- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Vallahi eşini aldatan her adam keşke eşinin hayatından defolup gitme lütfunda Bulunsa.. iyilik etmiş.. Boşver defolsun çeksin gitsin hayatınızdan.. Sana öyle koca gerekmez.. olmaz olsun öyle koca.. özür dileseydi affetseydin 5 ya da 10 sene sonra gene ufacık Boşlukta gene gidecekti Başkalarının koynuna.. en iyisi hayatından çıksın, hayatını daha fazla kirletmesin.. Bi de Böyle Bi adamı arayip geri dön yuvanı yıkma mı diyor annen. yapmayın arkadaşım yaaa !!!!!!!!!!! ne yalvarıyosunuz o iradesiz Bencil adama.. Gururlu ve dik olun.. Sakın aramayın, ondan önce açın davayı, Siz de Bangır Bangır Bağirin gözüme gözükmesin onu affetmicem , Bana öyle koca gerekez, kocam değil artık o adam Benim diye... Bangır Bangır Bağirin ki duysun çığlıklarınızı, Bu işin geri dönüşü olmayacağini iyice Bellesin...
Evet görüştüğüm biri var ama 3-4 günlük işyerinden bi kız beni rahatsız ediyordu bende biraz konuştum ama bitirdim zaten dedi. Ben o an şok oldum kulaklarıma inanamadım iyice kavga ettik eşim valla dedi oğlumuzun üstüne yemin ederim bir anlıktı seninle çok kavga ediyoruz onada dertlerimi anlattım öyle konuşmaya başladık dedi bir daha aramıcam ztn dedi. Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar. Eşim ağladı sarıldı bana nolur yapma bişey yok bunda ben seni seviyorum dedi.Son olarak yinekavga edince eşim evden gitti gece yarısı o gidince bende kardeşimi aradım beni alın diye.
QUOTE]
yani once inkar ediyor dertlestim diyor sonra siz ara diye direnince ariyor ve ILISKIMIZ BITTI diyor...
beni yanimda ara demeseniz sizi isyerinden arkadasla dertlestim diye uyuacak kurnaz tilki...
cok ayip ya...cok ayip...
bence cok iyi dusunun ve oyle karar verin...
basit seyler degil bu aldatma olaylari...
evliliginiz rutine binince yine aldatilma ihtimaliniz cok yuksek yani boyle dusunun...
aldatan kisi karisini/kocasini cocuklarini kisaca yuvasini kaybetmeyi gozden cikarmis demektir ve cok acimak bu insanlara yaramaz diye dusunuyorum...
kocaniza sahip cikanlara da hayretle bakiyorum...
ayol adam gidip aldatiyor, o size ve cocuguna sahip ciksin dogru duzgun kocalik ve babalik yapsin...
evet bitti dedi eve gelirken konuşuyodu . bende sordum madem bitti dedin neden konuşuyosun anlatmaya çalışıyorum dedi. bende onunüzerine ara o zaman dedim kız ne dicek diye. eşim bitti dedi tekrar bitti söylüyorum demedi. bitti deyince kız neeeeee dedi eşimde eşimle kavga ettik ilişkiyi bitiriyorum dedi kız bu sefer ''ne alaka'' dedi eşimde kapatıyorum dedi kız bişeyleri farketti üstelemedi tamam dedi. sonra zaten yine kıyamet koptu bitirdim demiştin bana bitrmeişsin diye bağırmaya ağlamaya başladım. oda sen üzülme daha fazla zaten vicdana zabı çekiyorum bitircektim dedi o yüzden sana öyle söyledim dedi.
son yaşadıkarımın şokundan çıkamadım henüz . noldu biliyomusunuz?
akşak kayınvaldem aradı siz birbirnizi severek evlendiniz vs bir sürü şey söyledi bende dedim şimdi konuşmak istemiyorum bunları. Kayınvalidemede annem aramış , annemi aradım kızdım anne neden onları arayıp anlatıyorsun herşeyi aldatma olayını bilmelerini istemiyordum deyince ................................... annemde sessizlik ve ağlama başladı noldu dedim, kızım neden söyldim biliyomusun eşin boşanıcam diyo başka bişey demiyo , ben böyle mutluyum huzurluyum bitti demiş. meğer annem beni oyalamış üzülmim diye. Ve ben o anda tlfnda sesim gitti gözlerim bi yere odaklandı inanın vücudum uyuştu kanım dondu öyle bakıyorum duvara anneme cevap bile vermiyorum kardeşim aldı telefonu , annemde hazırla kızımı almaya gelicem onu dedi . kardeşim elimden tuttu hazırlandık şimdi annemdeyim. Annem çok yaşvarmış yapma oğlum bir oğlunuz var başka eve çıkarsınız filan yok demiş ... Annem çok ağlıyo ben inanın sanki gözyaşlarım kurudu ağlamıyorum hatda Allah sanki o çektiğim acıları bide bu üstüne eklenince içimdeki acıyı aldı gitti hiçbirşey hissetmiyorum ne acı ne başka bişey.
Herkes eşimi suçluyo tmm sorunlarınız olabilir ama aldatma olmamalıydı , hatda bu bikaç günlük kadın için yuvasını oğlunu terk etmeyi nasıl düşünür insan değilmiş vs.Eşim birde demişki ben oğluma uzaktan babalık yaparım. Kaç gündür görmüyo nasıl dayanıyo bilemiyorum ama..
Akşam uyudum sabah uyandım oğlumu öptüm öptüm öptü sarıldım gülümsüyo annem öptü . Neler yaşıcam artık bilmiyorum ama bitti artık kesin . Ben geri dnmeyi düşünürken onun af dilemesini beklerken o boşanmaya karar vermiş , hata üstüne hata.. Allah sonunu hayır etsin artık onu Allaha bırakıyorum inş. bnm çektiğim acıların mislini çeker...
herkes şokta eşimin böyle birşey yapmasını kimse inanamıyıo , bir anlık hevese kapıldı. sanırım ben evi terk edince kız ona , o kıza daha bir yanaştılar. mutluluklar diliyorum..
artık ağlamıcam nasıl atlatcam bilemem heryerde, herşeyde anılar, yaşanmışlıklar, oğlumun babasız büyümesi vs vs bir sürü acılar yaşıcam . Ama tek duam Allahım sen bunu bana verdiysen bir anda bana bunları yaşatdıysan hiç yere yokken demekki vardır bunda bir hayır bana sabır ver , bana güç ver diye dua ediyorum.... İşte bu kadarmış BİTTİ.....
ben dün ağlama krizine girmiştimevde ne varsa atıyordum yere o arada dayanamadım eşime çağrı attım arasaydı dicektim bana bunu niye yaptın ?_? ama aramadı bile annemi aramış demişki kızın beni arıyo söyle aramasın bunuda yeni öğreniyorummmm
olabilir evet konuşmamak en iyisi belkide oğlum için. off nelerle uğraşıyorum şuan ..
ailesi dün akşam aradı kızım siz severek evlendiniz noldu sorununuz ney dedi bende ortaklık filan dedim aldatma olayını söylemedim oda eve gel dedi yok dedim neyse 2-3 gün kafanı dinle dedi o kadar ne diceklerlki
.. eşim denilen adamlada konuşmuşlardır eşim onlarada bitti mutsuzuzm bıktım usandım boşancam demiştir.
Allahım onlarla yüz yüze geldiğimde bana mantıklı konuşmayı nasip et( amin)
en çok kavga eden eltim bile yuvası duruyo benm bozuldu
inşallah Allah yüzünüzü güldürür çok zor bir durum ama Allah yardımcınız olsun.Annem ilk evden çıktıgımda eşimle konuşmuşlar o gün annem noldu oğlum diye sormuş? oda anlatmış bir bir birisiyle oldugunu filan ama boşancam demiş bitti demiş. Annemde böyle pat diye boşancam diye şok olmuş zaman verin birbirnize oğlum bebeğiniz var filan yok diyomuş beyefendi .. ondan sonra aramadık zaten. Boşanma davası açıcam ben. ama bi araştırmam lazım Allahtan alt katımızda komşu avukat var :)
Hala oğlunu özlemedimi anlamadım ama o gelse beni öyle güçlü öyle bakımlı görmesini istiyorumki. O kadar çok yalnışlar yapıyoki çok pişman olcak çok ama iş işten çoktan geçti.
Erkek kardeşim çok üzgün enişten nasıl yaparbunu diyo gözleri doluyo
Eve gittim bu akşam bazı eşyalarımı aldım , bileziklerimi aldım, ev tapu belgelerini filan aldım fotokobisini çekip geri koycam. Eşimde eve gelmiş kıyafet değiştirmiş, şarj aletini almış ama kıyafetleri duruyodu evde. Evde bulaşıklar duruyo kurumuş ,çamaşırlar balkonda toplanmamış hiiiiç ellemeden çıktım nasıl bıraktıysak öyle. Cenaze evi gibi sanki
oğlumun oyuncaklarınıda aldı yarın sevinir canım oğlum benim. SEnin için Allahın izniyle herşeyi aşıcam sen benim herşeyimsin artık. Allah senin hatrına yüzümüzü güldürsün inş.(
çok drugunum kaç gündür yemek yiyemiyorum sinirden. Allah razı olsun annem çocukla ilgileniyo bende kendimce aval aval dolanıyom evde.
bugun kaynanamlar gelcekmiş. Onların karşısına açık çıksammı acaba? eşim beni açık istiyodu sizin yüzünüzden kapanıyodum. Hem eşim beni kapattı şimdi açaık kızlarla geziyo namus başörütde değil benim alnım ak ben namusumla yaşadım oğlum miçinde yaşamaya devam edicem o kendi utansın nasıl bakcak oğlunun yüzüne dicem . Sizce ? açılırsam şok olurlar ve onlar açık gelin istemezler ben bunu yaparsam demektirki onları gözden çıkarmışım.. iyi olmazmı.. hem lafla hemde bu şekilde tepki verim diyorum
çok drugunum kaç gündür yemek yiyemiyorum sinirden. Allah razı olsun annem çocukla ilgileniyo bende kendimce aval aval dolanıyom evde.
bugun kaynanamlar gelcekmiş. Onların karşısına açık çıksammı acaba? eşim beni açık istiyodu sizin yüzünüzden kapanıyodum. Hem eşim beni kapattı şimdi açaık kızlarla geziyo namus başörütde değil benim alnım ak ben namusumla yaşadım oğlum miçinde yaşamaya devam edicem o kendi utansın nasıl bakcak oğlunun yüzüne dicem . Sizce ? açılırsam şok olurlar ve onlar açık gelin istemezler ben bunu yaparsam demektirki onları gözden çıkarmışım.. iyi olmazmı.. hem lafla hemde bu şekilde tepki verim diyorum
arkadaşım sakın başını açıp onların karşısına çıkma..eşinin söylediklerini haklı çıkartma.. onlara koz verme şu anda... herkese anlatacakları bahaneleri olmasın... sen her zamanki gibi çık karşılarına ve sakın sinirlenme... açıkça anlat herşeyi onlara ... telefon konuşmalarını sana ilk baştaki yalvarmalarını anlat ve deki onlara şu iki üç günde ne değişti... bugüne kadar beni seven yada sevdiğini söyleyen adam hatta o gece bile benden ayrılmak istemediğini söyleyen adam nereye gitti diye sor...bugüne kadar beni aldatmasına sebep olacak ne yaptım de... sakın benimde hatalarım vardı falan deme... hep haklı göster kendini... yoksa onlarda oğullarının yaptığı ........liğin sorumluluğunu sana yüklemeye kalkarlar...
evet haklısın galiba.. Annemle komşusu var açıl açıl diye dünden beri tutturdular beni baştan aşağı fıstık gibi yapcaklarmış:)) o adam görsün senide şok olsun ama sen onu silceksin kapında sürünse affetöeyeceksin diyolar... Bunların arasında ben ztn sağlıklı düşünemiyorum ne derlerse he diyorum şaşırdım kaldım. Annem görsen bana güzel eşorfmanlar giydirdi saçıma fön çekti böyle çık diyo.
evet haklısın galiba.. Annemle komşusu var açıl açıl diye dünden beri tutturdular beni baştan aşağı fıstık gibi yapcaklarmış:)) o adam görsün senide şok olsun ama sen onu silceksin kapında sürünse affetöeyeceksin diyolar... Bunların arasında ben ztn sağlıklı düşünemiyorum ne derlerse he diyorum şaşırdım kaldım. Annem görsen bana güzel eşorfmanlar giydirdi saçıma fön çekti böyle çık diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?