• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

kızı kaale alıpda konuşmak istemiyorum ama pazartesi günü annem ben ve oğlum eşimin işyerine gitmeyi düşünüyorum hadımköyde zaten bir akrabamız var oraya gittik gibisinden eşimi arıcam senin işyerinin ordayız içeri al bizi dicem ve içeri gircem muhetemelen kız orda olcak. süslencem yine ve oğlumunda elinden tutup eşimin yanında olucam. maksatım bişey yapmak değil ama sadece ben burdayım , ben kendime güveniyorum, sende kimsin ? dercesine ve onları tedirgin etmek amacıyla gidicem o kadar...

Sude biraz daha ağırdan al Kendimi öldürür veya kafayı yerdim cümleleride söyleme elini omuzuna koymasına da izin verme bakalım ne yapacak onun daha çok hoşuna gider böyle cümleler

çok sevındım canım olanlara.. Bence evliliğinize Bi şans daha ver, umarım Bu eşinin ilk ve son hatası olur.. en azından kendine olan güvenin yerine geldi.. kendi kendine de yeteBileceğini gördün..

kadın erkek kadar bu konularda rahat olamıyor....

erkeğin elinin kiri gibi lanse ediliyor....

ama okuduğum tüm mesajlara hak veriyorum biraz süründür ama boşanma sizin belkide boşanmanız diğerlerinin işine gelicek...

çocuğunuzda var bir yuva kurmak çok zor ve boşanmak çocukla dul kalıp bir yere sığamamak....

zamana bırakın unutucaksınız eminim...

hata üstüne hata.. sanıyorsunuz ki o kadın silah zoruyla alıyor eşinizi. sizi güçlü görmesini istiyorsunuz neden ?? kadın bi eşyanızı çalmadı sizin. ama asıl suçlu eşiniz. hadi diyelim o kadın cok üstüne düştü eşinizin, (hiç sanmıyorum bekar erkek mi yok piyasada) eşiniz hayır demedi.. o yüzden kadını görmeye gitmeler, sacını basını yolmalar(daha önce okumustum böyle seyler) cok anlamsız. cünkü olay kadınla ilgili değil her zaman basit insanlar cıkacaktır. ama eşiniz hayır demeyi sadık olmayı bilecek

keşke biraz çektirsen keşke süründürsen senin bileceğin iş tabiiki sen yaşadın sen bileceksin umarım mutlu olursun ve bir daha yaşatmaz sana aynı şeyleri. ihanet çok ağır çünkü kaç kere kaldırabilirsin ki...

Eşine çok kızdım sana çok üzüldüm kapına gelince çok sevindim ama..

Işte aması burda başlıyor sen çok güçlü davrandın dik durdun kendini ezdirmedin ama adam dönene kadar hiç pişman olmadan döndü özür bile dilemedi samimiyetini sen bile hissetmedin ve hemen boyun eğdin(eğmedim deme ev bakmalara falan gittin) tabi ki kararı sen vereceksin çocuğun var sevgin var istersen af da edeceksin ama bu kadar kolay mı bu kadar çabuk mu af etsen de etmesen de burnundan getirmeli bir daha yapmayı aklına bile getirmeyecek hale getirmeli değil miydin şimdi noldu kendi istedi gitti kendi istedi boşanıcam dedi kendi istedi döndü yani istedikleri gibi gidicez istedikleri gibi gelicez öle mi afedesiniz köpek gibi

bak sen cebinde para yokken o sıkılmasın diye istemezken o kızlarla gezmeye para buluyordu sen arabayla gezicem diye sevinirken o arabaya senden önce başka kızlar bindi

affetmek mi sorun sonrası mı...başkasını öptüğünü düşündüğü dudakları tekrar öpebilir mi insan başkasına dokunan eli tutabilir mi o bedene sarılabilir mi bilmiyorum bunları yapabilecek misiniz gerçekten yada yapabilir misiniz

gerçekten amacım seni üzmek değil yada aynı şeyleri yaşayanları özür dilerim ama bunlar aklımdan çıkmıyor aklım almıyor bu forumda affedildikten sonra aynı hatayı yapmayanı hiç görmedim görmedik

Daha aldatılıp aldatılmadığını bile bilmiyorsun.Bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın.
Eşin sana dertleştiklerini söylemiş.Sen başka bir kızla konuşmasını hoş görmeyeceğin için telaşa kapılıp silmiştir.
Kızın "ne alakası var" demesi de "ne ilişkisi,ilişkiyle ne alakası var" anlamında olabilir.
İşyeri arkadaşlıkları bazen gereksiz samimiyetlere dönüşebiliyor.Kızın erkek arkadaş mefhumu farklı olabilir.Arkadaşım o benim,ne var ki,tabii konuşacağız diyebilir.
Arkadaşlığın sınırını elbette eşin çizmeliydi.Karşı cinsten fazla arkadaşı olmadıysa bu yakınlık hoşuna gitmiş olabilir.Yine de adı konmamış,duygusal bir bağa bile dönüşmemiş bir yakınlık olduğunu düşünüyorum.
Büyük ihtimalle biz dostuz-arkadaşız modunda konuşmuşlardır.Eşim başka bir kızla asla konuşamaz,birşey paylaşamaz diyebilirsin,hakkındır.Buna kızabilirsin ama hemen aldatıldım psikolojisine girme lütfen.

Bu dedikleriniz sadece züğürt tesellisi gibi geldi bana.Belki moral vermeye çalışmışsınız ama kocası zaten itiraf etmiş görüştüğünü.Pişmanım falan da demiş illa ki aynı yatağa girince mi aldatmış olacak?

yAAA annemlerin alt komşuları var demiştim ya doktor oğluma bir sürü mamalar getirmiş bez almış.. ve bana bir iş bulmuş 1,5 ay sonra eczane açılcakmış. muhasebesine. 750 ssk ayrıca oğlumun kreş parasını verceklermiş. yardım amaçlı . çok şaşırdım sevindim . Elin yedi kat yabancıları böyleyken eşimin ailesi böyle :(( Eşim bile tuhafff

Allah böyle hayırsever insanlardan razı olsun:69:

sudeyonca,
bu kendini begenmis, aldatip bir de karisinia si...r git diyen, bir kere ozur bile dilemeyen adama donersen hata edeceksin...
ya seni sevse ozur dilerdi...
evine don askim hata ettim diye ayaklarina kapanirdi, ''bunu yasamayan mi var'' diye piskin piskin sacma sapan konusmazdi...
yani bunlari goremeyecek kadar kor olmasin gozun...
bak etrafinda ne guzel sana destek olan insanlar varken omrunu hic degmeyen birine harcama...
gercekten degmez...
esin bana gore geri donulmemesi gereken bir insan...
boyle bir insanla hayatini gecirme...

Son düzenleme:
Çoook haklısınız noldu bana bilmem ? bir anda elim ayağım dolandı affettim ,süründüremedim .. Sanki öyle yaparsam gider bir daha gelmez sanıyorum herhalde. Belkide gerçekten anlamıştır hatasını , 2 günlük bi tlfn görüşmesi diyo , dışarı bile çıkmamışlar. ama ben erken yakalamasaydım belkide daha ileri gidecekti ...offfff bilmiyorum bilmiyorum ...

O kadar ani oldu ve o kadar ani barıştıkki herşey bir anda oldu. Şuanda tekrar rest çeksem yok yok yapamam desem , unutamıyorum desem biraz daha çekermi acı ...

madem affetttin rest çekme artık.. ama artık kozlar senin eline geçti diye düşünüyorum.. artık sen ne istersen o!!! bu durumu iyi değerlendir...yaşadığın şeyler eminim ki kolay şeyler değil ama sende unutmak için elinden geleni yap...çünkü bu kuşkuyla bir ömür boyu o insanla birliktelik sürdüremezsin...

Şimdi affettin, yeni bir ev yeni bir başlangıç yaşayacaksın. Yalnız şöyle bir durum var; o kız hayatınızdan çıkmadı henüz. Eşin hiç girmedi zaten zihniyetinde olabilir ama maalesef var. Sen görmüyorsun duymuyorsun sadece. İş yerine gelip gidecek, belki araycak. Sen eve döndüğün için eşin daha kıymetli olacak gözünde.

Evin içine girdiğinde şimdiki kadar sağduyulu olmayacaksın. Güven problemi yaşacaksın, sürekli telefonlarını karıştıracaksın, 2 dk gecikse yolları gözleyeceksin, takip edeceksin vs vs

Bütün bunlara hazır mısın? Şu yaşadığından daha zor bir süreç bekliyor seni. Sen eşini bunalttıkça eşin isyan edecek...

konuyu bastan sona okudum ,sudeyonca yasın kucuk sanırım senınde ,kaç yasındasın ?

hata üstüne hata.. sanıyorsunuz ki o kadın silah zoruyla alıyor eşinizi. sizi güçlü görmesini istiyorsunuz neden ?? kadın bi eşyanızı çalmadı sizin. ama asıl suçlu eşiniz. hadi diyelim o kadın cok üstüne düştü eşinizin, (hiç sanmıyorum bekar erkek mi yok piyasada) eşiniz hayır demedi.. o yüzden kadını görmeye gitmeler, sacını basını yolmalar(daha önce okumustum böyle seyler) cok anlamsız. cünkü olay kadınla ilgili değil her zaman basit insanlar cıkacaktır. ama eşiniz hayır demeyi sadık olmayı bilecek

bu yorumun altınA imzamı atıyorum bende ,

ben 25 yaşındayım , eşimde 25 yaşında aynı yaştayız yani...

Ben kendisine defalarca söyledim , hatda konuyu kapattım sandı yine ısıtıp ısıtıp önüne getirdim şimdiden başının etini yiyimde sonra açamam konuyu zaten artık diye. Ben şuan düzenimi kurmak üzereyim , ayaklarımın üstünde dururum. Sana sevgim ve güvenmim kalmadı açık açık söyledim bu böyle devam edicek. Bana zamanla güven, sevgi ve mutluluk garantisi vereceksen döneyim dedim. Sana güvenmediğim için hep kuşkulu davrancam dedim. biliyorum dedi. Bana zaman ver zamnala herşey düzelicek litfen bana sadece zaman ver dedi ...

kendimi aptal gibi hissediyorum :( ama oğlum var napim :(

Bana kızma ama aptal yerine koydular çünkü seni(aldatılan bütün kadınlar için geçerli bu) :( Sen kendine güveniyorsan aşarsın tüm bunları. Zor olacak sadece :(

eğer gerçekten ama gerçekten pişmansa bu ona bi ders olmuştur ... ama bu çok soyut şuanda olan bişeyde olabilir

ama şunu hiç bir zaman unutma bazı adamlar ilgisiz alakasızdır kahvede oturur evine geç gelir ama hiç bir zaman eşini aldatmayı çocuklarını terketmeyi düşünemez bile bunu duyduklarında yadırgarlar onlara ters gelir ..

ama bazıları vardırki bu potansiyel vardır biz bunu bilemeyiz sonradan öğreniriz..

eşinde malesefki bu potansiyel var, eğer karşısına birgün (sen ne kadarda daha fazlası olsan bile) yine onu etkileyen biri çıkarsa ben ona hayır diyebileceğini düşünmüyorum bu 1 ay 1 sene 5 sene farketmez ... yine gelecektir sana evine dön seviyorum ve tekrar yine aynı .. çünkü kanıtlanmış somut bişey var ortada ..

bence ailene danış çünkü en kötü zamanında yine onlar olacak yanında

annen nasıl bakıyor bu duruma

kendimi aptal gibi hissediyorum :( ama oğlum var napim :(

lütfen öyle düşünme!! O kadar güçlü bi kadınsın ki sen bunu herkese kanıtladın. Asıl aptal olan kişi eşin. sana bunları yaşattığı için.

Ama sen çocuğun için büyüklük gösterip affettin onu bu aptallık değil.

ortada çocuk var diye affetmek ne kadar büyük yalnış, içinde kuşkuların varsa hayat boyu eşine nasıl eskisi gibi olucaksın. affediyorsan kendin için affet, çocuğun için değil. Çünkü anneler evlatlarına en güzel şekilde bakarlar, aile sıcaklığını yaşatırlar. Huzursuz bi ailede büyüyeceğine sıcak anne koynunda büyüsün çocuğun. Tabi bunları ayrıl diye söylemiyorum, ikinci bi şansı vermelisin. ama bu kez gerçekten güçlü ol, çalışabiliyosan çalış, maddi özgürlüğün olsun ayakta durabildiğini görsün. sosyal çevre edin bütün gün sen onu merak edeceğine o seni merak etsin biraz...

Back