- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Evden taşıncaz dedi. Dedim benim çok zamana ihtiyacım var.
hangi evden taşınacaz dedi anlamadım eşinle oturduğunuz evdenmi? kayınvalidenzle ayrı evde yaşıyordunuz dimi bu arada yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarm aklıma geliyo eşim beni aldatmadı yani ben duymadım allah bilir ama eşimin tavrı davranışları aynıinş bizimde bir gün yüzümüz güler
Evet oturduğumuz evden taşıncaz dedi cnm... o ev bizim evimiz ama şimdi kiraya çıkcakmışızz..
Bu arada ben bi delilik yaptım kızlar taaaa hadımköye gittim ama karşılarına çıkmak için değil sadece eşimi acaba o kızla görürmüyüm tesadüf filan belki arabayla beraber giderler diye görürüm. ama daha inşşat gibi bi yer sokmuyolradı bi parkta bekledim ordan gelen araçları takip ettim eşim ve o kız aynı arabadamı diye. dedim ya işte delilik. Beklerken ağladım , canım acıdı neler düşündüm.. Ama bişey göremedim saatde geç oldu geri döndüm. Eve 9 gibi geldim gelirken sokaklarda çok ağladım , bu acıya dayanamıyorum hala. Eve geldim merdivenlerde oğlumun sesi geldi , annemmm,canımmm,bitanemm diye seslendimm nasıl gülüyo sesimi duyunca bi sevindiki. Beni bi gördü uçtu havalara ve bi sarıldı ohhhhhhhhh bütün derdim sıkıntım bi anda gitti sanki. Oynadık oğlumla sonra uyuttum..
Eşimde hala aramadı daha? NApıo acaba?(( Çok zor çook..3 senedir heryere özel arabayla gidiyordum , çalışmayı bıraktım eve kapandım.. bugun otobüs,metrobüs bindim ne tuhaf oldum neler değişmiş , çok cahil hissettim kendimi ... Herşeye rağmen yaşamak zorundayım işte...
arkadasa katılıyorum hersey degişir birdaha seversin suan imkansız geliyo belki ama.degerini bilcek biri cıkar karsına sen kendine güven hayata baglan kendi düzenini kur.bir solukta okudum hepsini, okurkende öyle doldum ki anlamadan gözlerim doldu taştı yuhh diyorum yazıklar olsun allah bin kere belasını versin sürünsünnn pişmanlıktan ölsün lütfen elinden gelen herşeyi yap çok çeksin, o ............. kaşarında allah belasını versin bu ne vicdansızlık allahtan korkmazlar, o küçücük çocuğunu düşünmeden yapmış ikinizede ihanet etmiş asla affetme asla sakın şans falan verme gebersin.. gidip görme bence hiç bir şekilde görme dayanamazsın herşey başa döner. bir iş bul evet hayatını yaşa kaçırdığın ziyan olan günlerini geri kazan sakın pes etme.. bakarsın hayat yüzüne güler belkide yeniden seversin sevilirsin gün doğmadan neler doğar üzülme. o kocan olacak adamı öldürmek istiyorum o kaşarıda öldürmek istiyorum, acayip delirtti beni..
İnşallah olur canım hayırlısı olsun, bir işe girersen çok rahatlarsın kendine güvenin gelir.bugün bi iş görüşmesine gittim , çok güzeldi tam benlik b yer çok beğendim dua edin kızlar olsun...
Birde eşimden haber aldım bi akrabamızla hep görüşüyor baştan beri .. demişki herşeyi halletcem , düzlicek ama çok büyük bir aile baskısı yaşıyorum. Yani evden taşıncaz dediyse ailesi kabul etmemiştir kesin . Zaten tek yaptıkları sorun çıkartmak bu yuva kurtulsun yeterki demiyolarda. Allahım sen yardım et nolur...
bugün bi iş görüşmesine gittim , çok güzeldi tam benlik b yer çok beğendim dua edin kızlar olsun...
Birde eşimden haber aldım bi akrabamızla hep görüşüyor baştan beri .. demişki herşeyi halletcem , düzlicek ama çok büyük bir aile baskısı yaşıyorum. Yani evden taşıncaz dediyse ailesi kabul etmemiştir kesin . Zaten tek yaptıkları sorun çıkartmak bu yuva kurtulsun yeterki demiyolarda. Allahım sen yardım et nolur...
yAAA annemlerin alt komşuları var demiştim ya doktor oğluma bir sürü mamalar getirmiş bez almış.. ve bana bir iş bulmuş 1,5 ay sonra eczane açılcakmış. muhasebesine. 750 ssk ayrıca oğlumun kreş parasını verceklermiş. yardım amaçlı . çok şaşırdım sevindim . Elin yedi kat yabancıları böyleyken eşimin ailesi böyle( Eşim bile tuhafff
yAAA annemlerin alt komşuları var demiştim ya doktor oğluma bir sürü mamalar getirmiş bez almış.. ve bana bir iş bulmuş 1,5 ay sonra eczane açılcakmış. muhasebesine. 750 ssk ayrıca oğlumun kreş parasını verceklermiş. yardım amaçlı . çok şaşırdım sevindim . Elin yedi kat yabancıları böyleyken eşimin ailesi böyle( Eşim bile tuhafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?