- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
adam ruh hastasıHer dk bağrılmıyor. Yani basit şeylerde anlık sesini yükseltiyor kişisel algılamıyorum ilk zamanlar öyle algıladığım için çok üzülüyordum ama şimdi herkese böyle olduğunu biliyorum işinde arkadaşlarıyla da kavga ediyor ve hatta şu gihe geçecwk psikolojik kanıtlanmış sorunu var bsğrıp bağırıp susuyor duymuyorum bile. Örnek mesela uyurken neden cam açık kalmış camı hızlı çarpıp gidiyor. Ya da namaz kılarken çocuk kapıyla oynadı diye kızıp çocuğa bak diyip kapı yumrukluyo ya da ekmek niye az niye al demedin niye kontrol etmedin diye bağırıyor bunu derken sahur için 3 ekmek var zaten bu tarz şeyler
Pdr mezunuydun üstelik.Herkes gibi nickinden hatırlıyorum.Yok hayır böyle birşey olmadı belki başka üyedir. Ama tokat attığı oldu bu tarz bişey yaptığında ben de bağırıp ona vuruyorum bu arada sineye çekmiyorum hıncmı alıyorum ama bu tarz bi ortam istemiyorum çocuğumun yanında
lulutaş değil değil mi bu üye.aynı özelliklerde 2 üye mi var k.k da?o da görme engelli ve öğretmendiPdr mezunuydun üstelik.Herkes gibi nickinden hatırlıyorum.
Atanmadan önceki konularda yazmıştın. Konularına o yüzden ekstra şok oluyorum.
İkisinin de bütün konuları paraya birikime bağlanıyor. Bu açıdan bakınca çift üyelik mi acaba?lulutaş değil değil mi bu üye.aynı özelliklerde 2 üye mi var k.k da?o da görme engelli ve öğretmendi
Canım üzgünüm ama eşinin problemleri var demekki.. her dk bağırmasına gerek yok bu anlattığın şeyler normal tepkiler değil zaten ayrıca eşin gerçekten polis mi bir yorumda gördümHer dk bağrılmıyor. Yani basit şeylerde anlık sesini yükseltiyor kişisel algılamıyorum ilk zamanlar öyle algıladığım için çok üzülüyordum ama şimdi herkese böyle olduğunu biliyorum işinde arkadaşlarıyla da kavga ediyor ve hatta şu gihe geçecwk psikolojik kanıtlanmış sorunu var bsğrıp bağırıp susuyor duymuyorum bile. Örnek mesela uyurken neden cam açık kalmış camı hızlı çarpıp gidiyor. Ya da namaz kılarken çocuk kapıyla oynadı diye kızıp çocuğa bak diyip kapı yumrukluyo ya da ekmek niye az niye al demedin niye kontrol etmedin diye bağırıyor bunu derken sahur için 3 ekmek var zaten bu tarz şeyler
çok benzerlikler var ikisi de öğretmen ikisi de görme engelli ikisininde bir çocuğu var ikisinin eşi de savurgan ikisindede de çocuğa değer veren baba yok.ve devamlı gelecek kaygısı var ikisinde de.bu kadar tesadüfü hiç görmedim bu sitedeİkisinin de bütün konuları paraya birikime bağlanıyor. Bu açıdan bakınca çift üyelik mi acaba?
Muhteşem tespit. Ben mütemadiyenüzgünün konularını iyi hatırlıyorum. Şimdi lulutaşa gözattım biraz.Kesinlikle ikisi aynı kişi.lulutaş değil değil mi bu üye.aynı özelliklerde 2 üye mi var k.k da?o da görme engelli ve öğretmendi
ekonomisi sıkıntılı ailede büyümüş bu yüzden aşırı maddiyat kaygısı var takıntı olmuş bu.aslında tek başına bile kendine bakacak geliri var.2 maaşla da ülke şartlarında gayet iyiler .eşi polismiş doğuda yüksek maaş alır onlar e kendi de öğretmen ama devamlı bir maddi sıkıntıya bağlıyor herşeyi.asıl sorunu gelirinin azlığı değil ki kendine değer vermeyen eşi.bence engelli bir birey olduğundan özgüven eksikliği var.o yüzden eş ve ailesine alttan alıyor hep.buraya şikayet ediyor ama onlara söylemiyor düşüncelerini.engelli birey olmak engelsizle aynı halbuki eşi bilerek evlenmiş.ben de değer görmeliyim evlilik de görmüyorsam da kapı orada demeli bunu demiyorMuhteşem tespit. Ben mütemadiyenüzgünün konularını iyi hatırlıyorum. Şimdi lulutaşa gözattım biraz.Kesinlikle ikisi aynı kişi.
çok benzerlikler var ikisi de öğretmen ikisi de görme engelli ikisininde bir çocuğu var ikisinin eşi de savurgan ikisindede de çocuğa değer veren baba yok.ve devamlı gelecek kaygısı var ikisinde de.bu kadar tesadüfü hiç görmedim bu sitede
ya işte bu kadar benzerlik mümkün mü?lulutaşın kocasıda tokat atıyordu.
Kentsel donusume giren ve hala girmeyen yerleri var.Muhtemelen girmeyen yerdedir aile apartmani durduguna goreMevlana mahallesini doğru sorduğunuza emin misiniz ?
Ki Bornovadaki Mevlana mahallesi çok nezih bir yerdir.
Bir gün pdrci oluyor bir gün Türkçe öğretmeni. Eğer Lulutaşsa bu üye öyle yani.Pdr ciydiniz degil mi,cok sasiriyorum boyle hayatlar okuyunca.Hayat zaten sizin icin yeterince zor es ailesi yanina tasinmak tam bir kabus olur.Sizin yerinizde olsam ailemin yanina tayin isterdim
şimdi eski konularına baktım şok oldum.eşi ayağımı öp diyormuş devamlı bir de annesiyle ilgili cinsel içerikli laflar ediyormuş.yurtdışındayız da demiş 2019 da ama üyeler inanmamışlar.eşi askermiş galiba polis değil .2 dili anadili gibi bilirmiş .bana pek inandırıcı gelmedi bazı şeyler .adam gerçekse düpedüz sapık zatenn.bu konuda da psikolojisi bozuk silahını elinden alıp geri göreve verecekler yazdı.Bir gün pdrci oluyor bir gün Türkçe öğretmeni. Eğer Lulutaşsa bu üye öyle yani.
Nereli acaba kendisi
Bu kendisine kıyafet alamayan üye miydi? Öyle ise söylediklerinizdr haklısınız?Gene para mevzusu ve sizin konunuz.Burda ki konunun detaylarında bile sadece para sizin için önemli,gene gr altın muhabbetieşiniz gih olacaksa zaten sadece İzmir e gidebilir bu durumda.Sizin talepleriniz öyle keyfinize göre olmuyor o meslekte.Gecen konuda ev yok diye üzülüyordunuz şimdi ev beğenmiyorsunuz.Bence siz esinizden ayrılın daha fazla uzatmadan,zira zaten ayrılacaksınız, çocuğunuzun iyiliği için daha fazla yüz göz olmayın, Zorlamanın anlamı yok yani hayattan beklentileriniz yüzde yüz farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?