Eşim çocuğumu düşünmüyor bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Semt değil de sizin aklınızı aile apartmanı kısmı kurcalıyor sanırım.

Gene para mevzusu ve sizin konunuz.Burda ki konunun detaylarında bile sadece para sizin için önemli,gene gr altın muhabbeti eşiniz gih olacaksa zaten sadece İzmir e gidebilir bu durumda.Sizin talepleriniz öyle keyfinize göre olmuyor o meslekte.Gecen konuda ev yok diye üzülüyordunuz şimdi ev beğenmiyorsunuz.Bence siz esinizden ayrılın daha fazla uzatmadan,zira zaten ayrılacaksınız, çocuğunuzun iyiliği için daha fazla yüz göz olmayın, Zorlamanın anlamı yok yani hayattan beklentileriniz yüzde yüz farklı.

Bu arada 9 yaşına kadar izmir yesilderede oturduk.Izmiri bilen nasil bir yer oldugunu az cok bilir.10 yasindayken babam artik burda durmayalim bizim icin ve Bornovaya tasindik.O da maddi sartlar gelistigi icin.Yani hem esinin maasi dusecek 1500 hem kira vermeyeceksiniz ama muhittrn dolayi begenmiyorsun.Bilemedim.

Ben izmirde yaşıyorum. Eş ailesi ayrı bir dert zaten, mevlana da oturulmaz. Atanmış öğretmensiniz, mevlana da yapamazsınız. Berbat biryer.Ayrıca kendisi kmlerce uzakta olacak, sizin anasının dibine getiriyor. Kim o, direk karar verebiliyor. Birlikte ortak karar alınmalı. Yerinizde olsam inat eder, taşınmazdım.İllaki İzmire gelecekseniz evka3, evka 4,Atatürk Mahallesi, Osmangazi mahallesi daha nezih yerler. Buralarda oturun derim.

eşimin ailesininn bana pek yardım edeceğini sanmıyorum kendi ailem farklı bir şehirde orada da kiralar yüksek ama aişlemin yanındaki okullar ve imkanlar çok iyi çocuk açısından
Branşınızı bilmiyorum ama özellikle lisede öğretmenseniz, izmirde ki 3 4 okul hariç, çogunda öğrenciler çok saygısız.

Branşınızı bilmiyorum ama özellikle lisede öğretmenseniz, izmirde ki 3 4 okul hariç, çogunda öğrenciler çok saygısız.
Evet sadece izmire özel bir durum bu. Özellikle öyle yetiştiriyoruz çocukları lise çağına kadar saygısız olmalarını sağlıyoruz

@lulutas ile ne kadar ortak noktan var. Birbirinizi yazıp dertleşin arada.

Eşin başında beri, bencil, merhametsiz kaba saba adamın tekiydi. Tayin meselesinde de ortak noktada buluşmaya çalışmaması şaşırtıcı değil. Para, hayatı yaşama konusunda da farklısınız. Birde bunlara eş ailesiyle aynı binada oturma eklenince hayatın iyice renklenecek.

rahatsız diye her dediğini yapmak zorunda mıyım her gün küçük bir şeyden bağırarak konuşmasına göz mü yumacağım çocuğum ne olacak bu ortamda

Lisede çok tanıdıgım var, hem ögrenci hem öğretmen. 3 4 nitelikli okul hariç, liseler berbat.
Hıhı ben de onu diyorum. Biz izmirliler olarak özellikle öyle yetiştiriyoruz lise çağında saygısızlık eğitimleri tamamlanmış oluyor.

Çalışıp para kazandığınız halde sözünüz geçmiyor hala bu adama. Ben de eşimin memleketinde yaşıyorum. Nerede yaşayacağımıza ben karar verdim. Buradaki en nezih semtte yaşıyoruz ve eşim de artık alıştı buradan gitmek istemiyor. Aynı şekilde onun ailesinin de evi vardı ama söz konusu bile etmedi oturmam diye. Hayat kalitesi, çocuğun büyüme şartları çok önemli benim için. İş sizde bitiyor.

Burada denilmek istenen kira şu bu değil eş kişisinin ailesiyle birlikte oturmak istememek.He anlayabilirim kendisini bunu sorun ediyor olabilir.Hakkınızda hayırlısı benim verebilecek bir tavsiyem yok.Zira eşiniz kararını vermiş gibi görünüyor.

inat edip kendi ailemin evine mi gideyim ne yapayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…