Eşim çocuğumu düşünmüyor bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi 37 yaşındayım 20 yaşına kadar orada yaşadım , bahsettiğiniz gibi bir yer değil orası etrafı hep özel okullar kolejlerle dolu bir yerdir , Ege üniversitesi dolayısıyla öğrenci ağırlıklıdır , forum Bornova gibi İzmir’in en iyi alışveriş merkezlerinden biri yürüme mesafesinde , bir Bornova merkez olmasa bile gayet iyi çoçuk büyütülür bahsettiğiniz olaylar Mevlana’nın üstü olan doğanlar daha da ilerisi naldöken de olur genelde, babamın eski bir evi var 4 katlı 2 milyon bedel biçiyor mütahitler değerini varın siz düşünün
Aile apartmanı her zaman sıkıntılıdır , Mevlana da 1+1 daireler 1000 lira dan başlıyor , başka bir sokakta oturalım deseniz bile 3+1 e en az 3500 ödersiniz , kiralar pahalıdır o bölgede

onun üyeliği başka ama.bu üyelik başka.ama ortak yönler de yüzde 90 uyuyor .ilginç
O zaman da dikkatimi çekti.. mütemadiyenüzgün ü aratmış epeydir foruma girmediğini görmüştüm.Kesinlikle aynı kişiler.Mütemadiyen i yeni evli olduğu zamanlarda ..henüz çocuğu yokken (o zaman atanmamıştı) çok uyardık..hatta kendisinin destek alması gerektiğini defalarca tekrarladık ..sonunda eşinin psikolojik sorunları tanılanmış demek ki.

O zaman aynılar büyük ihtimal ,çünkü her sey uyuyor.

Cok benzerler ama ayirici ozellikleri de var.Mutemadiyen sen hangi ara atandin cidden ?? En son karnin burnunda kpss ye girecektin ?

Eşiniz çekilecek dert değil. Eşinize diyin ki ben gitmek istemiyorum. Anlaşmalı boşanalım sen git. Çocuğun velayetini ve çocuk için nafaka talep edin. Bunları ciddi olarak konuşun kızmadan, ailesinin yanına gitmemek için boşanmak istediğinizi sanmasın.

O adam olmadan daha mutlu olursunuz. Tamam sen alışmışsın ama çocuğuna yazık değil mi? Büyüdüğünde babası gibi olmasını ister misin? Çünkü önünde rol model var.

Eşi uzman çavuş. Kocaeli pdr mezunu kendisi. Eşi Rusça ve ingilizce miydi neydi anadili gibi biliyormuş. Bunlar avantaj olmuş yurtdışı görevine gitmişler… son yazdığı şeyi görünce bu üyelik fake kokuyor demiştim. Çünkü eşi anlattıklarına bakılırsa öyle bir niteliğe sahip gibi durmuyordu. yalan dolan işte

Aynı şeyi yapmıştım bende. Mütemadiyen üzgünü arattım o zamanda. Ve büyük ihtimalle o dedim.
Şimdi o üyeliği bırakıp buraya yazmaya başladı.
Aynı kişiler bence de.

Yurt dışı diye bahsettiği doğu görevi..işte o dönem atanmış demekki.. yeni üyelikle yazmaya başladı sonrasında da

Aynı şeyi yapmıştım bende. Mütemadiyen üzgünü arattım o zamanda. Ve büyük ihtimalle o dedim.
Şimdi o üyeliği bırakıp buraya yazmaya başladı.
Aynı kişiler bence de.
Benim şüphem yok açıkçası..o üyelikteki kıyafet konusunda önce anlamadım ama ayrıntılara girince .. yaşadığı sağlık sorunundan ( göz rahatsızlığının türünden) bahsettiği anda zaten anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…