• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Öncelikle muhakkak evinize dönün.. Bunu yapmalısınız.. Kapınızı kilitleyin ve eşiniz gelirse asla açmayın..

Bir süre sakin bir kafayla düşünün..Sonrası affedemezseniz mutlaka ayrılın, eğer şans verirseniz mutlaka affedin..

Kendinize güvenmiyorsanız affetme konusunda, bunu yapmayın..Çünkü sonrasında o affetmenin sonu birikim ve öfke oluyor.. Hüsranla sonuçlanan bir deneme yaşamak istemiyorsanız sakinleşin yani ruhunuza ve kendinize zaman verin..

Lütfen bu sürede zarfında , hatasını anlayacak, sizi özleyecek zaman verin ona..Asla konuşmayın ve size ulaşmasına izin vermeyin ilk etapta..

Allah kolaylık ve yüreğinize ferahlık versin..

Sağolun ama şuan o eve adımımı bile atmak istemiyorum orda daha çok fenalaşırım anılarımız gelir resimlerimize bakar ağlarım. Ama görüşmücem.

Bu arada ben duygusal düşünüyorum saçmalayabiliyorum napimmm oğluma bakıp ağlıyorum kendime güvenimin gelmesi için bişiler yapmam lazım ya işe gircem yada başkaç evde duramam artık..

Bu arada o kız yine eşimi ararsa eşim görüşürmü acaba :(((

aslında şuan bir yanım seviyor bir yanım nefret ediyor... Sonuçta çok güzel günlerimiz oldu az değil kaç sene aynı yastığa baş koyduk. Eşimde çok dürüsttür çevresinde çok sevilir nasıl böyle bişey yaptı anlamış değilim:(((((

Bir şansa daha verirmiyim bilmiyorum şuan çok kötüyüm demek başıma buda gelişcekmiş hep burda okur yorum yapardım şimdi aynı durumdayım.

Bir anlık herkes boşluğa düşebilir evet en azında naçık açık söyledi tabi hala söylemedikleride vardır. O zaman bende boşluğa düşücem birini bulucamm :((( aynı şeyi yaaştcam ona

sakın böyle bişey yapma.senin bi çocuğun var annesin.ne demek yaşatıcam aynı şeyi.onun seviyesine mi düşmek istiyosun.sevgili olsan yaşat onun da seni affetmesini bekle dicem ama bir de çocuğun var:44:kocana herşey müstahakta çocuğunu ve seni düşündüğümden söylüyorum.

Canım
Erkekte 9 akıl bir nefis vardır kadında 9 nefis bir akıl vardır. Erkek 9 aklıyla bir nefsine sahip çıkamaz ama kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkar... Şimdi sinirle ben demi yapsaydım felan filanlara girme... Sakın olmaya çalış... Sakın olki akıllı davranasın...
Birde iç güdülerine güven... Evinde kal o gitsin. ailene hemen konuyu aktar ma bu sefer sen unutsan bile onlar unutmaz...
İlişkinin boyutunu öğren ne yaşamışlar... Gerekirse kızla yanyana getir... Öyle konuş...
Belkide eşin senin dikkatini çekmek kıskandırmak istedi... Çünkü kız ne alaka diyor sen de duyuyorsun... İşin aslını astarını öğren...
Herkes o kadar şey yazıyor sen başka elden çalıyorsun...

Sağolun ama şuan o eve adımımı bile atmak istemiyorum orda daha çok fenalaşırım anılarımız gelir resimlerimize bakar ağlarım. Ama görüşmücem.

Bu arada ben duygusal düşünüyorum saçmalayabiliyorum napimmm oğluma bakıp ağlıyorum kendime güvenimin gelmesi için bişiler yapmam lazım ya işe gircem yada başkaç evde duramam artık..

eşinin hattı neydi ? acaba

Bunu anlamak için evinde ol eşinin cep telini de al olayı tam bir çöz... Ben öyle yapardım...
Ben çok fenayım.. Hayatta evimden gitmem... Onuda göndermem... Konuşur dururm mutlaka bir açık verir... Sorular sorarım.. Ağlarım zırlarım içini acıtırım...

Zor bir durum:( ..gecen sabaha karsi ruyamda esimin beni aldattigini gordum o kadar gercekti ki kalktigimda hungur hungur agliyordum..O gun kendime gelemedim bu sebebten dolayi sizi iyi anliyorum.Bnece herkes ikinci bir sansi hak eder..Olayin derinine biraz inmek lazim..Demek ki esiniz sizinle artik konusamiyor...Kavga etmenizden sikayetci,erkekler eslerini seviyorsa sebepsiz yere baska bir yana gitmezler..Sizde kavga etmeyin,sesinizi yukseltmeyin esinizle daha cok sey paylasin sanirim hersey yoluna girecektir o zaman..Yasadigimiz bu zamanda evlenmek-bosanmak o kadar kolay ki.!Lutfen ailenizi bir arada tutmaya calisin,Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.

Canım
Erkekte 9 akıl bir nefis vardır kadında 9 nefis bir akıl vardır. Erkek 9 aklıyla bir nefsine sahip çıkamaz ama kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkar... Şimdi sinirle ben demi yapsaydım felan filanlara girme... Sakın olmaya çalış... Sakın olki akıllı davranasın...
Birde iç güdülerine güven... Evinde kal o gitsin. ailene hemen konuyu aktar ma bu sefer sen unutsan bile onlar unutmaz...
İlişkinin boyutunu öğren ne yaşamışlar... Gerekirse kızla yanyana getir... Öyle konuş...
Belkide eşin senin dikkatini çekmek kıskandırmak istedi... Çünkü kız ne alaka diyor sen de duyuyorsun... İşin aslını astarını öğren...
Herkes o kadar şey yazıyor sen başka elden çalıyorsun...

Aynen size katılıyorum..Bence olayın aslını öğrenmeden evinizi terketmekde dogru değil gibi kesinlikle gitmemeliydiniz keşke bizimle paylaşsaydınız bizde sizi biraz sakinleştirir ani karar vermenizi önlerdik birbirimize akıl verioruz sonuçta hepimizin aklı var ama olayın etkisi ile ne yaptıgımızı ve sinirlerimizi kontrol edemiyoruz..:50::50:

Öncelikle muhakkak evinize dönün.. Bunu yapmalısınız.. Kapınızı kilitleyin ve eşiniz gelirse asla açmayın..

Bir süre sakin bir kafayla düşünün..Sonrası affedemezseniz mutlaka ayrılın, eğer şans verirseniz mutlaka affedin..

Kendinize güvenmiyorsanız affetme konusunda, bunu yapmayın..Çünkü sonrasında o affetmenin sonu birikim ve öfke oluyor.. Hüsranla sonuçlanan bir deneme yaşamak istemiyorsanız sakinleşin yani ruhunuza ve kendinize zaman verin..

Lütfen bu sürede zarfında , hatasını anlayacak, sizi özleyecek zaman verin ona..Asla konuşmayın ve size ulaşmasına izin vermeyin ilk etapta..

Allah kolaylık ve yüreğinize ferahlık versin..

eşinin hattı neydi ? acaba

avea noldu ki?....

Siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuz, bu konuda fazla birşey demeyeceğim..

İşe girme konusunda sonuna kadar katılıyorum size.. Çok iyi bir karar, inşaallah eyleme geçirebilirsiniz.

Görüşüp görüşmeme konusunda birşey demek çok güç..İlişkileri ne boyutta bilmiyoruz ki.Eşinizede karşıdaki kadınada, ikisininde onuruna kalmış bu artık..

Bunları düşünmeyin lütfen.. Bugünü düşünün..Size yaptığını düşünün ve yarın sizin ne yapacağınızı ?

ama eşim evden gitti ilk o gidince ben durmaadımm evde. yoks şuan evdeydim muhetemelen...

herkese çok tşk ederim ben boşluğa düşüp birini bulucam dedim ama asla yapmam kendimi biliyorum. Onun seviyesine düşmem.

Bilmiyorum zaman göstercek herşeyi. o kız ne alaka derken benim anladıgım kadarıyla eşim kavga etti deyince oda ne alaka kavga ettiniz diye bu ilişki bitermi demek istedi sanırım. bide evli ve çocugu oldugunu biliyormuş :(((

iste canim ben buna takildim
kavga ettiysen ettin bizimle alakasi ne anlaminda soylediyse
cirkef biri olsa gerek
gerci cirkef biriki evli oldugunuda biliyormus

simdi bu kizla esin ayni isyerindeyse o zaman
tehlikeli olmazmi barisirsaniz

Şunu anladım ki evli erkeklere rağbet daha çok...
Oyüzden eşime yüzünü takma demiştim...
Kızlar bence diyor ki bu adam evlendiyse iyi biri felan filansonar ayanaşıyorlar...

Birde ben her zaman Eşimin iş ya da sosyal çevresindeyimdir... Samimiyetini bilirim... ben daha samimiyimdir kız arkadaşlarıyla... arada supriz yapar giderim yanına..Boş bırakmamak gerek.. Bu devir de...

Böyle olduğunu düşünmüyorum.. ''Ne alaka derken '' ; ne alaka kavga ediyorsunuz diye niye bitsin ne oluyor ki demek istemiş bence..
Eşi deseydi; ''ilişkimizi öğrendi eşim bu yüzden kavga ettik'' o zaman ne alaka deseydi , sizin dediğiniz olabilirdi bence.

Ayrıca dikkat edin eşi ''bitti artık demiş ' karşıdakine yani ortada bir ilişki var üstelik eşine itiraf edilmiş bir ilişki.. Tam ilişki denmeyebilir, telefon sohbeti belkide. Bu en iyi konu sahibi , biraz sakinleştiği zaman düşünerek anlar..

Ne zamandan beri eşinde farklılıklar var, ne zamandır geç gelmeler, ilgisizlikler başladı; bunları düşünerek ne zamandır devam ettirdiklerini bulabilir ?

o kızı çok saçma ama çok merak ediyorum konuşsam ne konuşcamki... offfffffff

evet aynı işyerindeler ama kız haftada 2 kere geliyomuş zaten çıkcak dedi eşim uzakmış evine ????

bunlar görüşmelerine engel değilki istedikden sonra her şekilde görüşürler ister işyerinde olsun olmasın.
Allahım bütün bunlar bir rüya olsun:(((

Şunu anladım ki evli erkeklere rağbet daha çok...
Oyüzden eşime yüzünü takma demiştim...
Kızlar bence diyor ki bu adam evlendiyse iyi biri felan filansonar ayanaşıyorlar...

Birde ben her zaman Eşimin iş ya da sosyal çevresindeyimdir... Samimiyetini bilirim... ben daha samimiyimdir kız arkadaşlarıyla... arada supriz yapar giderim yanına..Boş bırakmamak gerek.. Bu devir de...

Benim esimde 7 yildir yuzugunu takmiyor..hic ustelemedim cunku bu yas'a gelmis hala evlenmemis kurulu duzeni yoktur diye yanasmaz kadinlar :6:

o kızı çok saçma ama çok merak ediyorum konuşsam ne konuşcamki...:(((

Konuşmayın bence..Eğer evli ve çocuklu biri olmadığını bilseydi konuşmanız yerinde olurdu..Ama zaten biliyor, zaten insanlığı yokmuş belliki, neden muhattap olup üzüleceksiniz ki ?

Ama gerçekleri onun ağzındanda dinlemek istiyorum derseniz, illaki konuşacaksanız yüzyüze konuşun ve lütfen çok dik olun.

Benim esimde 7 yildir yuzugunu takmiyor..hic ustelemedim cunku bu yas'a gelmis hala evlenmemis kurulu duzeni yoktur diye yanasmaz kadinlar :6:

Evli erkeklere bayanlar yanaşmıyor, evli erkekler boşluğa düştüğü zaman kızlara yanaşıyor.
Karşıdakininde evliliğe, yuvaya olan saygısı yoksa alıp takıyor nazar boncuğunu..

Bir erkeğin içinde aldatma varsa ne olursa olsun aldatır..Karşıdaki yanaşsada yanaşmasada.

Back