- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Daha aldatılıp aldatılmadığını bile bilmiyorsun.Bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın.
Eşin sana dertleştiklerini söylemiş.Sen başka bir kızla konuşmasını hoş görmeyeceğin için telaşa kapılıp silmiştir.
Kızın "ne alakası var" demesi de "ne ilişkisi,ilişkiyle ne alakası var" anlamında olabilir.
İşyeri arkadaşlıkları bazen gereksiz samimiyetlere dönüşebiliyor.Kızın erkek arkadaş mefhumu farklı olabilir.Arkadaşım o benim,ne var ki,tabii konuşacağız diyebilir.
Arkadaşlığın sınırını elbette eşin çizmeliydi.Karşı cinsten fazla arkadaşı olmadıysa bu yakınlık hoşuna gitmiş olabilir.Yine de adı konmamış,duygusal bir bağa bile dönüşmemiş bir yakınlık olduğunu düşünüyorum.
Büyük ihtimalle biz dostuz-arkadaşız modunda konuşmuşlardır.Eşim başka bir kızla asla konuşamaz,birşey paylaşamaz diyebilirsin,hakkındır.Buna kızabilirsin ama hemen aldatıldım psikolojisine girme lütfen.
yAAA annemlerin alt komşuları var demiştim ya doktor oğluma bir sürü mamalar getirmiş bez almış.. ve bana bir iş bulmuş 1,5 ay sonra eczane açılcakmış. muhasebesine. 750 ssk ayrıca oğlumun kreş parasını verceklermiş. yardım amaçlı . çok şaşırdım sevindim . Elin yedi kat yabancıları böyleyken eşimin ailesi böyle( Eşim bile tuhafff
hata üstüne hata.. sanıyorsunuz ki o kadın silah zoruyla alıyor eşinizi. sizi güçlü görmesini istiyorsunuz neden ?? kadın bi eşyanızı çalmadı sizin. ama asıl suçlu eşiniz. hadi diyelim o kadın cok üstüne düştü eşinizin, (hiç sanmıyorum bekar erkek mi yok piyasada) eşiniz hayır demedi.. o yüzden kadını görmeye gitmeler, sacını basını yolmalar(daha önce okumustum böyle seyler) cok anlamsız. cünkü olay kadınla ilgili değil her zaman basit insanlar cıkacaktır. ama eşiniz hayır demeyi sadık olmayı bilecek
kendimi aptal gibi hissediyorumama oğlum var napim
kendimi aptal gibi hissediyorumama oğlum var napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?