Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Ah kıyamam yaaa,inanın çok üzüldüm.
yani eşiyle her tartışan erkek,huzuru başka kadınlarda mı arayacak,
bende bu açıklamaya sinir oluyorum.
bu tip kadınlar hazır bekliyor zaten,akbaba gibi..
ama ben bu kadınları da anlamıyorum,amaçları ne,beklentileri ne ki
evli erkek avına çıkıyorlar...
Her insan hata yapar ,Rabbim şaşırtmasın kimseyi,
bence eşinize bir şans verin ama 2.bir şansı olamayacağını mutlaka anlatın,
sanmıyorum ki tekrarlasın,ama kesinlikle diğer insanları sevindirmeyin derim.

Ama aradığında bu ilişkiyi bitiriyorum dedi. Nasıl bir ilişlki olur ki arkadaş gibi olsa ilişki demezdi ve saklamazdı onun daha öncede işyerinde bir sürü kızla konuştugunu bilirim ve bişey demedim bu başka hisseeediyor insan . Samimi oldular ama ne kadar bilemem sonuçta oldular ve gizli ...OFFFFF

ne yaparsan yap ama dik durarak yap kardeşim onun önünde ağlama sızlama kendini suçlama barışsan da ayrılsan da burnundan getir ama dırdırla kavgayla gürültüyle değil mantığınla sessizliğinle gururunla yap ki kararlı olduğunu gururlu olduğunu dik durduğunu görsün allah yardımcın olsun

Bak canım lütfen sakin ol ve düşün.Sen kızıp ağlayıp bağırmışsın ve eşine arayıp "bitti" demesini söylemişsin:

"Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar."

Eşin de seni sakinleştirmek için arayıp "bitti" demiş.O an için en doğru olanı yapmış.Saçmalama birşey yokken,neden böyle birşey yapayım deseydi sen çılgına dönecektin.Bitiremiyorsun,kıyamıyorsun diyecektin.
Bu yakınlaşma farklı olabilir.Zaten bu yüzden eşin suçlu hissetmiştir.Ancak ısrarla harekete geçilmemiş,dile dökülmemiş,aldatma boyutuna geçmemiş olduğunu düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım.

Son düzenleme:
bir yandan da armaasını beklerdim aramadı gerçi arasada açmam biliyor ... nolucak Allahım napıcam nolur yardım et bana ( insan konduramıyor aklıma geldikçe deliriyorum benim eşim benimmmmm

ne biliyim ya allah yardımcın olsun
ama olan olmuş
için alırmı o adamı bu saatten sonra
zor ya

evet aramaybilirdi doğru. ben kızın numarasınıda istedim vermedi ama yemin ettirdi aramazsan veririm diye öyle verdi... niye aramamı istemiyorki

banada herşey netleşmemiş konuşulmamış gibi geldi.

Bu tür aldatmaların bir keresi,son keresi olmuyor malesef...

Affetseniz de devamı gelecektir.

Bu işler pişmanlıkla düzelmiyor ne yazık ki...

Bir takım duygular bitebilir; ama işin içine aldatma,yalan,ihanet girdiyse bence başınızı ellerinizin arasına koyup gerçekçi bir şekilde düşünmelisiniz.

Atın duygularınızı,sevginizi aşkınızı bir tarafa...

Siz affetseniz de olanları unutabilecek misiniz?

Bu kırgınlıklarla ilerde daha fazla sorun yaşamayacak mısınız?

Eşinizin her yaptığından şüphelenmeyecek misiniz?

Evlilik sadakat, güven, dürüstlük ve saygı temelleri üzerine oturursa evlilik olur.

Üzgünüm ama eşiniz bu durumda tüm bu temelleri yıkmış durumda...

bir yandan da armaasını beklerdim aramadı gerçi arasada açmam biliyor ... nolucak Allahım napıcam nolur yardım et bana ( insan konduramıyor aklıma geldikçe deliriyorum benim eşim benimmmmm

gerçekten aralarında hiçbir şey olmasa (bazı arkadaşlar, arkadaş olabilirler vs diyor) seni ve oğlunu asla orada bir başınıza bırakmaz..

bence aralarında duygusal bir ilişki vardı..

ama gidip kızla konuşmayın.. o evli adamla görüşen ........ sizin muhatabınız olamaz. sizin muhatabınız eşiniz.. eşinizle halledin derdinizi..

Rezalet çıkmasın diye aramanı istemiyordur.Sen kafanda birşeyler kurdun ama kurdukların doğru değilse,durduk yere kıza hakaret etmiş olacaksın.Gerçekten birşey yoksa eşin rezil olacak.Kız eşine hesap soracak,olay işyerinde duyulacak vs...
Çok istiyorsan önce sakinleş,sonra ara.Kim olduğunu ve eşimle neden telefonlaştığını merak ediyorum diyebilirsin.Ancak böyle bir konuşmayı sakin yürütmen çok zor.Ayrıca birşey olsa bile kız var demez zaten.
En doğrusu eşinle konuşman.İlk kızgınlık anında anlatamamış olabilir.Sakin konuşursanız belki mantıklı bir açıklama yapar.Ve korktuğun gibi değilse,bu ona unutamayacağı bir ders olur.Bir daha telefonunu kimseye vermez bile.

'' Git saçını başını yol, rezil et onu '' diyenler için demiş o sözü @LEYLA10 sanırım.

Hımm anladım cnm. E tabi ki öyle bir duruma düşmemesi lazım. Hani derler ya duruşunla döv

cnm cok zor bi sürec senin için..aklın karışık ne karar vereceğini bilmiyosun...ama eğer affedeceksende önce güzeeel bi süründür ,burnundan getir hayatı ondan sonra affedeceksen affet derim....bu erkekler ne sanıyo kendilerini yaaaa???

az önce bizi tanışmamıza vesile olan benim akrabamın kızı aradı artık eşimmi aradı annemmi aradı o kişiyi bilmiyorum eşimlede konuşmuş. Hepberaber topğluca bu konuyu ayrıntılı konuşalım dedi. haklısın filan dei ama sizin o aile apartmanından ayrılmanız lazım dedi. yarın eşimle konuşcaklarmış ... bi karşıma gelsinde herkesin içinde daha iyi oluır

eşinizle başbaşa konuşmak yerine başkalarının sürekli arada olması hoş değil.. derim ben.. :26:

Son düzenleme:
canım oncelıkle gecmıs olsun..
cok uzuldum ya...

ama canım sen dogru evıne gıt..
bı yorumda okumustum. orası yanı evın senın kalen..
onu senden baska kımse fethetmemeli canım. sen evınde kal canım..

esıne gelıncee ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum gercekten..
her boslugunda ıkı laf ettıgımızde solugu baska kadınlarda mı alacaklar yanı oldu canım!!!!!

sen kadınla falanda konusma bence ne konusacaksın bosver allahından bulsun..

bosan yada bosanma dıyemem ama bıraz dusun canım.. daha cok yenı her sey..
zamana ıhtıyacın var senın...
esınle aranada aılenı falan karıstırma canım.
ıkınız konusun cunku bu ıkınızın sorunu ...

merhaba...
öncelikle okuduğum her yorumunuza ayrı ayrı üzüldüğümü belirtmek isterim...
Allah yardımcınız olsun...
yaşadıklarınız daha çok yeni bu acı içinizde çok taze zamanla azalacak (hiç unutulmayacak ama azalacak).. zamana ihtiyacınız var.. kendinizi bu kadar yıpratmayın sonuçta size muhtaç olan bi evladınız var..
bende anne baba ayrı büyüdüm boşanmanın zorluklarını az çok bilirim... biraz kendinizle kalın toparlanın güçlü olun... eşinizle topluluk önünde konuşmaktansa ilk olarak baş başa konuşmanızı tavsiye ederim.. eğer anlattıkları sizi tatmin etmezse sonra ailece görüşün...
kendinizi suçlamayın bi yuvada ne kadar kavga olursa olsun ,ne kadarr çekilmez bi hayat olursa olsun bu hiç bişekilde aldatmaya bahane olamaz... madem sıkılmış bunalmış ve başka bi heyecan istiyo.. bunun daha dürüt yollarıda var... kandırmak yalan söylemek aldatmak çözüm değil...
demem oki nolursa olsun evladınız için toparlanın güçlü olu... siz eşiniz karşısında ne kadar güçlü ve sağlam olursanız o bu yaptığı için her an dahada acı çekecektir(tabi vicdanı varsa)....

Eşinizin etekleri tutuşmuş gibi etraftan yardım istiyor sanki bu evlilik yıkılmasın istiyor en azından pişkin pişkin davranmıyor, ya sizin evi terketmenizi fırsat bilseydi yada beklediği sahiden bitirmek olsaydı bu daha acı gibi geliyor.Bir anlık hata ne kadar kolay söylemesi .

Ama her hatanın bir bedeli var..

çok sakin davran sanırım eşin senin sakinliğinden daha çok utanacak daha çok ezilecek ,geri dönsen unutabilecek misin gerçekten affedebilecek misin her telefonu meşgul olduğunda aklına bu olay gelmeyecek mi ve bunlarla yaşamayı göze alabilecek misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…