Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

zor bir durum kolay değil canım ama en azından eşin af dilemiş pişman olmuş ve bir evladınız var onun için bile bir şans daha vermeye değer bence ama eşinle otur adam akıllı konuş bir daha olursa biter cocugunun yüzünü göremezsin de ona korkut yani hatta aile büyüklerinde eşini bir korkutsun bence ayrılma canım inş. bir daha tekrarlamaz

Offf ya nedenir bu durumda....
Unut desekte aklın unutsa gönlün kalbin nasıl unutucak ki....
Kelimelerim kifayetsiz Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..

eşinizin sizi aldattığından emin misiniz? etrafımda sizin durumunuza benzer şeyler yaşıyan tanıdıklarım var. yalnız kızla adam arasında bir ilişki yok. adam eşi ve ailesi arasındaki sorunlardan bunalıyor ve bu kıza anlatıyor. bende biliyorum sorunlarını ama ben evli bir kadın olarak adama hak veremiyorum. ama kız bekar olduğu için ona daha kolay geliyor evlilikte yaşanabilecekler ve adamı haklı bulabiliyor. adamda onaylanmak için onla daha fazla paylaşıyor. hatta iş dışında buluşup görüşüyorlar bile ama aralarında hiç karşı cinsle olacak türden bir ilişki yok.
örnek olsun diye anlattım sizin eşinizde fazla dürüst geldi bana inkar etmemiş hemen kabullenmiş. sanki konuşmayı bile aldatma olarak görmüş ki aslında doğrusuda bu. sizden gizli görüşüyorsa bu da aldatmadır ama farklı bir aldatma.

yapyığı hareketleri düşünerek ne zamandır sürdüğünü bulmaya çalışın telefonun ayrıntısını çıkarttırın evinize muhakkak dönün hareketlerini takip edin hemen affetmeyin yani onu eve almayın biraz ve sürdüğünü hissederseniz o zaman kızla görüşün bence

Nasıl içim acıdı okurken anlatamam!
Acı, cok acı,,her ogluna baktıgında,,daha sı her aynaya baktıgında,,
Eşinin bu yaptıgı gelecek aklına,,hiç çıkmayacak bir süre hatta,,
Umarım eşin Hatasının farkındadır,,nasıl affedilirim diye düşünüyordur,,

Sen elinden geldiğince yavruna belli etmemeye calıs,,
Ailenle filan dertleş,,içine atıp kurma,,
Zaman gösterecek herseyi,,
Bu kadar sevgi, anılar, yasanmıslıklar var,,
Kolay değil baskasına tüm gönlüyle kayması,,
Allah yardımcın olsun

Birşey daha eklemek istiyorum,,
Sakın sana ulaşmasına izin verme,,
Sen ve yavrun nasıl acı cekiyorsanız bin katını ceksin oda,,
Zaten halen o kadının varlıgıyla avutuyorsa kendini, muhattap oluyorsa da hayır yok sana bu kocadan
İnan sölemesi bile acı.

Canım arkadaşım, daha şimdi gördüm açtığın konuyu ve inan okuduklarıma inanamadım, inanmak istemedim. Çok zor bir imtihandasın, Rabbim yardımcın olsun. Biraz yalnız kal, daha sakince düşünmeye çalış. Eşini çok seviyorsun -ki bana kalırsa o da seviyor seni. hakkınızda hayırlısı olsun canım ama ne olursun bir anlık öfke ile pişman olacağın kararlar verme. Sen, 'sizi' daha iyi biliyorsun; bizim yazdıklarımız sadece teselli niteliği taşır. Yaşadıklarını senden ve Allah' tan başkası anlayamaz.

bencede sana ulaşmasına izin verme biraz sürünsünki aklı basına gelsin affettirmesi kolay olmasınki bidaha cesaret edemesin sonra affedersen tabi daha iyi yoksa okızın eline bırakmıs olacaksın eşini.ayrıca bu olay güvenini kırmasın kendine güven hayata daha sıkı tutun bence.ve asla o kadınla kendini kıyaslama sunuda söyleyim ciddi olsa onunla seni geri istemez.onunla sadece gönül eglendirmiş bence.ne kadar zor olduğunu anlıyorum.bide gidip o kızı bulabilirsin bildiğin yerde ise.rezil edebilirsin tabi tercih bu kısmını sen bilirsin

Aldatılmanın farklı evreleri oluyor;

Şoka girme,
Nefret edip uzaklaşma isteği,
Küçük düştüğünü düşünme,
Gururunun yerle bir olması,
Merak (Kadını merak etme),
Kıskançlık(sana ait olanı başkasıyla paylaşma)
Güvensizlik(unutsan bile hickimse senin için güvenilir olamayacak)
Korku (Gelecek endişesi)
Gel-gitler (Özlemek, seviyor olmak, nefret)
.....................................................................

Sinirin yatışmıştır muhtemelen, önce ne istediğine karar vermelisin. Onu affedecek kadar çok seviyor musun? Unutabilecek misin? Eşinin söylediği yalanlar(3 gün görüştüm yalanı) yutulur cinsten mi? Çocuğun var babasız yetiştirmeyi göze alabilecek misin? Çocuğum var diye geri dönsen sen mutlu olabilecek misin? Eşin seni seviyor mu? Seviyorsa neden aldattı? Bi anlık hata olabilir yaptığı ama sen eve geri dönsen her tartışmanızda yine koşa koşa birini mi bulacak? En önemlisi bu bir hataysa birlikteliğiniz bunu aşacak kadar kuvvetli mi? Bunların hepsini enine boyuna düşün taşın....

Sonra eşini karşına alıp herşeyi anlattır. Telefonuna cıkmayayım, gelirse görüşmeyeyim triplerine girme. Seni kolundan sürükleyecek hali yok. Baban var kardesin var. İkna olmazsan basarsın tekmeyi.

Oturt karşına tek tek anlatsın. "Bu sana verdiğim son şans. Eğer tek kelime yalanını hissedersem kalkarım, ona göre ayağını denk al" de. Tüm ayrıntıları sana anlatınca ikna olursan, affedebileceğine, zamanla unutmuş(?) gibi yapabileceğine karar verirsen kafanı dinledikten sonra evine dönersin.

Yok ne olursa olsun ben unutamam diyorsan sakın geri dönme. Tek basına değilsin, sen zaten boşanmış bir ailenin cocuğusun kendi cocuğuna da eziyet etme. Efendi gibi ayırırsınız yollarınızı....

Sana neden ayrıntıları öğren diyorum; İnsan bu şokla bazı şeyleri görmezden geliyor. Ailenin de baskısıyla hicbirseyi sorgulamadan evine dönüyor. Kocan işe gidince aklın onda kalacak, eve gelince telefonlarını karıstıracaksın, akşam yemeğine her oturduğunuzda sohbetiniz bu olacak, sen sürekli öğrenmek isteyeceksin. O da nasıl olsa affettin diye sana yarım yamalak anlatacak, yalan söyleyecek, senden güzel değildi diyecek, bak beni şu gün ihmal etmiştin ondan oldu diyecek.... Diyecek allah diyecek. Sana hiçbiri inandırıcı gelmeyeceği için evliliğin zehir olacak. Sana - ona bişey olmaz. Olan o evdeki minicik yavruya olacak.

Eğer yardımıma ihtiyac duyarsan özelime her zaman yazabilirsin. Elimden geldiğince sana destek olurum.... Bu olaylar herkese anlatılamıyor, anlatılsa yardımcı olunamıyor...

Kızda tam bi kaşar senin evli barklı adamla ne işin olur gerizekağlı böyleleri yuva yıkıyo işte allah belalarını versin

durum çok acı içinde yanan ateşi hissetmek bile beni kötü etti..değil ki yaşamak..birgün eşimin facesinde ekli birini gördüm kızıda tanıyorum dul ve iğrenç bir kız..o gece uyayamamıştım gece yarısı en son eşimi uyardım.oda bana şifresinin başkalarını tarafından kırıldığını ve kendisinin eklemediğini söyledi..bunun üzerine sustum ve takibe aldım..sonuç negatifti allaha şükür..
senin durumunda kafama takılan hem bitirdim zaten diyor hemde eve gelirken tlde konuşuyor..bitirdim diyor senin ısrarın üzerine telefon açıp tekrar bitti diyor konuştuğu kıza..neyse belki o an ki tehlikeden dolayı afallamıştır.
sen onu affetsen bile bu acı kalbinde hep çakılı kalıcak.sen eşini gerçekten seviyorsun burdaki bir-iki kelimenden bunu anlayabiliyorum..çok fazla ödün vermişsin sevdiğinden dolayı kapanmak gibi işinden çıkmak gibi.bunlar aslında seni bitirmiş eğer sende çalışıyor olsaydıun benim eşimde biriyle konuşurmu diyerek kendini geri çekerdi belkide..ve çalışıyor olsaydın aileler için bu kadar kavga etmeye fırsatın olmayacaktı..kavga etsen bile kendini başka şeylerle meşgul edicektin..bundan sonra çalışırsın artık inşallah.çalışan kadında aldatılır ama en azından çok daha güçlüdür.

Öcelikle gerçekten sağolun bir sizler birde canım annemle konuşuyorum. Hala şoktayım bazen unutuyo gibi oluyorum bazende bi aklıma geliyo içime ata ata ağlamaya başlıyorum oğlumda bana bakıyo öylece

Benim hatam tabiki vardır eşime o kıza (kız 23 yaşında bekarmış) itecek çok konuştum dırdır vırvır yaptım bunaldım ama bu bir bahane olmamalı. Kızla zannetmiyorum çok ileri gittiklerini tahminn ediyorum azçok akşamdan beri aklıma geldikçe geliyor düşündükçe çözüyorum bulmaca gibi. 1hafta var yok görüşmeleri . kız eşimin işyerine haftada 2 gün gelirmiş sonra topkapıda bi yerde çalışıyomuş.
Pazartesi -sali günü eşim ilkdefa geç geldi muhtemelen eşimin işyerinde çalıştı gündü ve akşam eşim eve bıraktı arabayla eminim buna .Kızın işyerine topkapıya gidip konuşmak görmek istiyorum annemede söyledim gerekirse patronuyla konuşcam elemanının yaptıgını anlatcam ama benbi söylemesin kendi halletsin. tabi oda aldatan erkek değilse...

Eşime geri dönersem şu durumda şu halimle yapamam , aklıam gelir hep eğer gelirse alıp karşıma son kez bana dürüst ol ve herşeyi en derin şekilde anlat . Sana son kez güvenmek istiyorum dicem. Herşeyi birbir sorucam. Ve bunun bir daha tekrarlnırsa kesinlikle boşanırız dicem. Ama biraz çektircem.
Ama şuanda o kızla konuşuyormu acaba teselliyi ondamı buluyor bilmiyorum eğer öyleyse zaten dönmem asla. Ama kızla birkez olsun konuşucam dicemki Eşimle biz birbirmizi çok seviyoruz , sen bekarsın ailevi sorunları bilemezsin bizim sorunumuz bu ve halledilebilecek birşey. Sen onun bu boşluğunu yakalayıp evli ve çocuklu bir adamla neden görüştün amacın ne?

bugun yarın gitmek istiyorum kıza...

Siz de aldatılan her kadın gibi az da olsa suçluluk psikolojisine girmişsiniz, çok dırdır yaptım diye.
Peki siz dırdır yaparken, eşiniz susup oturuyor muydu, en az eşiniz kadar huzursuz değil miydiniz bu konulardan, evinizde ki huzursuzluktan, ama eşinizi aldatmadınız değil mi?
Eşinize ne kadar kötü davranmış olursanız olun, sizi aldatma hakkı yok, çok memnun değilse, boşansın o zaman ya da çözüm yolları arasın, aldatarak mı halletti sıkıntılarını.
Hep aynı savunmalar, hep aynı palavralar, her aldatma da aynı sözler.
Karar size kalmış sonuçta, herkesin hayatta kaldırabilecekleri farklıdır ki bu durum aslında kolay kaldırılabilecek bir şey değil ama kaldırabilen kaldırıyor işte.

evet bitti dedi eve gelirken konuşuyodu . bende sordum madem bitti dedin neden konuşuyosun anlatmaya çalışıyorum dedi. bende onunüzerine ara o zaman dedim kız ne dicek diye. eşim bitti dedi tekrar bitti söylüyorum demedi. bitti deyince kız neeeeee dedi eşimde eşimle kavga ettik ilişkiyi bitiriyorum dedi kız bu sefer ''ne alaka'' dedi eşimde kapatıyorum dedi kız bişeyleri farketti üstelemedi tamam dedi. sonra zaten yine kıyamet koptu bitirdim demiştin bana bitrmeişsin diye bağırmaya ağlamaya başladım. oda sen üzülme daha fazla zaten vicdana zabı çekiyorum bitircektim dedi o yüzden sana öyle söyledim dedi.

Sana güveniyorum, gel ilişkimizi kurtaralım dersen yalan söyler. Senin dünden razı olduğunu düşünüp kılıfını hazırlar. Sen de onun söylediklerine inanırsın. Bi süre sonra yıldığın için kurcalayamayacaksın bile. Midem bulanacak yaşananlardan.

Dediğin gibi al karşına konuş. Net ama sert ol. "Evet, anlat" de. En ince ayrıntısına kadar, kanıtlayartak iste. Telefonunun dökümanını iste. Kızın acık adresini ayrıntısını iste. Eğer anlattıklarıyla dökümanlar, kanıtlar birbirini tutuyorsa unutmaya çalışırsın.

Sonra da kızla konuş. Onla konuşamazsan patronuyla konuş. Ona ulaş ve karşısında saf biri olmadığını imajını ver. Eğer sadece eşinle konuşup konuyu kaptırsan kız sülük gibi yapışır. Eşin olayı kapatsa bile hayatınızı zehreder.

Akışına göre hareket et, eşinle konuşmadan sakın kıza gitme. Önce onunla konuş sonra kızın paçasının ölüçüsünü al.

Öfkeyle kalkıp zararla oturma...

bencede git hatta gerekirse evine ailesinede git canım.haketmiş pislik.yedek olmayı kabullenen karaktersiz sunuda söyleyim ortada bir sürü bekar erkek varken neden ikinci olmak para yemek felandır niyeti onun biraz süründür ama sonra geri dön.ayrıca o kızın gerekirse sacını basını yol rezil et tek gitme yanına birini al.o benden vazgecmez günlerdir kapımda de.ancak yedek olursun de.sinir oldum şimdi kötü konuscam valla

ister istemez insan kendinde de hata arıyorki var bendede.Ama kavga ederken ben ona bir bağırıyorsam o bana üç bağırır .. Hemde kendi ailesinin yüzünden sorunlar .... ama bu bu yola itmememli tabiiki. ben buna dayanamıyorum işte basitmi bu kadar diye. bbe,n akaşama kadar çocukla uğraşıyorum eşim gelcek diye temizlik yapıyorum yemek yapıyorum ((

Son düzenleme:

Daha aldatılıp aldatılmadığını bile bilmiyorsun.Bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın.
Eşin sana dertleştiklerini söylemiş.Sen başka bir kızla konuşmasını hoş görmeyeceğin için telaşa kapılıp silmiştir.
Kızın "ne alakası var" demesi de "ne ilişkisi,ilişkiyle ne alakası var" anlamında olabilir.
İşyeri arkadaşlıkları bazen gereksiz samimiyetlere dönüşebiliyor.Kızın erkek arkadaş mefhumu farklı olabilir.Arkadaşım o benim,ne var ki,tabii konuşacağız diyebilir.
Arkadaşlığın sınırını elbette eşin çizmeliydi.Karşı cinsten fazla arkadaşı olmadıysa bu yakınlık hoşuna gitmiş olabilir.Yine de adı konmamış,duygusal bir bağa bile dönüşmemiş bir yakınlık olduğunu düşünüyorum.
Büyük ihtimalle biz dostuz-arkadaşız modunda konuşmuşlardır.Eşim başka bir kızla asla konuşamaz,birşey paylaşamaz diyebilirsin,hakkındır.Buna kızabilirsin ama hemen aldatıldım psikolojisine girme lütfen.

arkadaşlar lütfen kötü yönlendirmeyin kadını.kendini küçük düşürmesini temenni etmeyin.

biz türk kadınları türk anneleri gururludur.gururuyla perişan eder erkekleri ve 2. kadınları.Sakin ve mağrur olan kazanır.kavga eden tokat atan ,saç baş yolan suçlu duruma düşer.

Sudeyoncaa lütfen annenin söylediklerini çok iyi dinle.o tecrübeli bizler daha yeni hayata başlayan insanlarız.buradaki yorumlara da çok takılma.sakin sakin düşün artıları eksileri tart iyice.Allaha sığın.ve lütfen yuvanı kurtar sahip çık.evinden soğutma kendini.yavrunun da evini,ailesinin birarada olduğu günleri özlediğini unutma.

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

Nasıl olacak bu? Niye kendini küçük düşürsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…