- 27 Kasım 2020
- 163
- 214
- 23
- 30
- Konu Sahibi mormenekse135
-
Salaklık işte elimle gittim verdim altınları 150 bin TL kadarNeden böyle bir işe giriştiniz. Aptallık etmişiniz
Ben işe girdim yeni 1 hafta oluyor önceden yine boşanma lafı olunca eşyalarımı toplayıp gitmeye kalkmıştım dün dedim ki git ablanda yaşa artık dedim bi de diyor ki noldu işe başlayınca artık sen mi git diyorsun dedi yani benim evde kalıyor olmam bile böyle bir tepki vermesine sebep oluyorEşiniz sizi elinin altında bellemiş canı sıkıldıkça nasılsa gitmez diye boşanma lafını öne sürerek istediğini yaptırmaya çalışıyor. Bir nevi manipüle ediyor. İstediği şeyin hiçbir mantığı yok. 50 bin borç alındıysa max 60-70 bin olarak ödeyin hadi de 140 bin nereden çıktı?
Konu sahibi daha 2 ay önce bu konuyu açmışsın, bu kadar pişman ve mutsuzsan neyi bekliyorsun ki?Şuan 2 buçuk aylık evliyim hiç bilmediğim bir şehire geldim ailemden uzaktayım daha 1 aylık evliyken seni mi çekicem git boşan dedi bi şekilde üstü kapandı çok sinirli olduğunu ağzından çıkanı farketmedigni söyledi bidaha olmayacak dedi . Kendisi çok çabuk sinirlenen öfkeli bi insan ev işinde asla yardımcı değil yedigi içtiği orada kalır ve iş te beğenmez kendisi şurayı güzel silememişsin şurada şu var bilmem ne sürekli böyleyiz.
Gerçekleri bu derece doğru bir şekilde yüzüme vurduğunuz için teşekkür ederim her cümlenizin sonuna imzamı atarım sanırım korktuğum şey çevre çünkü ben bi anda evleniyorum diyip herkesi şaşırtmıştım şimdi 5 ayda boşanıyor diyecek olmaları beni üzüyor hatta itiraf edeyim bu sorunlar olmadan önce bile kendimi mutlu hissetmek adına büyüdüğüm şehirde annemlerim yanında kendimi hayal ederdim eski hayatıma büyük bir özlemim oluştu zaten eşimin bu hareketlerinden dolayı kendimi bir türlü buralara ait hissedemedim ki işim de var yüksek lisansımı yaptım yurtdışında okudum çok şükür mesleğim var ama çevre beni korkutuyorKonu sahibi daha 2 ay önce bu konuyu açmışsın, bu kadar pişman ve mutsuzsan neyi bekliyorsun ki?
Sana konunda yeterince fikir verilmiş, bir sonraki konunda da öyle ama ayrılmamakta diretip her tartışmada gelip burada konu açarak mı rahatlamaya çalışacaksın?
Adam sana haklı olduğun halde böğürmeye başladığında sessizce odana gittiğini söylemişssin, sonra da ağlayarak günlüğüne de yazdın mı bari? Burayı günlük olarak kullandığını düşünürsek evet yazmışsın gerçekten.
Neden tahammül ediyorsun, bir daha koca bulamam diye mi korkuyorsun gerçekten soruyorum. Ben boşanmayan çoğu kadının gerçekten de dul kalacağım beni sonra başkası alacak mı, alsa ikincisi çok iyi olacak mı korkularıyla boşanamadığını düşünüyorum. Lütfen hayatının merkezine başkalarının düşüncelerini, başka bir kocayı ya da bir sonraki evliliği değil sadece benliğini, kendi mutluluğunu, bireysel hayatındaki tatminini ve yaşam kaliteni al. Kendinle olmaktan mutlu ol, kendini sev ve bırak seni olduğun gibi sevenler eşlik etsin hayatına.
Sırf yalnız kalmamak için mutlu olmadığın hayatlara yapışmak, azar yeyip susmak, azar yememek için kıvranmak, olmadığın biri olmaya çalışmak kendine yapacağın en büyük kötülük ve de ihanet.
Tabi ki ama başka fikirleri var bence günahları onlara da
ayyyyyy o ne öyle yaBunların aile ilişkileri Garip ilginç olan bu abla da annesine feci derecede tapıyor mesela başım agrıyor desin annesi görümce direk triplere girer doktora gidelim noldu noldu falan diye hatta bir kere annem kanser olabilir diye ağladığını gördüm şöyle söyleyim asla abartmıyorum anneleriyle farklı şehirde görümce bizim olduğumuz şehirde yani annesini günde 25 kez görüntülü arar evet 25 kezzz
Eşim de git ablanla yaşa deyince yaşarım diyor al birini vur ötekineSiz sadece eşinizle değil ablasıyla da evlenmişsiniz.
Bana ablası yüzünden boşanalım diyen kişiyle artık evlilik sürdüremem.
Ablası nasil bir kişilik 50 bin borca 140 binlik araba isteyebilir. Ona karşılık hangi akıl bunu kabul eder. Nolursa olsun olay eşinizde bitiyor ama o aklını kullanıp arayı bulamıyor.
Madem ablasının bekar oluşuna cok üzülüyormuş, kendide evlenmeyip birlikte yaşasalarmış.
Ablasının bi kere beli tutulmuştu onda bile ben suçlu olmuştum ablasını arayıp nasılsın bir ihtiyacın var mı geleyim mi demem gerekirmiş bildiğin abla delisiAyyyyyy kk da ilk defa birine boşan dicem.
bu nasıl adam bu nasıl koca.
enayi desen enayi, çocuk desen çocuk, saygısız sevgisiz. Ablası yalnız diye göndermek istemiyormuş ayy kaparlar ablasını.
büyük konuşmayım inşallah böyle bi duruma düşmem ama eşim böyle bi enayilik yaparsa imkanım varsa boşanırım evet. Salak mıyım çekiyim.
Bu şekilde kanıtlayamaz mısınız? Ben Türkiyeli değilim, bizim ülkede böyle durumlarda altınla resmini filan gösterince kanıtlaya biliyorsunuz.Salaklık işte elimle gittim verdim altınları 150 bin TL kadar
Olan size olmuş, ne yapmayı düşünüyorsunuz pekiEşim de git ablanla yaşa deyince yaşarım diyor al birini vur ötekine
Annem fazlasıyla arkamda durur o konuda sıkıntım yok ama düzenime aşırı düşkünümdür bu süreç nasıl olur nasıl yapılır diye düşünmeden edemiyorum yeni işe girdim nasıl pat diye bırakıcam falan filan çok şükür çocuk yok ama pat diye de gidemiyorum başka şehirdeyim ailemdenOlan size olmuş, ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
Boşanmak için bizi ikna eder gibi yapıyorsunuz. Aradın aramadın meselesi en son olay. 40 bine 160 ödeyen adam benim kocam olamaz. Olmamalı.Ablasının bi kere beli tutulmuştu onda bile ben suçlu olmuştum ablasını arayıp nasılsın bir ihtiyacın var mı geleyim mi demem gerekirmiş bildiğin abla delisi
Valla öyle bi alışırki.Annem fazlasıyla arkamda durur o konuda sıkıntım yok ama düzenime aşırı düşkünümdür bu süreç nasıl olur nasıl yapılır diye düşünmeden edemiyorum yeni işe girdim nasıl pat diye bırakıcam falan filan çok şükür çocuk yok ama pat sitede gidemiyorum başka şenindeyim ailemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?