Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

canım esinle barısırsın barısmazsın orasını bilemem ama eger esinle barısmaya karar verirsen kesinlikle calıs. evi anne yakın yerden tut. cocugun krese gider veya evde bakar farketmez alternatifin olur.

esin kabul etmek istemeyecektir calısmanı. sana guvenmiyorum. kabul edeceksen boyle etmeyeceksen kapı orada.seni ikna etmesine izin verme. sonucta evet su anda avukat dr vs yardım edenin oldu ama yarın olacak mı Allah bilir. yani gene boyle birseyle karsılasma ihtimalin var. ve tekrarlarsa yuvanızın sonu olabilir. o zaman ayakların yere saglam bassın.

bence madem aile baskısı ile kapandın, acık olmak istiyorsun acıl. bu da diyeti olsun esinin.
oh ne ala, karını kapat, isi bıraktır eve kapat kendin elin kızıyla fink at.

ben olsam o kızı da isyerinde rezil ederdim ki bir daha elin evli erkekleri ile gezerken iki defa dusunsun.

Bu akşam eşim aradı hiçbişi yokmuş gibi aşağıya insene canım dedi. Hiçbişi demeden çocugu götürdüm sevdi sonra çocugu eve çıkarttım konuştuk...
Özür dilerim affet ne desen haklısın dedi. Hiçbişi demedim. Dediki hadi evimize gidelim . o kadar kolay değil hem zaten ben o eve gitmem dedim taşıncaz ondan sonra dedim ki bu en son konuşulcak konu eve ben seninle devam edip etmeyeceğime karar verim ondan sonra ev işini konuşuruz dedim. Herşeyi konuşmalıyız dedim.Tamam dedi.
Dedim ilk önce bana ve oğluna bu kadar acı yaşattın şu saatden sonra eğer ben mutlu olmucaksam , beni mutlu edemiceksen hiç gelmim zaten ayrıldık . Ben sana hiç güvenemem artık sana olan sevgim güvenim kalmadı dedim. Artık bir araya gelsekte sana güvenmicem dedim nasıl olucak ? Dediki bu zamanla olcak birşey emin ol tekrar herşey düzelicek , tekrar baştan başlıcaz tekrar aşık olcaz dedi.
Peki ya ailen biz hep onlar yüzünden kavga ettik şu saatden sonra ben onlarla görüşmek istemiyorum , beni onlarla muhatap etme ,çok sık görüşmek istemiyorum artık hayatımıza müdahaele ettirmem. Hastanelik olsalar yanlarına gitmem. Bana bundan sonra onları sakın savunma dedim. Elin yedi akt yabancıları yanımdaydı sizinkiler yoktu dedim. Sen bile yoktun . Ya benim ailem yanımda olmasaydı ya tek başıma buralarda kalsyadım napcaktım ? beş kuruş parasız bizi bıraktın gittin dedim. Ailesi konusunda haklısın ben de biliyorum dedi ama nede olsa ailem atamam dedi.

işe giricem dedim , bir iş buldum gibi hatdda dedim. açıldım dedim ailene bunun açıklamasınıda sen yapcaksın dedi. Sonra açılma dedi işe girme dedi. KEsinlikle kabul etmedim . dedim ben ayaklarımın üstünde durucam ve kendim için yaşıcam dedim. Yarın ne olacağım belli olmaz dedim sustu.

Dedi nasıl bir iş buldun peki filan dedi anlattım muhasebe dedim. Çocugumuda eğer boşanırsam bedava kreşe vercekelr ayarladılar dedim iyice şaşırdı şok oldu.. Herşeye evet diyor hiç sesi çıkmıyor .
Son olarak elimi tuttu çektim elimi. En kısa zamanda ev bulucam elimden geleni yapıcam dedi. Tama mdedim eve çıktım arkama bakmadan .. Eve gelmicem deyince birde dediki benmi gelim o zaman buraya dedi Gel dedim ama şimdi düşünüyorumda gelmesini istemiyorum. Hatda çokda pişma gibi davranmıyor bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum . Sanki hala bazı şeylerin farkında değil gibi. Eve gitti insan arar. Ne bilim içim hala rahat değil. Biraz daha zaman isticem sanırım bi işe girm dicem ilk önce ..

sude sana inanamıyorum canım bu kadar kolay olmamalı tamam o adam çocuğunun babası senin de hala eşin, çok güzel günler geçridiniz, seni çok mutlu etti belkide ama böyle olmamalı bu kadar kolay mı canım benim... sana da oğlunuzada ihanet etti gitti elin pis kaşarıyla gezdi, (evde fıstık gibi eşi onu bekleyip onun için fedakarlıklar yaparken) belki sana yapmadıklarını söylemediklerini söyledi vaatler verdi ümit ettirdi.. evli olduğunu bildiği halde kız niye onunla birlikte oldu ki??? iş bulmana çok sevindim, eminim eşini çok seviyosun yoksa hemen evet diyemezdin...ama ben isterdim ki bu adam bu kadar kolay olmadığını bilsin bir daha böyle birşey yapmak bir tarafa aklına geldikçe pişmanlıkların en büyüğünü yaşasın.. ya bir daha üzerse seni? bir daha kırarsa kalbini.. boşanıcam diye tutturan adam nasıl kapına geldi?? çok üzüldüm gerçekten, kendine olan güvenini kazanmışken tekrar kaybetme, ukala adam yaa çok kızdım özür böylemi dilenir.. büyük konuşmak istemem ama gerçekten söylüyorum başıma böyle birşey gelse ne çocuğum için ne bir başkası için kabullenemem göz yaşlarıyla boğulsa, kapımda köle olsa defalarca düşünürüm geri dönmeyi, bir kuru lafa tav olma.. değerini anlasın kıymetini bilsin seni kaybettiğini görsün isterdim, pişman olan üzülen böyle davranmaz.. ben senin yerinde olacaktım ahh ahh elimden çok pis çekerdi..

ve şunu da merak ediyorum unutabilecek misin olanları? tekrar öpüp sarılabilecek misin eşine? aynı evi aynı yatağı paylaşırken aklına gelmeyecek mi sana yaşattıkları? lütfen çok iyi düşün eline koz verdin çünkü nasıl olsa affetti yine affeder demesin.. üzülmeni hiç istemem, minicik bebeğinizin hatrına yapmamalıydı bunları, masum günahsız minicik bir bebek, ben onu düşünüyorum..

Haklısınız bende biliyorum dayanamıyorum , dün gece 1 gibi kapının önüne gelmiş beni aradı. Dedimki hala kafam karışık biz en iyisi biraz daha ara verelim birbirmize dedim. Ben sana güvenemiyorum unutmaıyorum , tekrar aynı şeyleir yaşayamam dedim. Olmucak canım merak etme , bir insan hatayı bi kez yapar dedi. Ben yine bugun arıcak ev bakarız demişti ben gitmicem yok yok olmaz ben yapamam dicem seninle birliklte olamam dicem konuşmucam bakalım ne yapcak ? pesmi? devammı?

Onun burnu sürtülmemiş hala. Seni kandırma kıvamında. Tamam canım, halledicem canım, sen gel canım... Klasik replikler.

canım inş her şey düzelir ve unutursunuz kabus dolu günleri, umarım gerçekten pişmandır ve ders almıştır eşin, umarım.
iş konusunda sakın taviz verme. işe gir, istediğin gibi açıl ya da kapan ama kendine güvenin tam olsun. boş şans canım

gelişmelere sevindiyeseniz ben de sizin adınıza sevindim..

genellikle atlanan bir konu oluyor...

ben naçizane size bunu tavsiye edeceğim..

bir senaryo çizeceğim daha doğrusu...

eş çok pişman oluyor, kendini topluor, karısını ezdirmiyor, paylaşımcı yardımcı oluyor,
eşine sevgisini belli ediyor...

ama evlilikte 2-3 yıl sonra yine sarsıntı..

kadın ihaneti unutamıyor ve güven duymuyor...
takipte, tetikte...
kavgalar..
erkek bunalıyor..
kadın hiç affetmemeliydim diyor..
erkek problem başka kadın değil ilişkimizmiş diyor vb...

o yüzden şans istenmişse ve
şans verilecek ise..
gerçekten şans verilmeli..

bunun için de;

mutlaka eşinizle birlikte aldatma sonrası güven terapisine gidin..

Son düzenleme:
hala aramadım çiçek geldi tşk etmek için. niye tşk edeyimki ?

evet en azından geldi ama ona güvenmiyorum . düşünüyorum ya parası olsaydı gelirmiydi ?

yada 2-3 yıl sonra tekrar bunalırsa bir anlık boşluğa düşerse yapacağı şey yine bumu olucak?

yada gerçekten bir şans versem gerçekten bir anlıksa , o kadının ellerine koz vermeyip yuvama sahip çıksam herşey düzelirmi ?

.........ı
Hani derlerya yuvayı dişi kuş yapar sanırım bu gibi durumlarda söylenen bir söz olsa gerek!!!

Son düzenleme:
Arkadaşım hiç üşenmedim konunu ta başından beri tüm yorumlarıyla okudum. İki kız kardeşi boşanmış biri olarak sana tavsiyem yuvanı kurtar olacaktır.

Sakın yanlış anlama canım gururunun ne kadar kırıldığını, oğlunla beraber ne acılar çektiğini ve ne kadar üzüldüğünü anlıyorum sana eşinden ayrıl, kendine bir hayat kur, dik ve onurlu bir şekilde, oğlunla beraber mutlu mesut yaşa demeyi ne kadar isterdim bilemezsin çünkü yaşadığın gerçekten hoş bir durum değil.

Amma velakin ortada bir çocuk var ve henüz çok küçük tam baba sevgisine ilgisine ihtiyaç duyacağı bir zamanda o çocuğu babasız bırakma derim ben. Benim yeğenlerim o kadar zor büyüdüler ki sana anlatamam kaç yaşına geldiler hala doğum günlerinde hepimiz hediyelerimizle yanlarında olduğumuz halde onlar telefonla babalarının aramasını beklerler. Bu baba sevgisi bambaşka bir şey ben bunu gördüm ve yaşadım.

En basiti sana kendi oğlumdan bir örnek vereyim. Benim oğlumda 3 yaşında ve benim çalıştığım kurumun kreşinde benim eşimde sık sık şehir dışına giden birisi oğlumu akşam kreşten almaya gittiğim zaman normalde babasını sormayan çocuk babası şehir dışında olduğu zaman yanındaki babası olan arkadaşlarına bakıp "benim babamda var demi anne, işi bitince gelecek demi anne" der ve benim içimi acıtır. BEN VE EŞİMDE AİLE SORUNLARI YÜZÜNDEN ÇOK SIK KAVGA ETMİŞ EVLİLİĞİNİN EN GÜZEL YILLARINI BU KAVGALARDA HEBA ETMİŞ İNSANLARIZ AMA EVLATLARIMIZ İÇİN BİRBİRİMİZE TAHAMMÜL ETMEYİ ÖĞRENDİK AMACIMIZ SAĞLIKLI MUTLU VE POZİTİF ÇOCUK YETİŞTİRMEKTİ.

Bu arada şu dönemde vereceğin karar ne olursa olsun ben sana çalışmanı tavsiye ederim. Sakın ola ki yine eve kapanma ve maddi olarak her zaman bir birikimin olsun. Sevgi ve huzur dolu günler geçirmeni dilerim.

Sude yazdıklarını okuyorum her zaman kuaförüne git bakımlı ol güzel giyin dik dur eşinin biraz daha başını taşlara vurması akıllanması lazım. önce ne haldeydin nerelere geldin yüce Rabbim hep senin yanında olsun Bir müddet sonra da evi de annenlerin yakınından sen tut işine daha yakın olsun daha güzel günler seninle olsun

kıvama gelmemiş canım biraz daha burnu sürtsün kapılarını tamamen kapatma canım biraz aralık bırakki bıkmasın sıkılmasın kaçan kovalanır demişler biraz kovalasın bakalım şartlarını açık açık konuş hemen teslim olma ben barışmandan yanayım çocuğun için çok iyi düşün, sende çok seviyosun incindin kırıldın ama unutmakii HERKES İKİNCİ BİR ŞANSI HAKKEDER sonuçta çocuğunun babası allah yardımcın olsun..

Ben de konuyu baştan sona kadar okuyanlardanım..

İşte herkes hata yapar, herkes ikinci bir şansı hak eder sözleriyle çelişilen an bu an bence.. Aldatma gerçekten çok ağır bir hata. Bunu affetsen bile, aklının bir köşesinde hep duracaktır. Bunun şüphesi de her zaman içinde olacak ve seni kemirecektir. Affedip evine döndüğün için de bunun konusunu tekrar açamazsın. Çünkü o zaman "affetmeseydin, gelmeseydin" der. İşin sonu, senin kendini yiyip bitirmen ve huzursuz bir yaşama sahip olman olacak gibi görünüyor burdan bakınca.

Gerçekten çok zor bir durum. Ben affetmemenden yanayım. Çocuğunun baba otoritesi ve sevgisi olmadan büyümesi bir eksiklik olacak, evet ama senin psikolojin evliliğinizin durumunu daha beter hale getirebilir. En azından şimdi birçok şeyin farkında değil. İleride tartışmalarınıza şahit olduğunda daha kötü etkilenecek bunlardan. Baba çok önemli bir figür insan hayatında ama eğer sen gereken ilgi ve alakayı gösterebilirsen, eksikliğini çok fazla hissetmeyecektir. Allah korusun, "eşin" vefat etseydi, çocuğun yine babasız büyümüş olacaktı. Bence çocuğun aklı başına geldiğinde, gururlu bir kadın olduğun ve boşandığın için seni takdir edecektir.

Sadece benim fikirlerim tabii ki. Umarım yanlış anlamazsın. Allah yardımcın olsun.

aldatılan arkadaşların eşleri, böyle kuyruklarını sıkıştırıp tıpış tıpış geliyorlar ya, böyle barışmak için uğraşıyorlar falan ya allahım ne kadar mutlu oluyorum. psikopatça seviniyorum. sanki ben aldatıldım benim kapımda köpek oluyor gibi seviniyorum :)
konu sahibi arkadaşım, kesinlikle hemen affetme. biraz daha anlasın seni kaybetmenin acısını. mutlaka işe gir, mutlaka. eşini affedersen önceleri bu konuda pek birşey söylemeyecek ama ileride bu olay unutulmaya yüz tuttuğunda, işten çık demeye başlayacak. sakın bırakma işini, elinde her daim para olursa, eşininde her daim seni kaybetme korkusu olacak.

evet yine ebruli konuşuyor ve dünya alem beğene tıklıyor.umarım bu sözlerimi de beğenirsin..
arkadaşlar burada sudenin yaşadığı olayı biz kadınlar okuduk yorum yazdık.ve şu anda zavallı erkeklerin acizliğini okuyoruz..keşke bu siteyi takip eden erkeklerde olsa okusa birbirlerine ibret olsun diye anlatsa.
sudecim bulduğun işe çok sevindim.sana ilk günde dedim çalışman lazım ayaklarının üstünde durman lazım her zaman bakımlı ol .erkekler eşlerini kapatır makyajına ne gerek var der eleştirir kendi hanımlarını ama bakımlı süslü saçları boyalı birini görünce hemen bakarlar ağızlarının suyu akar...bundan da şu çıkıyor her zaman bakımlı olmak gerekiyor..sende çizgini bu şekilde devam ettir.açıl yada kapan bu senin bileceğin bişey.şartların olsun çabuk affetme burnundan getirmelisin ki ya nasıl olsa affediyor beni diyip tekrar yapmasın.aklında hep çelişkilerin olucak eve biraz geç kalsa tedirgin olacaksın aceba diyeceksin.ama eğerdönersen eşine bunları kafandan silmelisin evet eve geç kalabilir biriyle göüşüyor olabilirde olmayabilirde nasıl olsa hayatta hiç bir şey gizli kalmaz rahat ol varsa açığı çıkar nasıl olsa meydana.zaten bir defa başına geldi diye senin inanamak gibi bir sorunun kalmadı inanırsın artık kocanın seni aldatabilceğine..hep temkinli ol.ezilme..sen onu kaybetmedin ama o senin sevgini zedeledi ve senin güvenini kaybetti.senin kaybedecek hiç birşeyin kalmamış gbi hareket et ona o kadar değer ver eğer birleşirsen çocuğun için bir şans daha ver...ama hemen değil.biraz ayrı yaşa işe başla kendini toparla ve kararını öyle ver.bir bakarsın eşsiz çocuğunla çalışarak ailenin yanında çok mutlu olabirsen hep onlarla yaşarsın.oda vicdanıyla kavrulup dursun

sana bişey anlatayım ..

benim sevgili eşimin ilk o kadını öğrendiğimde bana sarıldı ve seni seviyorum asla seni ezmem ben hata yapmadım yapmamda,bu evliliğin bitmesine izin vermem demişti o an bugün gibi aklımda kapının önündeydik sarıldığında ...

bende ona sarıldım ve ona dedimki bana bu konuyu açtıracak bir hata yapma sakın .. tamam dedi ..

çok uzun sürmedi inan konunun açılması ve ev içinde başlayan huzursuzluklar.. ve gidişler

ben eşinin sana dön demesine çok sevindim ..

ama sanki bana denemelisin gibi geldi eve dönüp ne olacağını kendi gözlerinle görmelisin ille bunun için yalvarmasına gerek yok vicdanındanmı seni sevdiğindenmi sana geldiğini ancak bu süreçte görürsün ..

mutlaka çalış paranı kazan bu çok önemli inan benden gör ..

bence eve geri dön çünkü gerçekten bitti ya da gerçekten mutluyuz bu 2.şans evliliğimiz için iyi oldu yada o çok değişti ama artık benim için bitmiş içim almıyor gibi şeyleri söylemen için onun yanında olman lazım

sadece gizliden bile olsa korunmanı tavsiye ederim

eşim deimya çiçek yollamış tı ben hiç tşk için aramadım aradan 1 saat geçti kendisi aradı nasılsın filan dedi. Bende çiçek yollamışsın sağol dedim o kadar.3 saat sonra eve geldi izin almış ev bakalım diye. Ben yine süslendim püslendim makyaj yaptım . Bayağı beklettim. eskiden olsa bekletsem bi başörtü bağlaren bile çabul ol derdi. Oğlumu sevdi ama oğlum ona gitmedi bana geldi . Hazırlandık çıktık bi kaç yere gittik , ama çok resmiyiz hiç konuşmuyoruz Saki birbirimizi ilk defa tanıyomuşuzz gibi davranıyoruz. Bana arabanın kapılarını açmalar , kapatmalar, önden buyur etmeler .. Sonra bi yerde çorba içtik ben dayanamadım dedimki o kız bugun ordamıydı ? hayır dedi. haftaya gelicek dedi. hangi gün deim belli olmuyo dedi. göz göze geldik ama o bakışlarımızla herşeyi anlatıyorduk birbirimize.

Sonra benim üst kısmım dar biraz dediki üstüne bol bir hırka giysen olmazmıydı ? niye dedim. Herkes bakar dedi. sana öyle geliyo yok bunda bişey dedim . peki dedi sustu.

Anneme yakın yerlerde ev aramaya başladık bizimki yine bi sigara yaktı . elini omzuma attı ben çok soğuk davrandım elini çekti. Yağmur yağmaya başladı ıslandık bana dediki sen ıslanam eve git ben aramaya devam ederim. Tamam dedim . Giderken eşime döndüm dedimki eminmisin ? neye dedi. tekrar birlikte olmaya .. Ben dedim o kızla aynı yerde çalışmana nasıl dayanıcam dedim. Dediki zaten ben orda 5-6 ay çalışcam kız ise belki çıkar taşeron firma elemanı dedi. Ee dedim birbirinizi görceksiniz . dediki 4 makina var hangisinde olur bilmem ben o makşnaya gitmem dedi zaten ben sürekli orda değilim 3 yerde dolanıyorum filan dedi. nolur güven bana dedi ağladı ben bir daha böyle birşey yaaprsam beni bulamazsın çeker giderim merak etme dedi. Dedim peki sen o gece bizi bıraktın gittin ya benim annem babam olmasaydı ben ne yapcaktım bir başıma senin gelmeninmi beklicektim ya seni ya kendimi öldürür yada kafayı yerdim dedim. Ben sinirlenince genelde evden çıakrım ama dönüp doşaşacağım yer seninyanın dedi. Sonra ben eve gelirken sen eve git ben ev bakarım dedi ama benden eve gel dememi bekledi demedim yine sen git dedi ben yine sende gel demdim sonra yine sen eve git ben sonra gelirim dedi dayanamadı .. bende gelme diyemedim .. az öncede geldi ıslanmış.. böyle işte şuan herşey

umarım her şey aha iyi olur pişman olmuş bayağı yuvan için ikinci bir şans daha verebilirsin. ama ondan önce o kadınla konuşmanı öneririm ne yaşamışlar hangi boyutta yaşanmış bunlar önemli bunları öğren.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…