Ben bazen eve alınacak "ultra gerekli olmayan hayatimi kolaylastiracak" birsey için ihtiyacım varken ki maddi gücüm varken bile bakip almayi ertelerim.. Eşim gerek olan ne varsa gider alır! Ki bana göre aşırı tutumludur.. Yemek dışında.. Benim bu tutumumun farkında sanırım bana bırakmadan çözer.. Sanırım terazi burcu olusumdan kararsizligimdan sıkıldığından da olabilir..
Mesela temizlik için elektrik supurgemiz yeterli değil..Beyaz eşyaları aldığımız biryer var.ilk süpürgemizde oradan almistik.. Aynı satıcı size verdiğim süpürge söyle böyle yapın boşa masraf yapmayın dediği için almaktan vazgectik Yine ayni sorun olunca alalım diye direttim bir kere iki yildir alışverişe çıkmışken her markada bakarız karar veremeyip sonra alırız diye erteliyoruz
çünkü elimizdeki idare ediyor.. Cimrilikten değil.. Hep en iyisini ve doğrusunu alma hedefinden..
Belki esinizde boyledir. Elindeki parayı en doğru şeyi almak istediği için.. Sizin talepkar olmayisiniz eşinizin tutumundansa cimri, kendi parasını kazanmaya çalışan biri olan biriyseniz ve bir kere istediniz olmayınca bir daha söylemeye cekiniyorsaniz bu sizin tutumunuzla alakalı da olabilir.. ama en iyisi çalışın derim
en iyi para kendi kazandığım