- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Biliyorum normal değil arkadaşımın eşi de namaz kılar aynı dediğiniz gibi video atmıştı gözümden yaş geldiHerşeyi taksit taksit yasamasaniz .Adam tokat atmış size sokakta olacak iş mi .Benim oğlum kızım hep küçükken babalarının tepesindeydi namaz kılarken adam sırtında secdeye giderdi .Eşiniz normal değil
Tek başına herşeyin üstesinden gelebilir miyim boşanmış ve engelli birine nasıl sosyal baskı yapılır biliyorsunuz bunaltı düşünüyorum cesaret edemiyorumSiz boşanmak istiyosunuz da bizim ısrarla boşan dememizi bekliyosunuz gibi. Geleceğim karanlık diyosunuz,eşe güven yok, beklenti ve istekler farklı, fikirlere saygı yok sadece çocuğunuza iyi bir gelecek düşünüyosunuz e ozaman yapılacak şey belli ?
Aileniz destek olur diye düşünüyorum , onların yanına gidip orda bi okulda çalışsanız en azından bisüre.Tek başına herşeyin üstesinden gelebilir miyim boşanmış ve engelli birine nasıl sosyal baskı yapılır biliyorsunuz bunaltı düşünüyorum cesaret edemiyorum
Bir süre destek olur belki ama oralarda kiraya çıkmam çok zor evler 4binden başlıyor kiraAileniz destek olur diye düşünüyorum , onların yanına gidip orda bi okulda çalışsanız en azından bisüre.
Seninki gelir merak etme ,arkadasinda en geç 1 yıla boşanır. Burda amaç kendi başına mutlu yaşamak ve çocuğunu korumaksa zaten kağıt üstünde boşanmanın uzaması kimsenin umrunda olmazBir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuş
Peki boşanmada hakime sunacak kanıtlayacak birşeyler olması gerekmiyor mu?Seninki gelir merak etme ,arkadasinda en geç 1 yıla boşanır. Burda amaç kendi başına mutlu yaşamak ve çocuğunu korumaksa zaten kağıt üstünde boşanmanın uzaması kimsenin umrunda olmaz
Buldum konunu sana sandalye kaldirmisti sehpa degil.Yok hayır böyle birşey olmadı belki başka üyedir. Ama tokat attığı oldu bu tarz bişey yaptığında ben de bağırıp ona vuruyorum bu arada sineye çekmiyorum hıncmı alıyorum ama bu tarz bi ortam istemiyorum çocuğumun yanında
Seninki gelir merak etme ,arkadasinda en geç 1 yıla boşanır. Burda amaç kendi başına mutlu yaşamak ve çocuğunu korumaksa zaten kağıt üstünde boşanmanın uzamasıBir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuş
Hakimin sizi boşaması için önce gerçekten niyetinizin olması lazımPeki boşanmada hakime sunacak kanıtlayacak birşeyler olması gerekmiyor mu?
Evet evliliğin ilk zamanları olmuştuBuldum konunu sana sandalye kaldirmisti sehpa degil.
Nickim bu şekilde ama aslında şu an mutluyum ben. Eşimin bağırmasını sallanıyorum hatta ne dediğini duymuyorum bile. Üstüme gelirse de polis çağıracağımı söylüyorum. Mutsuz sayılmam ama çocuğumun geleceği için iyi adımlar atmam gerekiyor diye düşünüyorum ve o apartmana gidersem muhtemelen mutsuz olacağım eşimin bağırması on dk sonra geçiyor ama anne ve babasına da arkamı dönüp kulağımı tıkaymam bağırdıklarındaNickiniz hep dikkatimi cekmisti. Kendinizi mutemadiyen uzgun diye tanimlayacak kadar mutsuzsunuz bu hayatta. Boyle devam etmek istemiyorsaniz bir seyler yapmaniz gerek. Bunun sadece bosanma oldugunu dusunmuyorum. O sadece ilk asamasi olabilir.
Bunları sallamıyorsanız ve mutluysanız o zaman da mutlu olursunuz eminimNickim bu şekilde ama aslında şu an mutluyum ben. Eşimin bağırmasını sallanıyorum hatta ne dediğini duymuyorum bile. Üstüme gelirse de polis çağıracağımı söylüyorum. Mutsuz sayılmam ama çocuğumun geleceği için iyi adımlar atmam gerekiyor diye düşünüyorum ve o apartmana gidersem muhtemelen mutsuz olacağım eşimin bağırması on dk sonra geçiyor ama anne ve babasına da arkamı dönüp kulağımı tıkaymam bağırdıklarında
Nasıl olurda her dakika size bağırılan ortamda zaten 10 dakikaya susar diye geçiştirebiliyorsunuz maşallahNickim bu şekilde ama aslında şu an mutluyum ben. Eşimin bağırmasını sallanıyorum hatta ne dediğini duymuyorum bile. Üstüme gelirse de polis çağıracağımı söylüyorum. Mutsuz sayılmam ama çocuğumun geleceği için iyi adımlar atmam gerekiyor diye düşünüyorum ve o apartmana gidersem muhtemelen mutsuz olacağım eşimin bağırması on dk sonra geçiyor ama anne ve babasına da arkamı dönüp kulağımı tıkaymam bağırdıklarında
Her dk bağrılmıyor. Yani basit şeylerde anlık sesini yükseltiyor kişisel algılamıyorum ilk zamanlar öyle algıladığım için çok üzülüyordum ama şimdi herkese böyle olduğunu biliyorum işinde arkadaşlarıyla da kavga ediyor ve hatta şu gihe geçecwk psikolojik kanıtlanmış sorunu var bsğrıp bağırıp susuyor duymuyorum bile. Örnek mesela uyurken neden cam açık kalmış camı hızlı çarpıp gidiyor. Ya da namaz kılarken çocuk kapıyla oynadı diye kızıp çocuğa bak diyip kapı yumrukluyo ya da ekmek niye az niye al demedin niye kontrol etmedin diye bağırıyor bunu derken sahur için 3 ekmek var zaten bu tarz şeylerNasıl olurda her dakika size bağırılan ortamda zaten 10 dakikaya susar diye geçiştirebiliyorsunuz maşallah
Sinir hastası gibi birşey o zaman eşiniz. İlaç falan kullansın ,çocuğa yazık nasıl korkuyordur. Bir sure sonra o da başlar bu hareketlere çok yazikHer dk bağrılmıyor. Yani basit şeylerde anlık sesini yükseltiyor kişisel algılamıyorum ilk zamanlar öyle algıladığım için çok üzülüyordum ama şimdi herkese böyle olduğunu biliyorum işinde arkadaşlarıyla da kavga ediyor ve hatta şu gihe geçecwk psikolojik kanıtlanmış sorunu var bsğrıp bağırıp susuyor duymuyorum bile. Örnek mesela uyurken neden cam açık kalmış camı hızlı çarpıp gidiyor. Ya da namaz kılarken çocuk kapıyla oynadı diye kızıp çocuğa bak diyip kapı yumrukluyo ya da ekmek niye az niye al demedin niye kontrol etmedin diye bağırıyor bunu derken sahur için 3 ekmek var zaten bu tarz şeyler
İşaretleri takip edince yol boşanmaya çıkıyor.eşim sırtımı yaslayıp sonsuz güveneceğim biri olsa zzten paradan bahsetmem ama çocuğumu düşünüyorum geleceğim karanlık
her yerde var o çocuklar.topluca bir ile yerleştirmediler merak etmeyinn.gelin Ankara da da dolular mesela.ama iyi çocuklar da doluLisede çok tanıdıgım var, hem ögrenci hem öğretmen. 3 4 nitelikli okul hariç, liseler berbat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?