Eşim çocuğumu düşünmüyor bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eş ailesine de güvenmiyorum zaten çok kavgacı bir aile uzakta olduğuym için sorun yaşamıyorum şu an ama babası da annesi de ani öfkelenen ve bağırarak anlaşan bir aile.

mesela çocuk küvözdeydi ona her gün süt götürüyorduk o gün iki poşet vardı elinde ve biri çöp ve bana verdiği poşeti kendinden uzak tutrarak verdi çok görmediğim için öyle verince ben de onu çöp zannettim çöpe attım sokakta tokata ttı bana çocuğun sütlerini attın diye. bunun üzerinden 3 sene geçtş ama ben unutamadım hiçbirini şimdi daha iyi birisi ama unutamadım ve güvenemiyorum maalesef

10 yıldır bornovada 17 yıldır izmirde yaşiyorum.Mevlana mah. hiç gitmedim. Kentsel dnüşümle yeni siteler var şehir oraya büyüyor olabilir ama merkezi bir yer değil bornovanın merkezi kazım dirik mah. erzene, özkanlar evka 3 gibi semtler.

Evett hatirliyorum hem de baya siddet gostermisti.Yani demek istedigim bu adam huylu huyundan mi vazgececigini saniyorsun.Sana milyar defa daha hamile degildin saniyorum bosan demistik ama malesef.
peki ben şimdi boşanmaya karar versem nasılmkanıtlayacağım bunları şiddet gördüğümü önceden en son ki tokat 3 ay olmuştur. kalorifer peteğinin tekini kapattım sıcakladım diye onun için vurdu sinirlenince kapıb yumuruklıyor etrafı dağıtıyor hatta o daha kötü olduğu ilk zamanlar laptopumu kırdı ama ben bunları nasıl kanıtlayacağım üstelik artık rapor alacak psikoljik bu evet boşanmak için bir sebepo olarak kabul ediliyor sanırım ama elimşi güçlü tutmak istiyorum. çocuğun velayetini isterse ne yapacağıöm

Nasıl alacak velayeti lütfen ama ya.Bunun olmayacağını bilmeyen kalmadi

Ne alakası var ya ,elin niye güçlü olsun bosanmak istiyorsan esine güle güle diyeceksin bu adam da sana cok meraklı degil zaten ,uzatmaz.Sanki arada ne var da elini güçlü tutacaksın. Ama sen boşanmak istemiyorsun kusura bakma.Adam sana para biriktirse sen her şeyi sineye çekeceksin. Hicbir sorun olmayacak senin için.Sen petek kapatıyorsun adam istemiyor ,kabus gibi bir evlilik.Çocuğa ceviz alınacak diye evde iki kisi didişiyor. Siz daha burda cok konu açarsınız, ne boşanırsınız ne düzelirsiniz .Çünkü size göre boşanacak bir sorun yok

Sehpayi kirmisti saniyorum sirtinda yanlis hatirlamiyosam.O zaman yalvarmistik git darp raporu al diye.Ozaman almis miyidin ?Cocugun daha kucuk nereye aliyo velayeti.

evka3 cehennemin dibi nasıl merkez oluyor yahu

Ozkanlarda su anda 7 katli binalara ki %80 i 30 yasindadir tasinanin aklina sasarim.Evimiz depremde gitti bizim.Babamlar 3 katlidan fazla asla oturmayiz diyorlar.Evimiz su anda kentsel donusumle tekrar yapiliyor ama kiralar,satin almak istenirse de fiyat uçmuş

Siz boşanmak istiyosunuz da bizim ısrarla boşan dememizi bekliyosunuz gibi. Geleceğim karanlık diyosunuz,eşe güven yok, beklenti ve istekler farklı, fikirlere saygı yok sadece çocuğunuza iyi bir gelecek düşünüyosunuz e ozaman yapılacak şey belli ?

Bir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuş

Sehpayi kirmisti saniyorum sirtinda yanlis hatirlamiyosam.O zaman yalvarmistik git darp raporu al diye.Ozaman almis miyidin ?Cocugun daha kucuk nereye aliyo velayeti.
Yok hayır böyle birşey olmadı belki başka üyedir. Ama tokat attığı oldu bu tarz bişey yaptığında ben de bağırıp ona vuruyorum bu arada sineye çekmiyorum hıncmı alıyorum ama bu tarz bi ortam istemiyorum çocuğumun yanında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…