- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
affetmek mi?
bir şans daha mı?
gerçekten bunları söyleyenler ciddimi
kk ya neler olmuş,biz kadınlara neler oluyor?
yok 2.kadını dövüp rahatsız etmeler felan
bu kadınlar eşlerinizle silah zoruyla beraber olmadı,erkek suçsuz mu
te allam ya
bi Allah*ın kuluda ayrıl,bu adamdan bi halt olmaz dememiş
şimdi tepkiler başlar...
bekarssınnn anlamazsın diye
iyi ki bekarım
gururum ayaklar altına alınmıyor
bu kadar kolay değil zhebanicim...
tamam haklısın olacak iş değil belki başımıza gelse anında bitiririz ama ortada bi çocuk var..
hata yapabilmek her insana mahsus yeterki ders alabilsin..
eğer o adam böyle bi pislik yapmışsa asıl gurursuzluğu onursuzluğu karektersizliği o yapmıştır...
kadını ne suçu var..
ayrıca kimse erkek suçsuz o kadın suçlu demiyor..
ortada bi suç varsa (ki fazlasıyla varrr) bu ikisininde ayıbı..
yanlış anlama sana tepki vermiyorum düşencelerine düşüncelerimle karşılık veriyorum o kadar..
evet çocuk var,Allah analıı-babalı büyütsün
ben diğer kadının suçu yok demedm.bu tür kadınlara bi şey diycem banlanırm
ama erkekte suçlu.
peki şimdi ne olacak
bu adam yine yapmayacak mı
hep şüpheyle mi yaşanacak
yok yanlış anlamadm
dur şimdi bişey deme boşuna banlanma
haklısın taviz vermeye gelmez bunlara ama konu sahibi arkadaşım yaşanmışlık var diyo ve bi anda kestirip atılmıyo.. her ikiside suçlu canım bunu tartışılmaz bişey zaten...
insanın içine girdimi o şüpe bikere bidaha çıkmaz zaten...
şahsen ben konu sahibi arkadaşım ikna olursam dönerim dediği için tatmin olursan git dedim..
Herkesin 1 aldatma hakkı mı var ki Bir kere şans ver deniliyor ??? çook ilginç gerçekten.. Benim kocam Bi kere aldattı hakkını kullandı, 2. sinde Boşanacam ?? Var mı Böyle Bir mantık.. Bi kere ihanet varsa Bitmiştir, tükenmiştir Bişeyler.. işi yokuşa sürmeye ne gerek var.. 2 kişiye de yazık.. aldatan adam da o Boşluğa bir daha düşmeyecek mii. nerde görülmüş aldatıp affedilen insanın Bir daha aldatmadiği.. Ayrıca şu an o adamın kapında yatıp kalkması gönlünü almaya çalişmasi yanlişa düştüm affet diye yalvarması gerekirdi.. Bence yaptiğini hata olarak görmüyor Bile.. Belki kurtuldum iyi oldu diye düşünüyodur.. Telefon konuşmaları da tamamen oyun.. eşimle tartiştik Bitti diyince kız hemen tamam diyip kapatıyor, profosyonel oyuncu ikisi de.. Üstelik Ben Bu durumda cidden 2. Bi şans isteyen Bi adam Bile göremiyorum, yok adam ortada, yok yok.. Allah Bilir ne alemde. ?? Bence Bitmiş Bişeyler, geri dönsen Bile uzatmaları oynarsınız.. Ömrüne yazık..
affedilcek gibi değil hemde hiç bi an düşünüyorum yok yok kabullenemem bi an düşünüyorum ya değerse barışmaya ?
karşına geçtiğimde çok sorum var yalanlarını sorucam ,
o kızla nasıl başladı ,
nasıl gelişti
,ilişkiniz hangi boyuttaydı,
senmi adım attın omu?
eve geç geldiği 2 akşam onunlamıydın? sabah erken kalkıp gittiğin gün onumu alıpğ işe gittniz?
eve geldiğiğnde akşam işler yoğunlaştı tarifk var dediğinde çok geç geliyorsun oğlun seni göremiyo böyle olmaz patronla konuş çözüm bul dediğimde söyledim olmuyor dedin gözüme baka baka ? peki beni sildin ya oğlunudamı akşamları görmeme pahasına sildin bizi?
bayılcak gibiyim dün öğlenden beri şu saat oldu ne uyudum ne yemek yedim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?