- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
ama gerçekten pişman bile olsa affetmem imkansız çok yıktı beni perişan etti bütün ailemi üzdü ağlattı , ne acılar hissettik .. Biz bunu hak etmemiştik..
Bilmiyorum belkide umursamamıştır beni belkide buraya o kızla gelmiştir. Kaynanamlarda gelmediler hala! Allahım bana yardım et nolur ...
ama gerçekten pişman bile olsa affetmem imkansız çok yıktı beni perişan etti bütün ailemi üzdü ağlattı , ne acılar hissettik .. Biz bunu hak etmemiştik..
Bilmiyorum belkide umursamamıştır beni belkide buraya o kızla gelmiştir. Kaynanamlarda gelmediler hala! Allahım bana yardım et nolur ...
canim cinsellik yasamadiysa cokda önemli degil bence...siradan bir arkadas gibi bizim burda bir kadini kocasi uc yil aldatmis masallah kadinda nasil mutlu...ama hberi yok bilmiyordu diyorlar...sonra birakmis simdi esiyle cok mutlu esi cok duskun ailesine belki hataydi bunalimdi...arkadaslar sizce bunu karisi biliyormu...kadini gordukce aklima geliyor onceden samimiydik sonra resmilestik kadin cok mutlu goirunuyordu havasindan gecilmiyordu bana sen iyiki kafayi yemiyon diye sacmaliyordu yalnizmisim kendinin es tarafi burda sadece yani onun icide böyleymis meger...ama simdi cok mutlular...kocasi bir dedigini iki etmiyor...Bu akşamı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim . Herkesten lütfen fikir istiyorum çok çaresizim şuan.
Eşimle deli gibi aşık olduk 3 yıl çıktık ve evlendik. Şuanda 3,5 yıllııkda evliyiz 1.5 yaşında oğlumuz oldu.
Eşimde bende evliliğimizde ailesel sorunlar çok yaşadık. ama yinede birbirmize olan sevgimiz yetiyor gibiydi. Aşıktım eşime oda bana çok romantiklikler yapardı iyidik yani.
Ailesinin yüzünden hemen hemen hergün kavga ederdik oda bende bıktık artık kavgalar iyice yıprattı bizi artık aşk dolu bakışlar gitti. Bu son zamanlarda artık eşimle tekrar eski günlerimize nasıl dönebiliriz diye düşünüyordum , yine aşık olalım birbirimize diye araştırıken gereksiz bir şüpheye kapıldım olamazdı böyle birşey ama işte kadınlar hisseder derler doğruymuş. Eve geç gelmelerden şüphelendim biraz sonra tlfnuna arananlara baktım silinmiş oluyodu.
En son bu akşam camda eşimi beklerken gördüm tlfnla konuşarak geliyodu. eve girdi dedimki tlfnunu bi versene kardeşimi arıcam dedim. oda dur birini arıcam dedi arama numarasına bişiler yaptı ,su içmeye giderken mutfağa tlfndan bişiler silmeye çalışıyo belli halinden bu sefer iyice şüphelendim napıyosun sen dedim hiç dedi tlfnunu ver dedim vermedi. Ve ben iyice bağırmaya başladım sen neyi sildin diye çok kötü ağlıyorum feryat figan yalvarıyorum nolur söyle , bak boşanalım de, ayrılalaım seni istemiyorum de ama bana bunu yapma açık konuş diyerek ağlıyorum. Eşimde dayanamadı ve itiraf etti.
Evet görüştüğüm biri var ama 3-4 günlük işyerinden bi kız beni rahatsız ediyordu bende biraz konuştum ama bitirdim zaten dedi. Ben o an şok oldum kulaklarıma inanamadım iyice kavga ettik eşim valla dedi oğlumuzun üstüne yemin ederim bir anlıktı seninle çok kavga ediyoruz onada dertlerimi anlattım öyle konuşmaya başladık dedi bir daha aramıcam ztn dedi. Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar. Eşim ağladı sarıldı bana nolur yapma bişey yok bunda ben seni seviyorum dedi.Son olarak yinekavga edince eşim evden gitti gece yarısı o gidince bende kardeşimi aradım beni alın diye.
Şuan babamdayım oğlumu aldım geldim. Annem babam ayrı benim. Eşimde anneme gitmiş konuşmaya eşim sigara içmez arabada bir paket sigara içmiş annem anlattı. Anneme herşeyi anlatmış açık açık. Ben daha yüzüne bakamam demiş bir anlıktı demiş vs vs.
Annemde diyoki kızım tamam boşan ama insanoğlu bir nalıktır yapar bence şans ver yine tekrarlarsa ayrıl diyo.
Şimdi ben ne yapıcam canımdan çok sevdiğim eşim, hayatım aşkım o kadar çooook seviyorumki nasıl onunla aynı evi paylaşıcam. Bana her sarıldıgında öptüğünde,gözüme baktıgında aklıma bu olay gelicek. Nasıl bir daha güvenicem. Hala inanamıyorum(((((((( şuan bile çok ağlıyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım çok ihtiyacım var görüşlerinize.
canim cinsellik yasamadiysa cokda önemli degil bence...siradan bir arkadas gibi bizim burda bir kadini kocasi uc yil aldatmis masallah kadinda nasil mutlu...ama hberi yok bilmiyordu diyorlar...sonra birakmis simdi esiyle cok mutlu esi cok duskun ailesine belki hataydi bunalimdi...arkadaslar sizce bunu karisi biliyormu...kadini gordukce aklima geliyor onceden samimiydik sonra resmilestik kadin cok mutlu goirunuyordu havasindan gecilmiyordu bana sen iyiki kafayi yemiyon diye sacmaliyordu yalnizmisim kendinin es tarafi burda sadece yani onun icide böyleymis meger...ama simdi cok mutlular...kocasi bir dedigini iki etmiyor...
yaa canim ben geldigimde 7 8 yillik evliydi iste uc yil olmus bu olay...ama bilmiyor diye duydum...hani bilemiyorum artik...sen neysen bende oyum...eşinin başkasıyla olduğunu biliyor ama belli etmiyordu ha :97: ben çıldırırım ayrıca karşımdakileri de çıldırtırım ne demek ya seven insan dayanamaz. ben dayanamam aman ALLAH korusun. biz bunalıma girmiyor muyuz? gezmek tozmak bizimle ilgilenenlerle arkadaşlık etmek mi lazım böyle bir şeyi bayanlar yapsa erkekler ne yapar ne der? :97: bilmiyordur diye tahmin ediyorum ama 3 yıl da az değil insan şüphelenir :97:
eşinin başkasıyla olduğunu biliyor ama belli etmiyordu ha :97: ben çıldırırım ayrıca karşımdakileri de çıldırtırım ne demek ya seven insan dayanamaz. ben dayanamam aman ALLAH korusun. biz bunalıma girmiyor muyuz? gezmek tozmak bizimle ilgilenenlerle arkadaşlık etmek mi lazım böyle bir şeyi bayanlar yapsa erkekler ne yapar ne der? :97: bilmiyordur diye tahmin ediyorum ama 3 yıl da az değil insan şüphelenir :97:
:))))))))) ayçok mutluyum kılar çok güzel bişey oldu hiç bu kadar keyfim yerine gelmemişti kaç gündür ohhh i içimin yağları eridi...
Annemin apartmanında avukat,doktor ve kuaför kiracıları var çok şükür:)) neyse kuaför olan kadının evinde oturyoduk gel senin saçını kesim şekil verim makyaj yapim dedi.. bende halsiz ruhsuz bi şekilde kalktım keyifsiisizm yapmaya başladı hepsi bitti fönümü çekti çok güzel oldum .tam bitti eşim dneilcek adam annemi aradı biz şok olduk . annem açtı dediki oğlumu görcem aşağı indir. annemde onun kararını ben veremem eşini hatda eşinde değil sudeyi ara dedi. oda ben onu aramam dedi. sen bilirsin dedi kapattı. sonra mecbur beni aradı ben titremeye başladım açtım telefonu çocugu annene ver indirsin görücem dedi. bende olmaz göremezsin dedim. senle kavga edemem getir dedi. Bende tamam dur dedim. Allahın işiya hani çokda güzel bakımlyım üzerimde eşorfmanlar var. Kapının önü diye açık indim yanına çocugu götürmedim. beni öyle görünce şok oldu. Sigara içiyodu güya bunalımda . Ben çok dik durdum , ama öyle iyi denk geldiki yarım saat önce gelse beni bitkin görcekti. Ve gelmeden yarım saat önce arasydı geliyorum diye onun için hazırlanmış havası vercektim. Ama tam hazırlandım geldi hep öyleymişim havası verdim. Dei çocugu getir hayır getiremem senin yenimi aklına geldi baba oldugun dedim. senle kavga edemem dedi . bende yukarı çık gör dedim. Çıktı annem ben hiç konuşmadık oğlunu seviyo. Sonra eşim anneme Anne dedi bişiler sordu. Annemdeben senin annen değilim dedi. oda daha düne kadar oğlum diyodun dedi annem hiç cvp vermedi balkona çıktı. bende odaya girdim hiç ilgilenmedim oda oğlunu sevmeye devam etti. ben yalandan dedimki anne kardeşim ne zaman geliyo annemde birazdan gelcek dedi. ben daha güzel giyindim yıkılmadım ayaktayım. süslendim küpe taktım güya dışarı çıkcakmış gibi. Çaktırmadan suratına baktım asık suratlı ve kızgın. Anneme para verdi annem almadı bizim paraya ihtiyacımı yok sende kalsın sana lazım olur dedi. Eşimde anne olurmu öyle şey saçmalama sen beni daha tanıyamamışsın dedi. Annem almadı ztn verdiği 20 tl bişeydi. Sonrada anneme dediki poyrazı hazırlayında sokakta gezdirip getircem. Annem gene ben karışamam annesine sor dedi bana yönlendirdi. Odaya girdi çocugu hazırla dışarı çıakrıp getircem dedi. Bende hayır çıkaramazsın dedim senmi karar veriyosun buna dedi evet ben karar veriyorum dedim.Sen bu çocugu bıraktın gittin boşanırken mahkemeden sonra ancak götürürsün oda hafta sonları dedim. Sana bu akılları kim veriyo dedi bende burda avukatda var doktorda var kuaförde var merak etme dedim çocugu aldım içeri girdim ahlaksız dedim kapıyı suratına kapattım. Annemede giderken diyok çocugumu kimse alamaz benden . Annemde hadi güle güle mahkemede görüşürüz dedi ve gitti..
Ve ben çok mutlu oldum annemde sevindik çünkü beni dik, bakımlı gördü bitkin bekliyodu annemde ona oğlum dicek diye bekliyodu. defolsun ohh iyi ldu boşancağımıda söylemiş oldum iyi oldu. şoka uğradı varya. Ama artık hiçbişeyi kalmadı elinde sadece artık çocugu kullanır koz olarak. Çocgu görmek istemeside bahane 10 dk gördü beyefendi nabzımızı ölçmeye gelmiştir. Aradan 10 dk geçti beni bilinmeyen numara aradı eşim deneme bir ki üç deneme bir ki üç diyo salak ne alakaysa bende kapattım. Annemlere herkese dedimki sizi ararsa hiç açmayın tlfnu direk meşgule verin beni arasın. bende duruma göre cvp veririm.
şimdilik haberler bunlar :)))
süper olmuş seni öyle beklemiyordu sanırım...:))))))))) ayçok mutluyum kılar çok güzel bişey oldu hiç bu kadar keyfim yerine gelmemişti kaç gündür ohhh i içimin yağları eridi...
Annemin apartmanında avukat,doktor ve kuaför kiracıları var çok şükür:)) neyse kuaför olan kadının evinde oturyoduk gel senin saçını kesim şekil verim makyaj yapim dedi.. bende halsiz ruhsuz bi şekilde kalktım keyifsiisizm yapmaya başladı hepsi bitti fönümü çekti çok güzel oldum .tam bitti eşim dneilcek adam annemi aradı biz şok olduk . annem açtı dediki oğlumu görcem aşağı indir. annemde onun kararını ben veremem eşini hatda eşinde değil sudeyi ara dedi. oda ben onu aramam dedi. sen bilirsin dedi kapattı. sonra mecbur beni aradı ben titremeye başladım açtım telefonu çocugu annene ver indirsin görücem dedi. bende olmaz göremezsin dedim. senle kavga edemem getir dedi. Bende tamam dur dedim. Allahın işiya hani çokda güzel bakımlyım üzerimde eşorfmanlar var. Kapının önü diye açık indim yanına çocugu götürmedim. beni öyle görünce şok oldu. Sigara içiyodu güya bunalımda . Ben çok dik durdum , ama öyle iyi denk geldiki yarım saat önce gelse beni bitkin görcekti. Ve gelmeden yarım saat önce arasydı geliyorum diye onun için hazırlanmış havası vercektim. Ama tam hazırlandım geldi hep öyleymişim havası verdim. Dei çocugu getir hayır getiremem senin yenimi aklına geldi baba oldugun dedim. senle kavga edemem dedi . bende yukarı çık gör dedim. Çıktı annem ben hiç konuşmadık oğlunu seviyo. Sonra eşim anneme Anne dedi bişiler sordu. Annemdeben senin annen değilim dedi. oda daha düne kadar oğlum diyodun dedi annem hiç cvp vermedi balkona çıktı. bende odaya girdim hiç ilgilenmedim oda oğlunu sevmeye devam etti. ben yalandan dedimki anne kardeşim ne zaman geliyo annemde birazdan gelcek dedi. ben daha güzel giyindim yıkılmadım ayaktayım. süslendim küpe taktım güya dışarı çıkcakmış gibi. Çaktırmadan suratına baktım asık suratlı ve kızgın. Anneme para verdi annem almadı bizim paraya ihtiyacımı yok sende kalsın sana lazım olur dedi. Eşimde anne olurmu öyle şey saçmalama sen beni daha tanıyamamışsın dedi. Annem almadı ztn verdiği 20 tl bişeydi. Sonrada anneme dediki poyrazı hazırlayında sokakta gezdirip getircem. Annem gene ben karışamam annesine sor dedi bana yönlendirdi. Odaya girdi çocugu hazırla dışarı çıakrıp getircem dedi. Bende hayır çıkaramazsın dedim senmi karar veriyosun buna dedi evet ben karar veriyorum dedim.Sen bu çocugu bıraktın gittin boşanırken mahkemeden sonra ancak götürürsün oda hafta sonları dedim. Sana bu akılları kim veriyo dedi bende burda avukatda var doktorda var kuaförde var merak etme dedim çocugu aldım içeri girdim ahlaksız dedim kapıyı suratına kapattım. Annemede giderken diyok çocugumu kimse alamaz benden . Annemde hadi güle güle mahkemede görüşürüz dedi ve gitti..
Ve ben çok mutlu oldum annemde sevindik çünkü beni dik, bakımlı gördü bitkin bekliyodu annemde ona oğlum dicek diye bekliyodu. defolsun ohh iyi ldu boşancağımıda söylemiş oldum iyi oldu. şoka uğradı varya. Ama artık hiçbişeyi kalmadı elinde sadece artık çocugu kullanır koz olarak. Çocgu görmek istemeside bahane 10 dk gördü beyefendi nabzımızı ölçmeye gelmiştir. Aradan 10 dk geçti beni bilinmeyen numara aradı eşim deneme bir ki üç deneme bir ki üç diyo salak ne alakaysa bende kapattım. Annemlere herkese dedimki sizi ararsa hiç açmayın tlfnu direk meşgule verin beni arasın. bende duruma göre cvp veririm.
şimdilik haberler bunlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?