Eşim çalışmamı istiyor

E kim yiyecek? Ben yiyeceğim tabi. Kocamın parasını ben çok güzel yiyorum oh mis valla abshsakalsks
Ha bir de Yan gelip yatmak= çocuk büyütmek??! Bakın aşşağıdaki yoruma da bakarsanız millet rahat etmek için işe dönüyor, çocuk bakmak nasıl bir rahatlık olabilir allasen??!

Bu mantık da tuhaf değil mi? Yani bu kadar bütün gün katlanamayacağım bir şeyi asla doğurmazdım. Tuhaf..
———————————-
Konu sahibi size de tavsiyem biraz daha büyüsün. Ben çocuklarım için işimi bıraktım. Onların tek bir anını bile kaçırmak benim için çok üzücü bir şey olurdu. Bu sebeple evde 3 çocuğuma bakıyorum. Ama o çocuğun büyümesinde yanında olmak ayrı bir şey. Maddi sorun da yokmuş. 2 seneye tamamlayın. Ama eşinizle güzelce bu düşüncenizi konuşun.

E ama konu sahibi dese ki ben cocugumu su yasina kadar büyütmek istiyorum dicem ki annelik tabi ki hakki. Ama yeaaahhhh ben calismayi sevmiyommmm yeahhhh derse tabi ki bu sekil düsünürüm.
Evet 3 cocuk annesi olarak calismanin yeri gelince tatil gibi geldigini biliyorum

Burada biraz daha uygun ücretler ama maaşın yarısına yakını gidiyor zaten
1 sene daha siz bakın o zaman bence. Hani bir laf vardır attığın taş ürküttüğün kuşa değmez diye,biraz o hesap sizinkisi. Yarım maaş için bence değmez bakıcıya bırakmaya. 2 yas en azından kendini ifade edebilir oluyor bebekler,daha güvenli bu anlamda da o zaman bırakmak.

Son düzenleme:
Ayyy yine dini imanı para olan bir koca. Kadınların iş hayatında aktif olmasını savunurken yine erkeklerin ekmeğine yağ sürdük herhalde. Kadın hem gelir kapısı, hem çocuğuna ana, hem evine hanım olsun istiyor. Çalışmaya izin vermeyen kocayla bir farkı yok gözümde bu tiplerin. Siz istediğiniz ve mecburiyet olmadığı sürece çocuğunuza dilediğince bakma hakkınızdan ödün vermeyin.

Zaten güvenilir bir bakıcı epey pahalı. İşten geleceksiniz çocuk var, ee temizlik yemek? Bunun için de bir yardımcı tutsanız maaş bitti. Tutmasanız siz bittiniz. Hele uyumayan bir çocuksa 4 saat uykuyla da işe gidersiniz. Eşinize de afiyet olsun o parayla

E ama konu sahibi dese ki ben cocugumu su yasina kadar büyütmek istiyorum dicem ki annelik tabi ki hakki. Ama yeaaahhhh ben calismayi sevmiyommmm yeahhhh derse tabi ki bu sekil düsünürüm.
Evet 3 cocuk annesi olarak calismanin yeri gelince tatil gibi geldigini biliyorum
Bir yorumu kırpıp da çalışmayı sevmiyorum kısmına takılmanız komik ben sizin karşılaştırdığınız kişiye uymuyorum tek başıma bebeğime bakıyorum kimseden yardım aldığım yok, herkes aynı olacak diye bişey yok.
Ben çalışmanın dinlenmek gibi olduğunu söyleyenlere dedim zaten işi de sevmiyorum diye

Ücretsiz izninizi sonuna kadar kullanmak istemekte haklısınız. Bebek bakıyorsunuz, birikim de eksik kalsın.

Ama son söylediğiniz olayı anlamadım ben. Eşiniz paranızı mi yedi? Arabayı beraber kullanmıyor musunuz, altın ortak birikim değil mi?
Ben onu yan gelip yat koca parası ye diyen kişiye cevap verdim yoksa eşime parayı kendi isteğimle verdim tabi

X