Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Annem ilk evden çıktıgımda eşimle konuşmuşlar o gün annem noldu oğlum diye sormuş? oda anlatmış bir bir birisiyle oldugunu filan ama boşancam demiş bitti demiş. Annemde böyle pat diye boşancam diye şok olmuş zaman verin birbirnize oğlum bebeğiniz var filan yok diyomuş beyefendi .. ondan sonra aramadık zaten. Boşanma davası açıcam ben. ama bi araştırmam lazım Allahtan alt katımızda komşu avukat var :)

Hala oğlunu özlemedimi anlamadım ama o gelse beni öyle güçlü öyle bakımlı görmesini istiyorumki. O kadar çok yalnışlar yapıyoki çok pişman olcak çok ama iş işten çoktan geçti.

Erkek kardeşim çok üzgün enişten nasıl yaparbunu diyo gözleri doluyo

Eve gittim bu akşam bazı eşyalarımı aldım , bileziklerimi aldım, ev tapu belgelerini filan aldım fotokobisini çekip geri koycam. Eşimde eve gelmiş kıyafet değiştirmiş, şarj aletini almış ama kıyafetleri duruyodu evde. Evde bulaşıklar duruyo kurumuş ,çamaşırlar balkonda toplanmamış hiiiiç ellemeden çıktım nasıl bıraktıysak öyle. Cenaze evi gibi sanki

oğlumun oyuncaklarınıda aldı yarın sevinir canım oğlum benim. SEnin için Allahın izniyle herşeyi aşıcam sen benim herşeyimsin artık. Allah senin hatrına yüzümüzü güldürsün inş. (

ne denirki bu durumda ALLAH hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşatsın.. ne kadar çabuk vaz geçmiş eşiniz bu kadar kolaymı ya...

evinizi bırakmayın bence gidin bi güzel yerleşin hiçbişey yapamaz onun eşyalarınıda kapıya koyun msj çekin eşyaların kapıda sen gelip almazsan çöp kamyonu alıcak haberin olsun diye sürünsün yaa..
TEDBİR NAFAKASI isteyin
Bu nafaka, boşanma ve ayrılık davası açılmadan önceki dönemde evlilik birliğinden doğan yükümlülüklerin taraflarca yerine getirilmemesi, birlikte yaşamaya ara verilmesi halinde ve boşanma ve ayrılık davası açılması sırasında, hak sahibinin mali yönden desteklenmesi suretiyle evlilik birliğini kurtarmak amacıyla öngörülmüştür

Çocuklar lehine de tedbir nafakasına hükmedilebilir. MK: mad. 185/2 gereğince, eşler, evlilik birliğinin devamı süresince çocukların bakımına, eğitim ve gözetimine beraberce özen göstermek mecburiyetindedir.Hakim, boşanma ve ayrılık davası açılmadan önceki dönemde taraflardan birinin veya her ikisinin isteği üzerine aile sorumluluklarını yerine getirmeyen tarafı uyarır ve yükümlülüklerini yerine getirmeye davet eder.Yerine getirmemesi halinde, tedbir nafakasına karar verir.Boşanma ve ayrılık davası açılınca hakim, davanın devamı süresince, çocukların bakımına dair gereken önlemleri kendiliğinden alır ve geçimine hangi ölçüde katkıda bulunacağı hakim tarafından belirlenir.Çocuğun bakımından kast edilen sadece maddi katkı değildir.Çocuğun ruhen ve bedenen gelişimi için gerekli tüm giderleri kapsar (alıntıdır) kk sitedede boşanma avukatları ve ilgili topikler var bi araştır istersen..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

su yazdiklariniz karsisinda sok oldum suanda...
bu adam hakikaten cok yuzsuz...
hem kendi kabahati hem bosancam da bosancam diyor, bana huzur vermediler diyor...
sevgisi bitmis demek ki...aksi olsaydi yani sevseydi barismak icin cabalardi...
bosanmanin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum fakat inanin en iyisi bu...
bir kere yapan bir daha yapar....bu hep boyle olmustur...
boyle bir adam icin kendinizi uzmeyin lutfen, kendisi kaybetti...
evinizi, karisini, cocuguna dogru duzgun babalik yapmayi kaybetti...
o haline yansin...

karşılaştırmayın kimseyle sakın...
kendimize zarar verir..

ailesi yapıcı sanki..
bizim vicdansızlar hiç aramadı...

gerçi iş eşte biter...

inşallah Allah yüzünüzü güldürür çok zor bir durum ama Allah yardımcınız olsun.

seni fazla tanımadığım için geçmişte açtığın konulara da göz gezdirdim.
daha da üzldüm. inan ne denir bilemem asla boşan diyemem sizin yuvanız siz ne yaşadığınızı içinizden aklınızdan neler geçtiğini siz daha iyi bilirsiniz.
anladığım kadarıyla eşinizi de çok ama çok seviyosunuz. allah yardımcınız olsun zor bi durum ama kafanı dinle biraz. çocuğunu ihmal etme her şeyde bir hayır vardır.

çok drugunum kaç gündür yemek yiyemiyorum sinirden. Allah razı olsun annem çocukla ilgileniyo bende kendimce aval aval dolanıyom evde.

bugun kaynanamlar gelcekmiş. Onların karşısına açık çıksammı acaba? eşim beni açık istiyodu sizin yüzünüzden kapanıyodum. Hem eşim beni kapattı şimdi açaık kızlarla geziyo namus başörütde değil benim alnım ak ben namusumla yaşadım oğlum miçinde yaşamaya devam edicem o kendi utansın nasıl bakcak oğlunun yüzüne dicem . Sizce ? açılırsam şok olurlar ve onlar açık gelin istemezler ben bunu yaparsam demektirki onları gözden çıkarmışım.. iyi olmazmı.. hem lafla hemde bu şekilde tepki verim diyorum

başka biri için kapanmayı yanlış buluyorum..
başka biri içinde başını açmayı yanlış buluyorum..
hiç kapanmak istemediyseniz yapın bunu...

bir kez olsun siz ne istiyorsanız onu yapın..
kızdırmak ve sevindirmek amaçlı değil.

bu sizinle Allah arasında olmalı...

diğer konuda ise şöyle düşünüyorum,
erkek ailesi takmışsa istemiyorsa gelini,
gözleri ne torun görür ne de ister her gün hatim indirin onu görür...

Son düzenleme:

arkadaşım sakın başını açıp onların karşısına çıkma..eşinin söylediklerini haklı çıkartma.. onlara koz verme şu anda... herkese anlatacakları bahaneleri olmasın... sen her zamanki gibi çık karşılarına ve sakın sinirlenme... açıkça anlat herşeyi onlara ... telefon konuşmalarını sana ilk baştaki yalvarmalarını anlat ve deki onlara şu iki üç günde ne değişti... bugüne kadar beni seven yada sevdiğini söyleyen adam hatta o gece bile benden ayrılmak istemediğini söyleyen adam nereye gitti diye sor...bugüne kadar beni aldatmasına sebep olacak ne yaptım de... sakın benimde hatalarım vardı falan deme... hep haklı göster kendini... yoksa onlarda oğullarının yaptığı ........liğin sorumluluğunu sana yüklemeye kalkarlar...

evet doğru benim için olmalı... Ben kararsızım açılmakta istiyorum kapanmakta. Açılırsam mutlumu olucam = hayır ama kendime güven gelicek... Kapalı olursam = çevremde çalışırsam biraz dışlanıyosun her ortama ayak uyduramıyosun ama içim rahat olucak.....

Kapanıp açılmak insanın kendi iradesiyle olursa makbuldür yoksa küçük bir fırtınada açılıp kapanılabilir ama size sadece şunu söylemek istiyorum şuan kendinizi yalnız hissediyorsunuz değil mi ki insan genel olarak yalnızdır her zaman herkes bırakabilir herşey bitebilir mutlulukta acılarda ama insanı şu alemde bırakmayan tek şey Allahtır şuan ondan yardım dileniyorsunuz ona güveniyorsunuz içinizi soğutan tek şey ilahi adalet degil mi ilahi adaleti sağlayacak kim Alemi yaratandır.

Tabi sizin kararlarınıza saygı duyarım ama açılsam mı diye sorarsanızda HAYIR açılmayın derim.

evet haklısın galiba.. Annemle komşusu var açıl açıl diye dünden beri tutturdular beni baştan aşağı fıstık gibi yapcaklarmış:)) o adam görsün senide şok olsun ama sen onu silceksin kapında sürünse affetöeyeceksin diyolar... Bunların arasında ben ztn sağlıklı düşünemiyorum ne derlerse he diyorum şaşırdım kaldım. Annem görsen bana güzel eşorfmanlar giydirdi saçıma fön çekti böyle çık diyo.

tamam canım arkadaşım açılmak istiyorsan açıl... ama şimdi değil ...bak şu an dediğin gibi mantıklı düşünemiyor olabilirsin..ama sırf inat uğruna yada karşı tarafa gıcıklık verme adına bunu yapma...onların ağzına laf verme.. seni böyle gördüklerinde ne diyecekler içlerinden hemen bak gördünmü işte oğlumun dediği doğruymuş bu kadın laf maf dinlemiyor çoktan gemileri yakmış derler...sonrada eşe dosta çocuklarını haklı göstermek adına diyecelklerki bizim gelin evi terketti biz konuşmaya gittik bi gördük ki hanfendi açılıp şaçılmış... bizim oğlumuza layık bir gelin olsa bunu mu yapardı vs vs...
ayrıca başını açmadan da çok güzel fıstık gibi :) olabilirsin ..yine makyajını yap güzelce giyin çık karşılarına ....ama şu anda ne olur bunu yapma....

Sakın onların karşısına açık çıkma.. Sakın Bak.. onları haklı çıkarırsın, gerçekten de Bu kız oğlumun dediği giBiymiş, Belki oğlumuza da açılacam diye Baskı yapıyodu Bu yüzden kavga ediyolardı oğlum Bu yüzden soğudu yuvasından derler.. Sakın.. Hem Böyle Bir ani değişiklik iyi görülmez dişardan, ne yapmak istediğini Bilmeyen Biri giBi görünürsün.. her zamanki giBi ol sakin ve dik ol... açılma düşüncesini Baya Bi ertele, ciddi Bir karar Bu, şu an Bunu düşünmeee... önce şu sorunu hallet, önünde nice seneler var daha sonra muhakemesini yaparsın açılmanın , şu an zamanı değil...

evet ilk bakışta zor bir durum gibi görünsede aslında bunda iyi bir tarafta var..siz ve eşiniz yoğun bir dönemden geçmişsiniz, devamlı tartışma biz istemesekte birbirinizi yıpratır, bu gibi durumlarda eşler birbirleriyle değilse dışardanbiriyle bu durmu anlatıp paylaşma ihtiyacı hisseder..eşin bunu yapmak istemiş ama yanlış birine denk gelmiş..karşıdaki kadının niyeti kötüymiş ben sadece bunu diyorum..çünkü evli olupta birrileriyle bişeyleri anlatma ihtiyacı hisseden bir erkeğe illa beraber olma gözüyle yaklaşan bir kadın düzgün değildir...allah kimseye böyle kadınlarla karşılaştırmasın...ama eşinizi sizi çok sevmesi ile yaşadığı durumları birileriyle paylaşma ihiyacı arasında ağır bir savaş yaşanmış ve sizin aşkınız üstün gelmiş...
ben bir daha böyle bir durumun olmayacağı kanaatindeyim..emin olun eşiniz sizi sevmese 1 dakika bile size yalvarmayı bırakın hiçbir söz söylemeden evi terkederdi...
derler ya uymuş şeytana aynı böyle bir durum..oda dedğim gibi yaşadığınız çok kavga ve tartışmalardan kaynaklanmıştır..olabilrdiğince tartışma yaratmamaya çalışın daha sakin daha güzel birbirinizin seveceği lşeyler yapın...eşler aileler için olan tartışmalarda çok yıpranırlar..bunu olabildiğince yapmamaya çalışın ...ve birbirinizin kıymetini bilin...

Öncelikle cok buyuk gecmiş olsun .... Canım kapalılıkta acıklıkta önce senin içinde olmalı biri istedi kapan biri istedi açıl senin duygularının dusuncelerinin hiç önemi yokmu sor bi yuregine o nediyorsa öle yap ama su anda kayınvalidenlerşin karsısına acık cıkma derim koz verirsin ellerine haklı cıkartma ogullarını

ve evet, kapalı Bir şekilde de çoook güzel görüneBilirsin, ama şuan yeri ve zamanı hiç değil... zaten senin didik didik açiğini ariyolar, kendi ayiplarını sana mal edecekler, o yüzden kimsenin ağzına diline koz verme...

çooook tşk ederim sizlere akıl fikir yok sizden idare ediyorum:) hakkınızı helal edin. çok güzel mantıklı davrnmam lazım her hareketimde .. tmm karar verdim açılmıcam doğru haklısınız. annemde söyledimoda hak verdi..

evet kesinlikle onlar bnm zaten açıgımı arıcaklr , hatda suçu bende arıcaklar. Kimse oğlunu kabahatli, görmez. hatda onların yapıcı olup gelceklerini bile düşünmüyorum. sadece biz gidelimde gelmedi demesinler diye geliyolardır eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…