Eşim boşanmak istiyorum dedi

Ortada çok büyük bir sorun var ne yaparsın nasıl başa çıkarsın bilmiyorum. Ama ya kabullenicen bu ablanın varlığını ya gidicen gibi duruyor. Abla inanılmaz sorunlu. Kardeşini de öyle büyütmüş. Belki anne baba eksikliği de mevcut burada bilmiyorum. Sinir oldum gerçekten uzaktan krşke eşin de evlenmeseymiş ablasıyla yaşasaymış.

Bence bir sure evi terk edin annenize mi gidersiniz, arkadasiniza mi bilmiyorum ama en azından gözünü korkutun. Nasıl olsa ayrilmazsiniz diye düşündüğünden langir lungur konusuyor
Gidebileceğim bir arkadaşım bile yok bu şehirde işe de yeni girdim harika bir işim var şuanda nasıl herşeyi bırakıp gidicem herşey alt üst oldu

Eşinizle ablası anlaşmış herhalde sizden para kaçırmak için. Çalışıyorsunuz ya böyle bir borca sokalim arabayı da ablanın üzerine yapalım diye düşünüyorlar muhtemelen.

Bekar olsa istemez kardeşinden öyle birşey çünkü.

5 ayda 3 defa size boşanma lafı edip kapıyı gösteren eşin size saygısı da ortada.

Ablası benim ikinci kayınvalidem resmen bu abla herşeyi bildiğini sanan aslında kör cahilin önde gideni , ailenin her sorunu onun kendi sorunu gibi çözer atlar herşeye hiç sevgilisi falan olmamış 41 yaşında çok bilmiş bir abla işte

Yani kaç yıldır araba almamış ablasına bu sene iyiki ev alırken bize borç verdi de arabayı sokuşturdu araya hele bi de ablasının sizi ev sahibi yaptım demesi yok mu evin çoğunluğu benim altınlarla alındı

benim de kendimden çok küçük kardeşim var. Küçük anne psikolojisiyle büyüyorsun ve aşırı düşkünlük oluyor küçük kardeşe.
Ben de şakasına ona böyle davranıyordum eskiden. Sen evlenince balayına ben de sizle gelicem. En çok ablanı sevicen dimi bilmem ne
Resmen benim geyik muhabbetin gerçeği bu.

Vayy ne ablaymış ya 50.000 ver 130-140 binlik araba iste.
Normal şartlarda bile ben aile dışındakilerle tatil yapmak istemem ekstra farklı bir durum olur o ayrı ama bunca şeyden sonra bide beraber tatil yok artık yani.
Ablasıyla yaşasaymış mutlu mesut geçinirlermiş dicem ama ne hikmetse evlendikten sonra kıymetli oluyorlar

Gidebileceğim bir arkadaşım bile yok bu şehirde işe de yeni girdim harika bir işim var şuanda nasıl herşeyi bırakıp gidicem herşey alt üst oldu
Size güvenip alacak arabayı galiba çıkıyorum işten deyin zaten boşa çalışmış olacaksınız araba İçin

Beni bulun yaa bende size borç vereyim sonra range rover falan isterim
Para borç aldıysan para verirsin, altın borç aldıysan altın verirsin işte bilezikse tekrar gidip alırsın falan daa paraya karşılık araba süpermiş

Önceden ablasıyla yaşıyorlarmış zaten bunlar şimdi de gider Yaşar kokuşsunlar birlikte

Bunu söylemiyor musunuz peki görümcenize?

Eşiniz arabayı alırsa gerçekten ev bütçesine hiç katkıda bulunmayacaginizi söyleyin. Birikim yoksa sizin de çalışıyor olmanıza güvendiği için araba almayı düşünüyor ablasına. Düpedüz saçmalık, aptal yerine konmak olur bu.

Ablasına araba alacak parasını siz odeyeceksiniz he he oldu. Sana almadan ablasına alamaz. Senin eşin tam bir ergen. Evlilik bilinci asla YÖK. Sert çıkıyor ki bidaha ablasına konusama diye. Çocuk olmadan boşa adamı ablasına postala geçinsinler Gül gibi. Ablasında zerre akıl yok kardesinin yuvasını dağıtmaya çalışıyor ama eşinde de zerre akıl yok buna izin veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…