- 12 Mart 2019
- 78
- 52
- 32
- Konu Sahibi Morsumbul92
Haklısın şükrediyorum bir evim var eşimin tek kötü huyu bu ama bu da beni fazlasıyla bunalttı. Düşünsene canın birşey çekiyo eşim hemen onun parasına bakıp 10 saat düşünüyorsa bende ister istemez kırılıyorum. Benden kıymetli mi artık birşey isteyemez oldum. Nerdeyse ailemden para isteyip harcama yapıcam o derece ondan ne para ne de birşey isteyesim gelmiyor.Benimde eşim çok savurgan her gün hem evde yeriz hem dışarıdan söyler bu yüzden evimiz barkımız yok.
Kira vermiyorsun aç değilsin açıkta değilsin akşamları liste yap şu alınacak bu alınacak sabah işe giderken eline tutuştur akşam gelirken al de alsın. Git kendi adına ihtiyacın olanı taksitle al ona akşam söyle madem o kadar uzatıyor.
Bence cimri değil tutumlu. Çünkü cimri denilen insanlar, kıyafet almayan, saatin pili bitmesin diye pili çıkartan, fatura gelecek diye buzdolabını açmana bile kızan kişilerdir.
Bence herkesin derdi bu olsa. Evden işe işten eve arkadaş ortamı yok her yere seninle gider oh miss. Bence kavga edip adamın huyunu değiştirme mumla ararsın sonra bu halini.
Hem hep senin istediğin olacak ve ya hemen olacak diye Bi şey yok canım. O ev erkeğin parası ile dönüyor ve onların da söz hakkı var bazı şeylere.. Alacağım demiş tamam bekle.. Alır..
Çok önemli Bi şey olmasa gerek ki çeyizine almamışsın. Ya da evlenirken eşine aldırmamışsın. Demek ki olmazsa olmaz bir şey değil.. Üstelik tek eksiğim o demişsin. Demek ki başka her şeyin var ne kadar güzel. Sabret ve şükret canımm