Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

merakımdan 26 sayfayıda tek tek okudum valla...allah ıslah etsin eşinizi, fakat annenizinde sizi bir oyunun içine atarak size yalandanhikayeler uydurmasını(sizin üzüleceğinizi düşünerekte olsa) çok yanlış....sanki sonradan haber verince daha mı iyi oldu daha çok üzüldünüz..en azından ilk andan itibaren olayı anlardınız...açıkcası böyle düşünüyorum,, ama gerçekten allah yardımcınız olsun..bu yuva başka bişeye benzemiyor..kızın ayağına yada kızı görme girişimlerini sakın uygulayamayın o kadar ayakaltına düşmeyin..
acaba kaynananızla bu konuyu yanyana gelip aklı başında şekilde konuştunuz mu??...bir anne bir eş olarak bir anne kız gibi olarak kaynananıza danıştınız mı? o ne düşünüyor, size eşinizin boşanma isteği konusunda ne söyledi?

canım şu günlerini bir problem olmadan seni haksız duruma getirmelerini engelleyerek geçir de sonra nasıl istiyorsan öyle yap... bizler burada kader arkadaşıyız... tecrubeler var tabiki :)) şu anda çok sakin ve taktik davranman lazım... kendine iyi bak bu arada bebişinide ihmal etme olur mu...onun senin sevgine çooooookkkk ihtiyacı var....

cnm benim annem babamda ayrılar. ben ilk evi terk ettiğimde babama gittim annemde değildim. babamda işe gittiği için evde yalnızdım eğer annem söyleseydi boşanmak istediğini ben evde tek başına bir düşünün halimi.Annem bence o konuda iyi yaptı söyledi ve beni yanına aldı ve hiç yalnız bırakmıyolar. ben şimdi babamda tek olsaydım sanırım kafayı yerdim ve belkide eşimi 10 kere daha arama teşebbüsünde bulunabilirdim.

Kaynanamlarla daha ayrıntılı konuşmadık bugun buraya geliceklermiş sanırım bakalım bugun herşeyi anlatıcam... bakalım ne dicekler görcez...

Açıklık kapanıklık önemli değil bence yha sonuçta siz kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle olun o şunu der o bunu der aman boşver ne derse desin sen sonuçta biliyorsun neyin ne oldugunu zaten öylede böylede suçunuz olmasada diyeceklerdir emin olun:)...Birşey yapmanıza lüzum yok yani tam tersi saf oğlum güzelim karını b ıraktında gittinn sürün şimdi de diyebilirler.Ne derse desinler..
18 yıllık evliliği bitti annemin ,eve geç gelmeler ,kavgalar,gürültüler hiç eksik olmazdı evimizden cok kızardım anneme niye kendini bunca yıl ezdirdin birde 3.cü çocuk yaptın diye kardeşim dodu 2yasında ayrıldılar anne ve babam.Annem direk gitti bizden de borç aldı bileziğimi sattım açtı mahkemeyi ve isteklerini söyleyip avukat tuttu.Bir celsede bitti iş ....Öyle kolay oldu ki 18yıl bir yarım saatte bitti ve gitti.Sonrasında annem annesinin yanına taşındı 2çocukla ben evliyim 14 ve 2yasında kardeşlerimle hep sorun yasadılar annesi ile dayı ve dayımın eşi yüzünden.Annem evlendi 1 yıl snr yanlıs b ir evlilik ve bana hiç sormadan.Yanına gittiğimde daha bir perişan oldum mutsuzlugu yüzünden okunuyordu evde banyo yapıcak ısıtıcı yok inanın çulsuz adamı almış birde adam öyle bir tilki ki ben 1hafta kaldım hergünüm sinir.Annem evi kendi döşedi dayım mobilyacı babamla eşyalarını anneanneme verdi oda karşılıgında aldı adama işyeri açtı annem borç borç hayatını tüketti o minik kardeşim varya pısmıştı gördüğümde adama dedim sen kimsin benim kardeşime kızıyorsun parçalarım seni dedim kardeşimi aldım ve ankraya getirdim annemi kovmuş birde evden defalarca söylemiyor bana ben bir sinir çıktım ama inaın çok zor ağlıyrum suan bile o annem mahvolmuş perişan.Hataydı ve bitirdi tabi 7ay snr mahkeme onu da bir celsede bitirdi ve o adam anneme 20milyar borç takdı.Bence anne ile oturmakta iyi değil yine siz bilirsiniz..
Ayrıldı yanımda kaldı 1aya yakın ev tuttuk eşimle yardım ettik iyi kötü herşeyi vardı zaten getirdi kurdu düzenini işe girdi .Kız kardeşimde çalıştı kardeşimde kreşe gitti bizde çok çok yardım ettik .Suan annem evlendi yine ama eşi çok iyiy bir insan babam neki süper süper annem de kapandı ama kendi isteği ile kız kardeşim 17yasında küçük kardeşimde 5 maşşallah çakı gibisi ikiside çok seviyorum onları ölürüm onlar için ben.Babam ilgilenmiyor onlarla ne nafaka ne birşey annemde ugrasmadı ama evimiz var izmirde kirada onunla geçiniorlar eşide kardeşlerimin üzerine titriyor ne isterlerse alıyor kardeşim babama öz babama telefon aldıramadı adam kalktı yurt dısına gittiğinde telefon almış ona teras da oturuyorlar suan süper hayatları var mutlular.Bunlar hayatını kolaylaştırman için bir örnek ne yaşayıp yaşamayacağımızı kimse bilemez ama güçlü ol dimdik ol annem güçlü bir kadındı uğraştı didindi yanlıs bir de evlilik yaptı ama seviyor evlilik hayatını yengeç burcu kızmıyorum ona cok acılar cekti artık mutlu buda beni mutlu ediyor.Ben babamla 3yıldır görüşmüyorum ama sana anlatayım kör oluyordu neredeyse ammeliyat oldu işyerleri battı 50milyar kredi cekmiş yanında ise o kadınlardan eser yok çulsuz adamı karektersiz adamı kim ne yapsın?Snrdan annem gibi bir sürü çocukla kalıp savaş vermek daha zor emin ol yol yakınken evine gitt eşyaları kapıya koy bir kaç evrak söyledi arkadaşlar onları yap işe gir devam et hayata bence annenin yanında olma ama sen bilirsin karısama hayat senin hayatın..

Kardeşlerim gibi mutlu olucak Evladın hiç üzülme hayat sürprizlerle dolu kendine güven ve hayat çiz yarın dan itibaren başla .Düşün ki sen iyi bir annesin alnın ak tertemizsin masumsun evladın bir erkek çocugu oda yarın büyüyünce seni anlayacaktır..
Keşke keşke hiç yaşamasaydın o kadar çok iyi anlıyorumki seni ama elden ne gelir seni istemeyeni sende isteme.Annem kandı 18yıl sen kanma sömrtürme kendini eşimn 25ise sende o yaşlardasın daha yolun başındayız haydi kalk ayağa toparlan ve sen güçlüsün o senden mahrum kaldı yesin bitirsinler boşver sen nafakanı al .

Başlığınız benı cok etkıledı..Baştan sonra okudum eşınızın af dılemesını beklerken ben de sok oldum..

Ama kesınlıkle kendınızı suçlamayın...Aldatmanın bahanesı yok...

Sız dunyanın en dırdır ne kavgacı kadını olsanızda eşınızın sızı aldatmanın bahanesı olamaz..

Madem mutsuzdu boşanma davası acsaydı..Ama onun kolayına evde cocugumun anası beklesın yemek yapsın dışarda benı rahatlatan sıkayet etmeyen bır kadın olsun...

Bız kadınlar hamılelıgımızde o kadar sorunlar yasıyoruz kocalarımızdan ılgı beklıyoruz..adamlar ılgı gostermeyınce baska adamlarla dertleşmıyoruz..

Bakın ısteye hamıle olup eşınden şıkayetcı kac kadın var ama kımse eşını aldatmıyor..

Erkekler vıcdanlarını rahatlatmak ıcın bu bahenelerı her uydururlar..

Evlenırken asla eşınız ıcın degışmeyın neysenız o olun ne kapanın ne acılın ne ısınızı bırakın vs vs

Sonra cok pışman oluyorsunuz..i

gun gelıyor eşım canım hayatın dedıgın adam senı dunyanı başına yıkıyor o yuzden

Baskası ıcın tavız vermeyın hayatınızdan....

ortada cocuk olması durumu cok zorlaştırıyor ama eşınız cocuguna ayıracagı vakıtı bayanla konuşmakla gecırıyor kım bılır maddı olarak ona harcamıştır

Boyle bır babayla buyumektense bazen boşanmak daha hayırlıdır...

Eşıızle bu sancılı sureçte buyuk kavgalar yapmayın ..

Eger cocugunuz babasız buyumesın dıyorsanız kızgınlıgınızı nefretınızı dızgınleyın..

cocuk ıcın..

Suclu olan o...Sız bosanma davası acın onun acmasını beklemeyın.Eşınızle cocuk ıcın yuz yuze geleceksınız ..Gerekırse esınıze bosanma davasını actım dıye msj atın.. cocugunu gormesını ısteyın.

Bu surecte olan cocuklara oluyor...

Sunu bılın kı cocugunu bırakan yuvası yıkan erkek ılerıde cok pısman oluyor cok kafasını duvarlara vuruyor

Bu olayda kaybeden o olacak..Sız sabırlı olun cok dua edın dılerım daha fazla yara almadan herseyın hayırlısı olur hakkınızda........

Bir de erkeğin yerine koyup öyle düşünmek gerekir. Kimbilir neler hissetmiştir ki bunu yaptı.bir anlık bir boşlupa da düşmüş olabilir, evin içindeki tartışmalar onu çok da yıpratmış olabilir, hata hiçbir zaman tek taraflı olmaz bence. ama önemli olan ona olan inancın bağlılığın ve güvenin. erkek var; huyudur, ne yapsan vazgeçiremezsin, yapar yine de. erkek de var, asla bunu yapmaz eşine ama şartlar onu itebilir. kesinlikle onayladığım bişey değil ama olaya bir de onun penceresinden bakmalı.erkek çocuk gibidir, evde çok bunaldıysa, dışarıda da ona yakınlık gösteren biri çıkmışsa, görüşmüş dertleşmiş, hatta yakınlaşmış olabilir.bana sorarsan ikinci şansı ver. evliliğini, evliliğinde senin eşine davranışlarını,onun sana davranışlarını,sevgisini herşeyi gözden geçir bak göreceksin, ikinci şansı hakediyordur.

Çok güzel yazmışsınız bende katılıyorum size biz kadınlar namusumuza lafe söze o kadar değer verioruzki .Ama kocalarımız ne yapsa suçlu yine bizler oluyoruz sen akşama kadar yemek yap ,güzel ol,bakımlı ol bunlar bile farketmiyor yha annem çok güzeldi hemde marifetliydi herkes imrenirdi başına geldi .Bende iş güç sevmem pek marifetli birisi değilim pek yani annaannem geçen ay gelince bana tebrik ediyorum seni dedi neden dedim aliye ne sorsak ne desek hep burçin bilir diyor dedi annesi de bana diyor valla ben alinin böyle olacagını söyleseler hayatta inanmazdım diyor Ben biraz sertim yönetmeyi seviyorum böyle alıştı eşimde aramızda 11 yaş olmasına ragmen ama yapmadımı malesef ki yaptı asla inkar etmem ama şans verdim annem gibi olmaktan korktum 6yıl evliyim cocuk bile yapmadım ..Anneannem geldi bu hafta eşime bir laf söyledi dünyada ne kadının şeyi biter ne de erkeğin şeyi anlamışınızdır.Önemli olan ar namusdur der bir insanın yüzünün pulu dökülmesin devamı gelir der ben çok inanıyorum bu söze inş hayat benim içinde senin içinde ve tüm kadınlar içinde daima iyi olsun .Yüzünden gülücükleri zorda olsa eksiltme sen hayatını onun üstüne kurdun başkası umurunda olmadı bende öle düşünüyorum çünkü eşin di çünkü seviyorsun aşıksın ilk aşkın ve son aşkım diyorsun .Ama zamanla insan herşeyin üstesinden geliyor annem aşıktı babama ama bak şimdi başkasına aşık yemeyenin malı nı yerler derler yha kıymet bilmeyenin de kıymet bileni çıkar emin ol hayat da olmayacak hiç bir şey yok zaman herşeye ilaçtır bırak akışına kendini düşün onu değil !!

Sonuç ne iyide olsan kötüde olsan yapabiliyorlar.O yüzden kendini suçlama bütün suç onun bütün suç...!!!

bız kadınlarda gorumcelerden kayınvaldelerden kocamızdan bunalsak baska bır erkekle telf konusssak

erkeklerde bıze ıkıncı sans verır mı..aldatmanın kadını erkeği yok bence...aldatmanın telf konusma dışarda yemek yeme sadece

yada bır gece beraber olmasıda yok hersekılde aldatma oluyor.

Keşke anlattıklarınız olsa inş olurda ama adam ayrılmak istiyorum aramasın diyormuş beni ee ozaman bayan ne yapıcak suçlu olan da o ayrılmak isteyende o sizce ne yapmalı ozmn ?

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış....

Konu sahibi arkadaşın durumu o hesap

DUYGUSAL DAVRANMANI ANLIYORUM..NETİCEDE KAÇ SENELİK KOCAN VE EN ÖNEMLİSİ ÇOCUĞUNUN BABASI...ihanetin hiç birşekli affedilemez..bugün bir arkadaşın seni sırtından vursa kahrolursun..kaldıki bu insan aynı hayatı aynı yatağı paylaştığın insan..sinidirmek elbette kolay değil...ama yaşanıyor işte her nekadar istemesekte..

başını açıp açmaman konusunda benim fikrim şu...bir şeyi yapıyorsan başkası için değil kendin için yap..vicdanını çürütecek,kirletecek hiçbirşeyi yapma.baskıyla değilde içinden gelerek kapandıysan açılma derim ki Allahın gücüne gitmesin...

senin yerinde olsam ilk işim o adama boşanma davası açmak olur..neyini bekleyeceksin..bekleyecek bir şey mi bırakmış sende, açık kapımı bırakmış...giderken bütün kapıları kapatıp gitmiş..taviz verme ..davanı aç ve gerisini allaha bırak..rabbim zaten neyi uygun gördüyse neyi hayırlı gördüyse o olacak sonuçta...hiç olmazsa gururunu kurtar...ve celp kapıdı eline geçtiğinde asıl o dönsün eşşekten düşmüşe...seni avucunun içinde sanıyor hala...

artık geçmişi ve güzel günleri düşünmeyi bırak..kendini ziyan edersin, hasta edersin....o bir hevesin peşinde..emin ol bir gün bitecek ve sana geri dönmek isteyecek..yeterki seni çantada keklik görmesin...hiç bir kadın bunları haketmiyor..diyelimki dünyanın en kötü kadınısın öyle bile olsan çocuğun hatrına evliliğinizin ve yaşanmışlığın hatrına yinede medenice boşanılırdı..muhattap olduğu sen olmalıydın..ondan bundan haber göndermekte ne demek...hiçmi hatırı yoktu bazı şeylerin...dediğim gibi kimse bu şekilde ayrılığı haketmez...

duygularına yenik düşme ve mantıklı ol....güçlü ol canım..

kanım çekildi resmen ne pişkin adammış ama böylelerin sonu feci oluyo
kaybettiklerini mumla arar inşallah
sanıyo mu ki evlii adamı ayartaan kadın onlayken rahat durur
beter olsun..

allah senin ve bebeginin yardımcısı olsun canım.umarım eşin olacak kişi biran önce yaptıgı hatanın farkına varır.ailesinin kiymetini kaybettikten sonra anlamaz.

:))))))))) ayçok mutluyum kılar çok güzel bişey oldu hiç bu kadar keyfim yerine gelmemişti kaç gündür ohhh i içimin yağları eridi...

Annemin apartmanında avukat,doktor ve kuaför kiracıları var çok şükür:)) neyse kuaför olan kadının evinde oturyoduk gel senin saçını kesim şekil verim makyaj yapim dedi.. bende halsiz ruhsuz bi şekilde kalktım keyifsiisizm yapmaya başladı hepsi bitti fönümü çekti çok güzel oldum .tam bitti eşim dneilcek adam annemi aradı biz şok olduk . annem açtı dediki oğlumu görcem aşağı indir. annemde onun kararını ben veremem eşini hatda eşinde değil sudeyi ara dedi. oda ben onu aramam dedi. sen bilirsin dedi kapattı. sonra mecbur beni aradı ben titremeye başladım açtım telefonu çocugu annene ver indirsin görücem dedi. bende olmaz göremezsin dedim. senle kavga edemem getir dedi. Bende tamam dur dedim. Allahın işiya hani çokda güzel bakımlyım üzerimde eşorfmanlar var. Kapının önü diye açık indim yanına çocugu götürmedim. beni öyle görünce şok oldu. Sigara içiyodu güya bunalımda . Ben çok dik durdum , ama öyle iyi denk geldiki yarım saat önce gelse beni bitkin görcekti. Ve gelmeden yarım saat önce arasydı geliyorum diye onun için hazırlanmış havası vercektim. Ama tam hazırlandım geldi hep öyleymişim havası verdim. Dei çocugu getir hayır getiremem senin yenimi aklına geldi baba oldugun dedim. senle kavga edemem dedi . bende yukarı çık gör dedim. Çıktı annem ben hiç konuşmadık oğlunu seviyo. Sonra eşim anneme Anne dedi bişiler sordu. Annemdeben senin annen değilim dedi. oda daha düne kadar oğlum diyodun dedi annem hiç cvp vermedi balkona çıktı. bende odaya girdim hiç ilgilenmedim oda oğlunu sevmeye devam etti. ben yalandan dedimki anne kardeşim ne zaman geliyo annemde birazdan gelcek dedi. ben daha güzel giyindim yıkılmadım ayaktayım. süslendim küpe taktım güya dışarı çıkcakmış gibi. Çaktırmadan suratına baktım asık suratlı ve kızgın. Anneme para verdi annem almadı bizim paraya ihtiyacımı yok sende kalsın sana lazım olur dedi. Eşimde anne olurmu öyle şey saçmalama sen beni daha tanıyamamışsın dedi. Annem almadı ztn verdiği 20 tl bişeydi. Sonrada anneme dediki poyrazı hazırlayında sokakta gezdirip getircem. Annem gene ben karışamam annesine sor dedi bana yönlendirdi. Odaya girdi çocugu hazırla dışarı çıakrıp getircem dedi. Bende hayır çıkaramazsın dedim senmi karar veriyosun buna dedi evet ben karar veriyorum dedim.Sen bu çocugu bıraktın gittin boşanırken mahkemeden sonra ancak götürürsün oda hafta sonları dedim. Sana bu akılları kim veriyo dedi bende burda avukatda var doktorda var kuaförde var merak etme dedim çocugu aldım içeri girdim ahlaksız dedim kapıyı suratına kapattım. Annemede giderken diyok çocugumu kimse alamaz benden . Annemde hadi güle güle mahkemede görüşürüz dedi ve gitti..
Ve ben çok mutlu oldum annemde sevindik çünkü beni dik, bakımlı gördü bitkin bekliyodu annemde ona oğlum dicek diye bekliyodu. defolsun ohh iyi ldu boşancağımıda söylemiş oldum iyi oldu. şoka uğradı varya. Ama artık hiçbişeyi kalmadı elinde sadece artık çocugu kullanır koz olarak. Çocgu görmek istemeside bahane 10 dk gördü beyefendi nabzımızı ölçmeye gelmiştir. Aradan 10 dk geçti beni bilinmeyen numara aradı eşim deneme bir ki üç deneme bir ki üç diyo salak ne alakaysa bende kapattım. Annemlere herkese dedimki sizi ararsa hiç açmayın tlfnu direk meşgule verin beni arasın. bende duruma göre cvp veririm.

şimdilik haberler bunlar :)))

Son düzenleme:
seni ohalde görmesi çok iyi olmuş canım bak Allah nası büyük nası denk getirmiş merak etme Allah yardımcın olucaktır canım çok pişman olucak yaptıklarına ama iş işten geçmiş olacak hiç merak etme

adam bosanacagim diye tutturdu bu arada bunu hatirlatayim...

sudeyonca,
gelismelere cok sevindim gercekten...
gelismeleri bekliyoruz bakalim neler olacak...

Son düzenleme:
evet bende sevindim gerçekten bu kadar denk gelmezdi Allah yardım etti eminim. beni onu umursamaz, kendi hayatına bakan, ve süslü püslü gördü en azından bitkin mutsuz görmedi. Nefret ediyorum eğer pişman olursa sabaha kadar kapının önünde yatsa yine affetmicem sürünsün...

Ve Allaha şükür annem arkamda komşuları hep yardımcı bana. Onlar olmasaydı ben bukadar dik olamazdım kafayı yerdim inanın.

oh iyi olmuş :) içinden bu kadının ağlaması lazımdı böyle süslenmemesi lazımdı diye geçmiştir de ondan kızarıp bozarmıştır kesin..

ayarlamay kalksan böyle zamanlama denk gelmez.. çok iyi olmuş seni öyle görmesi
işte hep böyle dik dur kendine güvenin olsun...
şimdi çocuğu bahane edip dolanmaya başladı az daha geçsin neler olcak belli..
ama seni öyle görmesine sevindim cuk oturmuştur içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…