- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Halbuki İstanbul’da ve ülkenin geri kalan şehirlerinde de durum pek farklı değilHıhı ben de onu diyorum. Biz izmirliler olarak özellikle öyle yetiştiriyoruz lise çağında saygısızlık eğitimleri tamamlanmış oluyor.
işe kendim gidiyorum. ama uzak yerlerde zorlanıyorum.Engel durumunuz nasıl peki? Çok mu muhtaçsınız birinin varlığına, bu sebepten mi senelerdir çekiyorsunuz bu adamı?
eş ailesine de güvenmiyorum zaten çok kavgacı bir aile uzakta olduğuym için sorun yaşamıyorum şu an ama babası da annesi de ani öfkelenen ve bağırarak anlaşan bir aile.Görmüş böyle olmuş işte, siz çocuğunuza nerede iyi imkan sağlayabilecekseniz orda diretin.
Öyle şeyler görmüş ki şimdi annesinin dizinin dibinden ayrılmak istemiyor adam. Sonuç ortada.Size saçma bir hayat dayatmasına izin vermeyin. Paranızı alıp evinizi vermeyenlerin yanında size ne yapacağını tahmin edersiniz.
Hayatinda yeni bir durum mu bu ki ? Bu adamin sana siddet gosterdigini bilmiyomuydun zaten daha cocuk olmadan da.rahatsız diye her dediğini yapmak zorunda mıyım her gün küçük bir şeyden bağırarak konuşmasına göz mü yumacağım çocuğum ne olacak bu ortamda
hamileydim o zamanHayatinda yeni bir durum mu bu ki ? Bu adamin sana siddet gosterdigini bilmiyomuydun zaten daha cocuk olmadan da.
Evett hatirliyorum hem de baya siddet gostermisti.Yani demek istedigim bu adam huylu huyundan mi vazgececigini saniyorsun.Sana milyar defa daha hamile degildin saniyorum bosan demistik ama malesef.hamileydim o zaman
peki ben şimdi boşanmaya karar versem nasılmkanıtlayacağım bunları şiddet gördüğümü önceden en son ki tokat 3 ay olmuştur. kalorifer peteğinin tekini kapattım sıcakladım diye onun için vurdu sinirlenince kapıb yumuruklıyor etrafı dağıtıyor hatta o daha kötü olduğu ilk zamanlar laptopumu kırdı ama ben bunları nasıl kanıtlayacağım üstelik artık rapor alacak psikoljik bu evet boşanmak için bir sebepo olarak kabul ediliyor sanırım ama elimşi güçlü tutmak istiyorum. çocuğun velayetini isterse ne yapacağıömEvett hatirliyorum hem de baya siddet gostermisti.Yani demek istedigim bu adam huylu huyundan mi vazgececigini saniyorsun.Sana milyar defa daha hamile degildin saniyorum bosan demistik ama malesef.
Nasıl alacak velayeti lütfen ama ya.Bunun olmayacağını bilmeyen kalmadipeki ben şimdi boşanmaya karar versem nasılmkanıtlayacağım bunları şiddet gördüğümü önceden en son ki tokat 3 ay olmuştur. kalorifer peteğinin tekini kapattım sıcakladım diye onun için vurdu sinirlenince kapıb yumuruklıyor etrafı dağıtıyor hatta o daha kötü olduğu ilk zamanlar laptopumu kırdı ama ben bunları nasıl kanıtlayacağım üstelik artık rapor alacak psikoljik bu evet boşanmak için bir sebepo olarak kabul ediliyor sanırım ama elimşi güçlü tutmak istiyorum. çocuğun velayetini isterse ne yapacağıöm
Ne alakası var ya ,elin niye güçlü olsun bosanmak istiyorsan esine güle güle diyeceksin bu adam da sana cok meraklı degil zaten ,uzatmaz.Sanki arada ne var da elini güçlü tutacaksın. Ama sen boşanmak istemiyorsun kusura bakma.Adam sana para biriktirse sen her şeyi sineye çekeceksin. Hicbir sorun olmayacak senin için.Sen petek kapatıyorsun adam istemiyor ,kabus gibi bir evlilik.Çocuğa ceviz alınacak diye evde iki kisi didişiyor. Siz daha burda cok konu açarsınız, ne boşanırsınız ne düzelirsiniz .Çünkü size göre boşanacak bir sorun yokpeki ben şimdi boşanmaya karar versem nasılmkanıtlayacağım bunları şiddet gördüğümü önceden en son ki tokat 3 ay olmuştur. kalorifer peteğinin tekini kapattım sıcakladım diye onun için vurdu sinirlenince kapıb yumuruklıyor etrafı dağıtıyor hatta o daha kötü olduğu ilk zamanlar laptopumu kırdı ama ben bunları nasıl kanıtlayacağım üstelik artık rapor alacak psikoljik bu evet boşanmak için bir sebepo olarak kabul ediliyor sanırım ama elimşi güçlü tutmak istiyorum. çocuğun velayetini isterse ne yapacağıöm
peki ben şimdi boşanmaya karar versem nasılmkanıtlayacağım bunları şiddet gördüğümü önceden en son ki tokat 3 ay olmuştur. kalorifer peteğinin tekini kapattım sıcakladım diye onun için vurdu sinirlenince kapıb yumuruklıyor etrafı dağıtıyor hatta o daha kötü olduğu ilk zamanlar laptopumu kırdı ama ben bunları nasıl kanıtlayacağım üstelik artık rapor alacak psikoljik bu evet boşanmak için bir sebepo olarak kabul ediliyor sanırım ama elimşi güçlü tutmak istiyorum. çocuğun velayetini isterse ne yapacağıöm
Yok yav öyle değil. Sadece izmir liselerinde durum böyle, siz bilmiyorsunuzHalbuki İstanbul’da ve ülkenin geri kalan şehirlerinde de durum pek farklı değil
evka3 cehennemin dibi nasıl merkez oluyor yahu10 yıldır bornovada 17 yıldır izmirde yaşiyorum.Mevlana mah. hiç gitmedim. Kentsel dnüşümle yeni siteler var şehir oraya büyüyor olabilir ama merkezi bir yer değil bornovanın merkezi kazım dirik mah. erzene, özkanlar evka 3 gibi semtler.
Ozkanlarda su anda 7 katli binalara ki %80 i 30 yasindadir tasinanin aklina sasarim.Evimiz depremde gitti bizim.Babamlar 3 katlidan fazla asla oturmayiz diyorlar.Evimiz su anda kentsel donusumle tekrar yapiliyor ama kiralar,satin almak istenirse de fiyat uçmuş10 yıldır bornovada 17 yıldır izmirde yaşiyorum.Mevlana mah. hiç gitmedim. Kentsel dnüşümle yeni siteler var şehir oraya büyüyor olabilir ama merkezi bir yer değil bornovanın merkezi kazım dirik mah. erzene, özkanlar evka 3 gibi semtler.
Bir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuşNe alakası var ya ,elin niye güçlü olsun bosanmak istiyorsan esine güle güle diyeceksin bu adam da sana cok meraklı degil zaten ,uzatmaz.Sanki arada ne var da elini güçlü tutacaksın. Ama sen boşanmak istemiyorsun kusura bakma.Adam sana para biriktirse sen her şeyi sineye çekeceksin. Hicbir sorun olmayacak senin için.Sen petek kapatıyorsun adam istemiyor ,kabus gibi bir evlilik.Çocuğa ceviz alınacak diye evde iki kisi didişiyor. Siz daha burda cok konu açarsınız, ne boşanırsınız ne düzelirsiniz .Çünkü size göre boşanacak bir sorun yok
Yok hayır böyle birşey olmadı belki başka üyedir. Ama tokat attığı oldu bu tarz bişey yaptığında ben de bağırıp ona vuruyorum bu arada sineye çekmiyorum hıncmı alıyorum ama bu tarz bi ortam istemiyorum çocuğumun yanındaSehpayi kirmisti saniyorum sirtinda yanlis hatirlamiyosam.O zaman yalvarmistik git darp raporu al diye.Ozaman almis miyidin ?Cocugun daha kucuk nereye aliyo velayeti.
Engelliyim diye bunu öne sürerseNasıl alacak velayeti lütfen ama ya.Bunun olmayacağını bilmeyen kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?