Eşim çocuğumu düşünmüyor bencil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum normal değil arkadaşımın eşi de namaz kılar aynı dediğiniz gibi video atmıştı gözümden yaş geldi

Tek başına herşeyin üstesinden gelebilir miyim boşanmış ve engelli birine nasıl sosyal baskı yapılır biliyorsunuz bunaltı düşünüyorum cesaret edemiyorum

Bir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuş
Seninki gelir merak etme ,arkadasinda en geç 1 yıla boşanır. Burda amaç kendi başına mutlu yaşamak ve çocuğunu korumaksa zaten kağıt üstünde boşanmanın uzaması kimsenin umrunda olmaz

esinizin plani kotu degil bence.

ama tabi ki aile apartmaninda oturmak istemeyebilirsiniz.

onun disinda saydiginiz sebepler her yerde olusabilir, bir de kiraci olmanin negatif yanlari var haliyle. O yuzden bana mantikli geldi plan.

Buldum konunu sana sandalye kaldirmisti sehpa degil.

Bir akrabam eşi alkolik ve doğru düzgün çalışmadığı halde 4 yıldır ayrı yaşıyor ama boşanamadı eşi duruşmaya gelmiyormuş
Seninki gelir merak etme ,arkadasinda en geç 1 yıla boşanır. Burda amaç kendi başına mutlu yaşamak ve çocuğunu korumaksa zaten kağıt üstünde boşanmanın uzaması
Peki boşanmada hakime sunacak kanıtlayacak birşeyler olması gerekmiyor mu?
Hakimin sizi boşaması için önce gerçekten niyetinizin olması lazım

Nickiniz hep dikkatimi cekmisti. Kendinizi mutemadiyen uzgun diye tanimlayacak kadar mutsuzsunuz bu hayatta. Boyle devam etmek istemiyorsaniz bir seyler yapmaniz gerek. Bunun sadece bosanma oldugunu dusunmuyorum. O sadece ilk asamasi olabilir.

Nickiniz hep dikkatimi cekmisti. Kendinizi mutemadiyen uzgun diye tanimlayacak kadar mutsuzsunuz bu hayatta. Boyle devam etmek istemiyorsaniz bir seyler yapmaniz gerek. Bunun sadece bosanma oldugunu dusunmuyorum. O sadece ilk asamasi olabilir.
Nickim bu şekilde ama aslında şu an mutluyum ben. Eşimin bağırmasını sallanıyorum hatta ne dediğini duymuyorum bile. Üstüme gelirse de polis çağıracağımı söylüyorum. Mutsuz sayılmam ama çocuğumun geleceği için iyi adımlar atmam gerekiyor diye düşünüyorum ve o apartmana gidersem muhtemelen mutsuz olacağım eşimin bağırması on dk sonra geçiyor ama anne ve babasına da arkamı dönüp kulağımı tıkaymam bağırdıklarında

Bunları sallamıyorsanız ve mutluysanız o zaman da mutlu olursunuz eminim

Nasıl olurda her dakika size bağırılan ortamda zaten 10 dakikaya susar diye geçiştirebiliyorsunuz maşallah

Nasıl olurda her dakika size bağırılan ortamda zaten 10 dakikaya susar diye geçiştirebiliyorsunuz maşallah
Her dk bağrılmıyor. Yani basit şeylerde anlık sesini yükseltiyor kişisel algılamıyorum ilk zamanlar öyle algıladığım için çok üzülüyordum ama şimdi herkese böyle olduğunu biliyorum işinde arkadaşlarıyla da kavga ediyor ve hatta şu gihe geçecwk psikolojik kanıtlanmış sorunu var bsğrıp bağırıp susuyor duymuyorum bile. Örnek mesela uyurken neden cam açık kalmış camı hızlı çarpıp gidiyor. Ya da namaz kılarken çocuk kapıyla oynadı diye kızıp çocuğa bak diyip kapı yumrukluyo ya da ekmek niye az niye al demedin niye kontrol etmedin diye bağırıyor bunu derken sahur için 3 ekmek var zaten bu tarz şeyler

Sinir hastası gibi birşey o zaman eşiniz. İlaç falan kullansın ,çocuğa yazık nasıl korkuyordur. Bir sure sonra o da başlar bu hareketlere çok yazik

Ne diyim bilemedim, durumuna çok üzüldüm ama, dilediğin gibi olur umarım herşey. Ben olsam, anneme yakın bı ev tutup, bosanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…