- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Belkı affetmek gerekir , yuvayı yıkmamak gerekir ama benım aklımdan şu soru hiç çıkmıyor :
Bir kere affedılen erkek : Nasılsa affetti dıye bunu rahatca tekrarlamaz mı ? ve o erkeğe nasıl dokunulur,aynı yastıga nasıl baş koyulur .. of ya cok ama cok zor bır durum . Allah yardımcınız olsun
biraz dışarı çıktık oğlumla ,oğlumda ilgisiz kaldı robot gibiyim konuşamıyorum . oğlum bide eşimin adını söyledi bi kaç kere(
hala çok kararsızım tam karar veremiyorum ne yapacağıma allak bullak oldum . Eşim beni aramadı açmam diye ki açmam zaten çok utanıyomuş (inanmıyorum).. Ama açmam diye aramadı işyeride çook uzak . şuan bide sinirliyiz diye konuşmayalım diyodur. ama bencede insan yaptıgı hatayı telafi etmek için gelip kapıda köpek olması lazım biz olsak ayaklarına kapanırız affet diye. Onunla yüz yüze geldiğimde herşeyi sorucam aklıma takılan verdiği cevaplar beni tatmin eder güven verirse gidicem vermezse gitmicem. Tek başına konuşuruz sonra akrabayla ..
Bu arada aslında eşim bilinmeyen numaradan aradı açtım sesini duydum ama ne o ne ben konuştuk ben kapattım.
Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...
Zannetmiyorum akşamda gelmez ... gelmesin ztn konuşcak halde değilim hala. ama eskiden olsa çıktıgımız zamnalrda nerde olursa olsun bi kavgada pat kapıda olurdu şaşırırdım istese şimdide gelirdi ama bu olay bardağı çok taşırdı öyle nazla filan affedilcek gibi değil. Çoık kesin konuşmam lazım kararlı . bana dua edin nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?