sude sana inanamıyorum canım bu kadar kolay olmamalı tamam o adam çocuğunun babası senin de hala eşin, çok güzel günler geçridiniz, seni çok mutlu etti belkide ama böyle olmamalı bu kadar kolay mı canım benim... sana da oğlunuzada ihanet etti gitti elin pis kaşarıyla gezdi, (evde fıstık gibi eşi onu bekleyip onun için fedakarlıklar yaparken) belki sana yapmadıklarını söylemediklerini söyledi vaatler verdi ümit ettirdi.. evli olduğunu bildiği halde kız niye onunla birlikte oldu ki??? iş bulmana çok sevindim, eminim eşini çok seviyosun yoksa hemen evet diyemezdin...ama ben isterdim ki bu adam bu kadar kolay olmadığını bilsin bir daha böyle birşey yapmak bir tarafa aklına geldikçe pişmanlıkların en büyüğünü yaşasın.. ya bir daha üzerse seni? bir daha kırarsa kalbini.. boşanıcam diye tutturan adam nasıl kapına geldi?? çok üzüldüm gerçekten, kendine olan güvenini kazanmışken tekrar kaybetme, ukala adam yaa çok kızdım özür böylemi dilenir.. büyük konuşmak istemem ama gerçekten söylüyorum başıma böyle birşey gelse ne çocuğum için ne bir başkası için kabullenemem göz yaşlarıyla boğulsa, kapımda köle olsa defalarca düşünürüm geri dönmeyi, bir kuru lafa tav olma.. değerini anlasın kıymetini bilsin seni kaybettiğini görsün isterdim, pişman olan üzülen böyle davranmaz.. ben senin yerinde olacaktım ahh ahh elimden çok pis çekerdi..