirleri var. namaz kılarken kapı kitler ses oldu mu kı9zar çocuk var evde konuşuyor gürültü de yapıyor tabi böyle bizi kısıtlaması sinirimi bnozuyorEşine sırtını yaslayacak kadar güvenmiyorsan neden hala daha evli kalmaya devam ediyorsun acaba?
düşünüyorum düşündüğüm için zaten hep para birikitirmeye çalışıyorum ama cesaretim yok. yanlış karar vermek istemiyorumTayin, tasinmadan ziyade bence asıl probleminiz eşinizin kotu iletisim sekli, tutum ve davranışları. Yazdiklarinizdan bunu anlıyorum. Bu sekilde nereye giderseniz gidin mutlu olamazsiniz. Bosanmayi düşünmüyor musunuz?
O zaman bu para muhabbetini ve beklentiyi bırakacaksınız ve evliliginizi boyle kabul edeceksiniz.Ya bu deve ya bu diyar hesabı. Burda ne esiniz ne siz suçlusunuz, farklısınız yani tamamen farklı, elma ve armutu birleştirip bir meyve yapamazsınız. Ne burda konu açmanız ne didişmeniz bu sorunu çözmez.Bir ceviz bile bir hafta sorun oluyor ,sizin evliliğinizdesanırım yalnızlıktan korkuyorum. ailem yanımdayken sorun yok ama annem yaşlı bugün var yarın yok. yine tek başına kalacağım oğlumla herşeyin üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum.
Evet hatırladığım kadarıyla tek derdi para ve berbat bir evliliği vardı. Neyi zorluyor hala bilmem.Konu sahibi icin hayat kalitesi önemli değil ki ,önceki konusuna bir bakın, önemli olan para.Esi ile bin tane sorunu var ,o mesajlara hic cevap vermiyor ,sadece canının istediklerine .Esi para tutsa başka hiç bir sorun yok ona göre. Oysa bu evlilikte en son sorun para
Gelecek karanlıksa boşanın madem parasal sıkıntılar var ve hallolmayacak başka çözüm yoksa ayrılın ki başka bir sürü sorun olduğunu söyleyen kullanıcı da vareşim sırtımı yaslayıp sonsuz güveneceğim biri olsa zzten paradan bahsetmem ama çocuğumu düşünüyorum geleceğim karanlık
Sorumun cevabı bu mu?güvenmiyorum çünkü geleceği hiç düşünnmüyor annesinin evine güveniyor tek başına birşeyler başarmak için çabası yok kolay yolu seçiyor geçmişte bir iki kere basit sebeplerden tokat attı. ama bunlarda gidip rapor almadım şu an böyle şeyler olmasa da ani sinirleri var. namaz kılarken kapı kitler ses oldu mu kı9zar çocuk var evde konuşuyor gürültü de yapıyor tabi böyle bizi kısıtlaması sinirimi bnozuyor
Anlasamiyorsaniz, beklentileriniz uyusmuyorsa, kotu davranis soz konusuysa bosanmak yanlis bir karar degil. Mesleginizde var ne guzel. Ayrilip istediğiniz gibi bir hayat surebilirsinizdüşünüyorum düşündüğüm için zaten hep para birikitirmeye çalışıyorum ama cesaretim yok. yanlış karar vermek istemiyorum
Engel durumunuz nasıl peki? Çok mu muhtaçsınız birinin varlığına, bu sebepten mi senelerdir çekiyorsunuz bu adamı?sanırım yalnızlıktan korkuyorum. ailem yanımdayken sorun yok ama annem yaşlı bugün var yarın yok. yine tek başına kalacağım oğlumla herşeyin üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum.
Görmüş böyle olmuş işte, siz çocuğunuza nerede iyi imkan sağlayabilecekseniz orda diretin.Arkadaşlar ben görme engelli bir öğretmenim eşim kolluk kuvvetlerinde çalışıyor. İlk atamam mükemmel bir okula oldu. Eşim doğuda olduğu için yazın tayin isterim geldim. Buraya da alıştım ancak şimdi de memleketiime gidicem diye tutturdu. Kronik bir rahatsızlığı var başlangıç düzeyde ve psikolojik rahatsızlığı da olduğu gibi geri hizmete gecicek yaklaşık 6 ay sonra. Ve direkt memleketi istediğinde gidebiliyor bu şekilde. Orada 3 katlı eltimşn ve kvnin oturduğu ev bir katına da biz oturacakmışız. Ve kendisi işe 300 metre uzaklıkta ve olacak. Benim tabi okulum belli değil neresi olur. Ayrıca yer İzmir Mevlana mahallesi ve kime sorsam romanların olduğu madde satıcılarının olduğu ve kavga gürültünün olduğu bir yer olarak tanımlıyor. Böyle bir ortamda çocuk büyütmek istemiyorum haklı olarak. Eşim de ev var diye ve anneleri orada olduğu için oraya gitmek istiyo. Eşimin maaşı 1500 kadar düşecek. Ve eşimin doğru düzgün hiç birikimi yok. İyi yerler 3 4bin kira istiyo. Orayı kiraya verip bize yardım edeceklerdi sözde 4 senedir kuruş gelmedi kiraya da verilmsi yaklaşık 60 gram altın ve 10 binden fazla para verildi o ev için. Eşim benden habersiz verdi. Bu durumda daha kolay yaşanılabilir Eskişehir ve okulları daha nietelikli bir şehir düşünüyorum ama bunu da kabul etmiyor kira vermemek için. Çok sinirim bozuk kötü bir yer olduğunu söylediğimde çocuk herşeyi görsün ben gördüm hepsini ne oldu diyor Allah aşkına bana bir çıkış yolu gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?