- 18 Temmuz 2016
- 4.547
- 12.587
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
O kadar zor değil ama biraz sorumluluk istiyor ve ben işe gidip gelmeyi hiç sevmedim
Yani yan gelip yatim, koca parasi yiyim diyosun. Mük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar zor değil ama biraz sorumluluk istiyor ve ben işe gidip gelmeyi hiç sevmedim
Çalışmayı pek sevmiyorum da bebek de bahane değil yanında kalmak istiyorum, zaten mecburen bir sene sonra işe gideceğim ve maaş için bende düşündüm bebeğimin ihtiyaçlarına yönelik daha rahat alışveriş yaptım, şimdi de onun için birikim yapmak istiyorum işe başlamayı bu nedenle düşündüm ama hiç bırakmak istemiyorumBen de hiç boş kalmadım diyebilirim ama çocuğuna bu kadar düşkün bir anne de olamadım. Bir şey kaçırdığımı da düşünmedim hiç. Çalışmak nefes almak gibi benim için, hem sosyal alan hem enerji kaynağı, hem çocuğuma sabır göstermek için özleme ve yenilenme zamanı. Tek maaşla yaşamakla 2 maaş yaşamak da asla kıyas kabul edemez. Hele çocukla ihtiyaç asla bitmiyor. Ayrıca konu sahibi çalışmayı sevemediğinden çocuğu bahane ediyor gibi hissettiriyor bana
Hahah işi sevmiyorum dedim diye yan gelip yatmak mı evde bebekle tüm gün ayaktayım, bir sene sonra mecbur gidicem. Bu arada ben işe girince eşim benim parayı yedi araba aldık, altın aldıkYani yan gelip yatim, koca parasi yiyim diyosun. Mük
Hahah işi sevmiyorum dedim diye yan gelip yatmak mı evde bebekle tüm gün ayaktayım, bir sene sonra mecbur gidicem. Bu arada ben işe girince eşim benim parayı yedi araba aldık, altın aldık
Ay annelik nasıl daha kolayına geliyor olabilir ya? 40 derece sıcakta sırtında taş taşıdığı bi işi yoksa analık her türlü işten zor bence. Kendi adıma benim işimden zor yani tüm gün bebeğe bakmakIse gitmeyi sevmeyen bir akrabam var, ne zaman annelik izni bitmeye Gelse, hop bi hamilelik daha. Simdilik üc cocugu devirdi. Bekliyoruz
Ben de karı kocanın çalışması taraftarıyım ama dediğin gibi bebeğin daha küçükBebeğim 1 yaşına geldi. Bende ara sıra bakıcı konusunu açıyordum ama isteksizdim de yani 2 yaşına kadar bekleyim diyordum her zaman. Memurum ücretsiz izin hakkım var.
Durumumuz geçinecek ama hiç birikim yapamayacak kadar.
Geçen eşim bakıcı da bakmadın hiç dedi. Ben de bakıcı benim yerimi tutar mı dedim. Ne alaka ben onu mu diyorum yapan nasıl yapıyor bazı bakıcılar çok iyi de çıkıyor dedi. Kendi çıkıştı benim yerimi tutar mı lafıma saçmalama onu demedim tabiki sen annesisin diye çıkışıyor sonra da kapat konuyu dedi.
biz evlendiğimizde ben çalışmıyordum eşim de ister çalış ister çalışma benim için önemli değil diyordu, bebeğimiz olduğunda da aynı şekilde sana bırakıyorum diyordu ama çalışmamdan yanaydı. Şimdi de sinirlendim benim dediğim lafta ne var da kızıyor böyle
Ay annelik nasıl daha kolayına geliyor olabilir ya? 40 derece sıcakta sırtında taş taşıdığı bi işi yoksa analık her türlü işten zor bence. Kendi adıma benim işimden zor yani tüm gün bebeğe bakmak
Bunları yapmak için geçerli bi sebebi var mı, inanamıyorum. Deccal mi bu kadın bu nasıl bi annelik anlayışıNasil mesela kolay oluyor, daha hastanede dogum yapar yapmaz süt gelmesin diye ilac icerek.
Daha kirki cikmamis bebegi 2 hafta büyükanneye birakarak.
Bunları yapmak için geçerli bi sebebi var mı, inanamıyorum. Deccal mi bu kadın bu nasıl bi annelik anlayışı
Erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyuyor malesef. Memursanız yarı zamanlı olabiliyor mu çocuktan dolayı? Böyle bir sürece başlanabilir belki güveneceğiniz bir bakıcı bulabilirseniz.
Böyle diyen birisi en başta nasıl çalışmayan biriyle evlenmiş şaşırdım. Kırılmakta haklı olduğunuzu düşünüyorum ben
Atandım atanamadım olayı olmadı ben kpss'ye hazırlanıcam diye evliyken karar verdim 1 senede hallettim ondan öncesi akademik kariyerdi ama umudumuz da yoktu referans işleri çok oluyor diye.Şöyle oluyor bulamıyorlar çalışan kadın.
Evlenecekleri kadın da tam atandım atanamadım az kaldı atanacam diyor. ( Puanım şu bölümüm şu bu sene tam atandım babam da torpil buldu vs diyor)
Yani bu tür erkeklerin hayali çalışan kadın ama asla ben çalışırım karıma bakarım demiyorlar hiç bir zaman ama şartlar el vermiyor bazen
Atandım atanamadım olayı olmadı ben kpss'ye hazırlanıcam diye evliyken karar verdim 1 senede hallettim
O da değil valla yüksek bi puanla atandım dediğim gibi sonradan bu istek ortaya çıktı çalışmazken hiç sorun yoktuBi senede atanabilecek bir bölümünüz olduğunu hesap edip evlenmiş. Atanamayacak bir bölümünüz olsa evlenmezdi. Bu tür erkekleri iyi bilirim
Saygının çalışarak elde edildiğini düşünmüyorum. O şekilde saygı duyanlar varsa da paraya saygı duyuyordur onlar :) yukarıda bir uyeninde belirttiği gibi.Erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyuyor malesef. Memursanız yarı zamanlı olabiliyor mu çocuktan dolayı? Böyle bir sürece başlanabilir belki güveneceğiniz bir bakıcı bulabilirseniz.
Herkes bir degilBen de hiç boş kalmadım diyebilirim ama çocuğuna bu kadar düşkün bir anne de olamadım. Bir şey kaçırdığımı da düşünmedim hiç. Çalışmak nefes almak gibi benim için, hem sosyal alan hem enerji kaynağı, hem çocuğuma sabır göstermek için özleme ve yenilenme zamanı. Tek maaşla yaşamakla 2 maaş yaşamak da asla kıyas kabul edemez. Hele çocukla ihtiyaç asla bitmiyor. Ayrıca konu sahibi çalışmayı sevemediğinden çocuğu bahane ediyor gibi hissettiriyor bana
Fırsatınız varsa ve koşullarınız uygunsa siz bakın. Bir daha bebeğinizin bu günlerini göremeyeceksiniz ve çok ozleyecekesiniz. Benim kızım 2 yaşında kreşe başladı. Bir yaşından iki yaşına kadar şahit olduğumuz o kadar güzel anılarımız var ki. Zaman çok hızlı geçiyor. Kızım simdiden kendini öptürmemeye başladı bile.Bebeğim 1 yaşına geldi. Bende ara sıra bakıcı konusunu açıyordum ama isteksizdim de yani 2 yaşına kadar bekleyim diyordum her zaman. Memurum ücretsiz izin hakkım var.
Durumumuz geçinecek ama hiç birikim yapamayacak kadar.
Geçen eşim bakıcı da bakmadın hiç dedi. Ben de bakıcı benim yerimi tutar mı dedim. Ne alaka ben onu mu diyorum yapan nasıl yapıyor bazı bakıcılar çok iyi de çıkıyor dedi. Kendi çıkıştı benim yerimi tutar mı lafıma saçmalama onu demedim tabiki sen annesisin diye çıkışıyor sonra da kapat konuyu dedi.
biz evlendiğimizde ben çalışmıyordum eşim de ister çalış ister çalışma benim için önemli değil diyordu, bebeğimiz olduğunda da aynı şekilde sana bırakıyorum diyordu ama çalışmamdan yanaydı. Şimdi de sinirlendim benim dediğim lafta ne var da kızıyor böyle