• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

içim ürperdi elim ayağım titriyo çok zor çok kötü bişey sanki bnm başıma gelmiş gibi cnm yandı:50: sabırlı ve güçlü ol cnm:5: erkeklere güvenim hiç kalmadı:47:

Allah yardımcınız olsun bir şey göremediğim için barış ya da barışma diyemem ama bu gibi durumda affetmek tahminimce çok zordur..Affetsen aklında binlerce soru işareti,affetmesen hala kocanı deli gibi sevdiğin ortada birde küçücük bir çocuk var..Ama eşiniz hadi sizi hiçe saydı oğluna nasıl bunu yaptı? Bu kadar mı vazgeçmişti sizden,Neyse tekrar tekrar Allah yardımcınız olsun..

her insan hata yapabilir önemli olan hatasından ders alıp özür dilemeyi gönül amayı bilmesi
eşin belli ki yaptığından çok pişman:20:
çocuğun için bir şans daha verebilirsin ama önce iyice bir süründür:23:

Bencede herkes bi ikinci şansı hakeder. Haddime deil ama bencede bi şans ver. Kendin için ver, bebeğin için ver, ilerde "keşke" dememek için, "Mı acaba" dememek için ver. Biliyorum böyle konuşmak kolay, tahmin edebiliyorum canının nekadar yandığını,,ne kadar zor olduğunu...
Ama bence bi ay falan burnunu iyice sürt, enazından için birazcıkta olsa soğusun...Sonra bu eksi,olumsuz durumu evliliğin için pozitife dönüştürmek elinizde. Bak mutsuz kavgalı durumlarınız olmuş, belki inşallah birbirinizin, senin değerini anlaması için, seni kaybetme korkusunu yaşadığı için bi şans olsun eşin açısından. Ama bayanlarda genelde ikinci bi şans verirken yaptıkları genel bi hata var. Oda şans verip, geri dönüp sonra sürekli bu olayı karşıdakinin yüzüne vurma, ısıtıp ısıtıp önüne getirme. Yani içindekileri dök,nefretini kus ama bu -burun sürtme- döneminde olsun. Yani gücün varsa yaa hiç affetmicen yada affediyosan sonrasında yüzüne vurup vurup hem kendini hem evliliği yıpratmıcan.
Tabiki eve döndün die insan hiç bişi olmamış gibi davranamaz, bişi yaşandıktan sonra hiç yaşanmamış gibi olmaz ama, o ince çizgiyi ayarlamak lazım. Valla canım çok geçmiş olsun, Allahım yar ve yardımcın olsun seviyosan, bu evliliği istiyosan bi anda silme bence, takdir senin. Bi hadisi şerifte der ki "Affedin ki Affedilesiniz" Hepimiz insanız, bende şuan diorum ki mesela asla kocamı aldatmam. Ama insan neyi yapmam derse, şeytan sabah akşam onunla uraşır yaptırmaya çalışırmış. Allah şeytana uydurmasın.. Herşey insanlar için

Şans ver diyen arkadaslar,,
Daha bir şans bile istememişki kendileri,,aramamıs bile,,
Oysa pişman olan bir erkek şimdiye kapıya coktan dayanmıs olmazmıydı :(

affettiğinde hayatın boyunca hep bu aklına gelecek. ama affettiğin için de tek bir laf etme hakkın bile olmayacak. ben kendimi bu mutsuz olacağım evliliğin içine sokmazdım

Dün gece yazışmıştık sabahtan beri baya yorum yapan arkadaşlar olmuş ..Öncelikle bir arkadaşımız aramayışını söylemiş .Bu banada çok entrasan geldi suçlu oldugu için kızacağınızı da bilse arayıp tatlı bir dille yinede konuşması gerekliydi(kızla konuşmaya devam ediyor olabilir ihtimali var ama yokta)

Aslında önemli olan sevip sevmediğiniz? inanıp inanmadıgınız?Tüm bunlara cvp bulmak istiyorsanız .Kalkın giyinin ve hazırlanın çok güçlü olun gözyaşlarını silip güzelce saçınızı ve makyajınızı yapınızve biraz düşününüz ve kızın yanına gidiniz sakin olup konusununuz (ben hırçındım lütfen siz yapmayınız)ne konustuklarını anlatmasını isteyin ve sonuna dek güzelce konuşun olayları öğrenin.Ama sakin sinirlenmeden :( ..Snr sonuca göre eşinizle görüşüp konuşunuz.Yoksa asla içiniz rahat etmez erkekler kaybetme korkusu ile yalan da gerçkde söyleyebilir ama siz sinirle dogruyu bilemezsiniz.Doğrusu kızda konuştugu kişininde yalan söyleyeceğini sanmıyorum kızda bekarsa zaten saklayacak ne varki herşeyi anlatır..
Ama eşinizde sizi aramıyorsa nasıl konuşup çözüp bulacaksınız ki sanki biraz da o sizden adım bekliyor gibi kafam karıştı özür dilerim sizi de yanıltmak istemem .Bnce kalkın ve gerçekler neyse yüzleşin.İnş hiç bir şey olmamış sadece telefonda konusma ile kalmıştır arkadaşça.En büyük isteiğim öyle olması sizin v e yuvanız için dualarım hep üstünüzde.

çok zor bir karar gerçekten ama 1 kere yapan yine yapar felsefesine katılıyom bence iyi düşünün seviyo ola bilirsiniz ama bundan sonra sağılıklı bir evliliğniz olmaz bence

off ya çok zor bi durum. ben de eşimi çok seviyorum Allah korusun böyle bişey benim başıma gelseydi güvenim sarsılırdı. belli ki eşin kavgalardan bıkmış. dertleşmek istemiş birileriyle. karşısına bu kız çıkmış. eşin de o anki sıkıntıyla kendini kaptırmış. bence bir şans daha vermelisin eşine. herkes burda boşan diye atıp tutuyor ama yuva kurmak öyle kolay değil. sineye de çek demiyorum biraz sürünsün ama boşanmamalısın bence. hele ki eşini bu kadar severken.

canım bu çok zor bir durum, ama eşin biraz zayıf karakterliymiş.. evliliğiniz biraz ters gidince hemen bir başkasında mutluluğu aramak affedilir mi buna sen karar vermelisin..
şöyle bir şey duymuştum; "en iyi erkek pişman olmuş erkektir."
eşin gerçekten çok pişman olduysa, ve sana kendini affettirmek için tabiri caizse köpek oluyorsa (ki olması lazım), senin de içine siniyorsa affet...
ama sana bir daha yapmayacağına dair güven veremiyorsa cesaretini topla ve boşan..
senin ve minik çocuğunuz için en iyisi neyse o olsun canım...

Belkı affetmek gerekir , yuvayı yıkmamak gerekir ama benım aklımdan şu soru hiç çıkmıyor :
Bir kere affedılen erkek : Nasılsa affetti dıye bunu rahatca tekrarlamaz mı ? ve o erkeğe nasıl dokunulur,aynı yastıga nasıl baş koyulur .. of ya cok ama cok zor bır durum . Allah yardımcınız olsun

Belkı affetmek gerekir , yuvayı yıkmamak gerekir ama benım aklımdan şu soru hiç çıkmıyor :
Bir kere affedılen erkek : Nasılsa affetti dıye bunu rahatca tekrarlamaz mı ? ve o erkeğe nasıl dokunulur,aynı yastıga nasıl baş koyulur .. of ya cok ama cok zor bır durum . Allah yardımcınız olsun

Eğer mayasında yoksa tekrarlamıyor. Ama zaten gözü dışardaysa ona yapabilecek birşey yok.

Unutmak o kadar zor ki,...

biraz dışarı çıktık oğlumla ,oğlumda ilgisiz kaldı robot gibiyim konuşamıyorum . oğlum bide eşimin adını söyledi bi kaç kere :((

hala çok kararsızım tam karar veremiyorum ne yapacağıma allak bullak oldum . Eşim beni aramadı açmam diye ki açmam zaten çok utanıyomuş (inanmıyorum).. Ama açmam diye aramadı işyeride çook uzak . şuan bide sinirliyiz diye konuşmayalım diyodur. ama bencede insan yaptıgı hatayı telafi etmek için gelip kapıda köpek olması lazım biz olsak ayaklarına kapanırız affet diye. Onunla yüz yüze geldiğimde herşeyi sorucam aklıma takılan verdiği cevaplar beni tatmin eder güven verirse gidicem vermezse gitmicem. Tek başına konuşuruz sonra akrabayla ..

Bu arada aslında eşim bilinmeyen numaradan aradı açtım sesini duydum ama ne o ne ben konuştuk ben kapattım.

Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...

Belki akşam işten çıkınca gelir ?
Terslersin diye aramamıştır.Ne de olsa dün geceden gözü korkmuştur.
Sakinleşmeni bekliyordur dediğin gibi.

biraz dışarı çıktık oğlumla ,oğlumda ilgisiz kaldı robot gibiyim konuşamıyorum . oğlum bide eşimin adını söyledi bi kaç kere :((

hala çok kararsızım tam karar veremiyorum ne yapacağıma allak bullak oldum . Eşim beni aramadı açmam diye ki açmam zaten çok utanıyomuş (inanmıyorum).. Ama açmam diye aramadı işyeride çook uzak . şuan bide sinirliyiz diye konuşmayalım diyodur. ama bencede insan yaptıgı hatayı telafi etmek için gelip kapıda köpek olması lazım biz olsak ayaklarına kapanırız affet diye. Onunla yüz yüze geldiğimde herşeyi sorucam aklıma takılan verdiği cevaplar beni tatmin eder güven verirse gidicem vermezse gitmicem. Tek başına konuşuruz sonra akrabayla ..

Bu arada aslında eşim bilinmeyen numaradan aradı açtım sesini duydum ama ne o ne ben konuştuk ben kapattım.

Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...

öncelikle kafanızı toparlamaya çalışın sakin ve sağlam durun karşılaştığınızda..
güçlü olduğunuzu görsün..
tatmin olmazsanız anlatılanlardan bunu ona belirtin..
eğer pişman olduğuna gerçekten inanırsanız oğlunuz için denemeyi düşünebilirsiniz...

Zannetmiyorum akşamda gelmez ... gelmesin ztn konuşcak halde değilim hala. ama eskiden olsa çıktıgımız zamnalrda nerde olursa olsun bi kavgada pat kapıda olurdu şaşırırdım istese şimdide gelirdi ama bu olay bardağı çok taşırdı öyle nazla filan affedilcek gibi değil. Çoık kesin konuşmam lazım kararlı . bana dua edin nolurrr

Zannetmiyorum akşamda gelmez ... gelmesin ztn konuşcak halde değilim hala. ama eskiden olsa çıktıgımız zamnalrda nerde olursa olsun bi kavgada pat kapıda olurdu şaşırırdım istese şimdide gelirdi ama bu olay bardağı çok taşırdı öyle nazla filan affedilcek gibi değil. Çoık kesin konuşmam lazım kararlı . bana dua edin nolurrr

evet çok haklısın..
allah yar ve yardımcın olsun..
çocuğununda seninde hakkında hayırlısı..

Back