- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Daha aldatılıp aldatılmadığını bile bilmiyorsun.Bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın.
Eşin sana dertleştiklerini söylemiş.Sen başka bir kızla konuşmasını hoş görmeyeceğin için telaşa kapılıp silmiştir.
Kızın "ne alakası var" demesi de "ne ilişkisi,ilişkiyle ne alakası var" anlamında olabilir.
İşyeri arkadaşlıkları bazen gereksiz samimiyetlere dönüşebiliyor.Kızın erkek arkadaş mefhumu farklı olabilir.Arkadaşım o benim,ne var ki,tabii konuşacağız diyebilir.
Arkadaşlığın sınırını elbette eşin çizmeliydi.Karşı cinsten fazla arkadaşı olmadıysa bu yakınlık hoşuna gitmiş olabilir.Yine de adı konmamış,duygusal bir bağa bile dönüşmemiş bir yakınlık olduğunu düşünüyorum.
Büyük ihtimalle biz dostuz-arkadaşız modunda konuşmuşlardır.Eşim başka bir kızla asla konuşamaz,birşey paylaşamaz diyebilirsin,hakkındır.Buna kızabilirsin ama hemen aldatıldım psikolojisine girme lütfen.
Ama aradığında bu ilişkiyi bitiriyorum dedi. Nasıl bir ilişlki olur ki arkadaş gibi olsa ilişki demezdi ve saklamazdı onun daha öncede işyerinde bir sürü kızla konuştugunu bilirim ve bişey demedim bu başka hisseeediyor insan . Samimi oldular ama ne kadar bilemem sonuçta oldular ve gizli ...OFFFFF
Bak canım lütfen sakin ol ve düşün.Sen kızıp ağlayıp bağırmışsın ve eşine arayıp "bitti" demesini söylemişsin:
"Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar."
Eşin de seni sakinleştirmek için arayıp "bitti" demiş.O an için en doğru olanı yapmış.Saçmalama birşey yokken,neden böyle birşey yapayım deseydi sen çılgına dönecektin.Bitiremiyorsun,kıyamıyorsun diyecektin.
Bu yakınlaşma farklı olabilir.Zaten bu yüzden eşin suçlu hissetmiştir.Ancak ısrarla harekete geçilmemiş,dile dökülmemiş,aldatma boyutuna geçmemiş olduğunu düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım.
Bak canım lütfen sakin ol ve düşün.Sen kızıp ağlayıp bağırmışsın ve eşine arayıp "bitti" demesini söylemişsin:
"Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar."
Eşin de seni sakinleştirmek için arayıp "bitti" demiş.O an için en doğru olanı yapmış.Saçmalama birşey yokken,neden böyle birşey yapayım deseydi sen çılgına dönecektin.Bitiremiyorsun,kıyamıyorsun diyecektin.
Bu yakınlaşma farklı olabilir.Zaten bu yüzden eşin suçlu hissetmiştir.Ancak ısrarla harekete geçilmemiş,dile dökülmemiş,aldatma boyutuna geçmemiş olduğunu düşünüyorum.Umarım haklı çıkarım.
bir yandan da armaasını beklerdim aramadı gerçi arasada açmam biliyor ... nolucak Allahım napıcam nolur yardım et bana( insan konduramıyor aklıma geldikçe deliriyorum benim eşim benimmmmm
Nasıl olacak bu? Niye kendini küçük düşürsün?
'' Git saçını başını yol, rezil et onu '' diyenler için demiş o sözü @LEYLA10 sanırım.
Allahım nolur şu erkek milletine bir gram aklı çok görme nolur..
Biz kadınlara da sabır ver...
az önce bizi tanışmamıza vesile olan benim akrabamın kızı aradı artık eşimmi aradı annemmi aradı o kişiyi bilmiyorum eşimlede konuşmuş. Hepberaber topğluca bu konuyu ayrıntılı konuşalım dedi. haklısın filan dei ama sizin o aile apartmanından ayrılmanız lazım dedi. yarın eşimle konuşcaklarmış ... bi karşıma gelsinde herkesin içinde daha iyi oluır
az önce bizi tanışmamıza vesile olan benim akrabamın kızı aradı artık eşimmi aradı annemmi aradı o kişiyi bilmiyorum eşimlede konuşmuş. Hepberaber topğluca bu konuyu ayrıntılı konuşalım dedi. haklısın filan dei ama sizin o aile apartmanından ayrılmanız lazım dedi. yarın eşimle konuşcaklarmış ... bi karşıma gelsinde herkesin içinde daha iyi oluır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?