Eşim çocuğumu düşünmüyor bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam ruh hastası

Pdr mezunuydun üstelik.Herkes gibi nickinden hatırlıyorum.
Atanmadan önceki konularda yazmıştın. Konularına o yüzden ekstra şok oluyorum.

Son düzenleme:
Böyle adamlar polis oluyor ben ona takıldım, silahını almak için bile gün veriyorlar nasıl bir ülke ya. Başımıza bişey gelse yardım istemeye korkarım. Siz de alışmışsınız normal gibi anlatıyorsunuz ama üzgünüm evinizde küçük bir psikopat yetiştiriyorsunuz. O çocuk babadan korkacak, sinecek, ona dönüşecek, sonra o da gücü yettiğini ezmeye başlayacak.ayzık günah ileride eşine arkadaşlarına.
Evet boşanmak kolay değil, ama bir çocuk ruhunun hastalanmasıyla uğraşmaktan daha kolay. İşi gücü olup buna katlanan kadınları sarsmak istiyorum. Niye okudunuz o zaman diye bağırmak istiyorum

Pdr mezunuydun üstelik.Herkes gibi nickinden hatırlıyorum.
Atanmadan önceki konularda yazmıştın. Konularına o yüzden ekstra şok oluyorum.
lulutaş değil değil mi bu üye.aynı özelliklerde 2 üye mi var k.k da?o da görme engelli ve öğretmendi

Bazi yerleri kotu, bazi yerleri gelisiyor. Yeni binalar da var cok kotu arka sokaklari da. Siz hangisine geliyorsunuz o onemli iste.

Canım üzgünüm ama eşinin problemleri var demekki.. her dk bağırmasına gerek yok bu anlattığın şeyler normal tepkiler değil zaten ayrıca eşin gerçekten polis mi bir yorumda gördüm

İkisinin de bütün konuları paraya birikime bağlanıyor. Bu açıdan bakınca çift üyelik mi acaba?
çok benzerlikler var ikisi de öğretmen ikisi de görme engelli ikisininde bir çocuğu var ikisinin eşi de savurgan ikisindede de çocuğa değer veren baba yok.ve devamlı gelecek kaygısı var ikisinde de.bu kadar tesadüfü hiç görmedim bu sitede

Muhteşem tespit. Ben mütemadiyenüzgünün konularını iyi hatırlıyorum. Şimdi lulutaşa gözattım biraz.Kesinlikle ikisi aynı kişi.
ekonomisi sıkıntılı ailede büyümüş bu yüzden aşırı maddiyat kaygısı var takıntı olmuş bu.aslında tek başına bile kendine bakacak geliri var.2 maaşla da ülke şartlarında gayet iyiler .eşi polismiş doğuda yüksek maaş alır onlar e kendi de öğretmen ama devamlı bir maddi sıkıntıya bağlıyor herşeyi.asıl sorunu gelirinin azlığı değil ki kendine değer vermeyen eşi.bence engelli bir birey olduğundan özgüven eksikliği var.o yüzden eş ve ailesine alttan alıyor hep.buraya şikayet ediyor ama onlara söylemiyor düşüncelerini.engelli birey olmak engelsizle aynı halbuki eşi bilerek evlenmiş.ben de değer görmeliyim evlilik de görmüyorsam da kapı orada demeli bunu demiyor

Pdr ciydiniz degil mi,cok sasiriyorum boyle hayatlar okuyunca.Hayat zaten sizin icin yeterince zor es ailesi yanina tasinmak tam bir kabus olur.Sizin yerinizde olsam ailemin yanina tayin isterdim

Mevlana mahallesinin bi kısmı evet dediğiniz gibi diğer kısmı da öğrencilerin çoğunlukla bulunduğu yurtların olduğu bi bölge. Eşime yeni evlendiğimiz dönem o bölgeye taşınmayı teklif etmiştim kesinlikle istememişti

lulutaşın kocasıda tokat atıyordu.

Daja napsin kira fatura taksit disinda ne kaliyirki. Sizin maasiniz varmiş gecin kiraya oturun o odesin yine uoksa harciyor madem

Pdr ciydiniz degil mi,cok sasiriyorum boyle hayatlar okuyunca.Hayat zaten sizin icin yeterince zor es ailesi yanina tasinmak tam bir kabus olur.Sizin yerinizde olsam ailemin yanina tayin isterdim
Bir gün pdrci oluyor bir gün Türkçe öğretmeni. Eğer Lulutaşsa bu üye öyle yani.
Nereli acaba kendisi

Bir gün pdrci oluyor bir gün Türkçe öğretmeni. Eğer Lulutaşsa bu üye öyle yani.
Nereli acaba kendisi
şimdi eski konularına baktım şok oldum.eşi ayağımı öp diyormuş devamlı bir de annesiyle ilgili cinsel içerikli laflar ediyormuş.yurtdışındayız da demiş 2019 da ama üyeler inanmamışlar.eşi askermiş galiba polis değil .2 dili anadili gibi bilirmiş .bana pek inandırıcı gelmedi bazı şeyler .adam gerçekse düpedüz sapık zatenn.bu konuda da psikolojisi bozuk silahını elinden alıp geri göreve verecekler yazdı.

Bu kendisine kıyafet alamayan üye miydi? Öyle ise söylediklerinizdr haklısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…