- 24 Nisan 2008
- 1.418
- 19
- 683
- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
çooook tşk ederim sizlere akıl fikir yok sizden idare ediyorum:) hakkınızı helal edin. çok güzel mantıklı davrnmam lazım her hareketimde .. tmm karar verdim açılmıcam doğru haklısınız. annemde söyledimoda hak verdi..
evet kesinlikle onlar bnm zaten açıgımı arıcaklr , hatda suçu bende arıcaklar. Kimse oğlunu kabahatli, görmez. hatda onların yapıcı olup gelceklerini bile düşünmüyorum. sadece biz gidelimde gelmedi demesinler diye geliyolardır eminim...
merakımdan 26 sayfayıda tek tek okudum valla...allah ıslah etsin eşinizi, fakat annenizinde sizi bir oyunun içine atarak size yalandanhikayeler uydurmasını(sizin üzüleceğinizi düşünerekte olsa) çok yanlış....sanki sonradan haber verince daha mı iyi oldu daha çok üzüldünüz..en azından ilk andan itibaren olayı anlardınız...açıkcası böyle düşünüyorum,, ama gerçekten allah yardımcınız olsun..bu yuva başka bişeye benzemiyor..kızın ayağına yada kızı görme girişimlerini sakın uygulayamayın o kadar ayakaltına düşmeyin..
acaba kaynananızla bu konuyu yanyana gelip aklı başında şekilde konuştunuz mu??...bir anne bir eş olarak bir anne kız gibi olarak kaynananıza danıştınız mı? o ne düşünüyor, size eşinizin boşanma isteği konusunda ne söyledi?
Başlığınız benı cok etkıledı..Baştan sonra okudum eşınızın af dılemesını beklerken ben de sok oldum..
Ama kesınlıkle kendınızı suçlamayın...Aldatmanın bahanesı yok...
Sız dunyanın en dırdır ne kavgacı kadını olsanızda eşınızın sızı aldatmanın bahanesı olamaz..
Madem mutsuzdu boşanma davası acsaydı..Ama onun kolayına evde cocugumun anası beklesın yemek yapsın dışarda benı rahatlatan sıkayet etmeyen bır kadın olsun...
Bız kadınlar hamılelıgımızde o kadar sorunlar yasıyoruz kocalarımızdan ılgı beklıyoruz..adamlar ılgı gostermeyınce baska adamlarla dertleşmıyoruz..
Bakın ısteye hamıle olup eşınden şıkayetcı kac kadın var ama kımse eşını aldatmıyor..
Erkekler vıcdanlarını rahatlatmak ıcın bu bahenelerı her uydururlar..
Evlenırken asla eşınız ıcın degışmeyın neysenız o olun ne kapanın ne acılın ne ısınızı bırakın vs vs
Sonra cok pışman oluyorsunuz..i
gun gelıyor eşım canım hayatın dedıgın adam senı dunyanı başına yıkıyor o yuzden
Baskası ıcın tavız vermeyın hayatınızdan....
ortada cocuk olması durumu cok zorlaştırıyor ama eşınız cocuguna ayıracagı vakıtı bayanla konuşmakla gecırıyor kım bılır maddı olarak ona harcamıştır
Boyle bır babayla buyumektense bazen boşanmak daha hayırlıdır...
Eşıızle bu sancılı sureçte buyuk kavgalar yapmayın ..
Eger cocugunuz babasız buyumesın dıyorsanız kızgınlıgınızı nefretınızı dızgınleyın..
cocuk ıcın..
Suclu olan o...Sız bosanma davası acın onun acmasını beklemeyın.Eşınızle cocuk ıcın yuz yuze geleceksınız ..Gerekırse esınıze bosanma davasını actım dıye msj atın.. cocugunu gormesını ısteyın.
Bu surecte olan cocuklara oluyor...
Sunu bılın kı cocugunu bırakan yuvası yıkan erkek ılerıde cok pısman oluyor cok kafasını duvarlara vuruyor
Bu olayda kaybeden o olacak..Sız sabırlı olun cok dua edın dılerım daha fazla yara almadan herseyın hayırlısı olur hakkınızda........
Bir de erkeğin yerine koyup öyle düşünmek gerekir. Kimbilir neler hissetmiştir ki bunu yaptı.bir anlık bir boşlupa da düşmüş olabilir, evin içindeki tartışmalar onu çok da yıpratmış olabilir, hata hiçbir zaman tek taraflı olmaz bence. ama önemli olan ona olan inancın bağlılığın ve güvenin. erkek var; huyudur, ne yapsan vazgeçiremezsin, yapar yine de. erkek de var, asla bunu yapmaz eşine ama şartlar onu itebilir. kesinlikle onayladığım bişey değil ama olaya bir de onun penceresinden bakmalı.erkek çocuk gibidir, evde çok bunaldıysa, dışarıda da ona yakınlık gösteren biri çıkmışsa, görüşmüş dertleşmiş, hatta yakınlaşmış olabilir.bana sorarsan ikinci şansı ver. evliliğini, evliliğinde senin eşine davranışlarını,onun sana davranışlarını,sevgisini herşeyi gözden geçir bak göreceksin, ikinci şansı hakediyordur.
son yaşadıkarımın şokundan çıkamadım henüz . noldu biliyomusunuz?
akşak kayınvaldem aradı siz birbirnizi severek evlendiniz vs bir sürü şey söyledi bende dedim şimdi konuşmak istemiyorum bunları. Kayınvalidemede annem aramış , annemi aradım kızdım anne neden onları arayıp anlatıyorsun herşeyi aldatma olayını bilmelerini istemiyordum deyince ................................... annemde sessizlik ve ağlama başladı noldu dedim, kızım neden söyldim biliyomusun eşin boşanıcam diyo başka bişey demiyo , ben böyle mutluyum huzurluyum bitti demiş. meğer annem beni oyalamış üzülmim diye. Ve ben o anda tlfnda sesim gitti gözlerim bi yere odaklandı inanın vücudum uyuştu kanım dondu öyle bakıyorum duvara anneme cevap bile vermiyorum kardeşim aldı telefonu , annemde hazırla kızımı almaya gelicem onu dedi . kardeşim elimden tuttu hazırlandık şimdi annemdeyim. Annem çok yaşvarmış yapma oğlum bir oğlunuz var başka eve çıkarsınız filan yok demiş ... Annem çok ağlıyo ben inanın sanki gözyaşlarım kurudu ağlamıyorum hatda Allah sanki o çektiğim acıları bide bu üstüne eklenince içimdeki acıyı aldı gitti hiçbirşey hissetmiyorum ne acı ne başka bişey.
Herkes eşimi suçluyo tmm sorunlarınız olabilir ama aldatma olmamalıydı , hatda bu bikaç günlük kadın için yuvasını oğlunu terk etmeyi nasıl düşünür insan değilmiş vs.Eşim birde demişki ben oğluma uzaktan babalık yaparım. Kaç gündür görmüyo nasıl dayanıyo bilemiyorum ama..
Akşam uyudum sabah uyandım oğlumu öptüm öptüm öptü sarıldım gülümsüyo annem öptü . Neler yaşıcam artık bilmiyorum ama bitti artık kesin . Ben geri dnmeyi düşünürken onun af dilemesini beklerken o boşanmaya karar vermiş , hata üstüne hata.. Allah sonunu hayır etsin artık onu Allaha bırakıyorum inş. bnm çektiğim acıların mislini çeker...
herkes şokta eşimin böyle birşey yapmasını kimse inanamıyıo , bir anlık hevese kapıldı. sanırım ben evi terk edince kız ona , o kıza daha bir yanaştılar. mutluluklar diliyorum..
artık ağlamıcam nasıl atlatcam bilemem heryerde, herşeyde anılar, yaşanmışlıklar, oğlumun babasız büyümesi vs vs bir sürü acılar yaşıcam . Ama tek duam Allahım sen bunu bana verdiysen bir anda bana bunları yaşatdıysan hiç yere yokken demekki vardır bunda bir hayır bana sabır ver , bana güç ver diye dua ediyorum.... İşte bu kadarmış BİTTİ.....
Bir de erkeğin yerine koyup öyle düşünmek gerekir. Kimbilir neler hissetmiştir ki bunu yaptı.bir anlık bir boşlupa da düşmüş olabilir, evin içindeki tartışmalar onu çok da yıpratmış olabilir, hata hiçbir zaman tek taraflı olmaz bence. ama önemli olan ona olan inancın bağlılığın ve güvenin. erkek var; huyudur, ne yapsan vazgeçiremezsin, yapar yine de. erkek de var, asla bunu yapmaz eşine ama şartlar onu itebilir. kesinlikle onayladığım bişey değil ama olaya bir de onun penceresinden bakmalı.erkek çocuk gibidir, evde çok bunaldıysa, dışarıda da ona yakınlık gösteren biri çıkmışsa, görüşmüş dertleşmiş, hatta yakınlaşmış olabilir.bana sorarsan ikinci şansı ver. evliliğini, evliliğinde senin eşine davranışlarını,onun sana davranışlarını,sevgisini herşeyi gözden geçir bak göreceksin, ikinci şansı hakediyordur.
evet bende sevindim gerçekten bu kadar denk gelmezdi Allah yardım etti eminim. beni onu umursamaz, kendi hayatına bakan, ve süslü püslü gördü en azından bitkin mutsuz görmedi. Nefret ediyorum eğer pişman olursa sabaha kadar kapının önünde yatsa yine affetmicem sürünsün...
Ve Allaha şükür annem arkamda komşuları hep yardımcı bana. Onlar olmasaydı ben bukadar dik olamazdım kafayı yerdim inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?