• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Oncelikle inş hakında hayırlısı olur , bence kesinlikle calis ne olursa olsun kimseye muhtac olma kimsenin eline bakma ,içinden geleni yap artık senin kuralların gecerli olsun ,seni zorla kapatan eşin üst kısmı dar kıyafetine laf söylemeye calısıyor imkan olsa karısacak.hiç kendinden taviz verme sen bir bireysin . Allah yardımcın olsun

ben seninki gibi seyler yasadım ama daha basitti yanı nette felan basit seyler yinede cok süphe ile bakıyorum yani güvenmiyorum bunu yasayacaksın güvenmede zaten ve bencede calış sosyal ol acılıp kapanmayı bilmem ama acıkta olsan kapalıda olsan bak kendine hafif makyaj yap giyimine dikkat et umarım hayat senin için güzel olur

Eşine çok kızdım sana çok üzüldüm kapına gelince çok sevindim ama..

Işte aması burda başlıyor sen çok güçlü davrandın dik durdun kendini ezdirmedin ama adam dönene kadar hiç pişman olmadan döndü özür bile dilemedi samimiyetini sen bile hissetmedin ve hemen boyun eğdin(eğmedim deme ev bakmalara falan gittin) tabi ki kararı sen vereceksin çocuğun var sevgin var istersen af da edeceksin ama bu kadar kolay mı bu kadar çabuk mu af etsen de etmesen de burnundan getirmeli bir daha yapmayı aklına bile getirmeyecek hale getirmeli değil miydin şimdi noldu kendi istedi gitti kendi istedi boşanıcam dedi kendi istedi döndü yani istedikleri gibi gidicez istedikleri gibi gelicez öle mi afedesiniz köpek gibi

bak sen cebinde para yokken o sıkılmasın diye istemezken o kızlarla gezmeye para buluyordu sen arabayla gezicem diye sevinirken o arabaya senden önce başka kızlar bindi

affetmek mi sorun sonrası mı...başkasını öptüğünü düşündüğü dudakları tekrar öpebilir mi insan başkasına dokunan eli tutabilir mi o bedene sarılabilir mi bilmiyorum bunları yapabilecek misiniz gerçekten yada yapabilir misiniz

gerçekten amacım seni üzmek değil yada aynı şeyleri yaşayanları özür dilerim ama bunlar aklımdan çıkmıyor aklım almıyor bu forumda affedildikten sonra aynı hatayı yapmayanı hiç görmedim görmedik
size katılıyorum ve sude bence bu aldatma tabiki af ede bilirsn ama çabuk oldu diye düşünüyorum canım sonra yine aynılarını yaşama inşallah herşey güzel olur

Bugün 09:47 Konu Sahibi : eskidenolsa #1 eskidenolsa
Papatya
Giriş tarihi
Feb 2011
Allah beni affetsin

Henüz 2 yıllık evliyiz. Birkaç ay önce olaylı bir şekilde ayrılma kararı verdim ve eşyaları toplayıp evden ayrıldım. Yeni bir ev kurdum, çevrem, ailem herkesin haberi oldu bu durumdan çok zor günler yaşadım. Boşanma davası açtık anlaşmalı. Ama yalvardı yakardı çok büyük vaadlerde bulundu ikna etti beni son bir kez daha denemeye. Bir çok şartım vardı bunun için. Hepsini de açık açık söyledim. Ve hepsini de kabul etti. Sen nasıl istersen öyle olacak, mutluluktan ayaklarını yerden keseceğim, hiç olmadığın kadar huzurlu kılacağım seni dedi. İnandım. Ayrıldım eve tekrar dönmeyeceğimi söylemiştim, çok kötü anılarım vardı ve ok zor şartlarda ayrılmıştım o evden, yeni bir düzen kurmuştum zorla biliyordu bunu ve de kabul etmişti. Kendisi yerleşecekti benim evime. Geldi birkaç parça eşyasıyla. Ama niyeti geri dönmekmiş. Ayrılık sonrası ilk birlikteliğimizde hamile kalmışım. rtesi gün hapı kullanmama rağmen. Şok oldum. Çok plansız ve zamansız bir bebekti bu. İşine geldi tabiki. Bu ortamda çocuk olmaz şu evi bir düzene sokalım dedim. Burada bize bir düzen kur dedim. Neymiş efendim burada yaşayamazmış, eski eve geri dönmeliymişiz. Hani her istediğim oacaktı, hani ben ne dersem oydu, hani mutluluk hani huzur, hani verilen sözler? Şimdi 8 haftalık hamileyim. İçim acıyor ama aldırmak zorundayım Beni katil olmakla suçluyor.Sanki ben çok meraklıyım hem psikolojik hem de fiziksel travmasına bu durumun. Restini çekti, düzen kurulacaksa eski evde kurulacak. O kadar olaydan sonra nasıl göze alayım, nasıl riske gireyim tekrar ben? Yarın birgün karnımda çocuk, elimde valizim ev aramayacağım, mahkemelerde koşturmayacağımın garantisi nerede? Kıyamıyorum ama yapmak zorundayım bunu.Doğacak çocuğa da yazık çünkü. Allah beni affetsin.

=((

çok geçmiş olsun canım umarım yaşadıkların bir daha yaşanmaz inş. mutlu bir yuva şimdi olur ilk defa başlıyormuş gibi olmanız dileğiyle

kaç gündür takip ediyorum bu konuyu
Bakın sevdiğiniz çok açık, kabul etmek istediğinizde. Hatta kabul etmiş gibisiniz bence eşinizin gözünde.
keşke biraz daha süründürseydiniz ben yeterince akıllandığını ve uğraştığını düşünmüyorum
her şey çok güzel olcak fln demiş bilmiyorum çok tanıdık,bilindik sözler bunlar iyice düşünmeniz gerek
Gerçten her şey istediğiniz gibi olacak mı ?
ve kesinlikle işe girin
eğer kabul ederseniz 3 yıl sonra fln bi de 2. çocuk olursa işten BİR SÜRE ayrılmak zorunda kalacaksınız bunu kesinlikle fırsat görmesine izin vermeyin, asla kurallarınızdan vaz geçmeyeciğinizi bilmeli

Bu akşam işten geldi elinde gül ile... Sonra biraz konuştuk .. Ben yine gıcıklık yarattım ağzıma geleni söyledim huzursuz ettim ... En son dediki ben şuan ailemi terk ettim senin yanındayım daha ne olsun .. Allahım biz şimdi artık inş. mutlu olabilirz inşallah.. Herşey yara aldı , ve benim içimde bir vicdan azabı var ama ney bilmiyorum ? açılmak mı? affetmekmi? eşimin ailesiyle kötü olmakmı ve hepsinin terk etmekmi? bilmiyorum .. Allahım inş. bundna sonra herşey bizim yuvamız için güzel olur . Allahım ben nerde yaşmış yapıyosam beni uyar.. hakkımızda hayırlı olsun inş.

Ev aramaya devam ediyoruz henüz bulamadık , eşimi aradım az önce epilasyon aletimi getir yarın akşam dedim. Daha eve gitmemiş sigara içmeyen adam birini yakıyo birini söndürüyo...

Eltim e faceden bakıyom ara sıra da hiç aramadılar biliyosunuz, eşiyle beraber resim koymuş biz mutluyuz gibi . öyle zoruma gidiyoki sanki yerin dibine girmişim gibiyim. en çok severek evlenen bizdik bizim halimize bak şuan :( ama eğer içten içe seviniyolarsa ne diyim ki.. yinede onlar yaşamasınlar bizim yaşadıklarımızı ...

Bu akşamı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim . Herkesten lütfen fikir istiyorum çok çaresizim şuan.

Eşimle deli gibi aşık olduk 3 yıl çıktık ve evlendik. Şuanda 3,5 yıllııkda evliyiz 1.5 yaşında oğlumuz oldu.
Eşimde bende evliliğimizde ailesel sorunlar çok yaşadık. ama yinede birbirmize olan sevgimiz yetiyor gibiydi. Aşıktım eşime oda bana çok romantiklikler yapardı iyidik yani.
Ailesinin yüzünden hemen hemen hergün kavga ederdik oda bende bıktık artık kavgalar iyice yıprattı bizi artık aşk dolu bakışlar gitti. Bu son zamanlarda artık eşimle tekrar eski günlerimize nasıl dönebiliriz diye düşünüyordum , yine aşık olalım birbirimize diye araştırıken gereksiz bir şüpheye kapıldım olamazdı böyle birşey ama işte kadınlar hisseder derler doğruymuş. Eve geç gelmelerden şüphelendim biraz sonra tlfnuna arananlara baktım silinmiş oluyodu.
En son bu akşam camda eşimi beklerken gördüm tlfnla konuşarak geliyodu. eve girdi dedimki tlfnunu bi versene kardeşimi arıcam dedim. oda dur birini arıcam dedi arama numarasına bişiler yaptı ,su içmeye giderken mutfağa tlfndan bişiler silmeye çalışıyo belli halinden bu sefer iyice şüphelendim napıyosun sen dedim hiç dedi tlfnunu ver dedim vermedi. Ve ben iyice bağırmaya başladım sen neyi sildin diye çok kötü ağlıyorum feryat figan yalvarıyorum nolur söyle , bak boşanalım de, ayrılalaım seni istemiyorum de ama bana bunu yapma açık konuş diyerek ağlıyorum. Eşimde dayanamadı ve itiraf etti.

Evet görüştüğüm biri var ama 3-4 günlük işyerinden bi kız beni rahatsız ediyordu bende biraz konuştum ama bitirdim zaten dedi. Ben o an şok oldum kulaklarıma inanamadım iyice kavga ettik eşim valla dedi oğlumuzun üstüne yemin ederim bir anlıktı seninle çok kavga ediyoruz onada dertlerimi anlattım öyle konuşmaya başladık dedi bir daha aramıcam ztn dedi. Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar. Eşim ağladı sarıldı bana nolur yapma bişey yok bunda ben seni seviyorum dedi.Son olarak yinekavga edince eşim evden gitti gece yarısı o gidince bende kardeşimi aradım beni alın diye.

Şuan babamdayım oğlumu aldım geldim. Annem babam ayrı benim. Eşimde anneme gitmiş konuşmaya eşim sigara içmez arabada bir paket sigara içmiş annem anlattı. Anneme herşeyi anlatmış açık açık. Ben daha yüzüne bakamam demiş bir anlıktı demiş vs vs.

Annemde diyoki kızım tamam boşan ama insanoğlu bir nalıktır yapar bence şans ver yine tekrarlarsa ayrıl diyo.

Şimdi ben ne yapıcam canımdan çok sevdiğim eşim, hayatım aşkım o kadar çooook seviyorumki nasıl onunla aynı evi paylaşıcam. Bana her sarıldıgında öptüğünde,gözüme baktıgında aklıma bu olay gelicek. Nasıl bir daha güvenicem. Hala inanamıyorum :((((((((( şuan bile çok ağlıyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım çok ihtiyacım var görüşlerinize.
bence şans vemelisin şöyle bır gercek varkı huzursuz kavgalı bır ortam oldugu zaman ınsan gercekten bır dost arıyo ama dostu arkadası olmayan ınsanlarda böyle hataya dusebılıyo dertlesmek ıcın cunkı evde kavga var cazıp gelıyoo esını bır defaya mahsus affet ve artık onunla sureklı kavga etme alttan almayı dene bakalım ozaman nasıl tepkı verıcek ama emınım duzelıcektır

konuyu okuduğm kadarıyla sizi ayrılma noktasına getiren ailesi değil ki eşinizin size yaptığı kabahat .ailemi bıraktım seninleyim demiş ama o ilk önce adam gibi özür dilesin .. konuyuu saptırdığını düşünüyorum eşinin ..

barışmakta iyi olanı yapmışsınız buarada...ama sekli böyle olmamalıydı biras sürünmesi lazımdı..
kapalı olmak acık olmakta sizin içinizden gelen bişey demekki tam anlamıyla kapalılığı benimseyemediğinz için açılmışsınız.

sudeyonca arkadaşım Allah hakkında hayırlısını versin ... umarım bundan sonra herşey senin için daha iyi olur.. hatırlarsan sana açılma konusunda açılmamamanı tavsiye etmiştim.. ama sen açılmıştın... şimdide de sana yeniden kapanmamanı tavsiye ediyorum... eğer eve dönüp yine kapanırsan bu sefer de onun şartlarını yeniden kabullenmiş olacaksın.. bence artık kararları verenin sen olduğunu göster eşine.. yine onun dediklerinii yapacak olursan eski evliliğinden hiçbir farkı olmaz... mademki yeni bir başlangıç yapacaksnız herşey kapatılıp öyle yapılmalı,yoksa herseferde eskileri ısıtıp ısıtıp önüne sürersen bu seferde bunalıp yine aynı şeylere dalabilir.
şu günler içinde sana tavsiyem uzak dur hep , istemem yan cebime koy :) yap.. bu evliliğin devamını ona lutfettiğini hissettir ona, hatta ailem ısrar etmese ben sana dönmezdim falan de... onun ısrarından dolayı boşanma kararından vazgeçtiğini falan söyle, ve sakın yanında ağlama, gözlerin bile dolmasın bence..
ALLAH yolunu açık etsin arkadaşım...

''En son dediki ben şuan ailemi terk ettim senin yanındayım daha ne olsun''

aldatma olayi olmasaydi evinizi degistirme durumuna falan girmezdi, kendi lutfedip yapmis gibi gosteriyor aldanmayin...
ayrica evini degistirdi diye ailesini terketmis olmuyor...

neyse siz mutluysaniz diyecek bir sey yok, insallah eski huzurunuzu yine bulursunuz ve bir daha bozulmaz

kendımden çevremden gördüğüm bışey varr erkekler çocuk olayına zor adapte oluyo ve bı yabancılaşma eşden uzaklaşma ve bekarken olduğu sorumsuz hayata gerı dönmek ıstıyor bızde ılk 15 gün bebekte kabullenmeme oldu ama aldatma farklı şöle bışey yap psıkolojı kıtaplarında çok basıt bı yöntem var bunu yap aldatılma olayı dahıl eşının evlılığının ıyılerını kötülerını yaz eğer ıyıler kötlerden bayağı fazla ıse vazgeçme mantık aldatılmayı beyınsel eylem olmadan bıle affettme der ama şun düşün son bı şans ver evlılığıne çocuğun ıçın ama bırak bıraz burnu sürtsün mahkeme bıle aç eğer yalvarırsa gayet güçlü bı şekılde davran

şöle düşün....MADEM BOŞANACAKSIN

bı şans verıp gene hata yaparsa en azından ılerıde ıçınde acaba olmayacak keşke bı şanss verseydım belk.... beldk şöle...bölelerr.....olmayacak deneyeceksın ve ılerıde oğlun bıgün neden ayrıldınız dediğinde vıcdanen RAHAT OLACAKSIN ........

Son düzenleme:
Ben annene katılmıyorum canım...
Bir anlık da olsa aldatmanın bana göre affı olmaz...
Hem bir anlık ne demek ki?
Bu kadar mı hakim olamıyorlar nefislerine?

mrrhabalarr ...

eşimin artıları daha fazla bu kesin ama son yaptıgı bütün artıları götürdü .. bi kaç gündür ev arıyorduk bugun ev tuttuk inşallah bundan sonra herşey bizim için hayırlısı olur, inş. bir ömür berbaer oluruz dürüstçe, dua edin nolur. Bende hala güven yok ama seviyorum ve bi şans verdim işte ... bakalım görücez zamanla neler olucak...
herkese ayrı ayrı tekrar tşk ederimmm

cnm inş tekrar aynı şeyleri yaşamazsın barışmanıza sevindm mutluluklar dilerim:54: size bi sorum olcak eşinizin sizi aldattığını öğrenmeden önce size nasıl davranıyodu eskisi gibimiydi soğukmuydu sizden uzak duruyomuydu bende eşimden şüpeleniyorum :14: bi garip davranıyo yardımcı olurmusunuz lütfen:14::14:

cnm inş tekrar aynı şeyleri yaşamazsın barışmanıza sevindm mutluluklar dilerim:54: size bi sorum olcak eşinizin sizi aldattığını öğrenmeden önce size nasıl davranıyodu eskisi gibimiydi soğukmuydu sizden uzak duruyomuydu bende eşimden şüpeleniyorum :14: bi garip davranıyo yardımcı olurmusunuz lütfen:14::14:

tşkler cnm..

Aslında biz sürekli ailesi yüzünden kavga ederdik ama sevgimiz vardı hasonu haiçi hep beraberdik. Ama kavgalarımızın boyutu arttıkça sanırım birbirmizden soğuduk.Aldattığını hissettiğimde ilgisi yine vardı ama çok değil , yine istediğimi yapmaya çalışırdı filan ama mesela eve geç geldi 2 gün herakşam aynı saatde gelirdi. Ve telefonu hep ortada olurdu cebinde durdu.Ayrıca tlf görüşmesi yaptıgını gördüm bunlardan şüphelendim. ama şüphe ederken bile kendime kızıyodum. Olamaz diye. Ama oldu işte şuan konuştuk herşeyi anlattı 2 günlük bi tlf görüşmesiymiş o geç geldiği akşamlarda yemin ediyo o kızla değildim diye. Ben hemen yakaladıgım için uzak durma olayı fazla olmadı...

Sizin eşinizinde belki içinde bi sorunları vardır hemen öyle şüphelenmeyin evlilkiğinize heyecan katın biraz. düzelir diye düşünüyorum ...

Back